-
Ρε συ Δουβλινέζε, θύμισε μου κάτι: Μας έχεις πει ότι είσαι απόγονος της οικογένειας Peugeot;
Δεν σε αφορούν τα οικογενειακά μας.
-
Χεχε καλή απαντηση
Του αρεσουν τα psa αλλά και νομίζω είπε ότι είχε στο παρελθόν επαγγελματική σχέση με τον όμιλο. Τίμιο πάντως να το λέει αρα δεν τον κατακρίνουν για αυτο. Βέβαια είναι σαν τον τσουκαλά της psa...
-
Ρε παιδια να ρωτήσω τους γνωστες.η allure δεν έχει ούτε το 3d cluster ούτε την 10αρα οθόνη;
Τι σκατα έχει εξτρα απο τη active plus;
-
Ρε παιδια να ρωτήσω τους γνωστες.η allure δεν έχει ούτε το 3d cluster ούτε την 10αρα οθόνη;
Τι σκατα έχει εξτρα απο τη active plus;
Οχι δεν έχει ψηφιακό πίνακα (πρέπει να πας στην Allure Plus για αυτό), έχει όμως τα εξής επιπλέον σε εξοπλισμό:
-
Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί 'Proximity'
-
Visio Park 1: Κάμερα οπισθοπορείας 180° (παρέχει στην οθόνη αφής την εικόνα και μια προβολή του περιβάλλοντος χώρου πίσω από το 208 σας)
-
Φυμέ κρύσταλλα στις πίσω πόρτες και στην πόρτα του χώρου αποσκευών
-
Αυτόματος κλιματισμός ρυθμιζόμενος από την οθόνη αφής, με φίλτρο γύρης και φίλτρο ενεργού άνθρακα
-
Κουμπί εκκίνησης κινητήρα (ENGINE START/STOP button)
-
Ηλεκτρικό χειρόφρενο με σύστημα Drive Away και αυτόματη ενεργοποίηση
-
Επιλογέας Drive Mode: προγράμματα Normal / Eco με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων - προγράμματα Normal / Eco / Sport με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
-
Εσωτερικός φωτοχρωματικός καθρέπτης
-
Κεντρική κονσόλα με φινίρισμα μαύρης λάκας, υποβραχιόνιο και δύο ποτηροθήκες
-
Κλειστός χώρος αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα με πορτάκι εύκολου ανοίγματος τύπου push / pull και θέση φόρτισης για smartphone
-
4 θύρες USB (1 Type A Data & 1 Type C Charging εμπρός + 2 θύρες Type A Charging πίσω)
-
Eπένδυση καθισμάτων από ύφασμα 'Cozy' & Μαύρο TEP με ραφές πράσινο Mint
-
Διακοσμητική λωρίδα στο επάνω μέρος της επένδυσης των εμπρός θυρών σε μαύρη λάκκα με τελείωμα σε χρώμα πράσινο Mint
-
Λαβή μοχλού ταχυτήτων με επένδυση από δέρμα και χρώμιο (εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων)
-
Διακοσμητικό στις κολόνες θυρών με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα
-
Ποδιά πίσω προφυλακτήρα με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα
-
Και διαφορετικό σχέδιο στις ζάντες αλουμινίου 16'
Και για να σε προλάβω ACC και κάποια άλλα συστήματα ασφαλείας, από Allure Plus και πάνω επίσης.
-
-
Ευχαριστώ για τον κόπο σου πληρέστατη απάντηση.
Με λιγα λογια για κορόιδα ψάχνει η peugeot. Νόμιζα πως η allure τα εχει ολα αλλά θέλει και άλλα εξτρα και μετά και άλλα εξτρα για πακέτο με acc. Γελοίοι!
Το βλέπαμε με συγγενή μήπως και το πάρει αλλά ξενέρωσε/αμέ τρελα. Για να παρεις κάτι αξιόλογο που δεν το έχει ο ανταγωνισμός πρέπει να δώσεις χρήματα όσον κοστίζει ένα αυτοκίνητο πληρέστατο στην επόμενη κατηγορια.
