-
Αφου το επιτρεπει ο νομος μέχρι ενός σημείου.
-
Νομίζω ότι εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος...
Επίσης έχεις μπερδέψει τη νομοθεσία με την ερμηνεία του νόμου που μπορείς να δίνεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε αστυνομικός, αλλά δεν είναι απαραίτητα σωστή.
-
Αν οι μεμβράνες μπροστά ήταν νόμιμες 1ον τα εργοστάσια θα τοποθετούσαν και μπροστά και όχι μόνο πίσω και 2ον δε θα μας έγραφε η τροχαία. Εδώ καλοκαίρι με γυαλιά ηλίου βρίσκεσαι στιγμιαία σε σκιερό μέρος και δε βλέπεις τίποτα. Επιχειρήματα του στυλ΄εγώ βλέπω δεν πείθουν κανέναν ούτε την τροχαία. Το μόνο που επιτρέπεται είναι ο ελαφρύς χρωματισμός των παραθύρων όπως βγαίνουν από το εργοστάσιο. Προφανώς ακόμα και η πιο ανοιχτόχρωμη μεμβράνη πάνω στα παράθυρα αυτά περιορίζει την ορατότητα. Για το κάψιμο από τον ήλιο υπάρχουν αντηλιακά.
Υγ μιλάμε πάντα για φιμε μεμβρανες.
-
Στο συγκεκριμένο τοπικό του φόρουμ δυστυχώς έχει χαθεί η λογική.
-
Δεν είναι το μόνο, δυστυχώς.
-
Εδώ μια χαρά το πάμε δε ξεφεύγουμε πολυ. Γράφει τις προ αλλες σε 1 τοπικ ελαστικων κάποιος ότι ετοιμάζεται να αλλάξει λάστιχα μετά από 8 χρόνια και 80000 Χιλ και ρωτάει τους υπόλοιπους ποιο είναι το καλύτερο. Το μετά δεν υπάρχει!!! Του απαντάει ένας άλλος σούπερ ειδικός στα ελαστικά ότι αυτά τα ελαστικά του ίδιου τύπου είναι τα μόνα που έχει φτάσει σε επίπεδο τέρμα φαλακρα και ακόμα είχαν προσφυση. Αυτό ναι είναι τερματισμα της λογικης. Το αλλο είναι 1 ξεκατινιασμα ακόμη.
-
Κοίταξε ο καθένας θεωρεί λογικό αυτό που υποστηρίζει οπότε το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς για σένα.
Τελευταίο και δεν ξανά ασχολουμαι με το θέμα γιατί δε θέλω να κουράζω: δε σε παραξενεύει που κανένας κατασκευαστής δε βάζει φιμε στα μπροστινά ενώ σχεδόν όλοι τα προσφέρουν έξτρα πίσω; μήπως είναι γιατί προκειμένου να πουληθεί ένα αυτοκίνητο σε χώρα της εε πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές και να είναι σύννομο; τροφή για σκέψη..
-
Τελευταίο και δεν ξανά ασχολουμαι με το θέμα γιατί δε θέλω να κουράζω: δε σε παραξενεύει που κανένας κατασκευαστής δε βάζει φιμε στα μπροστινά ενώ σχεδόν όλοι τα προσφέρουν έξτρα πίσω; μήπως είναι γιατί προκειμένου να πουληθεί ένα αυτοκίνητο σε χώρα της εε πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές και να είναι σύννομο; τροφή για σκέψη..
Το ότι μπορεί η νομοθεσία για τις αντηλιακές μεμβράνες να μην είναι κοινή σε όλες τις χώρες το έχεις σκεφτεί; Τροφή για σκέψη!
Πράγμα λογικό και από πρακτική άποψη,μιας και είναι άλλες οι κλιματολογικές συνθήκες στην Σουηδία και άλλες στην Ελλάδα. Με ποια λογική θα βάλει ο κατασκευαστής ίδιας σκουρότητας μεμβράνες σε αυτοκίνητα που πωλούνται σε διαφορετικές χώρες;
-
Georgemit wrote:
Το ότι μπορεί η νομοθεσία για τις αντηλιακές μεμβράνες να μην είναι κοινή σε όλες τις χώρες το έχεις σκεφτεί; Τροφή για σκέψη!
Πράγμα λογικό και από πρακτική άποψη,μιας και είναι άλλες οι κλιματολογικές συνθήκες στην Σουηδία και άλλες στην Ελλάδα. Με ποια λογική θα βάλει ο κατασκευαστής ίδιας σκουρότητας μεμβράνες σε αυτοκίνητα που πωλούνται σε διαφορετικές χώρες;
Είπα να μην ξανά ασχοληθώ αλλά χρειάζεσαι λίγη ακόμα τροφή για σκεψη...μήπως δεν επιτρέπονται και εδω γιατί όλως τυχαίως βρέχει κι εδώ που και που, όπως επίσης νυχτώνει και κάθε βράδυ;;;; ε;
Θα μπορούσαν να ήταν έξτρα εξοπλισμός για τα ελληνικά αυτοκίνητα εξάλλου. Δεν θα ήταν η πρωτη φορά που θα υπήρχαν διαφοροποίησεις.
-
axel12p wrote:
Georgemit wrote:
Είπα να μην ξανά ασχοληθώ αλλά χρειάζεσαι λίγη ακόμα τροφή για σκεψη...μήπως **δεν επιτρέπονται και εδω **γιατί όλως τυχαίως βρέχει κι εδώ που και που, όπως επίσης νυχτώνει και κάθε βράδυ;;;; ε;
Θα μπορούσαν να ήταν έξτρα εξοπλισμός για τα ελληνικά αυτοκίνητα εξάλλου. Δεν θα ήταν η πρωτη φορά που θα υπήρχαν διαφοροποίησεις.
