-
ALEX19 wrote:
40000 ευρώ για πούμα με χειροκίνητο κιβώτιο κιολας. Με όλο το συμπάθιο το τερμάτισες. Με αυτά τα χρήματα υπάρχουν καμία 50αρια καλύτερα αυτοκίνητα σε καινούργιο και πολλές πριμιουμ επιλογές σε μεταχειρισμένα 5ετιας. Πρέπει να έπαθαν σοκ στην αντιπροσωπεία όταν πηγές να ζητήσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Οπου βλεπεις καποιον να αγοραζει ford μπαινεις και του λες τα ιδια, και εδω και στο kuga και στο focus. Καπου εχεις χασει την μπαλα.
Αντε ρε ford κλεισε το εργοστασιο γιατι εχεις τα χειροτερα αυτοκινητα (απο οτι διαβασα καπου) και μας κοροιδευεις!
Καλοταξιδο το οχημα!
Μεγάλος γνωστής του αντικειμένου είσαι εσύ και το κυριότερο με σοβαρά επιχειρήματα. Η απόκτηση πούμα με 40000 δεν είναι επιλογή συναισθήματος αλλά τρολαρισμα. Από την άλλη αν θέλει να πετάξει τα χρήματα του με αυτήν την επιλογή γούστο του και καπέλο, αλλά δε γίνεται να μείνει ασχολίαστη μια τέτοια επιλογή.
-
Καλορίζικο το st με το καλό να παραλάβεις
Το puma είναι πολύ όμορφο απλά τα εσωτερικά του είναι χάλια σε συναρμογή, αν δεν σε ενδιαφέρουν τα κριτς κράτς που θα ακούς μία χαρά είναι.
Το i30 N δεν έχει καμία σχέση με το puma και το troc R κοστίζει +14000 οπότε δεν υπάρχει καμιά σύγκριση άλλο 300 από 2,0 και άλλο 200 από 1,5.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλος αντίπαλος του Puma, δεν ξέρω το kona N που θα βγει τι θα λέει.
-
Από την άλλη αν θέλει να πετάξει τα χρήματα του με αυτήν την επιλογή γούστο του και καπέλο, αλλά δε γίνεται να μείνει ασχολίαστη μια τέτοια επιλογή.
Φυσικά και γίνεται, δεν είμαστε εμείς κριτές στην τσέπη του άλλου...μόνο στην δικιά μας. Ο άνθρωπος είχε ξεκάθαρα κριτήρια (άσχετα εαν δεν συμφωνείς με αυτά) και βάση αυτών των κριτηρίων, ήταν ουσιαστικά η μόνη του επιλογή. Μπορεί να είναι μονοψήφια μειοψηφία αλλά υπάρχουν και αυτοί οι αγοραστές που πάνε με βάση το τι τους αρέσει και γουστάρουν να οδηγούν και όχι με βάση το vfm και το '3 το ξύδι, 3 το λάδι'.
-
40000 ευρώ για πούμα με χειροκίνητο κιβώτιο κιολας. Με όλο το συμπάθιο το τερμάτισες. Με αυτά τα χρήματα υπάρχουν καμία 50αρια καλύτερα αυτοκίνητα σε καινούργιο και πολλές πριμιουμ επιλογές σε μεταχειρισμένα 5ετιας. Πρέπει να έπαθαν σοκ στην αντιπροσωπεία όταν πηγές να ζητήσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Μπράβο στο παιδί που έκανε το κέφι του .
Οσο για το παραπάνω σχόλιο , μια χαρά τον έκραξαν και οι άλλοι , αλλά ξέχασαν να τον κράξουν γιατί έβαλε και στην εξίσωση τα μτχ σαπάκια 5ετίας , που λέγονται πρίμιουμ .
Μόνο ανόητα φτωχαδάκια θα έδιναν τόσα λεφτά σε πρίμιουμ σαπάκι 5ετίας , απλά για να παρκάρουν στις καφετέριες , ελπίζοντας ότι οι άλλοι θα πιστεύουν ότι το φτωχαδάκι το είχε από καινούργιο και δεν είναι φτωχαδάκι...
