Στα μάτια μου ανταγωνιστές του puma είναι το t roc και το 2008. Τα υπόλοιπα δεν μου κάνουν πολύ κέφι οπότε δεν τα βάζω στην εξίσωση. Κάτι που με κρατάει δυνατά επάνω στο puma είναι το υβριδικό σύστημα που έχει. Όχι από την άποψη ότι είναι το καλύτερο η ότι κάνει οικονομία ή ή ή..! Απλά σκέφτομαι ότι σιγά σιγά τα περισσότερα μοντέλα έρχονται με υβριδικούς (ήπια) κινητήρες, οπότε πες ότι σε χ χρόνια θέλω να το πουλήσω?! Ποιο εύκολα δεν θα φύγει?
Αν δεν υπήρχε το υβριδικό του πράγματος θα κοιτούσα λογικά προς ένα t roc 1.0 στην έκδοση advance με μερικά έξτρα όπως ζάντα, ψηφιακό πίνακα ή στο 2008 allure 1.2 100hp που πάνω κάτω είναι στην ίδια τιμή. Επιβαιβεώνω αυτό που αναφέρετε πολλοί , αν βάλεις σε εξτρα στα t roc/ 2008 τα 30.000 δεν φθάνουν ενώ το puma στα δίνει με 25.000!
Λόγω νέου μέλους στην οικογένεια (3μελής), έχει καιρό που έκανα td το Puma αλλά θυμάμαι ότι οι χώροι πίσω ήταν μμμ απλά οκ. Διαβάζοντας εδώ άρχισα να ανησυχώ μήπως δεν το είχα ελέγξει καλά και θέλω να ξαναπάω να το δω. (1,86 ύψος)
Υ.Γ. με τα 8 χρόνια εγγύση της ford, μήπως μας σκίσουν λίγο στα service?
Μένω Θεσσαλονίκη. Έχετε ιδέα για το πως πάει η εδώ αντιπροσωπεία σε αυτό το θέμα?