Lap wrote:
Παντως απο 25 συνεργατες που ελεγες πηγες 37;;;;...και φωναζεις;;;;; εμεις εδω ουτε μπαλενο δεν πηραμε.....χαλαρωσε
Το αν έχει 2 εργαζόμενους ή 40 δεν λέει κάτι, όταν του ρουφάνε με το μπουρί της σόμπας τον κόπο του.
Έγραψε λίγο παραπάνω ότι η προκαταβολή φόρου από 80 στο 100 του τραβάει 170k ρευστότητα.
Άρα ο γάτος σκίζει και μπράβο του. Και δεν θα του πει κανένας ότι να μην μιλάει/κλαίγεται επειδή σκίζει.
Τα δουλεύει, πληρώνει τις υποχρεώσεις του με το παραπάνω και τέλος.-
Υ.Γ: Κλασσικά κάνεις μια επίθεση και μετά το παίρνεις πίσω. Πόσες φορές έχει γίνει αυτό; Άλλα γράφουν, άλλα καταλαβαίνεις. Το ίδιο έγινε τώρα με τον γάτο.
Πρωτα απο ολα ρε τρελοδηγε....ο γατος πανεξυπνος ειναι, ικανοτατος ομλητης ειναι και μπορει να απαντισει αυτός.
Και απαντησε.
Δευτερον οτι ειπα δεν το ειπα τυχαια ....ο γατος επιασε το point μου μαι τελειωσε η υποθεση.
Ουτε την επιχειρηση του γνωριζω...ουτε τον χωρο του. Βασικα τιποτα για την επιχειρηση του δεν ξερω.
ΟΛΟΙ μας σκιζομαστε. Προσωπικαμεχω επφαη με επιχεορησεις με το 1/4 του προαωπικου του γατου και 10 φορες τον τζιρο του. Εχω μαθει σε τετοιες για αυτο και καποιες φορες εχω αποριες ως προς την αποδοση τζιρου προσωπικου που παρουσιαζει, νομιζω καποτε ειχαμε περισυ τετοια συζητηση για τα κρυφα εξοδα των υπαλληλων και του τζιρου και βγηκε καυγας...δεν θυμαμαι...μπορει να το σκεφτηκα αλλα να μην το εγραψα .τσπ ...αλλα επειδη δεν ξερω τον κλαδο του καθολου..το βουλωνω και τον διαβαζω σε αυτα τα θεματα.
Δεν εχει να κανει με τα νουμερα... δεν σχολιασα τα νουμερα...
Σχολιασα την επιθεση που δεχτηκα και την γενικοτερη μικροοικονομικη εικονα που εχει των πραγματων...χωρις να βλεπει την μεγαλη εικονα για την νεολαια...τι νεολαια δηλαδη;;;...τσπ την δικη μου την γεννια..
Απαντα απο την σκοπια του...απαντω απο τη δικη μου που πολλοι πια δεν κανουν οικογενειες και ζουν σαν σκλαβοι....τα χρονια περνουν..ομως
Εχει την αποψη της προσφορας εργααιας....συμφωνω εν μερη, αλλα εχω την αποψη οτι αυτο ειναι παροδικο αν δεν φτιαξουν τα εθνικα οικονομικα της χωρας..,και πως τετοιες πολιτικες μπορουν να ειναι το trickle για αρνητικο σπιραλ
Δηλαδη αν πανε ολα σκατα παλι....η δικη μου η γενια ειναι η πιο καταρραμενη ολων, πλην των πολεμων...διοτι ολη την ενηλικη της ζωη διαχειρηζεται κρισεις της γενιας του γατου...
Πρεπει να φτιαξουν τα οικονομικα της χωρας μας σε βαρος ομως της δικης του γενιας...της υπευθυνης γενιας.
Δηλαδη θεωρω πως η αμεσα ενισχυμενη αγοραστικη δυναμη που προσφερει πιο γρηγορα εσοδα στο κρατος για αποπληρωμη των σημερινων δανειων μας ειναι καλυτερα, διοτι αν δεν πληρωθουν, θα μπουμε ξανα σε τυπικο ή ατυπο μνημονιο και παλι η γενια μου θα πληρωσει..
Ο γατος και ο ταξιδευτης θα ειναι συνταξιουχοι και εμεις ακομα θα πληρωνουμε την μη αποπληρωμη των δανειων.
Για αυτο λεω αν θελετε αναπτυξη αφηστε την στην δικη μας γενια....εμεις εχουμε γνωσεις και ορεξη να το πραξουμε...εσεις πληρωστε σημερα τα δικα σας χρεη ...ωστε να τελειωνουμε με τους τοκους κτλ
Φυσικα δεν βαζω τον γατο με τη μικρη του επιχειρηση ως θυμα αλλα κυριως την πολιτικη της φοροελαφρυνσης των μεγαλων..ο γατος δεν ειναι μεγαλος..
Στο αλλο που αφηνεις υποννουμενα, να σε ενημερωσω πως ξερω προσωπικα επιχειρηματίες σαν τον γατο που μαλιστα κληρονομισαν επιχειρηση με τεραστιο τζιρο αλλα οι ιδιοι ειχαν σπουδες στο εξωτερικο και εμαθαν σε αλλο μοντελο διοιηκησης και αποδοσης εργαζομενων.....
Δηλαδη με την νοοτροπια αυτη και ειναι πραγμστικα αν τους δεις απο κοντα αλλο επιπεδο ανθρωπων,...
Καμια μσχεση με τους κλασικους.. ΚΑΜΙΑ για αυτο ψηλοκαταλαβαινω απο αυτα που λεει οτι οντως ειναι καλος επιχειρηματιας....δεν θα εχει προβλημα ουτε σε κρισεις ουτε σε τιποτα...εχει φοβιες αλλα αυτο ειναι θεμιτο.. ο τροπος που λεει πως διοιηκει θα τον παει πολυ ψηλα.
Τελος, ρε συ ενα καφενειο ειμαστε εδω περα.... πατησε ο γατος γκαζι πρωτος, υπηρξε υπερστροφη ισχυος...πατησα τερμα και το δικο μου (παντα ομως με πολυ σεβασμο...πιστευω ειναι εμφανες...μπορω να γινω χυδαιοτατος και πολυ ρατσιστης )...σηκωσε το γκαζι αργοτερα..πατησα φρενο και εγω απο σεβασμο.
Τι να κανω να του πεταξω μοουκαλι στο κεφαλι σαν τα σαλουν στα γουστερνς;;;;;;
Αν δεν με γουσταρεις προσωπικα....πες το...ασε αυτα τα π@@ικα και τραβηγμενα απο τα μαλλια αναλυτικα ποστς του τι κανω