Μού θύμισες ένα γνωστό μου ζευγάρι , που όταν ήταν νέοι πούλαγαν μούρη και παντρεύτηκαν νομίζοντας ο καθένας ότι ο άλλος είναι πλούσιος ...
Προφανώς ο γάμος δεν άντεξε....
-
ALEX19 wrote:
Από την άλλη αν θέλει να πετάξει τα χρήματα του με αυτήν την επιλογή γούστο του και καπέλο, αλλά δε γίνεται να μείνει ασχολίαστη μια τέτοια επιλογή.
Φυσικά και γίνεται, δεν είμαστε εμείς κριτές στην τσέπη του άλλου...μόνο στην δικιά μας. Ο άνθρωπος είχε ξεκάθαρα κριτήρια (άσχετα εαν δεν συμφωνείς με αυτά) και βάση αυτών των κριτηρίων, ήταν ουσιαστικά η μόνη του επιλογή. Μπορεί να είναι μονοψήφια μειοψηφία αλλά υπάρχουν και αυτοί οι αγοραστές που πάνε με βάση το τι τους αρέσει και γουστάρουν να οδηγούν και όχι με βάση το vfm και το '3 το ξύδι, 3 το λάδι'.
Τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απλά δεν υπάρχουν. Έχεις μπερδέψει το value for money με αυτό που έγραψα. Η επιλογή είναι τραγική από όλες τις απόψεις. Έχει πάρει ένα αυτοκίνητο με σαράντα χιλιάρικα που έχει τραγική συναρμογή, φτηνιάρικα υλικά στην καμπίνα, χειροκίνητο κιβώτιο και μέτριες επιδόσεις.
Δε με απασχολεί τι κάνει ο καθένας με τα λεφτά του, αλλά δε γίνεται να μη σχολιαστεί η επιλογή. Απίστευτο τρολαρισμα, αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακό τρολαρισμα είναι τα αποθεωτικά σχόλια που γράφετε για αυτήν την επιλογή.
-
Ψίτ Άλεξ, πολύ σφίγγεσαι βρε παιδί μου για την επιλογή του καθενός. Δεν έχουνε όλοι ορθολογικά κριτήρια, αφού μπορεί και επιλέγει με την καρδιά του αυτό επικροτούμε.. νυσάφι πια..
-
Εγώ πάντως θα έπαιρνα το fastback που του άρεσε πιο πολύ και θα κρατούσα τα 6 χιλιάρικα για να πληρώνω το φόρο πολυτελείας του 2λιτρου και ίσως τα παραπάνω τέλη από το puma.
Από την άλλη δε μας είπε αν είδε megane rs που έχει 42 βέβαια αλλά τι είναι 2 κοντά στα 40 σαν 1 για τα 20 χιλιάρικα.
Καλά και ασφαλή γκάζια του εύχομαι.
Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούμε και μεις όλοι σε ένα τέτοιο δίλημμα που σχολιάζουμε την επιλογή του.Και ας μας κράζουν για την επιλογή μας ορισμένοι,εμείς θα πηγαίνουμε γκαζωτοί..
-
Ψίτ Άλεξ, πολύ σφίγγεσαι βρε παιδί μου για την επιλογή του καθενός. Δεν έχουνε όλοι ορθολογικά κριτήρια, αφού μπορεί και επιλέγει με την καρδιά του αυτό επικροτούμε.. νυσάφι πια..
Αστον, δεν μπορει να καταλαβει, μαλλον καθετε μπροστα στον καθρεπτη και θαυμαζει τον εαυτο του.
-
Καθόλου δε σφίγγομαι απλά γελάω με αυτά που γράφετε.
-
Τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απλά δεν υπάρχουν. Έχεις μπερδέψει το value for money με αυτό που έγραψα. Η επιλογή είναι τραγική από όλες τις απόψεις. Έχει πάρει ένα αυτοκίνητο με σαράντα χιλιάρικα που έχει τραγική συναρμογή, φτηνιάρικα υλικά στην καμπίνα, χειροκίνητο κιβώτιο και μέτριες επιδόσεις.
