-
Για μένα το λευκό χρώμα πάει περισσότερο στα μικρά αυτοκίνητα και ειδικά σε αυτά που έχουν σπορ σχεδίαση, δηλ. yaris, fiesta και μερικά άλλα.
Το λευκό σε μεγάλα αυτοκίνητα παραπέμπει κυρίως σε leasing.
Το δικό σου χρώμα ανάλογα παίρνει διάφορες αποχρώσεις ανάλογα το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες. Φανταστικό χρώμα, premium.
Συμφωνώ απόλυτα!! Έχετε πολύ δίκιο στο ότι αλλάζει αποχρώσεις ανάλογα με το φως έξω και αναδεικνύει τα νεύρα στα πλαϊνά και το μαύρο ψυγειο/μάσκα
Μόνο η γκρι ποδιά χαμηλά πίσω δεν πολυταιριάζει, αλλά για άλλο χρώμα μόνο σπέσιαλ παραγγελία για βαφή και είναι δύσκολο και κοστίζει και το αυτοκίνητο θα θεωρηθεί παραγγελία και θα αργήσει πολυ/φυσικά δεν το έκανα...
-
[quote=d_m]
Καλησπέρα,
Μόλις το παρέλαβα, ήρθε ευτυχώς πριν λίγες μέρες και πήρε άδεια χθες και τελικά παραδόθηκε νωρίτερα από την εκτίμηση για μέσα στο Μάιο.
Λόγω έλλειψης σε τσιπάκια σε VW & Hyundai, οι νεότερες παραγγελίες πλέον θα καθυστερούν πολύ στις παραδόσεις , έως και 6 μηνες...
Πρώτες εντυπώσεις
-πολλή παραμετροποίηση στις λειτουργίες ταμπλό και κονσόλας
-εντελώς αθόρυβο, ανεξαρτήτως στροφών, θέλει προσοχή, διότι χρειάζεται στρώσιμο 1. 000 χλμ και πολύ εύκολα ξεφεύγεις αν δεν κοιτάς ταμπλω...
Βενζίνη συνιστάται 98 λόγω αμφίβολης ποιότητας της 95 ή καλή 95
Άριστη ποιότητα κύλισης, θυμίζει Mercedes! Το δικό μου έχει τα τα continental contact 6, του προηγούμενου που παρέλαβε ήταν Michelin, παραδίδεται και με hankook από ο, τι ξέρω. Θεωρώ τα continental ιδανικά, από ο, τι έχω διαβάσει
Το κάθισμα είναι βαθύ και κρατά τους μηρούς καλά, μην ανησυχείτε για αυτό.
Πολύ ευκολοοδηγητο, σα να το οδηγούσα χρόνια!
Απίστευτα φώτα τα Led!...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου !! Είναι πολύ ωραίο το χρώμα που το πήρες όντως.
Εγώ που το έκλεισα πριν ένα μήνα και μου είπαν παράδοση τέλος Αυγούστου, θα έχω και άλλη καθυστέρηση από ότι κατάλαβα...Καλό Πάσχα σε όλους !!
-
d_m wrote:
Καλησπέρα,
Μόλις το παρέλαβα, ήρθε ευτυχώς πριν λίγες μέρες και πήρε άδεια χθες και τελικά παραδόθηκε νωρίτερα από την εκτίμηση για μέσα στο Μάιο.
Λόγω έλλειψης σε τσιπάκια σε VW & Hyundai, οι νεότερες παραγγελίες πλέον θα καθυστερούν πολύ στις παραδόσεις , έως και 6 μηνες...
Πρώτες εντυπώσεις
-πολλή παραμετροποίηση στις λειτουργίες ταμπλό και κονσόλας
-εντελώς αθόρυβο, ανεξαρτήτως στροφών, θέλει προσοχή, διότι χρειάζεται στρώσιμο 1. 000 χλμ και πολύ εύκολα ξεφεύγεις αν δεν κοιτάς ταμπλω...
