-
Το θρέντ για την πολιτική εξαφανίστηκε ?
-
-
Έτοιμο
https://forum.4troxoi.gr/antilogos/elliniki-politiki-ekloges?page=326#comment-2105722781
Ευχαριστώ / ούμε
Καλό μήνα και καλές βουτιές στην ομάδα και σε όλους εδώ
-
Δυστυχώς είναι πολυ κακή η μέχρι στιγμής υλοποίηση και όχι ιδιαίτερα επαγγελματική. Καταλαβαίνω όμως ότι και το περιοδικό δεν κερδίζει κάτι από αυτό, οπότε οκ.
Ελπίζουμε ότι κύριες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, όπως:
-το πλάτος (δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τέτοιο πράγμα)
-η επαναφορά όλης της βάσης
-το ότι σέρνεται (bandwidth? server?)
-εμένα με ενοχλεί η έλλειψη του mark all as read (εκτός αν δεν το έχω δει)
Επίσης, αφού αλλάξατε τα links, χάθηκε η συσχέτιση που έχει κασάρει η google, οπότε ψάχνεις κάτι σοτ google, βγάζει 4tforum link, το πατάς και δεν υπάρχει. Αυτό δεν γνωρίζω αν θα λυθεί από μόνο του με νέο κασάρισμα και πόσο χρόνο θα πάρει κάτι τέτοιο. Αν κάποιος γνωρίζει, ας μου λύσει την απορία.
-
Επισης ειχε καποιες λειτουργιες οπως Προβολη των νεων δημοσιευσεων απο ολα τα thread ολων των ενοτητων.. βοηθουσε πολυ να μην ψαχνεις ολες τις ενοτητες..
Γενικως θα βοηθουσε ενα maual/tutorial της νεας εκδοσης.
Ευπροσδεκτες οι καθε αλλαγες. Θεωρω οτι θελει χρονο να τελειωποιηθει.
Ακυρο το ποστ μου.. μολις το βρηκα.. Οπως ειπα.. θελει χρονο και ψαξιμο.
Επισης κατι αλλο που θα βοηθουσε να ηταν Bold το θεμα ωστε να ξεχωριζει απο τις υπολοιπες πληροφοριες.
-
'Εχω αρχίσει και το συνηθίζω.
Η λίστα αποκλεισμένων;Δεν την βρίσκω..
-
Μήπως να γύριζε το forum στην παλιά του πλατφόρμα και όταν είστε έτοιμοι στη νέα πλατφόρμα να την ενεργοποιούσατε; Πραγματικά η όλη διαχείριση του θέματος είναι μάλλον επιβλαβής για το forum
-
Προσωπικά δεν θα κρίνω την απόφαση για την μετάβαση σε μία νέα πλατφόρμα του site και του forum. Ξεχώρισα όμως την αναφορά στην πλατφόρμα Drupal και χωρίς να το ψάξω πολύ έπεσα σε ένα φόρουμ βασισμένο σε αυτή την πλατφόρμα: https://mydrupal.gr/forum
Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα κάτι τέτοιο θα επιθυμούσαν, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα το ήθελε αυτό η εταιρεία των 4Τροχών.
Από εκεί και πέρα, ως μέλος από το 2003 δεν περίμενα να διαγραφεί ο λογαριασμός μου έτσι ξαφνικά. Και ταυτόχρονα παντού να εμφανίζομαι ως χρήστης 'Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)'. Τι είναι αυτό; Και για να είμαι και ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που ενώ και ο Realzeus διαγράφηκε, άμεσα επαναφέρατε τον λογαριασμό του και ότι τον αφορά.
Επίσης άσχημη εντύπωση δημιούργησε η πρώτη μέρα μετάβασης στην οποία βγήκε σε κοινή θέα όλη η κρυφή ενότητα που 'κουβεντιάζουν' οι mods και ο admin μεταξύ τους για κάθε θέμα/πρόβλημα του χώρου, των μελών κλπ...