Δε με απασχολεί τι κάνει ο καθένας με τα λεφτά του, αλλά δε γίνεται να μη σχολιαστεί η επιλογή. Απίστευτο τρολαρισμα, αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακό τρολαρισμα είναι τα αποθεωτικά σχόλια που γράφετε για αυτήν την επιλογή.
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω! Ποιός είσαι εσύ που θα ορίσεις τα κριτήρια που ο καθένας μας επιλέγει κάτι (αυτοκίνητο, σπίτι, ρούχα, γυναίκα)? Υπάρχει κάποιος κανόνας κριτηρίων? Κάποιος μπορείς να επιλέξει με μοναδικό κριτήριο την εμφάνιση...μπορεί να μην συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι λάθος!! Το μόνο που μπορώ να πω είναι εαν ένα αγαθό πληροί τα κριτήρια που ο αγοραστής θέσπισε.
Τα κριτήρια λοιπόν που θέσπισε ο συγκεκριμένος αγοραστής πληρούνται μια χαρά από το Puma ST (και σχεδόν από κανένα άλλο). Χέστηκε για την ποιότητα, δεν ήταν στα κριτήριά του...δεν μπορεί εσύ με το στανίο να του λές ότι πρέπει να είναι!! Και σε αντίλογο σε αυτά που γράφεις έχει πάρει επίσης ένα αυτοκίνητο πολύ γρήγορο, πανέμορφο με εξαιρετικό στήσιμο στο δρόμο που χαρίζει χαμόγελα σε κάθε διαδρομή και τέλος (και πιο σημαντικό), του αρέσει! Αυτά που εσύ γράφεις ως αρνητικά, του είναι αδιάφορα...τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν αγοράζουμε όλοι αυτοκίνητο για να ζουλάμε τα πλαστικά της καμπίνας.
-
Καταρχάς να σας πω ότι σας ευχαριστώ όλους.
ALEX 19 σε ευχαριστώ και σένα για την γνώμη σου είναι απολύτως δεκτή. Στο μόνο που μπορεί να διαφωνώ είναι ότι δεν τρολαρω εσας μα ποιο πολύ τον εαυτο μου με την επιλογη μου.
Σας εύχομαι εσείς που διαφωνείτε να πάρετε ένα από τα 50 αλλά αυτοκίνητα που είναι καλύτερα από αυτό που διάλεξα να πετάξω τα χρήματα μου εγώ.
Απλά να εξηγήσω λίγο. Αν θέλω γκάζια και επιταχύνσεις καβαλάω την μηχανή μου δεν περιμένω από αυτοκίνητο να μου δώσει αδρεναλίνη που σου δίνει μια μηχανή και το σταματάω εδώ γιατί όσοι δεν καβαλάτε μηχανές είναι αδύνατον να καταλάβετε (και ναι είναι επικίνδυνες). Εγώ αγαπώ και τις μηχανές και τα αυτοκίνητα.
Τώρα όσον αφορά το θέμα, είχα βάλει 40000 στην άκρη για να πάρω νέο αυτοκίνητο. Το Megane το είδα φίλε απλά δεν μου αρέσει καθόλου και οτιδήποτε Γαλλικό για μένα είναι απλά τελείως εκτός επιλογής. Προσωπική άποψη μου χωρίς να σημαίνει πως έχω δίκιο είναι ότι τα ηλεκτρονικά και τα Γαλλικά έχουν ένα θέμα συμβίωσης.
Ήθελα ένα αυτοκίνητο που να με κάνει να χαμογελάω και ας μη βάζει φωτιά στην άσφαλτοι, να είναι πολύ όμορφο (στα δικά μου μάτια) και πρακτικό και να συμβιώνω μαζί του κάθε μέρα (το χειμώνα τουλάχιστον, άνοιξη καλοκαίρι παίζει και μηχανή). Τέλος έπρεπε το νέο αυτοκίνητο να είναι μαζεμένο σε διαστάσεις για parking πρόβλημα που δεν είχα παλιά. Στη νέα μου δουλειά το octavia που έχω τώρα με σκίζει να βρω parking. Αυτές τις συνθήκες τις πληρούσαν αρκετά αυτοκίνητα. Μιλάμε η απόφαση ήταν για καινούργιο δεν ήθελα μεταχειρισμένο.
