-
Δεν εμβολιάζονται όλοι. Δεν είναι υποχρεωτικό.
-
Ευπειθώς αναφέρω, οτι όλα καλά.
Ξεκινήσαμε σήμερα απομακρυσμένη εκπαίδευση και αποστολή σε εμένα αιτημάτων που μπορώ να φέρω εις πέρας για την γατοεταιρία.
-
Σιγά μην σε άφηνε η καπιταλιστική ρουφήχτρα....
-
εδώ και 2,5 μήνες εμβολιάζεται ο γενικός πληθυσμός. ηλικιακές ομάδες 85+ και 80-85 έχουν τελειώσει ή τελειώνουν την 2η δόση.
οι 60-64 εμβολιάζονται αυτή την περίοδο με το astrazeneca. αυτή την βδομάδα ανοίγει η ομάδα 70-75 νομίζω. Εχω ένα κενό για τους 75-80, ντοκτορια λεπτομέριες???
Ιατροί και λοιπό ιατροφαρμακευτικό επίσης έχουν σχεδόν εμβολιαστεί.
Καταλαβαίνετε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει εμβολιαστεί! Οπότε και η εικόνα με τους ασθενείς και τα κρούσματα εξηγείται απόλυτα! Ξεκάθαρα δεν φταίει ότι ο κόσμος δεν θέλει να εμβολιαστεί! αλλοι παράγοντες φταίνε!
Ο εμβολιασμός μπορεί να μην είναι υποχρεωτικός, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα ο αριθμός αρνητών να εμβολιαστούν είναι πολύ μικρός εώς ασήμαντος
-
Δεν θα γράψω για άλλους, δεν είμαι η 'φωνή' του λαού, ούτε γνωρίζω πως σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος στο τόπο αυτό.
Προσωπικά όμως ούτε αρνητής είμαι, αλλά ούτε πρόκειται να πάω να εμβολιαστώ.
-
kostis20 wrote:
...Όταν το στείλεις γραψε και εδω .
Όποτε βρεις χρόνο ρίξε μία ματιά στο mail σου. Σε ευχαριστώ.
Το είδα.Σου απάντησα.
-
-
nickthetrib daily status update
'Ολα μια χαρά,
η προώθηση αιτημάτων support με βοηθάει να μην σαπίζω στο κρεβάτι καίγοντας τα όποια εγκεφαλικά μου κύτταρα μπροστά στην τηλεόραση.
Βεβαίως μένει αρκετός χρόνος, οπότε και τα star wars ( τα 6) τελείωσαν, καμία πρόταση?
-
οπότε και τα star wars ( τα 6) τελείωσαν, καμία πρόταση?
Καταρχάς να δεις και τα άλλα 3 (9λογία είναι) + τα 2 side kicks (Rogue One & Han Solo).
Μετά ξεκίνα με Avengers (και όλα τα συναφή: Iron Man, Thor κλπ.) και μετά συνεχίζει με Justice League. Μην ξεχνάμε και τα X-Men (7-8, έχω χάσει το μέτρημα!!).
-
nickthetrib wrote:
οπότε και τα star wars ( τα 6) τελείωσαν, καμία πρόταση?
Καταρχάς να δεις και τα άλλα 3 (9λογία είναι) + τα 2 side kicks (Rogue One & Han Solo).
Μετά ξεκίνα με Avengers (και όλα τα συναφή: Iron Man, Thor κλπ.) και μετά συνεχίζει με Justice League. Μην ξεχνάμε και τα X-Men (7-8, έχω χάσει το μέτρημα!!).
thanks, αλλά δεν θα τα προλάβω όλα όσα λες, Παρασκευή is freedom day. Θα τελειώσω τα star wars
-
η προώθηση αιτημάτων support με βοηθάει να μην σαπίζω στο κρεβάτι καίγοντας τα όποια εγκεφαλικά μου κύτταρα μπροστά στην τηλεόραση.
Για πες δυο λόγια, πως λειτουργεί το support σας; Μέσα από το πρόγραμμα υπάρχει σχετική λειτουργία; Πρέπει να συντάξεις στο outlook πχ μήνυμα εξηγώντας τι και πως, επισυνάπτοντας από το κινητό φωτογραφίες και τα στέλνεις στο support@gatoetaireia.com ? και μετά γίνεται ticket με νούμερο σε εσάς;
Αν θες απάντησε στο σχετικό τοπικό για εταιρείες...