Δεν ξέρω που θα οδηγήσει όλο αυτό το εγχείρημα, πάντως για να είμαι ειλικρινής περίμενα μία στοιχειώδη προετοιμασία για αυτή την μετάβαση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην έχουν λόγους διάφορες 'καλοπροαίρετες ερινύες' να σπρώχνουν τα μέλη, τους αναγνώστες, τους επισκέπτες του χώρου σε άλλα φόρουμ και sites. Και μάλιστα να λένε και διάφορα για τους διαχειριστές του χώρου εδώ μέσα.
Αυτά από μένα.
-
Προσωπικά δεν θα κρίνω την απόφαση για την μετάβαση σε μία νέα πλατφόρμα του site και του forum. Ξεχώρισα όμως την αναφορά στην πλατφόρμα Drupal και χωρίς να το ψάξω πολύ έπεσα σε ένα φόρουμ βασισμένο σε αυτή την πλατφόρμα: https://mydrupal.gr/forum
Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα κάτι τέτοιο θα επιθυμούσαν, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα το ήθελε αυτό η εταιρεία των 4Τροχών.
+1.000!! Κάτι τέτοιο είναι ιδανικό, μοιάζει πολύ με vBulletin και είναι πάρα πολύ χρηστικό, ευανάγνωστο και εύκολο στην πλοήγηση.
ΥΓ: Καλοπροαίρετα όλα μου τα σχόλια, με την μικρή εμπειρία στησίματος το 2008 του 1ου φόρουμ στην Ελλάδα για φουσκωτά σκάφη σε vΒulletin και το εγχείρημα της αναβάθμισής του (η οποία έγινε αφού όλα ήταν έτοιμα και είχαν ελεγχθεί πολλές φορές).
-
Παιδιά όπως έχει αναφέρει και ο admin το τεχνικό τμήμα παλεύει να ενώσει την παλιά βάση δεδομένων με την νεα πλατφόρμα.
Μόλις ολοκληρωθεί η συνένωση θα ασχοληθούν με το στήσιμο και την προσθήκη όσων modules χρειάζονται.
-
Από εκεί και πέρα, ως μέλος από το 2003 δεν περίμενα να διαγραφεί ο λογαριασμός μου έτσι ξαφνικά. Και ταυτόχρονα παντού να εμφανίζομαι ως χρήστης 'Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)'. Τι είναι αυτό; Και για να είμαι και ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που ενώ και ο Realzeus διαγράφηκε, άμεσα επαναφέρατε τον λογαριασμό του και ότι τον αφορά.
Καλησπέρα σας,
Κανείς δεν διαγράφηκε. Αυτό που έγινε είναι ότι πολλοί χρήστες δεν μεταφέρθηκαν σωστά από την παλιά στην νέα πλατφόρμα και πρέπει να γίνει χειροκίνητα για τον καθένα ξεχωριστά. Να φανταστείτε ότι μέχρι και ο Global Moderator Manker έλειπε. Επαναφέρουμε τους χρήστες με την σειρά που μας δηλώνονται και εσείς τύχατε πάνω στο Σαββατοκύριακο. Δεν υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα μας με εσάς προφανώς.
-
μου κάνει εντύπωση που ενώ και ο Realzeus διαγράφηκε, άμεσα επαναφέρατε τον λογαριασμό του και ότι τον αφορά.
Σαν παιδάκι κάνεις....
Για την ιστορία, ο Realzeus με το που ανέβηκε το φόρουμ έστειλε άμεσα email, έκανες το ίδιο; Εγώ μια μέρα μετά μπήκα κανονικότατα άσχετα αν μου λέγανε ότι υπάρχουν προβλήματα με το login δεν είχα κάποιο θέμα.
-
-Storm- wrote:
μου κάνει εντύπωση που ενώ και ο Realzeus διαγράφηκε, άμεσα επαναφέρατε τον λογαριασμό του και ότι τον αφορά.
