-
Τουλάχιστον δώστα εδώ μέσα να 'σώσεις' και καναν ανθρωπάκο, όσο στα παίρνουν οι έμποροι και χωρίς πολλές διαδικασίες, αφού έτσι κι αλλιώς εντός εγγύησης τα δίνεις και με αμελητέα χιλιόμετρα.
Νομίζω πως εφόσον κάποτε σου έκανε το Aircross και το αγόρασες, εκτός απ' την οδική του συμπεριφορά, θα έπρεπε να δεις το 'ίδιο' Crossland αλλά σε βασική έκδοση, και το **Stonic **που μάλλον θα σε καλύψει πλήρως, νομίζω σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων είναι το πιο σφιχτό και συμμαζεμένο vfm σουβο-χάτσμπακ που μπορεί κάποιος να αγοράσει. Οχι πως το Tipo είναι άσχημο, αλλά το πλεονέκτημά του είναι οι χώροι, που εσύ υποτίθεται θες εί δυνατόν μικρό. Και μια βόλτα από Dacia να κάνεις.
-
Απ' ότι καταλαβαίνω το σπίτι είναι το βασικό σου πρόβλημα. Το αυτοκίνητο είναι παράπλευρη ζημιά. Γιατί δεν μετακομίζεις; Αν το σπίτι είναι ιδιόκτητο θα μπορούσες ακόμα και να το νοικιάσεις και να μείνεις κάπου αλλού με τα χρήματα του ενοικίου. Το σπίτι μας θα πρέπει να είναι πρωτίστως ένα άσυλο που αισθανόμαστε άνεση κι ασφάλεια. Αν δεν νιώθεις έτσι για το μέρος που περνάς το βράδυ σου καλύτερα να επικεντρωθείς σε αυτό το θέμα και το 'σωστό' αυτοκίνητο βρίσκεται.
-
Νομίζω πως εφόσον κάποτε σου έκανε το Aircross και το αγόρασες, εκτός απ' την οδική του συμπεριφορά, θα έπρεπε να δεις το 'ίδιο' Crossland αλλά σε βασική έκδοση, και το **Stonic **που μάλλον θα σε καλύψει πλήρως, νομίζω σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων είναι το πιο σφιχτό και συμμαζεμένο vfm σουβο-χάτσμπακ που μπορεί κάποιος να αγοράσει. Οχι πως το Tipo είναι άσχημο, αλλά το πλεονέκτημά του είναι οι χώροι, που εσύ υποτίθεται θες εί δυνατόν μικρό. Και μια βόλτα από Dacia να κάνεις.
Όταν οδηγήσεις το Aircross πες τις απόψεις σου για την ηχητική του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω τι μουσική ακούς (και αν ακούς) αλλά δες και αυτό το στοιχείο στο αυτοκίνητο. Και επίσης δες και τους αεροδυναμικούς θορύβους, τους στροβιλισμούς του αέρα και τι συμβαίνει αν οδηγείς με ανοιχτό παράθυρο και με μία ταχύτητα κάπου στα 80Km/h.
Λέω εγώ τώρα...
-
Απ' ότι καταλαβαίνω το σπίτι είναι το βασικό σου πρόβλημα. Το αυτοκίνητο είναι παράπλευρη ζημιά. Γιατί δεν μετακομίζεις; Αν το σπίτι είναι ιδιόκτητο θα μπορούσες ακόμα και να το νοικιάσεις και να μείνεις κάπου αλλού με τα χρήματα του ενοικίου. Το σπίτι μας θα πρέπει να είναι πρωτίστως ένα άσυλο που αισθανόμαστε άνεση κι ασφάλεια. Αν δεν νιώθεις έτσι για το μέρος που περνάς το βράδυ σου καλύτερα να επικεντρωθείς σε αυτό το θέμα και το 'σωστό' αυτοκίνητο βρίσκεται.
Ας παραμείνουμε στο θέμα των αυτοκινήτων γιατί με τα σπίτια και τα ακίνητα στην Ελλάδα άκρη δεν βγαίνει.