-
Μπορεί κανείς να λύσει τον γρίφο, το 90% των κρουσμάτων προήλθαν από συναντήσεις μέσα σε σπίτια, αυτό το παραδέχονται όλοι, ο Βασιλακόπουλος και ο Δερμιτζάκης το είπαν στα ίσα. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν, πρέπει να πάρουμε αστυνομικά μέτρα για όλα τα σπίτια, μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα και πως θα γίνει? Πέρα από τα σπίτια τα υπόλοιπα είναι οι καθημερινές πορείες, σε αυτές είμαι κάθετα αντίθετος, για οποιονδήποτε λόγο και αν γίνονται.
-
Μπορεί κανείς να λύσει τον γρίφο, το 90% των κρουσμάτων προήλθαν από συναντήσεις μέσα σε σπίτια, αυτό το παραδέχονται όλοι, ο Βασιλακόπουλος και ο Δερμιτζάκης το είπαν στα ίσα. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν, πρέπει να πάρουμε αστυνομικά μέτρα για όλα τα σπίτια, μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα και πως θα γίνει? Πέρα από τα σπίτια τα υπόλοιπα είναι οι καθημερινές πορείες, σε αυτές είμαι κάθετα αντίθετος, για οποιονδήποτε λόγο και αν γίνονται.
-
nickthetrib wrote:
Για πες δυο λόγια, πως λειτουργεί το support σας; Μέσα από το πρόγραμμα υπάρχει σχετική λειτουργία; Πρέπει να συντάξεις στο outlook πχ μήνυμα εξηγώντας τι και πως, επισυνάπτοντας από το κινητό φωτογραφίες και τα στέλνεις στο
? και μετά γίνεται ticket με νούμερο σε εσάς;
από την στιγμή που το 'μπος' γράφει στο φόρουμ, δεν μπορώ να απαντήσω (δεν είμαι εξουσιοδοτημένος). Σορρυ!
-
Τσακώνομαι με κόσμο για αυτά!
Η καυλα του καθενός να βρεθει με συγγενεις και φιλους μην χάσει το παρεάκι! Λες και μπορει κανεις να εγγυηθει για τις επαφές του τριτου! Εχω αποφασισει να ξεκόψω με ανευθυνο κόσμο που το κανει αυτό εν μέσω πανδημίας... και φυσικά με περιορίζει και εμένα με τους περιορισμους στο 6 να παρω το αμάξι να παω μια βόλτα μακριά να αλλαξω παραστάσεις.
Εχει τόσα μέρη η Αττική να πας που απορώ γιατι μαζευονται ολοι στο Φλοισβο ή στα 2-3 παρκα...
Αηδια! Χιλιες φορες να βρεθεις με φίλους σε ανοιχτο χωρο και με προφυλάξεις αν δεν μπορεις πια να μην τους δεις αλλα οχι αυτή η αηδία με τα τσιμπουσια, τα bbq και τα παιχνίδια των παιδιών σε κλειστα δωμάτια!
Οι πορείες είναι no brainer οτι χειροτερεψαν την κατασταση και είναι ντροπή για τους υποκινητές τους αλλά και της αστυνομίας που καθεται και ελεγχει τις γριουλες και δεν τους σαπίζει στο βρωμόξυλο και δεν τους συλλαμβανει.
Επίσης σε εργασιακούς χώρους θεωρω οτι υπαρχει θέμα.. ειδικά στο δημόσιο εχω δει απιστευτη χαλαρωση, συγχρωτισμό χωρις μασκες, μασκες κατω από τη μυτη κλπ
Οσοι πανε γραφειο ειτε λόγω rotation ειτε για να ξεφυγουν από το πηξιμο του σπιτιού κανουν και το παρεακι που τους λειπει ενιοτε χαλαρα... και δυστυχως λόγω των μεταλλάξεων κολλάει σαφώς πιο εύκολα!
