-
Λοιπόν εντελώς τυχαία ανακάλυψα το πρόβλημα του site.
Το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν είσαι σε σύνδεση.
Όταν είσαι απλός επισκέπτης πάει τρένο που είχε πει και ο Yem.
Δοκιμάστε το.
-
Πραγματικά ισχύει...
Μόνο που δε βλέπεις τις νέες δημοσιεύσεις...
-
REALZEUS wrote:
Από την στιγμή που δεν πληρώνετε, είναι τουλάχιστον αστείο να έχετε απαιτήσεις. Μας φιλοξενούν εδώ κύριοι, αν δεν το έχετε καταλάβει, δεν μας χρωστάνε κιόλας. Κούρασε η κριτική...
Επειδή δεν έχω ακόμη απεξαρτηθεί πλήρως, και καμιά φορά υπάρχουν και χρήσιμα πράγματα να μάθει κανείς κι ενδιαφέροντες άνθρωποι να συζητήσει, μπαίνω μια δυο φορές τη μέρα να δω αν έχει αλλάξει κάτι...
Αυτό με το 'τζάμπα ίντερνετ' το λέει μόνο όποιος δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί το ίντερνετ σήμερα. Αν ήταν 'τζάμπα' δεν θα είχε γίνει και η μετάβαση στη παρουσα, δυσλειτουργική για φόρουμ, πλατφόρμα.
Για τη κούραση των 'ευχαριστημένων' δεν υπάρχουν λόγια.
Τζάμπα είναι για εμάς, όχι για αυτούς. Τουλάχιστον άκομψο λοιπόν να τους βρίζουμε και από πάνω. Ο λόγος που έγινε η μετάβαση μου είναι γνωστός, καθώς έχω επαφές με το περιοδικό. Ήταν τεχνικός πάντως (υποστήριξης) και όχι οικονομικός. Τα πράγματα θα αλλάξουν πάλι σύντομα, μιας και πρόσφατα άλλαξε η μετοχική σύνθεση της εταιρείας.
-
Αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να το πω και εντυπωσιακά γρήγορο, σε σύγκριση με πριν.
Μακάρι να μείνει σε αυτό το επίπεδο και να μην είναι παροδική η αλλαγή! Μπράβο.
-
Πώς κάνουμε αναζήτηση με λέξη κλειδί σε ένα τοπικό;
-
Τζάμπα είναι για εμάς, όχι για αυτούς. Τουλάχιστον άκομψο λοιπόν να τους βρίζουμε και από πάνω. Ο λόγος που έγινε η μετάβαση μου είναι γνωστός, καθώς έχω επαφές με το περιοδικό. Ήταν τεχνικός πάντως (υποστήριξης) και όχι οικονομικός. Τα πράγματα θα αλλάξουν πάλι σύντομα, μιας και πρόσφατα άλλαξε η μετοχική σύνθεση της εταιρείας.
Ένστασις επί των εξής θεμάτων: 1. Κατ΄αρχάς κανείς δεν τους βρίζει σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να βλαστημάμε τη χειρότερη πλατφόρμα που υπάρχει, αλλά δε νομίζω να είναι αδερφή κανενός.2. Οι τεχνικοί λόγοι, όταν οδηγούν σε συνεχή και σταθερή υποβάθμιση της ποιότητας είναι τελικά οικονομικοί πάντα. 3. Το 'τζάμπα' είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, ειδικά όταν κάθε σελίδα που ανοίγεις έχει 4-5 διαφημίσεις...
Και μια πρόταση προς τους τεχνικούς: Βάλτε βρε μουσικό υπόβαθρο τους ήχους των modems της δεκαετίας του 90, να θυμηθούμε τα νιάτα μας. Γιατί μόνο η ταχύτητα που όντως μας έχει γυρίσει στη δεκαετία του 90, δεν φτάνει. Αυτές ήταν εποχές. Νοσταλγία...
-
Ένστασις επί των εξής θεμάτων: 1. Κατ΄αρχάς κανείς δεν τους βρίζει σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να βλαστημάμε τη χειρότερη πλατφόρμα που υπάρχει, αλλά δε νομίζω να είναι αδερφή κανενός.2. Οι τεχνικοί λόγοι, όταν οδηγούν σε συνεχή και σταθερή υποβάθμιση της ποιότητας είναι τελικά οικονομικοί πάντα. 3. Το 'τζάμπα' είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, ειδικά όταν κάθε σελίδα που ανοίγεις έχει 4-5 διαφημίσεις...
- Υπήρξε συγκεκριμένη αναφορά ότι είναι ΓΤΠ, που αντίκειται και στον κανονισμό, περί βωμολοχίας. Απλά είναι ελαστικοί οι mods από ότι φαίνεται...
- Δεν είναι οικονομικοί. Όλοι το site πέρασε σε άλλη πλατφόρμα, άρα αναγκαστικά ακολούθησε και το φόρουμ. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που βόλευε για το site, δεν βόλευε για το forum, αλλά το site προηγείται.
- Από την στιγμή που εμείς δεν πληρώνουμε ούτε 1 Ευρώ, είναι τσάμπα. Αν είχε συνδρομή θα είχαμε κάθε δικαίωμα να βρίζουμε (κόσμια).
-
Πως να το πούμε κόσμια ότι δεν έχει νόημα να ξαποσταίνει για κάνα δυο μέρες και ξανά να τραβάει προς τη δόξα τω 20 δευτερολέπτων ανά κλικ, να μη μας γράψει το ΕΣΡ;
ΓΤΓΚ που λένε και εις τας κωμοπόλεις της Θεσσαλίας; Για τέτοια κατάσταση μιλάμε η οποία όπως φαίνεται παγιώνεται...
Το ότι παλαιά 'στελέχη' της κοινότητας του πιο προηγμένου τεχνολογικού εντύπου στην Ελλάδα (κάποτε) , υπερασπίζονται αυτή την κατάσταση, είναι επίσης άξιο θαυμασμού.
-
Πάντως αν δεν είσαι συνδεδεμένος πάει βολίδα το φόρουμ.
Μόλις συνδεθείς.... καλώς ήλθες 1990.
Πώς εξηγείται αυτό?
-
Ωπα!!!! Να! Σα, να σαλεύει!!!!
IT'S ALIVE!!!!!
-
Με το να σπαμμάρετε συνεχώς, δεν αλλάζει κάτι. Μία (1) μέρα ξεκούραση, γιατί σας κούρασε το Forum μας, από ότι φαίνεται. [Admin]
Μόνη σημείωση, πως δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση κατα την επιβολή της ποινής. Ούτε στο email ούτε κατά την προσπάθεια σύνδεσης, και ίσως πρέπει να διορθωθεί, ώστε να γνωρίζει ο αποκλεισμένος ότι του επιβλήθηκε ποινή και τον λόγο, και δεν δυσλειτουργεί ο σερβερ. Το μήνυμα του admin είναι δυνατόν να διαβαστεί, μόνο κατόπιν της ποινής.
-
Μα που πήγε το θέμα του realzeus για τις μάρκες που δεν μας αρέσουν?
-
Μα που πήγε το θέμα του realzeus για τις μάρκες που δεν μας αρέσουν?
Άκυροοοοοοο συγνώμη με την πρώτη γουλιά καφέ το βρήκα.
-
Επειδή ίσως έχει γίνει μία παρεξήγηση , να ζητήσω μία διευκρίνιση .
Ο χρήστης Storm, είχε φύγει και όπως είχε πει νομίζω ο Φάνης είχε διαγράψει τον λογαριασμό του .
Οταν ξαναγύρισε με τον λογαριασμό Dredd , στο πρώτο του ποστ δήλωσε ποιος είναι και ότι μπήκε με νέο λογαριασμό , γιατί δεν μπορούσε να μπει με τον παλιό .
Επειδή μπορεί να έχει γίνει ένα μπέρδεμα άνευ λόγου , παρακαλώ να το κοιτάξετε και να μας ενημερώσετε , γιατί δεν θέλουμε να φεύγουν χωρίς λόγο , οι διαδικτυακοί μας φίλοι .
-
Ο λογαριασμός του Storm είχε απενεργοποιηθεί και τώρα τον έχω επαναφέρει οπότε μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κανονικά.
Πιστέυω ότι όλο αυτό είναι μια κακή παρεξήγηση και ελπίζω να μην επηρρέασει την απόφαση του Στορμ να επιστρέψει.
-
Φάνη τότε ας αλλάξει το κείμενο διαγραφής του νέου λογαριασμού , γιατί είναι άνευ λόγου σκληρό και ας ειδοποιήσετε τον Στόρμ με κάποιο μέιλ μέσω του παλιού λογαριασμού του.
