Θέλω να πιστεύω ότι δε χάνεται, αλλά ζεις σε μια αβεβαιότητα. Έχω πάρει ηλεκτρικό ποδήλατο από τέλη Οκτώβρη και δεν έχω δει φράγκο ακόμα. Την περασμένη εβδομάδα έγραψαν κάποιοι ότι πήραν την επιδότηση. Μακάρι να τα δώσει, γιατί έχω μια κάποια αγωνία. Και φαντάσου να μην περιμένεις το 800άρι, αλλά 5-6 χιλιάρικα σε καθημερινό αμάξι. Δηλαδή ένα 208 ή ένα e-Up. Εκεί μιλάμε για καθημερινούς αγοραστές, όχι για τον πλούσιο με το Model 3 Performance.
+1
Κι εγώ με ηλεκτρ.ποδήλατο από μέσα Σεπτεμβρίου αγορασμένο περιμένω τα 710 ευρώ ακόμα.Ενώ είχα πάρει έγκριση αρχές Νοέμβρη,κατάφερα να έχω τα τελικά χαρτιά έτοιμα Φλεβάρη (για να μου δώσει φορολ.ενημερότητα έπρεπε να έχω εξοφλήσει όλο τον ΕΝΦΙΑ) και τελειώνοντας 11/3/21 μου είπαν ότι σε 20μέρες με 1μήνα θα μπουν τα χρήματα (αν δεν τα δω Δευτέρα,ξανά email,τουλάχιστον εκεί απαντούν πιο γρήγορα από τηλέφωνο).
Όταν ρώτησα ένα παλληκάρι του υπουργείου 'καλά πρέπει να ξοφλήσω τα πάντα στην εφορία,για να πάρω ασφ.ενημερότητα και επιδότηση,αυτό πως θα το καταφέρει ο περισσότερος κόσμος;' μου απάντησε ότι έχω δίκιο αλλά δεν έχει βρεθεί κάποια άλλη φόρμουλα ακόμη.Του είπα 'τότε να πείτε ανοιχτά στον κόσμο πως πριν πάει για την επιδότηση,να μην χρωστάει τίποτα στο δημόσιο,αλλιώς γιοκ'.
dimsabas, χάνεται η επιδότηση αν 6μήνες μετά την έγκριση (δηλ. το Νοέμβρη για μένα,είχα περιθώριο ως Μάιο),δεν καταθέσεις τα τελικά έγγραφα (μόνο σε ειδικές περιπτώσεις παίρνει κανένα 2μηνο παράταση ακόμη)