Στο τέλος με πολύ σκέψη και παντόφλα από την γυναίκα αποκλείστηκαν ξαφνικά όλα τα αυτοκίνητα που είναι 2000 κυβικά. Δυστυχώς εκεί έπαιζαν σχεδόν όλα που είχα διαλέξει. Μην συζητήσουμε την παντόφλα βλέπετε είμαι ειλικρινής. Εσείς είμαι σίγουρος ότι κάνετε ότι γουστάρετε και δεν ακούτε γυναίκα.
Από αυτά που έμειναν λοιπόν το PUMA ST μου άρεσε ποιο πολύ και μου έκανε κλικ.
Είναι ένα FIESTA ST ποιο όμορφο, ποιο πρακτικό, με περισσότερο κιλά, ποιο αργό, με μεγαλύτερη κατανάλωση και αρκετά μεγαλύτερη τιμή που αποχαιρετά το value for money του fiesta. Όμως και τα χρήματα τα είχα και μικρο κινητήρα είχε και μου άρεσε πολύ και διασκεδαστικό είναι στην οδήγηση και κατανάλωση λογική έχει σχετικά με τα διλιτρα που κοιτούσα.
Τα δικά μου χρήματα τα βγάζω μόνος μου και δουλεύω σκληρά για αυτό όπως φανταζομαι οι περισσοτεροι εδω μέσα. Δικαίωμα μου να τα πετάξω και να τα κάψω αν θέλω. Όποιος θέλει ας τα επενδύσει καλύτερα. Μέχρι τότε εγώ θα φωνάζω : 'ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ' και θα αγοράζω FORD PUMA ST.
Ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη που ζάλισα
-
Εγώ έχω να πω ακριβώς αυτό που απάντησα στις μπούρδες που έγραφε ο ALEX και για το δικό μου... Μαζί τα βγάλατε και γκρινιάζεις;
Το παιδί αυτό ήθελε, αυτό γουστάρει, αυτό πήρε... Μπορεί να θέλει να έχει ένα αυτοκίνητο μοναδικό που δε βλέπεις 15 σε κάθε τετράγωνο κάθε μέρα. Που το πρόβλημα; Αν έκανε έρευνα αγοράς θα παρέθετε ο καθένας τις απόψεις του και τις προτάσεις του. Τώρα που η αγορά έχει γίνει το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι καλότυχο και καλοτάξιδο με πολλά χαμόγελα!
Σίγουρα είναι μοναδικό και αυτό έχει την αξία του!
-
ALEX19 wrote:
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω! Ποιός είσαι εσύ που θα ορίσεις τα κριτήρια που ο καθένας μας επιλέγει κάτι (αυτοκίνητο, σπίτι, ρούχα, γυναίκα)? Υπάρχει κάποιος κανόνας κριτηρίων? Κάποιος μπορείς να επιλέξει με μοναδικό κριτήριο την εμφάνιση...μπορεί να μην συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι λάθος!! Το μόνο που μπορώ να πω είναι εαν ένα αγαθό πληροί τα κριτήρια που ο αγοραστής θέσπισε.
Τα κριτήρια λοιπόν που θέσπισε ο συγκεκριμένος αγοραστής πληρούνται μια χαρά από το Puma ST (και σχεδόν από κανένα άλλο). Χέστηκε για την ποιότητα, δεν ήταν στα κριτήριά του...δεν μπορεί εσύ με το στανίο να του λές ότι πρέπει να είναι!! Και σε αντίλογο σε αυτά που γράφεις έχει πάρει επίσης ένα αυτοκίνητο πολύ γρήγορο, πανέμορφο με εξαιρετικό στήσιμο στο δρόμο που χαρίζει χαμόγελα σε κάθε διαδρομή και τέλος (και πιο σημαντικό), του αρέσει! Αυτά που εσύ γράφεις ως αρνητικά, του είναι αδιάφορα...τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν αγοράζουμε όλοι αυτοκίνητο για να ζουλάμε τα πλαστικά της καμπίνας.
