Jan 5, 2021, 12:35 PM

Θετικό αυτό...απλά η R Line έχει και το speed limiter λογω ΑΤ, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει παραπάνω αυτό αλλά οκ συμβιβαζόμαστε με το απλό ACC ,

@Sabas είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα απόφασης με σένα έχω πλέον στις λίστες μου το Tiguan και το Tucson ,ότι γίνει πρέπει να κλείσει μεσα στο Γενάρη γιατί δεν με παίρνει άλλο η αναβολή αγοράς θέλω και τα δυο με αρκετά extras που θα πάρουν και χρόνο παραδοσης... αν όπως λες και εσύ από την Hyundai που θέλω το blind spot, rear alert , 360 area view, ACC και αυτόματο άνοιγμα πορτ παγκαζ και που είμαι και διατεθειμένος να περιμένω 5-6 μήνες έστω, αρχίσουν τα διάφορα τότε θα κλείσω το Tiguan Life αλλά τουλάχιστον φορτωμένο για να έρθει κάπως στα ίσια του.

oπως εγραψα και στο νημα του τουσον αν φορτώσεις το τιγκουαν Life με αυτά που έχει το τουσον πριμιουμ ( άσε τα blind spot, rear alert , 360 area view, αυτόματο άνοιγμα πορτ παγκαζ που δεν τα εχει κανένα μόνο το acc εχει το τιγκουαν πανω απο το τουσον) περνάς τα 30Κ.

Τώρα αν τα τσακαλια της χιουνται εβγαλαν τιμες κραχτες για το πρωτο τρίμηνο και μετα δουμε το 27Κ να το κανουν 29.9Κ μόλις γλυκαθούν από την κινηση που προβλέπεται στην χιουνται το επομενο διαστημα λογω του γκελ που κανει το αμαξι εδω είμαστε να τους κράξουμε και τους τυχον πονηρατζηδες ....

Οσο για το fl tiguan οκ γνωρίζουμε ποσο δυστακτικοι ειναι οι γερμανοι στις αλλαγες του σχεδιασμου αλλά μετα΄από 4 χρόνια που εχει το αρχικό μοντέλο περίπου οι αλλαγες που έκαναν στην εξωτερικη του εμφανιση είναι του τυπου βρειτε την διαφορα αν σκοπεύουν με το fl να πάνε άλλα 3-4 χρονια προβλεπω να το αγοράζουν μονο αυτοί που εχουν 30 χρονια γκολφ και μεγαλωσε η φαμίλια τους...ειπαμε πουλαμε σιγουρια και συντηρητισμο αλλά έλεος καντε και ενα βημα μπροστα ώστε να γλυκανετε λιγο τον υποψηφιο κλεινοντας του λιγο το ματι...