-
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απλούστατα το 'lockdown' της συμφοράς δεν δούλεψε. Πέρυσι ο κόσμος είχε φοβηθεί και είχε κόψει τα πολλά, φέτος αυτό δεν υπάρχει. Βάλε και την γελοιότητα με το 6 που ο καθένας το έστελνε και μετά ξεκινούσε για όπου ήθελε... Αυτά βέβαια τα λέμε εδώ και κάτι μήνες, έβλεπες όλο τον κόσμο έξω στους δρόμους άρα κάπου πήγαιναν όλοι αυτοί, μόνο οι κυβερνητικοί ήταν στον κόσμο τους. Αντί να κάνουν ένα lockdown πραγματικό και ζόρικο 1-1.5 μήνα με ελέγχους που να μην κινείται κανείς πλην ίσως εργαζόμενων, τα άφησαν όλα λάσκα. Βέβαια από την άλλη μόλις πήγε το 'όργανο' να κόψει πρόστιμο στην μαμά στην Ν. Σμύρνη είδαμε όλοι το τι έγινε...
Προσωπικά έχω κόψει κάθε επαφή σε κλειστό χώρο με τους πάντες. Και στην ουσία τραβάω το λούκι (μαζί με πολλούς άλλους) του να μην βλέπω συγγενείς και φίλους για να κάνει ο κάθε ρούκουνας socializing και να πιει τσίπουρα στο σπίτι του κουμπάρου να μην χάσει... Δεν είναι όμως εύκολο, ειδικά όταν έχεις παιδιά στην εφηβεία. Π.χ. όταν σου λέει το παιδί σου ότι οι φίλοι του μαζεύονται σε κάποιο σπίτι εκεί τι κάνεις; Ένα όχι, δύο όχι, ε κάπου θα λυγίσεις.
Βάλε και την επαρχία που δεν υπάρχει η δικαιολογία 'συνωστισμός σε ΜΜΜ'. Εκεί πως κολάνε; Στα Χανιά λέει αύξηση στα λύματα 1000%. Απο που; Από το μετρό; Βαρέθηκε ο κόσμος τα παρατεταμένα μέτρα και δεν κρατιέται με τίποτα.
-
Βάλε και την επαρχία που δεν υπάρχει η δικαιολογία 'συνωστισμός σε ΜΜΜ'. Εκεί πως κολάνε; Στα Χανιά λέει αύξηση στα λύματα 1000%. Απο που; Από το μετρό; Βαρέθηκε ο κόσμος τα παρατεταμένα μέτρα και δεν κρατιέται με τίποτα.
Καλά εκεί άστο. Έχω φίλους και συγγενείς σε επαρχία (και σε νησία...εκεί ακόμα χειρότερο) σε μικρά χωριά. Εννοείται ότι είναι κάθε μέσα στο καφενείο να δουν μπάλα, να παίξουν πρέφα κλπ. Με κλειστό φυσικά απέξω αλλά εννοείται ότι είναι και ο τοπικός αστυνόμος στην παρέα. Έχω άλλο γνωστό που όταν πάει στο χωρίο του, δίνει την κάρτα στην ταβέρνα και του λέει να κρατήσει €5.000 + €300 για τον καθένα στην παρέα του!!! Εαν έρθει έλεγχος είναι πληρωμένο το πρόστιμο, εαν όχι του τα επιστρέφει και έτσι κάθε ΣΚ πηγαίνει χωριό και ταβέρνα. Να πω και άλλα? Για φίλη κομμώτρια που έχει χεστεί στο τάληρο και δεν προλαβαίνει να πηγαίνει στα σπίτια....τόσο που σκέφτεται να κλείσει το κομμωτήριο! Για τα ιδιαίτερα που δουλεύουν κανονικά?
Όπως λες, 1 μήνα σκληρό lockdown (να μην κυκλοφορεί κανείς) και θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση τώρα. Αλλά ποιος έχει την βούληση (και πολιτική) να πάρει τέτοια μέτρα? Απλό: ΚΑΝΕΙΣ.
-
Παριστάνουν τους εξοργισμένους κατά τα άλλα μόνο με την σκέψη ότι θα ανοίξουν τα μικρά μαγαζιά στα οποία θα μπαίνουν μέχρι 2 πελάτες και με μάσκα. Αυτός ο Παυλάκης που ζει μόνιμα Αμερική τι ρόλο βαράει να διατάζει τι θα γίνει στην Ελλάδα?
