-
Ένα αστείο συμβάν που συνέβη πριν απο καιρό στην Πάτρα οπου φοιτώ:
Ήμουνα με ένα φίλο μου στο λεωφορείο που πάει στο Πανεπιστήμιο (το 6 για όσους ξέρουν απο Πάτρα). Ώρα αιχμής, και ο οδηγός είχε 'φορτώσει' λόγω κίνησης. Ξαφνικά, καθώς περνούσαμε δρόμο με πολλή κίνηση και διπλοπαρκάρισμα, ένας εξυπνάκιας με ένα παλιό Lada που βρισκόταν δεξιά του λεωφορείου και είδε πως η λωρίδα του ήταν κλεισμένη πιο πέρα, αποφασίζει να πεταχτεί μπρόστά απο το λεωφορείο σε μια απότομη προσπέραση. Ο οδηγός του λεοφωρείου του κορνάρει, αλλα εκείνος δεν σταματα και σχεδόν ακουμπάνε οι προφυλακτήρες! Βγαίνει το Lada μπροστά απο το λεωφορείο, τα παίρνει ο λεωφοριατζής, βαράει κόρνες, ανοίγει το παράθυρο και αρχίζει να πετά στο Lada ότι βρεί - κουτί τσιγάρα, μπουκαλάκι νερού, αναπτήρα κ.λ.π. Απο το Lada καμία αντίδραση. Όταν του τελειώσανε τα 'πυρομαχικά', γκαζώνει, κάνει απότομομη προσπέραση και, περνώντας το Lada, αρχίζει να κόβει δεξιά κλείνοντάς το με γκάζι-φρένο! Σαν σκηνή απο ταινία δράσης μιλάμε! Στο λεωφορείο μέσα χαμός, όλοι να έχουν πεθάνει στα γέλια! Ανοίγει την πόρτα του λεωφορείου λοιπόν, βγάζει έξω το κεφάλι του και μππινελικώνει τον οδηγό του Lada, ο οποίος κάθεται με απλανές βλέμμα σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Την υπόλοιπη διαδρομή μέχρι το Πανεπιστήμιο την κάναμε... WRC!!! Είχε τσιτώσει ο οδηγός με το συμβάν και πήγαινε γ********!!!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Την υπόλοιπη διαδρομή μέχρι το Πανεπιστήμιο την κάναμε... WRC!!! Είχε τσιτώσει ο οδηγός με το συμβάν και πήγαινε γ********!!!!Μήπως σήκωσε και τροχό στη στροφή από παλαιά εθνική για Παν/μιο;
-
Για να μην ανοίξω νέο θέμα και αφού έχει σχέση το πρόβλημα που θα αναφέρω με το παρόν, κάνετε τον κόπο να διαβάσετε παρακάτω:
Στη γειτονιά μου έχουμε πρόβλημα με τη στάθμευση, ιδίως μετά τις 8-9 το βράδυ. Ένας τύπος με μαγαζί στη γωνία ενός δρόμου κοντά στο σπίτι μου και διαμέρισμα ακριβώς από πάνω κάνει το εξής εδώ και χρόνια:
Έχει ένα μεγάλου μήκους ετοιμόρροπο ΙΧ (με ανανεωμένα τα σηματάκια τελών κυκλοφορίας) 5 μέτρα από τη γωνία, ένα μηχανάκι επίσης σαράβαλο και μια επαγγελματική κλούβα.
Το σαράβαλο δεν το παίρνει ΠΟΤΕ από εκεί, όμως το χρησιμοποιεί κινώντας το μπρος-πίσω μερικά μέτρα, ώστε να μην αφήνει άλλος το αμάξι του στη 'θέση της κλούβας του', σε συνδυασμό με το μηχανάκι που το τοποθετεί ένα μέτρο από το ΙΧ. Όταν επιστρέφει η κλούβα, πηγαίνει λίγο μπροστά το ΙΧ, βγάζει το μηχανάκι και παρκάρει. Έτσι έχει πάντα καπαρωμένη μια θέση και, το χειρότερο, καταλαμβάνοντας μονίμως και δεύτερη κι άσε τους 'βλάκες' να κάνουν σβούρες.