Πολυ καλύτερο το yaris
-
Συμφωνούμε Lap! Το είχα γράψει και παλιότερα ότι ακόμα και η Allure έχει ελλείψεις και από Allure + και πάνω κάτι αρχίζει να γίνεται αλλά ορισμένοι με είπαν υπερβολικό. Ακόμα και η GT έχει ελλείψεις και μπορεί να πάρει αρκετά έξτρα! Το κοίταζα και εγώ, αλλά δεν δίνω €22.500 για 100 άλογα ή €27.000 για 130, είναι υπερβολικά πολλά χρήματα για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Οι άλλες εκδόσεις μοιάζουν σαν φτωχός συγγενής και δεν μου αρέσουν, είναι 'κοίτα πως είναι το αυτοκίνητο σωστό και κοίτα τι αγοράζεις εσύ' ένα πράγμα.
-
Η active plus έχει μια οθονουλα σαν του 2015. Ίδια ακριβώς με μετριότατα γραφικά. Ούτε ασύρματο Android auto έχει που θα το έχει το sandero. Ούτε κάμερα οπισθοπορειας. Ούτε προβολείς. Ουτε φυσικά acc
Πραγματικά σαν αυτοκινητο του 2015 είναι. Τίποτα δεν έχει. Ααα μόνο αυτοματο φρενάρισμα και αυτό μόνο την ημέρα και lane assist.
Εντωμεταξύ η ποιότητα του σε πόρτες κτλ μετριότατη. Κούφια πλαστικα αλλά οκ b seg είναι αυτό. Δεν μας πολυ νοιάζει κιόλας
Το yaris και αυτό έχει μέτρια ποιότητα αλλά σου δίνει εξοπλισμό και με 20000 στα δίνει όλα και αυτόματο κιβωτιο και αερόσακους παντού.
-
Πήγα για το ετήσιο σέρβις σήμερα του 208 σε αντιπροσωπεία εκτός Θεσσαλονίκης και δικαιώθηκα για μια ακόμα φορά που αποφεύγω όσο γίνεται την εδώ αντιπροσωπεία. Έχουμε και λέμε....το κάλυμμα του φίλτρου αέρα έχει ένα βύσμα το οποίο βρέθηκε σπασμένο και κολλημένο με logo. Από την ποδιά έλειπαν 2 βίδες. Και το σημαντικότερο είναι ότι μου έβαζαν λάθος λάδι. Σαν euro6 θέλει 0-30 ενώ μέχρι τώρα έβαζαν 5-30. Όχι ότι έπαθε και τίποτα βέβαια αλλά όσο να ναι κάτι δείχνει όλο αυτό. Βάλτε και το ότι μου το παρέδωσαν με απασφαλισμένο καπώ το οποίο κατάλαβα την επόμενη μέρα και αφού έκανα 150 χλμ....
-
αφου σουιφτ γιοκ, ακτιβ πλας γκρι 1.5 πετρελαιο. εν τελωνειω. αρα σε 10-15 μερες παραδοση.
-
αφου σουιφτ γιοκ, ακτιβ πλας γκρι 1.5 πετρελαιο. εν τελωνειω. αρα σε 10-15 μερες παραδοση.
Για 3ο, μετά, αφού έχετε πάρει όλα τα Peugeot!
Ήμουν με μία πολύ πλούσια οικογένεια πρόσφατα (για δουλειά φυσικά) και για να παίζει η κόρη, της πήραν ένα σκούρο γκρι 208, και ήταν όλοι ενθουσιασμένοι με το 'μικρό'!
Γιατί πήγατε σε diesel;
Με το καλό και αυτό!
-
-
Το 208 έχει ένα εσωτερικό που στην allure δνε παίζεται... Το θέμα ειναι η εργονομία του για τα πόδια. Στις φωτογραφίες είναι πανέμορφο πάντως.