Ανάξια σχολιασμού η προσβολή στην αρχή του ποστ.
Για τα υπόλοιπα, τα κριτήρια είναι υποκειμενικά όταν συγκρίνονται οχήματα ίδιου επιπέδου. Θέμα επιλογής είναι να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μια 5ανταρα bmw και μια eclass. Όταν στην κατηγορία που αγοράζει μπορεί να επιλέξει γκολφ gti, focus st, megane rs, octavia vrs, leon cupra καθώς και μεταχειρισμένα προηγούμενης γενιάς audi s3 merc a35amg και M135i, αυτοκίνητα που είναι συντριπτικά καλύτερα από το puma st, τότε η επιλογή του μόνο ως τρολαρισμα μπορεί να εκληφθεί.
-
Ξέχασα να αναφερθώ στο αυτόματο κιβώτιο που είπε κάποιος.
Είμαι 40 χρονών. Διασκέδαση σε αυτοκίνητο ή μηχανή και αυτόματο κιβώτιο για μένα είναι δύο έννοιες αντίθετες
ΜΟΝΟ MANUAL θα έπαιρνα.
Μη γράψει κάνεις ότι το διπλού συμπλέκτη αυτόματο είναι ποιο γρήγορο. Ε ΚΑΙ??????
ΑΝ δεν τις καρφώνεις μόνος σου ας πάει και μόνο του από το σημείο Α στο Β
Μάγκες για ευχαρίστηση μιλάμε όχι για χρόνους. Δεν είμαι ούτε το παίζω ο καλύτερος οδηγός για να με ενδιαφερουν χρονόμετρα.
Κανονικό χειρόφρενο και ταχύτητες για μένα σας χαρίζω τα ηλεκτρικα χειρόφρενα και ταχύτητες
Στα 60 μου θα πάρω και γω αυτόματο μάλλον. Μεχρι τότε έχουμε
-
#mazitavgalame
-
Για τα υπόλοιπα, τα κριτήρια είναι υποκειμενικά όταν συγκρίνονται οχήματα ίδιου επιπέδου. Θέμα επιλογής είναι να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μια 5ανταρα bmw και μια eclass. Όταν στην κατηγορία που αγοράζει μπορεί να επιλέξει γκολφ gti, focus st, megane rs, octavia vrs, leon cupra καθώς και μεταχειρισμένα προηγούμενης γενιάς audi s3 merc a35amg και M135i, αυτοκίνητα που είναι συντριπτικά καλύτερα από το puma st, τότε η επιλογή του μόνο ως τρολαρισμα μπορεί να εκληφθεί.
Προσβολή??? Ποιά προσβολή?? Ελληνικά γράφω...
Τώρα ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις για να τρολάρεις...δεν εξηγείται αλλιώς!!
- ΔΕΝ ήθελε 2λιτρο
- ΔΕΝ ήθελε μεταχειρισμένο.
- ΗΘΕΛΕ να του αρέσει
Άρα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που παραθέτεις αποκλείονται. Δεν σου αρέσουν τα κριτήρια του? Σεβαστό. Αλλά δεν μπορείς να τα κρίνεις, γιατί τα κριτήρια είναι υποκειμενικά, όχι αντικειμενικά. Εαν εγώ θέλω 2θέσιο αυτοκίνητο δεν μπορείς να μου λές ότι είναι πεταμένα λεφτά γιατί χωράει μόνο 2 άτομα (ενώ μπορούσα με τα ίδια λεφτά να πάρω άλλο που χωράει 5), αφού αυτό θέλω και δεν με ενδιαφέρουν τα 5 άτομα.
Σταματάω εδώ, γιατί για κάποιο λόγο θές να δημιουργείς εντάσεις.
-
Ετσι μηχανικο..... Ωραία τα αυτόματα αλλά στα σπορτιφ οχήματα αν δεν καρφώσεις.... Κλατς κλουτς....
