-
Γεια σε όλους. Ψάχνω να πάρω ένα αυτοκίνητο τύπου suv όχι από τα πολύ μεγάλα όμως. Είμαι ανάμεσα σε 3008 ή chr ή juke ή 2008.
Θέλω όμως κάποιο να είναι ανθεκτικό κ να είναι ευρύχωρο λόγο του ότι είμαι αρκετά ογκώδης σαν τύπος. Για πείτε γνώμες
-
Γεια σε όλους. Ψάχνω να πάρω ένα αυτοκίνητο τύπου suv όχι από τα πολύ μεγάλα όμως. Είμαι ανάμεσα σε 3008 ή chr ή juke ή 2008.
Θέλω όμως κάποιο να είναι ανθεκτικό κ να είναι ευρύχωρο λόγο του ότι είμαι αρκετά ογκώδης σαν τύπος. Για πείτε γνώμες
-
Καλά, πόσο ογκώδης;
Παραδίπλα ο άλλος είναι 2 μέτρα και 120 κιλά και αν δεις στο σχετικό νήμα έχει πάρει C3 Aircross και κάνει ταξίδια με τον εαυτό του και 4 επιβάτες μέσα.
Μέχρι και 150 κιλά άνθρωπο έχω δει να βολεύεται στην θέση οδήγησης του παλαιότερου Volvo S40. Νομίζω ότι το θέμα έχει να κάνει πιο πολύ με το ύψος παρά με το βάρος. Αν τα έχεις και εσύ και τα δύο, μόνο με επιτόπια δοκιμή θα βγάλεις αποτέλεσμα.
-
Απο προσωπική εμπειρία και από ο,τι υποψιάζομαι (παχύς και ψηλος φίλος με 208), καλύτερα να κοιτάξεις τα μεγαλυτερα. Μη σε ξεγελά το μικρό τιμόνι των καινούργιων Peugeot...
-
Ναι θα χρειαστεί να πάω να τα κάνω test drive απλά έλεγα επειδη υπάρχουν πολλά παρόμοια στην αγορά να μείωνα λίγο τη ψαλίδα και να κατέληγα να δοκιμάσω κάνα δυο τρία
-
Εεε τι 2-3 τι τα 4 που αναφέρεις ότι έχεις καταλήξει, τα οποία είναι ουσιαστικά 3 αντιπροσωπείες. Πάς, τα βλέπεις, μπαίνεις μέσα, τα οδηγείς και αποφασίζεις.
-
Στα CHR, Juke, 2008 θα βάλεις μέσα μόνο δεξί πόδι;; 183cm 135kgr speaking, αυτά τα 3 ξεχνατα και ας είναι όμορφα. 3008/C5 Aircross μικρότερα μέσα από όσο φαίνονται. Ειδικά για τους πίσω. Δες Sportage/Tuscon (αν και αλλάζουν εντός του 2021). Ίσως το QQ όταν αλλάξει μέσα στο 2021 γτ τώρα είναι κουδουνιστρα σε ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης (εγώ στο QQ μπαινω στα ίσια). Αν δεν φοβάσαι VAG δες Ateca, Karoq με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
Αν δεν τρελενεσαι για πλήρη εξοπλισμό και είσαι για diesel δες πρώτα από όλα Sportage diesel hybrid εξοπλιστική έκδοση upgrade. Το top vfm c_suv αυτή την στιγμή. Σε χώρους και ποιότητα θα σε καλύψει τόσο που στην επόμενη ταβέρνα θα πιείς στην υγεία του. Με τα νέα ΤΤ παίζει να το βρεις και 24.000€ κλειδί....
Στα λεφτά του 3008 btw παίρνεις ένα Tuscon diesel hybrid υπερπλήρες σε εξοπλισμό. Δες έκδοση Distinctive όχι αυτή που προωθούν ως top την premium καθώς εκείνη έχει εξοπλιστικές ελλείψεις...
-
Ξεφευγω απο τα θελω σου, αλλα νομιζω το crv εχει τα πιο φαρδια καθισματα απο ολα οσα εχω κατσει. Αλλα ειπες θες οχι μεγαλο οποτε πας, βλεπεις τα 2,3 που εβαλες στο ματι και μετα επεκτεινεσαι λιγο, καθως οπως σου ειπε απο πανω, δυσκολακι να βολευτεις σε chr style
-
Εγώ απορώ που δεν έγραψε ακόμα ο ταξιδευτής.