Βενζίνη συνιστάται 98 λόγω αμφίβολης ποιότητας της 95 ή καλή 95
Άριστη ποιότητα κύλισης, θυμίζει Mercedes! Το δικό μου έχει τα τα continental contact 6, του προηγούμενου που παρέλαβε ήταν Michelin, παραδίδεται και με hankook από ο, τι ξέρω. Θεωρώ τα continental ιδανικά, από ο, τι έχω διαβάσει
Το κάθισμα είναι βαθύ και κρατά τους μηρούς καλά, μην ανησυχείτε για αυτό.
Πολύ ευκολοοδηγητο, σα να το οδηγούσα χρόνια!
Απίστευτα φώτα τα Led!...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου !! Είναι πολύ ωραίο το χρώμα που το πήρες όντως.
Εγώ που το έκλεισα πριν ένα μήνα και μου είπαν παράδοση τέλος Αυγούστου, θα έχω και άλλη καθυστέρηση από ότι κατάλαβα...Καλό Πάσχα σε όλους !!
Ευχαριστώ πολύ, Καλό Πάσχα και σε σας!
Το να σας πω, αφενός δεν υπάρχει κάποιο link να παρακολουθει ο πελάτης μόνος του την παραγγελία, αφετέρου το εργοστάσιο δε φαίνεται να δίνει και πολύ ακριβείς πληροφορίες για την αφιξη των παραγγελιών...
Ρωτήστε κάθε μήνα την αντιπροσωπεια, εύχομαι να το πάρετε πριν το κατακαλοκαιρο!
Όσο για το χρώμα, ήταν πιο όμορφο από ο, τι περίμενα!...
-
Ωωωω χρώματαρα! Το ανεβάζει πολύ σε σχέση με λευκά. Συμφωνώ και με storm ότι δε φαίνεται σα φτωχός leasing συγγενής. Και μέσα φουτουριστικό όπως το θυμάμαι . Μπράβο!
Ένα κερωματακι να του κάνεις τακτικά να είναι έτσι κουκλί
Καλή ανάσταση να έχετε!
-
Ωωωω χρώματαρα! Το ανεβάζει πολύ σε σχέση με λευκά. Συμφωνώ και με storm ότι δε φαίνεται σα φτωχός leasing συγγενής. Και μέσα φουτουριστικό όπως το θυμάμαι . Μπράβο!
Ένα κερωματακι να του κάνεις τακτικά να είναι έτσι κουκλί
Καλή ανάσταση να έχετε!
Ευχαριστώ, και σε σας καλό Πάσχα!
Μέσα, οι οθόνη αφής είναι πιο εύκολη σε χρηση από ο τι νομιζα, αλλά στα αγγλικά...
Android auto για κινητά από Android 10 και μετά, γενικά πολιτισμός!
Έχουν έρθει έτσι τα πράγματα που τα τελευταία δέκα χρόνια εχω αλλάξει τέσσερα αυτοκίνητα, όλα στεγασμένα και όλα πουλήθηκαν με πολλά συγχαρητήρια για την κατάσταση τους... Μακάρι να το κρατήσω αρκετά χρόνια και τότε ναι, θα κάνω κερωμα!
-
Κατι που δεν ειχα παρατηρησει στα reviews και μου κανει θετικη εντυπωση ειναι οτι φαινεται πως ο διακοπτης ρυθμισης θερμοκρασια δεν ειναι αφης. Αν καταλαβαινω καλα, σπρωχνεις το μοχλουδακι προς τα πανω ή προς τα κατω για να επιλεξεις θερμοκρασια.
αμαξαρα και να το χαρειτε!
-
Κατι που δεν ειχα παρατηρησει στα reviews και μου κανει θετικη εντυπωση ειναι οτι φαινεται πως ο διακοπτης ρυθμισης θερμοκρασια δεν ειναι αφης. Αν καταλαβαινω καλα, σπρωχνεις το μοχλουδακι προς τα πανω ή προς τα κατω για να επιλεξεις θερμοκρασια.
αμαξαρα και να το χαρειτε!
Ναι, έτσι είναι, έχει οριζόντιους διακόπτες για τη θερμοκρασία...
Αυτό που δεν τόνισα είναι τα paddles στο τιμόνι για σειριακές αλλαγές... Είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα αφήσω σε ησυχία!