Μέχρι σήμερα έχω πολλές φορές βλαστημήσει προσπαθώντας να βρω θέση και βλέποντας αυτόν να κρατάει δύο με ένα τέχνασμα, σαν να μας λέει ότι είμαστε και τελείως μ@#$%#$ κι αυτός πονηρός. Επειδή όμως είμαι άνθρωπος που φορτώνω και μετά ξεσπάω κι επειδή, παρά τις παραινέσεις περί του αντιθέτου της γυναίκας μου, κάποια στιγμή θα τα φέρει έτσι η κακιά η ώρα (πχ εγώ απεγνωσμένος και κουρασμένος, αυτός να φέρνει σαν κύριος την κλούβα για παρκάρισμα, του τη λέω, μου τη λέει....., τον βουτάω από τον λαιμό κι άντε βρες άκρη), τι μπορώ να κάνω μέσω τροχαίας χωρίς να με πάρει χαμπάρι (γιατί πάλι στα μπουνίδια βλέπω να καταλήγουμε, έτσι και μου ζητήσει αυτός τον λόγο). -
Ασχετα που αυτό που κάνει είναι ανήθικο, μάλλον είναι νόμιμος, αν το σκεφτείς: παρκάρει οχήματα με πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας στο δρόμο, όπως και έχει δικαίωμα. Πουθενά δεν λέει πόσο χώρο έχει δικαίωμα να καταλαμβάνει ένα παρκαρισμένο όχημα.
-
-
Μπορείς να πεις στον δήμο ότι το αυτοκίνητο είναι εγκαταλλελειμένο, αφού είναι πάντα στην ίδια γωνία. Θα τον τσαντίσει πολύ όταν δει το σηματάκι και πρέπει να τρέχει το πρωί να δίνει εξηγήσεις.
-
Μπορείς να τον περιμένεις και να του φας τη θέση τη στιγμή που πάει να βάλει ην κλούβα.
-
Μπορείς να βάλεις ένα μηχανάκι μαζί με το δικό του, κατά προτίμηση με συναγερμό ώστε να φωνάζει όταν πάει να το μετακινήσει.
-
Νοίκιασε ένα smart και παρκάρισέ το για 5 μέρες έτσι ώστε να του κλείσεις τον χώρο.
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ασχετα που αυτό που κάνει είναι ανήθικο, μάλλον είναι νόμιμος, αν το σκεφτείς: παρκάρει οχήματα με πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας στο δρόμο, όπως και έχει δικαίωμα. Πουθενά δεν λέει πόσο χώρο έχει δικαίωμα να καταλαμβάνει ένα παρκαρισμένο όχημα.Δεν είναι νόμιμος, γιατί, όπως έχω διαβάσει στα σημειώματα που βάζουν στα εγκαταλελειμμένα οχήματα, απαγορεύεται να αφήνεται ένα αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο (και στον ίδιο δρόμο ακόμα) ακινητοποιημένο για περισσότερες από 20, νομίζω, μέρες.
Επομένως το πρόβλημά μου δεν είναι το αν υπάρχει παρανομία, αλλά το πως θα κάνω αυτό που γράφει αμέσως πριν ο TGD [ειδοποίηση δήμου ή τροχαίας] (σε συνδυασμό με κάποιο χρηματικό πρόστιμο αν προβλέπεται κάτι τέτοιο) χωρίς να κάνω επώνυμη καταγγελία (ή έστω χωρίς να φανεί παραέξω τ' όνομά μου). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ασχετα που αυτό που κάνει είναι ανήθικο, μάλλον είναι νόμιμος, αν το σκεφτείς: παρκάρει οχήματα με πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας στο δρόμο, όπως και έχει δικαίωμα. Πουθενά δεν λέει πόσο χώρο έχει δικαίωμα να καταλαμβάνει ένα παρκαρισμένο όχημα.
Δεν είναι νόμιμος, γιατί, όπως έχω διαβάσει στα σημειώματα που βάζουν στα εγκαταλελειμμένα οχήματα, απαγορεύεται να αφήνεται ένα αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο (και στον ίδιο δρόμο ακόμα) ακινητοποιημένο για περισσότερες από 20, νομίζω, μέρες.
Μα δεν είναι ακινητοποιημένο, το πάει μπροστά-πίσω Επίσης, αν φωνάξεις το Δήμο ως εγκαταλελειμένο, καταρχήν αν είναι σε καλή κατάσταση (καθαρό) και έχει πινακίδες και τέλη, ο Δήμος ίσως να μην το θεωρήσει εγκαταλελειμένο. Χώρια που και να το θεωρήσει, μόνο θα εκνευρίσεις τον ιδιοκτήτη, καθώς θα πάει στο Δήμο και θα το 'αποχαρακτηρίσει' (απ΄ όσο ξέρω, αν σου κολλήσουν χαρτάκι εγκαταλελειμένου και πας στο Δήμο και διαμαρτυρηθείς, δεν κάνουν τίποτα, διότι φαίνεται σαφώς πως δεν το έχει εγκαταλείψει κανείς)
Τέλος πάντων, εγώ μαζί σου είμαι, αλλά δε νομίζω να βρεις άκρη με νόμιμα μέσα. Το πιο έξυπνο είναι αυτό που είπε ο TGD, να πάρεις ένα χρέπι παπάκι και να το βάλεις μαζί με το μηχανάκι του, ώστε να μην μπορεί να βάλει την κλούβα -και να πας να του πεις πως αν κουνήσει το παπάκι, θα έχετε κακά ξεμπερδέματα κτλ. κτλ.