-
γκολφ gti ασχημο και 2000 κυβικα αποκλείεται
focus st, συμπαθητικο 2000 κυβικα αποκλείεται
megane rs, ποτε ομως δεν μαρεσει καθόλου 2000 κυβικά αποκλείεται
octavia vrs, μαρεσει πολύ εμφανιση αλλά δεν μπορω να το παρκαρω στη δουλειά. δυστηχώς αυτοματο κιβώτιο Plug in hybrid το οποιο με αυτα που ήθελα εφτανε τα 46000 αποκλείεται
leon cupra τα ίδια πάνω κατω με το octavia μόνο που μου μου αρεσει λιγότερο
μεταχειρισμένα προηγούμενης γενιάς: ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ οπότε αποκλείεται
Ρε φίλε με τα δικά σου κριτήρια πάρε εσυ ότι θες, εγω έχω διαφορετικά κανένα από τα παραπάνω που έγραψες δεν μου έκανε
-
ALEX19 wrote:
Προσβολή??? Ποιά προσβολή?? Ελληνικά γράφω...
Τώρα ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις για να τρολάρεις...δεν εξηγείται αλλιώς!!
- ΔΕΝ ήθελε 2λιτρο
- ΔΕΝ ήθελε μεταχειρισμένο.
- ΗΘΕΛΕ να του αρέσει
Άρα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που παραθέτεις αποκλείονται. Δεν σου αρέσουν τα κριτήρια του? Σεβαστό. Αλλά δεν μπορείς να τα κρίνεις, γιατί τα κριτήρια είναι υποκειμενικά, όχι αντικειμενικά. Εαν εγώ θέλω 2θέσιο αυτοκίνητο δεν μπορείς να μου λές ότι είναι πεταμένα λεφτά γιατί χωράει μόνο 2 άτομα (ενώ μπορούσα με τα ίδια λεφτά να πάρω άλλο που χωράει 5), αφού αυτό θέλω και δεν με ενδιαφέρουν τα 5 άτομα.
Σταματάω εδώ, γιατί για κάποιο λόγο θές να δημιουργείς εντάσεις.
Αν δεν του πεις 'εχεις δικιο' θα σκασει απο το κακο του.
Εχεις δικιο ALEX , σε προσκυνω.
-
γκολφ gti ασχημο και 2000 κυβικα αποκλείεται
focus st, συμπαθητικο 2000 κυβικα αποκλείεται
megane rs, ποτε ομως δεν μαρεσει καθόλου 2000 κυβικά αποκλείεται
octavia vrs, μαρεσει πολύ εμφανιση αλλά δεν μπορω να το παρκαρω στη δουλειά. δυστηχώς αυτοματο κιβώτιο Plug in hybrid το οποιο με αυτα που ήθελα εφτανε τα 46000 αποκλείεται
leon cupra τα ίδια πάνω κατω με το octavia μόνο που μου μου αρεσει λιγότερο
μεταχειρισμένα προηγούμενης γενιάς: ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ οπότε αποκλείεται
Ρε φίλε με τα δικά σου κριτήρια πάρε εσυ ότι θες, εγω έχω διαφορετικά κανένα από τα παραπάνω που έγραψες δεν μου έκανε
Το τι θα κάνεις με τα λεφτά σου μου είναι αδιάφορο. Αλλά όταν γράφεις σε ένα φόρουμ υπάρχει και η αντίθετη άποψη και η κριτική.
Πάντως με όλο το σεβασμό χειρότερη επιλογή από το αυτοκίνητο που επέλεξες δεν υπάρχει, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου με το πέρασμα του χρόνου, τότε βέβαια θα είναι αργά γιατί θα έχεις χάσει τα χρήματα σου.Θα μπορούσα να γράψω αναλυτικά γιατί το αυτοκίνητο δεν είναι καλό αλλά δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα,μάλλον προτιμάς να ακούς αυτούς που ωραιοποιούν τα πράγματα.
Για τους υπόλοιπους όταν καταφέρετε να διατυπώσετε κανένα σοβαρό επιχείρημα πέρα από προσβολές και εξυπνάδες το συζητάμε.
Ford Puma 2019