-
Αυτή η νέα γενιά, με ένα κινητό στο χέρι...
+1
-
Έχω βρει ένα μτχ Bussines diesel του 2019,ζήτησα από τον πωλητή να μου στείλει τον εξοπλισμό και όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα διαφορά με τον εξοπλισμό του Active.Μεγαλο μπέρδεμα ο εξοπλισμός και στα επίσημα έγγραφα της Peugeot στο internet δεν αναφέρεται πουθενα η έκδοση Bussines.
-
Μεγαλο μπέρδεμα ο εξοπλισμός και στα επίσημα έγγραφα της Peugeot στο internet δεν αναφέρεται πουθενα η έκδοση Bussines.
Δεν ανέβηκε ποτέ στο Ιντερνετ και επίσημα δεν υπήρχε (αχχαχα), ήταν μόνο για leasing και κανονικά δεν επιτρεπόταν να πωλείται σε ιδιώτες (άλλο εαν το έκαναν για να πιάσουν στόχους). Όλες οι αντιπροσωπείες είχαν αρχείο με τον εξοπλισμό του Business, εαν δεν τον έχιε ο πωλητής να τον ζητήση από έναν συνάδελφο ή τα κεντρικά.
-
Έχω βρει ένα μτχ Bussines diesel του 2019,ζήτησα από τον πωλητή να μου στείλει τον εξοπλισμό και όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα διαφορά με τον εξοπλισμό του Active.Μεγαλο μπέρδεμα ο εξοπλισμός και στα επίσημα έγγραφα της Peugeot στο internet δεν αναφέρεται πουθενα η έκδοση Bussines.
Απο αυτά που θυμάμαι είναι ο ίδιος. Σε τι τιμή είναι, αν επιτρέπεται να ρωτήσω?
-
Η τιμή είναι 22.000 και αφορά αναρτημένη αγγελία το car.gr
Το έγγραφο με τον εξοπλισμό το έχω,μου το έστειλε ο πωλητής και το σύγκρινα με αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
-
-
Το διαβάσαμε , αλλά περιμένουμε εσένα να μας τα πεις από πρώτο χέρι...
-
Αιλουρε, οπως τα λέει ο Βασιλης.
-
Ωραίο πράγμα να αγοράζεις κάτι το τόσο κορυφαίο! Εμ τα αγαθά κοποις κτώνται. Αντε με το καλο και πάντα υγεία.
-
τα νευρα του γατου ετσιτωσαν. πηρα το ληζ για ποτε και πως αφου δυο βδομαδες μετα ηδη και εμαθα οτι εχει πινακιδωθει και ο πεζος που θα το παραλαβω δεν εχει ενημερωσει το ληζ. οποτε το αφησα πανω τους και περιμενω... αλλα αυριο πρωι-πρωι #emvolio στο καπακι μεγαλοπελατης για πολυωρο μιτινγκ και μεθαυριο συνδικαλιζμος.... πεμπτη ισως. ή και οχι. θα δουμε.
-
πεμπτη τελικως. θα παω να αναψω κερακι να συχωρεθω για την ημερομηνια, προληπτικος μεχρι και την 7 ζωη.
λογικα σουκου θα γινει η πρωτη βολταρα, μαλλον επαχτος και κατι λάιτ χωματα στο τρικορφο πανω απο τη περιθιωτισσα
-
πεμπτη τελικως. θα παω να αναψω κερακι να συχωρεθω για την ημερομηνια, προληπτικος μεχρι και την 7 ζωη.
λογικα σουκου θα γινει η πρωτη βολταρα, μαλλον επαχτος και κατι λάιτ χωματα στο τρικορφο πανω απο τη περιθιωτισσα
Με το καλο γάτε μου καλά χλμ. Εγώ να δω πότε.
Υ. Γ Κάτι είπαν πως όσοι γάτοι κάνανε εμβόλιο αυξήθηκαν οι ζωές στις 9
-
Άντε με το καλό!
Ερώτηση: με τι λάστιχα έρχεται;
-
άι χαβ νο αϊντία
-
Γατε, φωτο ανεβασε μολις το παρεις επισης αν θελεις μας βαζεις παλι το σπεκ και τον εξοπλισμο σου για να μην ψαχνουμε να βρουμε τι ακριβως αγορασες. Αναρωτιεμαι ποσο δεμενο θα ειναι το αμαξι για καταστασεις εκτος δρομου.
-
Δεμένο;
-
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά
Κάποια στιγμή είχαν βγει κάποιες εκδόσεις Bussines. Ξέρουμε τις διαφορές με την έκδοση Active ?
H Bussines είναι η Active χωρίς το grip αλλά με τις ζάντες της Allure. Αναφέρομαι στις προ facelift εκδόσεις.
-
στα βρωμικα νυχια του γατου πλεον...
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105819027#comment-2105819027
-
Ωωωω....WOW....ΜΠΡΑΒΟ....ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!
Θέλω βόλτα.....!!!!
-
στα βρωμικα νυχια του γατου πλεον...
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105819027#comment-2105819027
Πολύ ωραίο γάτε καλοταξιδοοοοοο
Peugeot 3008 2016