-
Χρόνια πολλά και καλές διαδρομές...
-
Υπάρχει γιορτή για τις γατες;
Χρόνια πολλά!!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους μας. Χρόνια πολλά Ελλάδα.
-
Χρονια πολλα!
-
Κανένα Βαγγέλης στο φόρουμ? Χρόνια πολλά
-
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες και μια έξτρα ευχή στους Ευάγγελους και Ευαγγελίες!!
-
Καλή Ανάσταση σε όλους
-
Καλή Ανάσταση σε όλους
Να μας βρει το Πάσχα με Υγεία κι όσο καλύτερα γίνεται και στα υπόλοιπα!
Πολύ βιάζεται ο Γάτος, τί γίνεται, από σήμερα πάμε να ρυθμίσουμε τις σούβλες και τα κοκορέτσια!?
-
Προφανώς την έκανε μέσα από απάτητες βουνοκορφές...
Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους
-
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή Ανάσταση σε όλο το κόσμο. Να έχουμε πάνω απ όλα υγεία και ειρήνη, ομόνοια και να είμαστε αγαπημένοι τόσο μέσα στις οικογένειές μας όσο και έξω από αυτές.
Να μείνουμε μακριά από εντάσεις, μίση και έχθρες, μακριά από ακραία δεξιά και αριστερά φαινόμενα που μόνο το μίσος προκαλούν.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
πλάκα κάνω μωρέ.
Να είμαστε όλοι αγαπημένοι σε ότι και όπου κι αν πιστεύουμε!!!
Σας αγαπάω. Μαρία Αλιφέρη!!!
-
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ΟΛΟΥΣ εύχομαι με Υγεία και Αγάπη στην ζωή μας!!!
-
Καλή ανάσταση να έχουμε όλοι με υγεία !!!
-
Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά!
(Γυρε μου, δε βλέπω να έχει το chat τις ευχές μου, οπότε σου εύχομαι ξανα ο,τι καλύτερο και βέβαια να βρεις επιτελους την 4τροχη αχ Κούλα σου!
-
Καλή Ανάσταση και πάντα υγεία σε όλους μας. Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε από τους servers του forum που μας φιλοξενεί.
Χρόνια Πολλά σε όλους!
-
Αααχχχ! Μακάρι Γιόχαν.
(Δεν πειράζει θα μου τις βγάλει η νέα πλατφόρμα του forum τις ευχές στο chat κατά τον 15 Αύγουστο, οπότε και τότε τα 'Χρόνια Πολλά' θα είναι εναρμονισμένα.)
-
Χρόνια πολλά και καλά με υγεία και φώτιση!
Χριστός Ανέστη !
-
Τις καλύτερες ευχές μου, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, ευτυχία και χαρά!
-
Χρόνια Πολλά σε όλη την Παρέα !!!
-
Χρόνια Πολλά
-
Χρόνια Πολλά ...
Υγεία και καλά ταξίδια...
Χρόνια πολλά