-
Νομίζω οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει ότι είναι ιδιαίτερη περίπτωση!
Η επιλογή φυσικά κ είναι λάθος, αν δεν ήταν δεν θα έψαχνες αυτοκίνητο σε μερικούς μήνες μέσα. Είναι αναμφισβήτητο. Απορώ στο τέστ ντραιβ που ήσουν;! Όταν αγοράζω καινούργιο προσέχω τις επιλογές μου, και αποδεικνύεται με το ότι τα τελευταία 3 καινούργια τα έχω ακόμη (για τα παλιά, Saxo, C3), και το άλλο (2008) σκοπεύω να το έχω μέχρι να καταργήσουν τα diesel από την τελευταία γωνιά της Ελλάδας.
Θα συμφωνήσω, και θα το ξαναπώ για το Stonic, ουσιαστικά είναι ελάχιστα ψηλότερο hatch, κάτι σαν Fiesta Active, έγινε κ fl και έχει και 99 χρόνια εγγύηση ΚΙΑ! (Πλάκα κάνω, αλλά κορυφαία εγγύηση). Πολύ διαφορετικό από το C3 Aircross, μάλλον στην αντίθετη φάση των B suv/crossover.
Αλλιώς, ένα μεταχειρισμένο 307-308 θα σε κάλυψει απόλυτα πιστεύω και θα το χαρείς περισσότερο.
Είμαι περίεργος να ακούσω τιμή spot-a-wheel..
Ο Γάτος έχει ξεφύγει! 4X4 για να το παρκάρει στην πυλωτη 333 μέρες το χρόνο! Και half-wheel-drive τα καταφέρνει σε τέτοιο περιβάλλον..
-
Η spotawheel είναι άφαντη... Μάλλον έχει μπει σε καραντίνα.
Τώρα όσο αφορά τα υπόλοιπα μόνο το Tipo με βολεύει σε όλα γιατί δεν κάνω χιλιόμετρα.
Το μόνο που δεν έχω τεστάρει είναι η ηχητική του (τα ηχεία του). Αυτό με προβληματίζει γιατί δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αλλαγής ηχείων.
Μεταχειρισμένο δεν πρόκειται να πάρω. Άλλα μπλεξίματα δεν θέλω. Ειδικά με κάτι μάντρες τύπου Autovalue.
Από εκεί και πέρα αν παραμείνω με το Aircross + 206 + σκούτερ τότε το Aircross απλά θα σαπίσει εντελώς στην πυλωτή. Κανένα πρόβλημα. Και όπως είναι μία μέρα θα πάω να το σουτάρω στο Σούνιο.
Το test drive που έκανα με το Aircross είχε διάρκεια περίπου 30 λεπτών, μόνος μου ήμουν αλλά σε μποτιλιάρισμα στην Μεσογείων, μποτιλιάρισμα και στην Κηφισίας και δεν είχα μαζί μου ένα usb stick για να δοκιμάσω τον ήχο του. Επίσης ήταν έκδοση Shine με 17άρες ζάντες. Τα test drive ποτέ δεν με έχουν βοηθήσει σε αυτά που θέλω. Γενικά ότι αγορά έχω κάνει μετά από test drive αυτοκινήτων ποτέ δεν μου βγήκε σε καλό.
Ότι έχω αγοράσει στα κουτουρού ήταν μια χαρά επιλογή.
-
Επειδή μένεις στα του ήχου , έχεις ψάξει μήπως μια light αναβάθμιση ηχείων σε καλύψει ?Μαζί με το upgrade που σου πρότειναν ποιο πάνω για ποιο σκληρά αμορτισέρ για να μην έχεις πολλές κλίσεις ! Μήπως έτσι είσαι καλυμμένος?
αυτά είναι της Focal και κουμπώνουν στο C3 Aircross +2017
https://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-focal-car-audio-icpsa165_p-41309.htm
-
Δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί δεν θα αλλάξει κάτι στη χρήση του αυτοκινήτου.