-
Έχω μιλήσει με τον Στόρμ.
-
Υπάρχει περίπτωση να γίνει επαναφορά της εμφάνισης των active threads του forum (με δραστηριότητα) στην αρχική σελίδα των 4τροχων;
Διευκόλυνε πολύ αφού με μια μάτια έκανα browse σε ότι new post έχει μπει στο forum. Μόνο εγώ το χρησιμοποιούσα ή υπάρχει κάπου άλλου και δεν το βλέπω;
Βρήκα workaround, έχει επιλογή 'active topics' στο forum! (Bookmarked)
-
Επειδή ίσως έχει γίνει μία παρεξήγηση , να ζητήσω μία διευκρίνιση .
Ο χρήστης Storm, είχε φύγει και όπως είχε πει νομίζω ο Φάνης είχε διαγράψει τον λογαριασμό του .
Οταν ξαναγύρισε με τον λογαριασμό Dredd , στο πρώτο του ποστ δήλωσε ποιος είναι και ότι μπήκε με νέο λογαριασμό , γιατί δεν μπορούσε να μπει με τον παλιό .
Επειδή μπορεί να έχει γίνει ένα μπέρδεμα άνευ λόγου , παρακαλώ να το κοιτάξετε και να μας ενημερώσετε , γιατί δεν θέλουμε να φεύγουν χωρίς λόγο , οι διαδικτυακοί μας φίλοι .
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
1. Δύο φορές στο παρελθόν ρώτησα για την νέα δυνατότητα που έχει το φόρουμ για απενεργοποίηση του λογαριασμού. Το φόρουμ δίνει αυτή την δυνατότητα. Και τις δύο φορές επιβεβαιώθηκε ότι μπορεί ένα μέλος να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Είναι δυνατότητα του φόρουμ και δεν έχει αφαιρεθεί.
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105730167#comment-2105730167
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105780527#comment-2105780527
- Αρκετές φορές οι κανόνες του φόρουμ δεν τηρούνται από τα μέλη. Είναι φυσιολογικό. Ο γραπτός λόγος εύκολα μπορεί να ξεφύγει και να υπάρξουν διαμάχες και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Όταν όμως υπάρχει έμμεση ή άμεση προσωπική προσβολή τότε αλλάζουν τα πράγματα. Ο κόμπος κάποια στιγμή φτάνει στο χτένι. Αρκετές φορές προσπάθησα να κάνω χρήση της δυνατότητας 'αναφοράς σχολίου' και η δυνατότητα δεν λειτουργούσε (σε μένα τουλάχιστον). Και ακόμη δεν λειτουργεί. Προσωπικές επιθέσεις και προσβολές δεν τις δέχομαι. Ειδικά όταν αφορά ρατσιστικά σχόλια (έμμεσα ή άμεσα) για το πρόσωπό μου ή για πνευματικές/ψυχικές ασθένειες. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με μειώνει σαν άνθρωπο.
3. Ο κόμπος τελικά έφθασε στο χτένι. Και αφού δεν υπήρχε δυνατότητα αναφοράς σχολίου και αφού θεωρούνται αστεϊσμοί οι έμμεσες προσβολές και οι έμμεσοι προσωπικοί χαρακτηρισμοί αστραπιαία απενεργοποίησα το λογαριασμό μου. Είναι δυνατότητα του φόρουμ. Καλώς ή κακώς έτσι αντέδρασα. Δεν υπήρχε (και δεν υπάρχει) άλλος τρόπος αντίδρασης.
-
Κανένα μέλος που γράφει στο φόρουμ δεν έχω γνωρίσει από κοντά εκτός από ένα μέλος το 2009 μέσω άλλου φόρουμ και μίας ομαδικής αγοράς προϊόντων. Ωστόσο δέχθηκα emails και προσωπικά μηνύματα σε άλλα φόρουμς από συγκεκριμένα μέλη που ήθελαν την επιστροφή μου. Καλώς ή κακώς έχω αναπτύξει ηλεκτρονικές προσωπικές σχέσεις στο φόρουμ εδώ, αφού έγραφα ανελλιπώς από το 2003. Έχω περάσει όλες τις φουρτούνες στο φόρουμ εδώ. Τελικά μετά από σκέψη αποφάσισα να επιστρέψω. Γιατί; Γιατί έχω αναπτύξει διαδικτυακές φιλίες με κάποια μέλη και γιατί το συγκεκριμένο φόρουμ διατηρεί ιδιαίτερα ενεργές τις θεματικές ενότητες της αυτοκίνησης. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο φόρουμ με τόσο ενεργή επισκεψιμότητα στα θέματα αυτοκίνησης.