-
Το πήρε ο '' πεθερός'' (δεν έχουν παντρευτεί ακόμα) της αδερφής μου στην εντελώς βασική έκδοση like με τα 75 άλογα 14,500€ με το κλειδί στο χέρι σε άσπρο χρώμα από αντιπροσωπεία της επαρχίας.. Στην σελίδα της Peugeot πάντως λέει ότι με την προσφορά ξεκινάει από 13,500.. Μάλλον δεν του έκαναν καμιά έκπτωση.. Έπαθα ένα σοκ όταν άκουσα 14,500 για μια εντελώς βασική έκδοση.. Η όλη ιστορία είναι πολύ αστεία καθώς πούλησε την Mercedes e class που είχε του 2004 επειδή είχε αρχίσει να βγάζει κάτι προβλήματα αλλά κυρίως την πούλησε επειδή ήθελε SUV και μάλιστα σε πλούσια έκδοση και με έξτρα .. Βάζει παραγγελία το C5 aircross 1,2 130 στα 33.000 € ακυρώνει την παραγγελία τελικά επειδή είδε το Volvo xc40 που πήρε ένας γείτονας και του άρεσε περισσότερο οπότε βάζει παραγγελία το Volvo στα 35.500€..το μετανιώνει επειδή του φάνηκε ακριβό και ακυρώνει την παραγγελία και βάζει παραγγελία το C5 aircross πάλι αλλά αυτή τη φορά με τον 1,6 180 άλογα στα 38.500 €.. Το ακυρώνει επειδή είδε στο ίντερνετ ότι έχει έκπτωση το συγκεκριμένο αμάξι ενώ αυτός στην αντιπροσωπεία δεν του έκανε κάποια έκπτωση.. Μετά ήταν μεταξύ Citroën C4 cross και Peugeot 208.. Τα ηθελε σε πλούσιες εκδόσεις και αυτά αλλά θα έπρεπε να περιμένει πολλούς μήνες λόγω του θέματος με τις ελλείψεις μικροτσίπ.. Ετοιμοπαραδοτο το C4 υπήρχε σε έκδοση πλούσια με κάποια έξτρα diesel λίγο πιο πάνω από 30.000€ και το 208 ετοιμοπαραδοτο μόνο στη βασική με τα 75 άλογα.. Το C4 το ηθελε σε βενζίνη και το 208 κ αυτό σε βενζίνη πλούσια έκδοση αλλά επειδή δεν μπορούσε να περιμένει για μήνες και ήθελε Ετοιμοπαραδοτο, πήρε το 208 στη βασική έκδοση επειδή φοβήθηκε το C4 που ήταν diesel μήπως απαγορευτούν τα diesel.. Το 208 δεν το έκανε test drive δεν ηθελε και τώρα λέει ότι του φαίνεται αργό.. Εμμμ 75 άλογα είναι αυτά.. Πως το περίμενε να είναι;; Πραγματικά για γέλια η όλη φάση
-
Το πήρε ο '' πεθερός'' (δεν έχουν παντρευτεί ακόμα) της αδερφής μου στην εντελώς βασική έκδοση like με τα 75 άλογα 14,500€ με το κλειδί στο χέρι σε άσπρο χρώμα από αντιπροσωπεία της επαρχίας.. Το 208 δεν το έκανε test drive δεν ηθελε και τώρα λέει ότι του φαίνεται αργό.. Εμμμ 75 άλογα είναι αυτά.. Πως το περίμενε να είναι;; Πραγματικά για γέλια η όλη φάση
Τελείως αστεία έκδοση, το βλέπεις και γελάς....με τόσα χρήματα έχει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα!