Σαν παιδάκι κάνεις....
Για την ιστορία, ο Realzeus με το που ανέβηκε το φόρουμ έστειλε άμεσα email, έκανες το ίδιο; Εγώ μια μέρα μετά μπήκα κανονικότατα άσχετα αν μου λέγανε ότι υπάρχουν προβλήματα με το login δεν είχα κάποιο θέμα.
Επειδή εγώ είμαι παιδάκι και ακόμη μαθαίνω, εσύ που είσαι ενήλικας και ξέρεις τι έκανε ο Realzeus για δώσε το email να στείλω και εγώ. Το έψαχνα και το ψάχνω.
Αν και νόμιζα ότι αρκούσε να το αναφέρω στο θέμα αυτό. Το οποίο και είχα κάνει πριν μερικά ποστ.
-
Δυστυχώς το αποτέλεσμα της μετάβασης σε νέα πλατφόρμα είναι ένα προβληματικό forum.
Καταλαβαίνω και αναγνωρίζω την προσπάθεια που γινεται, αλλά μετά από μια εβδομάδα δεν φαίνεται καμία βελτίωση. Έχω παρακολουθήσει αντίστοιχες μεταβάσεις και σε άλλα φόρουμ, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο προβληματικές! Προσωπικά επί του παρόντος με απωθεί η χρήση του και γι' αυτό έχω λιγοστέψει τις επισκέψεις μου και τη συμμετοχή μου.
-
Απλά μου βγήκαν τα μάτια....άλλωστε πόσο να βελτιωθεί ακόμα;
-
Νομίζω ότι το θέμα του tapatalk είναι ένα από τα πρώτα τα οποία πρέπει να δείτε. Η πλειοψηφία των χρηστών μπαίνει στα διάφορα φόρουμ μέσω smartphone
-
Πολλά παράπονα βλέπω... κι εγώ προσπαθούσα μέρες να μπω χωρίς επιτυχία. Μέχρι που έκανα ανάκτηση κωδικού, όρισα νέο και μπήκα. Αρχικά έστειλα μήνυμα στη σελίδα του 4troxoi στο facebook και μου είπαν να μιλήσω με μια κυρία από την εταιρία που έχει φτιάξει το site/forum.
Κι εγώ απόρρησα που δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα το tapatalk, μιας και είναι ό,τι καλύτερο για εμάς που μπαίνουμε περισσότερο από το κινητό. Μακάρι να το κάνουν σύντομα, απαράδεκτο αν δε το κάνουν.
-
Σε ερώτησή μου σχετικά με το πότε θα ενεργοποιήσουν το tapatalk, αφού το forum είναι δύσχρηστο σε όποιον μπαίνει από το κινητό, έτσι όπως είναι τώρα, η απάντηση που έλαβα είναι:
Έχουμε αρκετές ενέργειες ακόμα να κάνουμε μέσα στους επόμενους μήνες.
Θα χρειαστεί λίγο υπομονή από πλευράς σας ώστε να ολοκληρωθούν όλα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Στη διάθεσή σας,
Α.Μ. -
Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ. Τώρα είδα ότι έχει αλλάξει μορφή και έχω πελαγώσει λίγο. Βασικά όλα τα θέματα για τα οποία είχα επιλέξει 'Παρακολούθηση' και ενημερωνόμουν με email χάθηκαν.
Δεν με πειράζει αυτό τόσο. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να παρακολουθώ ένα θέμα. Δεν μπόρεσα να βρω κάποια επιλογή να υπάρχει.
Ευχαριστώ
-
Τώρα διάβασα για τα διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με την αλλαγή του φόρουμ. Σε εμένα δεν υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα, χώρια που έχω χάσει τα θέματα που παρακολουθούσα κλπ. Δεν πειράζει. Καλή διάθεση να υπάρχει που υπάρχει, οπότε με λίγη υπομονή θα έρθει και το ποθητό αποτέλεσμα.
Καλή προσπάθεια!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]