-
3008.-
-
Εγώ απορώ που δεν έγραψε ακόμα ο ταξιδευτής.
Θα κανει ταξιδι Lap, γι'αυτο.
Κριου σε πειράζω
-
Απλά έχω πολύ δουλειά , προσπαθώ να κοιμάμαι πριν τα μεσάνυχτα και ξυπνάω γύρω στις 5.30 το πρωί .
Στα κιλά μην ξεχνάμε το ΣΥΝ , στα 120 . Είναι πολύ ΣΥΝ . Πιο σωστά 130 ΜΕΙΟΝ θα λέμε...
Ο φίλος που μιλάει για ΠΛΑΣ θα πρέπει να μας πει ύψος και βάρος , αλλά και τρόπο οδήγησης .
Αν οδηγεί με ανοικτά γόνατα , 3008 , 2008 και 5 αιρκρος τα ξεχνάει . Το Τζουκ επίσης . Το CHR μάλλον για πλάκα το είπε...
Από τα Β μόνο το 3 και αν δεν τον νοιάζουν αποσκευές και δεν μπαίνει πίσω του κανένας το Τ-κρος .
Μετά το Τ-ροκ .
Το νέο Καπτούρ έχει χώρο .
Το Σπόρτατζ επίσης , το Τουσόν δεν το είδα .
Ακόμα Κάμικ , Κάροκ , Κούγκα .
ΥΓ Ταξίδι στην Αθήνα κάνω . Γύρω στα 150 χλμ προβλέπονται σήμερα μέχρι το απόγευμα .
-
Απλά έχω πολύ δουλειά , προσπαθώ να κοιμάμαι πριν τα μεσάνυχτα και ξυπνάω γύρω στις 5.30 το πρωί .
ΥΓ Ταξίδι στην Αθήνα κάνω . Γύρω στα 150 χλμ προβλέπονται σήμερα μέχρι το απόγευμα .
Κουράγιο
Υ.Γ. να ξέρεις είμαι στα μισά σου
-
Από B-SUV νομιζω ότι μόνο το Kamiq μπορεί να καλύψει από χώρους τους XL τύπους.
Από C-SUV πολλά μπορούν.
Τα Skoda παραδοσιακά είναι στην κορυφή (ή πολύ κοντά) της εκάστοτε κατηγορίας τους από χώρους, εξαιρουμένων των μικρών αυτοκινήτων πόλης.
-
Εγώ τρώω 11 το βράδυ για μεσημεριανό...
Χθες πέρασα τα 200 χλμ
Κερδίζω τιποτα;
Καμικ από εμένα για b suv,
Βγαίνει με diesel και στα λεφτά ενός c suv το παίρνεις φουλ έξτρα.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ
-
Εγώ τρώω 11 το βράδυ για μεσημεριανό...
Χθες πέρασα τα 200 χλμ
Κερδίζω τιποτα;
Καμικ από εμένα για b suv,
Βγαίνει με diesel και στα λεφτά ενός c suv το παίρνεις φουλ έξτρα.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ
Νόμιζα οτι πέρασες τα 200 κιλά!
Το έχεις δει το αυτοκίνητο ποτέ; το έχεις οδηγήσει;
-
Το Εχω δει στατικά σε έκθεση, δεν το έχω οδηγήσει αλλά διαβάζω τα καλύτερα.
Χωροταξικά ξεκάθαρα πλησιάζει τα c SUV
Αντί για ένα c SUV παίρνεις αυτό με φουλ τον εξοπλισμό του
Εχει και 9 αερόσακους, κανένα άλλο suv σε αυτά τα χρήματα δεν έχει
εδώ η σπορτιφ του έκδοση, και με τεράστιο πανοραμικό παρμπριζ....παρα πολυ ωραιο
-
Μόνο Βιτάρα
-
Μόνο Βιτάρα
γιατί μόνο Βιτάρα;
-
Αλλά είναι μια καλή επιλογή.
Suv για plus size τύπους