Jan 16, 2021, 2:54 PM

https://www.auto-news.gr/2021/01/stellantis-lancia-ds-chrysler-dodge.html?m=1&fbclid=IwAR1cikNrDJiq-45lD3ueeIsxN0Q5TMGcJ8pTT6OXq1vZFUTnJq2fuSuz4ys

Κατά 99% 'σβήνει' και η DS...όπως και η Dodge αλλά και η Chrysler...

Μου φαίνεται στο τέλος θα μείνουν μόνο Citroen,Peugeot,Opel,Fiat,Alfa και Jeep...

+1

Το είχα γράψει εδώ και μήνες -διαβάζοντας και μαθαίνοντας κάποια νέα κι από Ιταλία που έχω σπουδάσει- πως (για να επιβιώσουν και να μην κανιβαλίσουν) ήταν υπερβολικά πολλές οι μάρκες με την ένωση των group και για το ότι βλέπω να μείνουν στο νέο όμιλο οι μάρκες που λες.

Μάλιστα για μένα η σωστή αντιστοίχιση θα ήταν Opel/Fiat ως οι low budget επιλογές, Citroen-Peugeot ως Lancia-Alfa, Jeep ως τα offroad του ομίλου και Maserati το luxurie/sport. H Citroen με μια ελάχιστη αναβάθμιση ποιότητας μπορεί να καλύψει και το κενό της Lancia/DS (κι ίσως αυτό γίνει τελικά)

Κι εμένα θα μου άρεσε να μείνει η Lancia,αλλά μάλλον το project πια δε βγαίνει. Επίσης αντί να είχαν τους γερμανούς της Opel -που έχoντας τη Fiat τώρα,δεν προσφέρουν και κάτι ουσιαστικό-,θα μπορούσαν να είχαν για κάτι διαφορετικό μια ιαπωνική τύπου Suzuki,Mitsubishi.