Μακάρι να βρεις άκρη γιατί έχουμε γεμίσει 'ξύπνιους'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα δεν είναι ακινητοποιημένο, το πάει μπροστά-πίσω Επίσης, αν φωνάξεις το Δήμο ως εγκαταλελειμένο, καταρχήν αν είναι σε καλή κατάσταση (καθαρό) και έχει πινακίδες και τέλη, ο Δήμος ίσως να μην το θεωρήσει εγκαταλελειμένο. Χώρια που και να το θεωρήσει, μόνο θα εκνευρίσεις τον ιδιοκτήτη, καθώς θα πάει στο Δήμο και θα το 'αποχαρακτηρίσει' (απ΄ όσο ξέρω, αν σου κολλήσουν χαρτάκι εγκαταλελειμένου και πας στο Δήμο και διαμαρτυρηθείς, δεν κάνουν τίποτα, διότι φαίνεται σαφώς πως δεν το έχει εγκαταλείψει κανείς)
Τέλος πάντων, εγώ μαζί σου είμαι, αλλά δε νομίζω να βρεις άκρη με νόμιμα μέσα. Το πιο έξυπνο είναι αυτό που είπε ο TGD, να πάρεις ένα χρέπι παπάκι και να το βάλεις μαζί με το μηχανάκι του, ώστε να μην μπορεί να βάλει την κλούβα -και να πας να του πεις πως αν κουνήσει το παπάκι, θα έχετε κακά ξεμπερδέματα κτλ. κτλ.
Μακάρι να βρεις άκρη γιατί έχουμε γεμίσει 'ξύπνιους'
Εκτός του ότι είναι σε κακή κατάσταση (με ξεφτισμένο χρώμα, τρακαρισμένο φτερό), αρκετές φορές το χρησιμοποιεί ως αποθήκη, γεμίζοντας όλα τα καθίσματα (και του οδηγού) με είδη του μαγαζιού του.
Τελικά δύο λύσεις φαίνεται πως έχω, αφού δεν διαθέτω παπάκι και δεν θέλω να πιάσω εγώ τη θέση με δικό μου σαράβαλο, κάνοντας χειρότερο το πρόβλημα.
Είτε να τον βουτήξω και να τον απειλήσω, είτε να μιλήσω σ'ένα φίλο αστυνομικό που κάνει περιπολίες στην περιοχή με το μπατσάδικο για να του τρίξει αυτός τα δόντια. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να μην ανοίξω νέο θέμα και αφού έχει σχέση το πρόβλημα που θα αναφέρω με το παρόν, κάνετε τον κόπο να διαβάσετε παρακάτω:Στη γειτονιά μου έχουμε πρόβλημα με τη στάθμευση, ιδίως μετά τις 8-9 το βράδυ. Ένας τύπος με μαγαζί στη γωνία ενός δρόμου κοντά στο σπίτι μου και διαμέρισμα ακριβώς από πάνω κάνει το εξής εδώ και χρόνια:
Έχει ένα μεγάλου μήκους ετοιμόρροπο ΙΧ (με ανανεωμένα τα σηματάκια τελών κυκλοφορίας) 5 μέτρα από τη γωνία, ένα μηχανάκι επίσης σαράβαλο και μια επαγγελματική κλούβα.
Το σαράβαλο δεν το παίρνει ΠΟΤΕ από εκεί, όμως το χρησιμοποιεί κινώντας το μπρος-πίσω μερικά μέτρα, ώστε να μην αφήνει άλλος το αμάξι του στη 'θέση της κλούβας του', σε συνδυασμό με το μηχανάκι που το τοποθετεί ένα μέτρο από το ΙΧ. Όταν επιστρέφει η κλούβα, πηγαίνει λίγο μπροστά το ΙΧ, βγάζει το μηχανάκι και παρκάρει. Έτσι έχει πάντα καπαρωμένη μια θέση και, το χειρότερο, καταλαμβάνοντας μονίμως και δεύτερη κι άσε τους 'βλάκες' να κάνουν σβούρες.
