-
Η Skoda ανακοινωσε τιμες για το νεο Οctavia.
Ξεκιναει απο 19.900 στην εκδοση active με τον 1000αρη και τα 110 αλογα.1000 ευρω πανω για το station.
Απο 21.900 η ambition με τον 1.5 150ps και 24.900 η style.
Απο οτι διάβασα στην απλη εκδοση γραφει Led φωτα ημερας,πορειας και προβολεις.Αυτο σημαινει οτι θα ειναι full led?
-
Ενα απο τα καλυτερα οικογενειακα σε αυτην την εκδοση.
Εντυπωσιακο πως στα 130χλμ/ωρα ταξιδευει με 1800 σ.α.λ
Το dsg7 ειναι υγρου τυπου...
600 λιτρα χωρος αποσκευων
Εσωτερικο, mini s class
Και ωραια coupe σχεδιαση.
-
από 27000 ευρο με κάτι ζάντες που μοιάζουν με τασια και έλειπη εξοπλισμό. Βέβαια μέσα πολύ άνετο.
-
Καλησπέρα κύριοι. Μετά την Seat Greece (για το αν έχει ή όχι ml το 1,5Τ 150ps TSI) είχα κερδισμένο debate και με την Skoda Greece. Επέμεναν ότι ο διαμορφωτής του νέου Octavia λειτουργεί σωστά ενώ τους εξηγούσα ότι βγάζει στην ένδειξη τιμής Ν/Α (not available). Τελικά παραδέχθηκαν ότι υπάρχει θέμα και ζήτησα να με ενημερώσουν με την διόρθωση του. Ακολουθεί η ακριβής τους απάντηση:
' Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε. Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι δυνατή η εμφάνιση. Θα σας ενημερώσουμε μόλις αποκατασταθεί. Ευχαριστούμε. Παραμένουμε στη διάθεσή σας.'
-
Πως τους πετσοκοψες έτσι ρε φίλε τα σκαμπό μου μέσα;;;;;;;
-
Πως τους πετσοκοψες έτσι ρε φίλε τα σκαμπό μου μέσα;;;;;;;
Έκανες εσύ κάτι πιο χρήσιμο; Βασικά έχεις να προσφέρεις οτιδήποτε εκτός από σαρκασμό άνευ λόγου; Όχι. Αυτά.
-
Χάχα νταξει είμαστε;;; νταξει.
-
Ότι να'ναι. Θα σε παρακολουθώ να δω στο επόμενο post ποιά άλλη ατάκα θα κάνεις clopy paste για να χαρείς troll.
Ο έξυπνος θα τους έκανε 'ντα' αν ήθελε λειτουργικό διαμορφωτή ενώ εγώ 'τους πετσοκοψα'. Ωστόσο αναφορές για το γεγονός μηδέν. Θα έλεγα τώρα αλλά δεν μαρεσουν τα κόκκινα υστερόγραφα. Εξυπνάδες του keyboard...
-
Για το octavia g-tec:
Octavia Grand Coupe G-Tec
AMBITION 1.5 TGI 131 PS DSG7. 24.900
STYLE 1.5 TGI 131 PS DSG7. 27.500
ενω του Octavia Sportswagon G-Tec
AMBITION 1.5 TGI 131 PS DSG7. 26.200
Αν έχεις δίκτυο είναι μια ελκυστικότατα εναλλακτική του TDI
-
Που το βρηκες αυτο φιλε?
Το ΦΑ θα ερχεται μονο με DSG?
Ειχα την εντυπωση οτι θα ερχοταν μονο σε στεισον αν ερθει και το σενταν θα ειναι εξαιρετικη επιλογη.
-
Που το βρηκες αυτο φιλε?
Το ΦΑ θα ερχεται μονο με DSG?
Ειχα την εντυπωση οτι θα ερχοταν μονο σε στεισον αν ερθει και το σενταν θα ειναι εξαιρετικη επιλογη.