-
famas wrote:
nickthetrib wrote:
Για πες δυο λόγια, πως λειτουργεί το support σας; Μέσα από το πρόγραμμα υπάρχει σχετική λειτουργία; Πρέπει να συντάξεις στο outlook πχ μήνυμα εξηγώντας τι και πως, επισυνάπτοντας από το κινητό φωτογραφίες και τα στέλνεις στο
? και μετά γίνεται ticket με νούμερο σε εσάς;
από την στιγμή που το 'μπος' γράφει στο φόρουμ, δεν μπορώ να απαντήσω (δεν είμαι εξουσιοδοτημένος). Σορρυ!
ωρε νικ, μπος δεν υπαρχει, συνεργατης μονον.
για τον φαμας, βασικα σε ωριμες εφαρμογες δεν λυνονται bugs ή τουλαχιστον ειναι εξαιρετικα σπανια, μα παρα πολυ σπανια. αυτο που περιγραφεις ειναι ακριβως για την επιλυση τετοιων θεματων. σιγουρα υπαρχουν χιλιαδες αλλοι λογοι εξωγενεις που επηρεαζουν πχ φάιργουολ, δικτυα κλπ αλλα για αυτα δεν μπορεις να εχεις πληροφορηση παρα μονο δια ζωσης, ασε που δεν ειναι το αντικειμενο μας. βασικα υλοποιησεις παραμετροποιησεων ειναι τα περισσοτερα κολς, πχ ρεπορτινγκ, φ.τ., διασυνδεσεις εοπυυ που ναι μεν το συστημα τα εχει ανοιχτα για τους πάουερ γιουζερς αλλα εν ελλαδι δεν υπαρχουν πάουερ γιουζερς. και επειδη κανουμε κατι πολυ εξειδικευμενο αλλα το προσωπικο που το χρησιμοποιει δεν ειναι κομπιουτερ λιτερέιτιντ πρεπει να μιλησει καποιος, συνηθως καποιος προισταμενος τεχνικου, για να καταλαβει το ντιμαντ, το οποιο και μπαινει στο σι αρ εμ ή στο τικετινγκ σαν τασκ και ανατιθεται. η επιλυση γινεται ειτε μεσα απο της δικης μας κατασκευης ριμοτε αξες ή μεσα απο ένιντεσκ κλπ. οι κλησεις μοιραζονται απο τηλεφωνικο αβαγια με οπερέιτορς, αυτοματοποιημενα μηνυματα και χρηση μεσω διαδικτυου εκτος εταιρειας.
αυτη τη συγκεκριμενη εποχη τρωμε χοντρο μπουλινγκ, πολυ χοντρο, εχει πεσει το τηλεφωνικο και εχει την επιχειρηματικη εξηγηση: οι μοναδες υγειας του χωρου επιασαν χοντρα λεφτα με τον κοβιντ και αρχισαν να απαιτουν οτι ναναι. ας πουμε απο νοσοκομεια δεν εχουμε σχεδον καθολου κλησεις αλλα εχουμε πολλες απο διαγνωστικα. για να εχεις μια αισθηση του φορτου στο συστημα, σε μεγαλο διαγνωστικο μοριακων που ειχε μια κινηση 300-500 δειγματα, υπαρχουν πλεον 20-30 χιλιαδες. ακομη και τα πολυ μικρα των 15 ασθενων πλεον ειναι στους 50. Λογικα το καλοκαιρι θα πεσει το πανηγυρι και θα απολαυσουμε το ρουφ γκαρντεν που θα εχω ετοιμο εως τοτες με μπαρμπεκιου, μπαρ, πολ ντανσινγκ μπαρα, θεα σε ακροπολολυκαβητοπεντελοπαρνηθες και θα ξαναγινουμε ανθρωποι. ειναι κοντα και οι κοπελαρες που φορανε λιγα ή δεν φορανε τπτ του μπουρναζιου... φαν δεν λεω τιποτις, για ρωτα αποστολο να παρεις μια ιδεα...
-
@nickthetrib, σωστά αποκρίθηκες.
@gatoz, σας μερσώ.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες