-
Καλησπέρα σας,
είμαι φοιτήτρια πολιτικός μηχανικός και στα πλαίσια της διπλωματικής μου διεξάγουμε μία έρευνα με θέμα :
''Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα: Διερεύνηση της επιρροής των οικονομικών κινήτρων και άλλων παραγόντων στην αποδοχή των χρηστών''
Θα θέλαμε λίγο από το χρόνο σας να μας βοηθήσετε στο παρακάτω ανώνυμο ερωτηματολόγιο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekn1HXufMHCeXvOV4-Wc0hj1dCVJ3utX3xgvfsv1WnyDW3IA/viewform
-
Καλησπέρα σας,
είμαι φοιτήτρια πολιτικός μηχανικός και στα πλαίσια της διπλωματικής μου διεξάγουμε μία έρευνα με θέμα :
''Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα: Διερεύνηση της επιρροής των οικονομικών κινήτρων και άλλων παραγόντων στην αποδοχή των χρηστών''
Θα θέλαμε λίγο από το χρόνο σας να μας βοηθήσετε στο παρακάτω ανώνυμο ερωτηματολόγιο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekn1HXufMHCeXvOV4-Wc0hj1dCVJ3utX3xgvfsv1WnyDW3IA/viewform
-
Done.
Καλή επιτυχία!
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Το συμπλήρωσα!
Καλή επιτυχία εύχομαι και εαν μπορείς, θα με ενδιέφερε να μας δημοσιεύσεις και εδώ τα αποτελέσματα της έρευνας όταν τελειώσεις.
-
Ευχαρίστως
-
Απαντηθηκε κι απο μενα
-
Όχι που θα μου ξέφευγε!
-
Οκ. Έγινε.
-
Συμπληρώθηκε και από εμένα καλή επιτυχία...
-
+1
-
Done.
Όμως μην βολευτείς από εμάς μόνο, αφού από εδώ μέσα το δείγμα θα είναι schewed τόσο επειδή έχουμε (θέλουμε να πιστεύουμε) καλύτερη γνώση του αυτοκινήτου από τον μέσο οδηγό, όσο και επειδή αυτοί που θα μπουν στον κόπο να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο ενδεχομένως να είναι λίγο πιο θετικά διακείμενοι για τα ηλεκτροκίνητα.
Καλή σου τύχη!
-
Η αλήθεια είναι αυτή ,γενικά το προωθώ απλά θα θέλαμε και την άποψη εκείνων που έχουν κάποια γνώση και επαφή ώστε να εξετάσουμε αν τα κίνητρα είναι αποδεκτά. Αν σας φαίνεται ενδιαφέρον και θέλετε κάντε το μια προώθηση και σε άλλους, θα βοηθήσει πολύ στη δειγματοληψία.
Ευχαριστώ.
-
done
θα συμφωνήσω με πολλά που είπαν οι άλλοι συμφορουμήτες.
Κατά κύριο λόγο το ότι δεν είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα (έχει ο καθένας μας τους δικούς του 'κάλους' στο κεφάλι του!!!!
-
Στην επιλογή 1.5 δεν έχετε σαν καυσιμο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε...
-
Ναι είναι ένα μειονέκτημα αυτό στη συγκεκριμένη ερώτηση καθώς δεν ήταν να προωθηθεί σε ανθρώπους που έχουν επαφή με την ηλεκτροκίνηση. Ωστόσο μαθαίνουμε για τα επόμενα
Προφανώς έχει διανεμηθεί το ερωτηματολόγιο για να καλύψει όλες τις ηλικιακές ομάδες και τα απαιτούμενα δημογραφικά στοιχεία
-
Έτοιμο κι από εμένα
-
Έγινε.
Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα- Έρευνα