-
Άμα κάνεις τόσο λίγα χιλιόμετρα και δε σου αρέσει το αμάξι δοκίμασε να το δώσεις σε λογική τιμή με μικρή χασούρα. Δεν είναι ανάγκη να το αντικαταστήσεις με άλλο.. Εγώ θα το έδινα και θα έκανα κράτει. Αφου έχεις και το 206 και μηχανάκι κομπλέ είσαι .
-
Τώρα έτσι όπως γίναμε στην Ελλάδα με τα lockdown τι να δώσω; Ποιος αγοράζει τώρα αυτοκίνητα;
Αλλά το πρόβλημα είναι άλλο. Την τελευταία φορά που έβαλα αγγελία πώλησης στο car.gr μετάνοιωσα την ώρα και τη στιγμή που το έκανα.
Η μόνη λύση είναι spotawheel και αυτοί έχουν εξαφανισθεί. Περιμένω από Σαββάτο να δείξουν κάποιο ενδιαφέρον.
Εγώ πάντως το Tipo το βλέπω μια χαρά αυτοκίνητο και αν το προλάβω δεν θα το αφήσω.
-
Στο lockdown λόγω ψυχολογίας, οι αγορές αυξάνονται! Οπότε είναι καλή περίοδος. Το car.gr είναι να σου κάτσει. Εμένα την 1η φορά με το Πάντα με κούρασαν και το έβγαλα. Την 2η πουλήθηκε αρκετά εύκολα. Το Κούγκα (που δεν ήταν τόσο καινούργιο όσο το δικό σου) πουλήθηκε σε 1 εβδομάδα από τον 2ο που το είδε.
Εύκολα θα πουληθεί στο car το Aircross, πιστεύω.
-
Το Σαββατοκύριακο που θα έχω λίγο χρόνο ίσως βάλω εδώ στο φόρουμ μία αγγελία.
-
Επιτελους το Τιπο με σωστους κινητηρες και σωστη τιμολογηση.Δυστυχως ομως λογω της μανιας των Ελληνων με τα κρισοβερ πηγε απατο.Τωρα με το Κρος ελπιζω να αποκτησει νεο ενδιαφερων.
-
Μακριά από το τουρκαμαξο!
Αγοράζουμε νέα c4 rafale με έξτρα scalp naval και exocet!
-
@Georgemit.....καλο θα ηταν να αναρωτιομαστε γιατι η Ελλαδα ΔΕΝ κατασκευαζει αυτοκινητα και οχι να κοιταζουμε τι κανουν οι αλλοι...
-
Σαφώς και να αναρωτηθούμε αλλά μπορούμε και να σκεφτούμε που θα δώσουμε και τα λεφτα μας, δε τους τα χρωστάμε.
Το ονόμασαν και egea οι τουρκαλαδες...
Παρακαλώ το θέμα να παραμείνει στο αυτοκινητιστικό κομμάτι, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις. [Admin]
-
Έχει έρθει στις εκθέσεις όπως με ενημέρωσαν από τον Σφακιανάκη, θέλω να περάσω να δω και το ανανεωμένο Tipo Life και το Cross.
Το 1.6 Diesel 130hp πρέπει να είναι και επαρκώς δυνατό και οικονομικό παράλληλα. Ιδανικά θα ήθελε και το 1.4Τ βενζίνης θεωρώ η σειρά και με καλές τιμές που φαίνεται να έχει θα μπορούσε να κάνει πωλήσεις.
Life:
Cross:
-
Όμορφο το cross , αν θα βγαίνει και σε CNG (δε το βλέπω) με κανονική δεξαμενή βενζίνης θα εξαφανίσει τα VAG arona & kamiq
-
Σπίκινγκ αμπάουτ cng, είμαι περίεργος στη Στελλάντις ποιανού μπαιράκι θα περάσει τελικώς, των Πσέων που δεν το θέλουν ούτε ζωγραφιστό, ή των Φιατάκηδων που το κουτσοστηρίζουν εδώ και δεκαετίες.
-
Οποιου τους κινητήρες χρησιμοποιήσουν.
Fiat Egea - Tipo