Ευχαριστώ πολύ καλό Πάσχα!
-
Πολύ όμορφο καλορίζικο με πολλα κ ασφαλή χλμ ευχομαι
Η πλακα ειναι οτι σημερα πηγα στην βελμαρ εδώ Θεσσαλονίκη και το περιεργαστηκα για λίγο, επιβλητικό αυτοκίνητο με όμορφο εσωτερικό
Καλορίζικο κ παλι
Ευχαριστώ πολύ! Το εσωτερικό σε σχέση με το εξωτερικό είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι, ετεροκλητοι αλλά πρωτότυποι!
-
Πολύ όμορφο χρωμα,καλορίζικο με πολλα κ ασφαλή χλμ ευχομαι
Η πλακα ειναι οτι σημερα πηγα στην βελμαρ εδώ Θεσσαλονίκη και το περιεργαστηκα για λίγο, επιβλητικό αυτοκίνητο με όμορφο εσωτερικό
Καλορίζικο κ παλι
-
Με γειά και καλοτάξιδο και από εμένα!!
Πολύ ωραίο το χρώμα!!
-
Πολύ ωραίο το χρώμα!!
Ευχαριστώ πολύ !
-
Πολύ ωραίο το χρώμα!!
Ευχαριστώ πολύ !
-
Πήρες ένα εξαιρετικό suv, να το ταράξεις στα χιλιόμετρα! Και μην το φοβάσαι, βάλτο όσο θέλεις σε χώματα, χιόνια, άμμους, φτάνει να μη χτυπάει από κάτω! Καλοτάξιδο.
-
Πήρες ένα εξαιρετικό suv, να το ταράξεις στα χιλιόμετρα! Και μην το φοβάσαι, βάλτο όσο θέλεις σε χώματα, χιόνια, άμμους, φτάνει να μη χτυπάει από κάτω! Καλοτάξιδο.
ευχαριστώ πολύ! η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου της περιπέτειας - μαλλονν δεν θα πατήσει ποτέ ούτε καν σε χώμα... Η αιτία που το πήρα είναι η αυτόματη τετρακίνηση η οποία,όσο πρόλαβα να δω χθες , ενεργοποιείται χωρίς να το αντιλαμβανεσαι όπου πρέπει και μοιράζει τη ροπή στους άξονες ανάλογα με την κατασταση του δρόμου...Πρακτικά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο έχει πολύ μεγάλη ενεργητική ασφάλεια !
οσο για χιλιόμετρα , σίγουρα θα κάνει γύρω στα 800 το μήνα μινιμουμ, σπιτι-δουλεια !!!
-
Καλοτάξιδο! Σωστό SUV, δυνατό, τετρακίνητο. Κρίμα όμως να μην πατήσεις χώμα, έστω και για την εμπειρία. Το off roading είναι 'αρρώστια', αν σου κολλήσει.
-
Καλοτάξιδο! Σωστό SUV, δυνατό, τετρακίνητο. Κρίμα όμως να μην πατήσεις χώμα, έστω και για την εμπειρία. Το off roading είναι 'αρρώστια', αν σου κολλήσει.
ευχαριστώ πολύ ! προφανώς είναι εμπειρία και πάθος για τους χομπίστες του σπορ, αλλά πάντα είχα τη διάθεση για ''πολιτισμένη'' οδήγηση, με ησυχία και ηρεμία (φυσικά οχι απαραίτητα με χαμηλές ταχύητες !), στις...πεπατημένες οδούς !
-
Καλοταξιδο! Ωραίο αμάξι πήρες και στο ταιριαστό για την μάσκα του χρώμα.
Όταν έχεις στοιχεία από κατανάλωση σε διάφορες συνθήκες πες τες μας. Λογικά και λόγω τετρακίνησης θα πιάνεις δεκάρια.
Πάντως το τουσον έχει ποικιλία κινητήρων και συνδυασμών και απο τα λίγα που προσφέρουν και τετρακίνηση πλέον.