-
Και τώρα; Πως επιστρέφει κάποιος; Καλή ερώτηση. Έψαξα να εντοπίσω κάποιο email να στείλω στον υπεύθυνο του φόρουμ. Ή κάποιο τρόπο επικοινωνίας. Δεν βρήκα τίποτα πουθενά. Δεν ήθελα να στείλω προσωπικό email σε moderator του φόρουμ. Άλλωστε δεν είναι και δεδομένο ότι μπορεί να είχα προσωπικά emails των moderators. Πως γυρνάει τελικά κάποιος; Ο μόνος τρόπος ήταν να δημιουργήσω νέο λογαριασμό με nickname Dredd. Το έκανα και δεν το έκρυψα. Δεν είχα βρει άλλο τρόπο επιστροφής και δεν γνωρίζω αν υπάρχει. Το Dredd δεν ήταν τυχαίο. Από πολύ παλιά ήθελα να αλλάξω nickname και θεώρησα ότι ήταν μία καλή ευκαιρία.
-
Και ξαφνικά νέα απενεργοποίηση. Θεωρήθηκε ότι διατηρώ δύο accounts. Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Το μόνο που θα πω είναι ότι ο λογαριασμός Storm ήταν απενεργοποιημένος. Και **παρέμεινε **απενεργοποιημένος. Για την ενεργοποίησή του θα έπρεπε να βρω ξανά τρόπο επικοινωνίας με κάποιον υπεύθυνο. Και τρόπο δεν εντόπισα. Οπότε υποχρεώθηκα σε επικοινωνία σε προσωπικό email Moderator. Και φυσικά δεν έκρυψα την απογοήτευσή μου για τον άμεσο 'ακαριαίο θάνατο' του account Dredd.
-
Στον κανονισμό του φόρουμ πολύ σωστά τονίζεται ότι δεν επιτρέπονται περισσότερα από ένα ψευδώνυμα για κάθε φυσικό πρόσωπο. Οπότε άμεση διαγραφή και αυστηρή προειδοποίηση. Στο κανονισμό του φόρουμ όμως απουσιάζει εντελώς ένας τρόπος επικοινωνίας, ένα email, έστω μία επικοινωνία μέσω προσωπικού μηνύματος. Τίποτα. Πως λοιπόν κάποιος που ξαφνικά απενεργοποιείται από την διαχείριση, μπορεί να επικοινωνήσει και να πληροφορηθεί για ότι συνέβη; Σκέψεις πάνε και έρχονται.
Δεν επιτρέπεται το ίδιο φυσικό πρόσωπο να διαθέτει περισσότερα από ένα ψευδώνυμα. Σε περίπτωση που οι επόπτες διαπιστώσουν την ύπαρξη περισσότερων από ένα ψευδώνυμα σε κάποιο μέλος, τότε τα ψευδώνυμα αυτά διαγράφονται και το μέλος λαμβάνει αυστηρή προειδοποίηση. Σε περίπτωση επανάλειψης το μέλος θα διαγράφεται οριστικά
https://forum.4troxoi.gr/kanonismos-forum
Αυτά όσο αφορά το μπέρδεμα. Επιμένω όμως ότι προσωπικές προσβολές άμεσες ή έμεσες δεν θα δεχτώ από κανέναν. Θα απαντάω αναλόγως.
-
Για τον τρόπο επικοινωνίας δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν το γνωρίζω. Όμως θα σταθώ στην αναφορά ποστ. Εαν απουσιάζει το σχετικό πλήκτρο (είναι το 1ο 'κουμπάκι' με το θαυμαστικό) κάτω από κάθε ποστ, τότε να το κοιτάξω (δεν ξέρω εαν μπορώ εγώ ή πρέπει Admin) γιατί είναι λάθος να μην μπορείς να κάνεις αναφορά, είναι δυνατότητα που έχουν όλα τα μέλη.
Προσωπικά, χαίρομαι που επέστρεψες και το ξέρεις.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]