Δες εδώ
https://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/stin-ellada-i-skoda-octavia-se-ekdosi-fysikoy-aerioy-times
Μεταγενέστερα και σε manual, coupe& station
-
Εννοείται ότι είναι εξαιρετική λύση, με το μισό κόστος κίνησης σε σχέση με το πετρέλαιο. Με βελούδινη λειτουργία σε σχέση με την τράτα, χωρίς μελλοντικές απαγορεύσεις στις μεγάλες πόλεις. Χωρίς τύψεις για τον καρκίνο που αμολάς από πίσω.
Βέβαια, θα πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος για τα 9 λίτρα βενζίνης, μπορούν να γίνουν πολύ εφιαλτικά σε βραδινό ταξίδι. Σε φάση να παρακαλάς να είχες ηλεκτρικό χαχαχα!
-
Χαχαχαχα
Διαβαζα, διαβαζα, διαβαζα, το τελος....... ανατρεπτικότατο . Για τα bell εισαι.
-
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει διακόπτης επιλογής καυσίμου, όπως έχουν τα μοντέλα της Fiat. Να ταξιδέψεις την ημέρα με βενζίνη (που θα έχεις όλα τα πρατήρια ανοικτά) και το βράδυ να κάψεις το φυσικό αέριο. Παλιά που ήμουν στην Ομάδα του φυσικού αερίου στο ΦουΜπού, θυμάμαι ότι ανέφεραν κάποια λύση για αυτό το ζήτημα. Αν ο φίλος ενδιαφέρεται σοβαρά, ας μπει εκεί να κάνει μια ερώτηση.
Κατά τα άλλα, είναι θέμα του πόσο σε βολεύουν τα πρατήρια. Φίλος που με άκουσε και πήρε το Arona, μου φιλά τα χέρια. Βέβαια, έχει πρατήριο δίπλα του και κινείται σε περιοχές (πατρικό σε επαρχιακή πόλη, εξοχικό γυναίκας) που ταιριάζουν στο φυσικό αέριο.
-
-
Το app θα δουλεύει υπερωρίες με το DSG..
-
Παρακολουθώ την πορεία της FABIA στην Ελλάδα. Όσο περνά ο καιρός τόσο το απαξιώνει το μοντέλο η επίσημη αντιπροσωπεία. Όταν είχα πάει να την αγοράσω είχε μία μεγάλη γκάμα εκδόσεων και κινητήρων. Σιγά-σιγά ξεκίνησε το κόψιμο εκδόσεων και κινητήρων. Σήμερα μόλις δύο διαθέσιμες εκδόσεις, η φτηνή ACTIVE MPI που κανείς δεν παίρνει και η MONTE CARLO 95ps που πάλι κανείς δεν παίρνει.
Προφανέστατα η επίσημη εμπορία θέλει να πουλάει Polo. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σταμάταγε εντελώς η εισαγωγή.
-
-
Καλησπέρα και από μένα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την νέα Octavia Scout όταν έρθει καθώς είναι πιστεύω ολοκληρωμένο αυτοκίνητο (θα αγόραζα και μεταχειρισμένη με λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν βρίσκω καθώς ο μέσος Έλληνας δεν ενδιαφερόταν για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν υπάρχουν πολλά). Το ερώτημα μου είναι πότε και αν θα έρθει η Scout από την ελληνική αντιπροσωπεία καθώς ήδη κυκλοφορεί στο εξωτερικό. Επίσης, με αυτόματο κιβώτιο προς το παρόν υπάρχει μόνο η diesel, γνωρίζει κανείς με ποιον κινητήρα βενζίνης θα συνδυαστεί σαν επιλογή το αυτόματο κιβώτιο?
Ευχαριστώ.
-
Μπήκα στον διαμορφωτη της Σκόντα... Παρατήρησα ότι ο 1.0 τσι έχει χάσει 6 αλογάκια και έχει πέσει στα 110 και έχει κοπεί από τις επιλογές ο 1.6 τι Ντι αι.
SKODA FORUM