Επίσης πες μας και πώς σου φαίνεται το αυτόματο
-
Καλοταξιδο! Ωραίο αμάξι πήρες και στο ταιριαστό για την μάσκα του χρώμα.
Όταν έχεις στοιχεία από κατανάλωση σε διάφορες συνθήκες πες τες μας. Λογικά και λόγω τετρακίνησης θα πιάνεις δεκάρια.
Πάντως το τουσον έχει ποικιλία κινητήρων και συνδυασμών και απο τα λίγα που προσφέρουν και τετρακίνηση πλέον.
Επίσης πες μας και πώς σου φαίνεται το αυτόματο
ευχαριστώ πολύ!
Ναι, θα σας ενημερώσω για κατανάλωση οταν έχει στατιστική εγκυρότητα διοτι το πηρα με 6 χλμ και του έκανα άλλα 15 , οπότε δεν ειναι κριτηριο προφανώς ο,τι δείχνει τωρα...η αυτόματη τετρακίνηση σίγουρα θα επιβαρύνει την κατανάλωση, αλλά , όπως έχω αναλύσει εδώ λιγο παλιότερα, την προβλέπω κοντα στα 8 με 8,5 λίτρα /100 με βαση τις καταναλώσεις στα τεστ και στο δικό μου προφιλ οδήγησης.
Σε παλιότερες αναρτησεις μου έχω αναλύσει περί αυτόματων κιβωτίων στα δυο τελευταία μου Volvo V40 & S60 και έχω μόνο καλά λόγια να πω...Πρακτικά, όποιος οδηγήσει σύγχρονο αυτόματο, δε γυρνα σε manual...
στο Tucson υπάρχουν τρία προφιλ οδήγησης, επτά ταχύτητες και paddles , οπότε είναι ακόμα πιο ευχαριστη η διαδικασία σειριακών αλλαγών
επιβεβαιώνω τέλος, ότι η μάσκα δενει ιδανικά με το χρώμα μα και αντίστροφα! ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
Διάβασα το τεράστιο manual το οποίο είναι μεν στα ελληνικά, αλλά, όπως μου τόνισαν στην παράδοση του αυτοκινήτου, αφορά Ο Λ Α τα μοντέλα που απευθύνονται σε όλες τις αγορές (μέχρι και με αναλογικά καντράν!) και πρέπει να επιλέξει ο κάθε χρήστης ποια συστήματα αφορούν το αυτοκίνητο του.
Δυστυχώς δεν ταυτίζεται η ορολογία κάποιων συστημάτων με αυτές της εκτυπωμενης προσφορας/εξοπλισμού τα οποία συνήθως είναι κάποια αρχικά των λειτουργιών που κάνουν π. χ. ακόμα και το 'CC' που δεν αφορά βέβαια την έκδοση premium αλλά την distinctive, δεν αναφέρεται έτσι στη λίστα εξοπλισμού αλλά μόνο στο manual.
Τόσο τα επίπεδα εξοπλισμού και τα σχετικά συστήματα στο καθένα όσο και το manual υπάρχουν στο site hyundai.gr, οπότε μπορείτε να τα δείτε αμφότερα και να καταλάβετε τι εννοώ, αν έχετε υπομονή και χρόνο...
Γενικά κατάλαβα ότι πρέπει να ασχοληθώ ψάχνοντας μόνος μου μέσα από τις ίδιες τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου και επιβοηθητικα αν και όπου χρειαστεί το manual.
Υπάρχουν επίσης και κάποιες αστοχίες στη μετάφραση, ως συνήθως.
Σχετικά με το Android auto, υποστηρίζεται ασύρματα από Android 10 και πάνω. Απo το 9 και πριν, πρέπει να υπάρχει συνεχής σύνδεση με καλώδιο usb.
Όταν το συνδέσω με το 10, θα σας πω εντυπώσεις.
-
Αυτό που βρέθηκε άνθρωπος οπου διάβασε σχολαστικά αυτόν τον μεγάλο τόμο του manual και εν τελη ο τόμος περιγράφει άσχετα αυτοκινητα αλλων χωρών και εκδόσεων, το βρίσκω ως και επικό.
Hyundai Tucson NX4 (2020)