-
Το πήρε ο '' πεθερός'' (δεν έχουν παντρευτεί ακόμα) της αδερφής μου στην εντελώς βασική έκδοση like με τα 75 άλογα 14,500€ με το κλειδί στο χέρι σε άσπρο χρώμα από αντιπροσωπεία της επαρχίας.. Στην σελίδα της Peugeot πάντως λέει ότι με την προσφορά ξεκινάει από 13,500.. Μάλλον δεν του έκαναν καμιά έκπτωση.. Έπαθα ένα σοκ όταν άκουσα 14,500 για μια εντελώς βασική έκδοση.. Η όλη ιστορία είναι πολύ αστεία καθώς πούλησε την Mercedes e class που είχε του 2004 επειδή είχε αρχίσει να βγάζει κάτι προβλήματα αλλά κυρίως την πούλησε επειδή ήθελε SUV και μάλιστα σε πλούσια έκδοση και με έξτρα .. Βάζει παραγγελία το C5 aircross 1,2 130 στα 33.000 € ακυρώνει την παραγγελία τελικά επειδή είδε το Volvo xc40 που πήρε ένας γείτονας και του άρεσε περισσότερο οπότε βάζει παραγγελία το Volvo στα 35.500€..το μετανιώνει επειδή του φάνηκε ακριβό και ακυρώνει την παραγγελία και βάζει παραγγελία το C5 aircross πάλι αλλά αυτή τη φορά με τον 1,6 180 άλογα στα 38.500 €.. Το ακυρώνει επειδή είδε στο ίντερνετ ότι έχει έκπτωση το συγκεκριμένο αμάξι ενώ αυτός στην αντιπροσωπεία δεν του έκανε κάποια έκπτωση.. Μετά ήταν μεταξύ Citroën C4 cross και Peugeot 208.. Τα ηθελε σε πλούσιες εκδόσεις και αυτά αλλά θα έπρεπε να περιμένει πολλούς μήνες λόγω του θέματος με τις ελλείψεις μικροτσίπ.. Ετοιμοπαραδοτο το C4 υπήρχε σε έκδοση πλούσια με κάποια έξτρα diesel λίγο πιο πάνω από 30.000€ και το 208 ετοιμοπαραδοτο μόνο στη βασική με τα 75 άλογα.. Το C4 το ηθελε σε βενζίνη και το 208 κ αυτό σε βενζίνη πλούσια έκδοση αλλά επειδή δεν μπορούσε να περιμένει για μήνες και ήθελε Ετοιμοπαραδοτο, πήρε το 208 στη βασική έκδοση επειδή φοβήθηκε το C4 που ήταν diesel μήπως απαγορευτούν τα diesel.. Το 208 δεν το έκανε test drive δεν ηθελε και τώρα λέει ότι του φαίνεται αργό.. Εμμμ 75 άλογα είναι αυτά.. Πως το περίμενε να είναι;; Πραγματικά για γέλια η όλη φάση
Τα σπάει ο πεθερός , δικός μου είναι
-
giocitroen91 wrote:
Το πήρε ο '' πεθερός'' (δεν έχουν παντρευτεί ακόμα) της αδερφής μου στην εντελώς βασική έκδοση like με τα 75 άλογα 14,500€ με το κλειδί στο χέρι σε άσπρο χρώμα από αντιπροσωπεία της επαρχίας.. Το 208 δεν το έκανε test drive δεν ηθελε και τώρα λέει ότι του φαίνεται αργό.. Εμμμ 75 άλογα είναι αυτά.. Πως το περίμενε να είναι;; Πραγματικά για γέλια η όλη φάση
Τελείως αστεία έκδοση, το βλέπεις και γελάς....με τόσα χρήματα έχει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα!
Αστεία ιστορία γενικότερα...
-
Εγώ θα έλεγα συν αδερφή μου να πάρει δρόμο.
-
Εγώ θα έλεγα συν αδερφή μου να πάρει δρόμο.
Χάχα.. Που να ήξερες και τον τρόπο που ακυρωνε τις παραγγελίες.. Μόνο για την ακύρωση της παραγγελίας του Volvo θα αναφέρω : μετάνιωσε που ακύρωσε την παραγγελία του C5 air για το Volvo επειδή το Volvo έβγαινε 2.500 ευρώ πιο ακριβό και έβαλε μια φίλη του να παριστάνει τη γυναίκα του (χωρίς να το ξέρει η γυναίκα του). Αυτή η φίλη του πηρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία της Volvo παριστανοντας τη γυναίκα του και ειπε: Ντροπή σας που κοροιδευτε τον κόσμο πουλώντας αυτό το πράγμα 35.000 €.. Είστε κλέφτες, απατεώνες, εκμεταλευτηκατε και εξαπατησατε τον άντρα μου.. Τον πιάσατε κορόιδο κλπ... Και μετά πήρε αυτός τηλέφωνο να πει : Χίλια συγνώμη που σας μίλησε ετσι η γυναίκα μου αλλά είναι έξαλλη που θα δοσω 35 χιλιάδες για αυτό το αμάξι που εμένα μου αρέσει πολύ αλλά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία γιατί την βλέπετε πως κάνει και τι θα τραβήξω..
-
Πωωωωω, τα διαβαζω και 'ντρεπομαι' . Ποια η ηλικια αυτου του ανθρωπου?
-
Πωωωωω, τα διαβαζω και 'ντρεπομαι' . Ποια η ηλικια αυτου του ανθρωπου?
67
Peugeot 208