Μα εγώ δεν είπα πουθενά ότι δεν επιτρέπονται οι μεμβράνες. Αν άνοιγες το link θα έβλεπες ότι οι μεμβράνες (μέχρι ορισμένη σκουρότητα) επιτρέπονται σχεδόν σε όλες τις χώρες. (π.χ. επίσημο link από UK https://www.gov.uk/tinted-vehicle-window-rules)
Αν δεν βιαζόσουν να απαντήσεις και πρόσεχες τι έχω γράψει, θα έβλεπες ότι η απάντηση μου ήταν στο γιατί δεν βάζουν στάνταρ τις μεμβράνες οι κατασκευαστές σε όλα τα αυτοκίνητα.
Σε Αυστρία, Σουηδία, κλπ τα χειμερινά λάστιχα είναι υποχρεωτικά τους χειμερινούς μήνες. Με την δική σου λογική, επειδή και εδώ όλως τυχαίως χιονίζει που και που θα έπρεπε να είναι και εδώ υποχρεωτικά!
-
Εδώ μια χαρά το πάμε δε ξεφεύγουμε πολυ. Γράφει τις προ αλλες σε 1 τοπικ ελαστικων κάποιος ότι ετοιμάζεται να αλλάξει λάστιχα μετά από 8 χρόνια και 80000 Χιλ και ρωτάει τους υπόλοιπους ποιο είναι το καλύτερο. Το μετά δεν υπάρχει!!! Του απαντάει ένας άλλος σούπερ ειδικός στα ελαστικά ότι αυτά τα ελαστικά του ίδιου τύπου είναι τα μόνα που έχει φτάσει σε επίπεδο τέρμα φαλακρα και ακόμα είχαν προσφυση. Αυτό ναι είναι τερματισμα της λογικης. Το αλλο είναι 1 ξεκατινιασμα ακόμη.
Δεν επεσε στην αντίληψή μου. Δωσε λινκ
-
Και σου έγραψα πιο πάνω ότι αν ήθελαν μπορούσαν να τοποθετούν φιμέ σαν εξτρα εξοπλισμό σε συγκεκριμένες χώρες. Δε το κάνουν όμως παρά το ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα πηγαίνουν στις διάφορες χώρες με διαφορετικά εξοπλιστικά πακέτα.
Και το παράδειγμά σου για τα χιονολάστιχα ατυχές.. κι εδώ όταν χιονίζει τις 2 αυτές μέρες τον χρόνο, χιονολαστιχα και αλυσίδες γίνονται υποχρεωτικά και δε σου επιτρέπουν να ταξιδέψεις αν δεν τα έχεις.
-
otokomae wrote:
Δεν επεσε στην αντίληψή μου. Δωσε λινκ
Ψάξε στο τοπικό ελαστικά και θα το βρεις
-
Φίλε sargus, ποτέ δε βάζω αντηλιακό στην παραλία και είμαι δίπλα της από ενός έτους.
Η κόρη μου ξεκίνησε στα 15 της να βάζει, δεν είπα τίποτα, γούστα είναι αυτά.
Για να απαγορεύονται οι μεμβράνες μπροστά, υπάρχει λόγος.
Ο καθένας πράττει όπως νομίζει.
Αυτά.
Σίγουρα θα φοράς καπέλο και θα πίνεις χυμό καρότου!!!!
-
Η συμβουλή ισχυει και για σενα χα χα χα αχ αχ!!! Τι έγινε πήρες πινακιδες η ακόμα;;
-
Έλα μωρέ σταματήστε....
Hondaaaaa
Και για τα γατάκια που θα χαρειται....έρχεται χτύπημα κάτω από τη μέση.....
Ποια gta 147, ποια 130 M και μπούρδες.
Suzuki swift sport φτιαγμένο από τον οίκο βελτίωσης LAILE στην ίδια πίστα..... Και με μικρότερο συνολικό κόστος από μια π.χ 147 gta, 130M, Golf R32 που έγραψαν περί των 1:10 κτλ
Χρόνος του swift: 1:04
https://motor-fan.jp/article/10009047
Γατάκια
-
**alexandros.K wrote:**Δεν επεσε στην αντίληψή μου. Δωσε λινκ
Ψάξε στο τοπικό ελαστικά και θα το βρεις
Με υποχρεωσες
Αν ρωτησεις κατι, θα σου πω ψαξε στο ιντερνετ να το βρεις
-
Η συμβουλή ισχυει και για σενα χα χα χα αχ αχ!!! Τι έγινε πήρες πινακιδες η ακόμα;;
Όχι πινακίδες ρε! Είπαμε, μπορεί να είμαι (;) παράνομος αλλά όχι και τόσο... Πήρα πίσω δίπλωμα-άδεια. Όλα καλά.
Εαν με ξαναγράψουν (δηλαδή αν δω ότι είναι κάτι που το κυνηγάνε πλέον) θα τις βγάλω και θα βάλω τις διάφανες νανοκεραμικές. Χωρίς μεμβράνες δε μένω πλέον.
-
Ένας παθαίνει 100 μαθαίνουν. Έγραψε κι ο άλλος για μίζερες και τρισαθλιες ζωές. Που είσαι; σε φόρουμ λογοτεχνιας;
-
Γνωριζει κανεις ποτε παραλαμβανει ο Σαρακακης παρτιδα απο εξωτερικο;
Νέο Honda Civic 2017