Μέχρι σήμερα έχω πολλές φορές βλαστημήσει προσπαθώντας να βρω θέση και βλέποντας αυτόν να κρατάει δύο με ένα τέχνασμα, σαν να μας λέει ότι είμαστε και τελείως μ@#$%#$ κι αυτός πονηρός. Επειδή όμως είμαι άνθρωπος που φορτώνω και μετά ξεσπάω κι επειδή, παρά τις παραινέσεις περί του αντιθέτου της γυναίκας μου, κάποια στιγμή θα τα φέρει έτσι η κακιά η ώρα (πχ εγώ απεγνωσμένος και κουρασμένος, αυτός να φέρνει σαν κύριος την κλούβα για παρκάρισμα, του τη λέω, μου τη λέει....., τον βουτάω από τον λαιμό κι άντε βρες άκρη), τι μπορώ να κάνω μέσω τροχαίας χωρίς να με πάρει χαμπάρι (γιατί πάλι στα μπουνίδια βλέπω να καταλήγουμε, έτσι και μου ζητήσει αυτός τον λόγο).μήπως είναι στη θεσσαλονίκη αυτός ο τύπος και έχει μαγαζί με χαρτικά. πάντως αν είναι ο ίδιος μια φορά κρατουσε παρκέρες με παλέτες.ε μια μέρα φωνάζω την τροχαία και τον γράφει για κατάλειψη οδοστρώματος. παρκάρω το αμάξι εκεί και την άλλη μερα βλέπω μια μεγάλη γρατζουνια στο καπώ. από τότε εν λόγω κύριος δεν μπόρεσε να μπει στο μαγαζί του καμια 10 φορές και άλλες τόσες νόμιζε ότι είχε λάστιχο
-
Έχει παραγίνει το κακό στο παρκάρισμα.
Προχθές στου Ζωγράφου (εγώ πεζός) υπήρχε μία θέση για παρκάρισμα με μία καρέκλα και 2 'κυρίες' - φύλακες. Πάει ένας τύπος να παρκάρει (προφανώς θα έβγαζε πρώτα την καρέκλα) και τον ειδοποιούν ότι η θέση είναι πιασμένη (reserve και με μπουκάλι ουίσκι πιθανότατα).
Διαμαρτύρεται λοιπόν αυτός ότι δεν μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα και τι του απαντούν; 'Γιατί δημιουργείς προβλήματα; θα φωνάξουμε την αστυνομία' (και κάνουν κίνηση να μπουν στο διπλανό μαγαζί τους να πάρουν και καλά τηλέφωνο). Εν τω μεταξύ αυτός τα είχε δει όλα (δημιουργεί και προβλήματα που θέλει να παρκάρει) αλλά δεν φαινόταν ότι θα τα παρατούσε εύκολα.
Μακάρι να είχα χρόνο να δω πως τελείωσε το περιστατικό.
Πολύ θα ήθελα να έρθει κανένας μπάτσος να τους τραβήξει μία κλίση. -
Ανεβαινω μια στενη ανηφορα και βλεπω μια μ@λ@κισμενη γκομενα με ενα Cοrsa να ερχεται με φορα προς τα κατω και να σταματαει 2 μετρα μπροστα μου και μου κανει σημα με τα χερια να κανω πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Της κανω κι εγω σημα με τα χερια οτι εγω ανεβαινω και εσυ κατεβαινεις, οποτε εσει πρεπει να κανεις πισω
Η τυπησα δειχνει να εξαγριωνεται και επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω σβηνω μηχανη, και επιδειχτικα της δειχνω το φραπεδακι μου, πεινω και μια γουλια, και αραζω.
Ξαφνικα ανοιγει τη πορτα της και ερχεται στο παραθυρο μου, και μου κανει με πολυ μαγκικο υφος 'να σου πω'
Καταβαζω παραθυρο και τι μου λεει, ' καλα ρε φιλε για 10 μετρα το κανεις θεμα?'
' Εσυ , λεω, γιατι το κανεις θεμα, αφου εγω εχω προτεραιοτητα και επισης εσυ θα κανεις πισω περιπου την ιδια αποσταση που θα εκανα εγω'
' Ξερεις, εχω προβλημα με την οπισθεν και φοβαμαι να κανω πισω'
' καλα ρε κοριτσι μου , συγνωμη αλλα μηπως θα πρεπει να πας να μαθεις να οδηγας σωστα και μετα να βγεις στο δρομο?'
' Καλα θα πας τωρα πισω τι θα γινει?'
'ΟΧΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ, εσυ θα πας πισω' '
'Καλα μωρε (με φωνη λιγο χεσμενη), αφου το παιρνεις τοσο εγωιστικα θα παω'Σπανια χανω τη ψυχραιμια μου, αλλα τι πρεπει να γινει σε αυτη τη χωρα? Πρεπει να παιζει κανεις ξυλο στους δρομους καθε 10 λεπτα, η μηπως πρεπει να τα υπομενει ολα?
Στην ιδια παλι ανηφορα κατα διαβολικη συμπτωση, πριν μερικους μηνες, οδηγαει η γυναικα μου, εγω διπλα αλλα ενω κατεβαινουμε συνανταμε ενα μπαρμπα με ενα παλιο αγροτικο. , ο οποιος ανεβαινε. Σκαει λοιπον η γυναικα μου ενα απιστευτα χαριτωμενο χαμογελο, γεματο ναζι, στο μπαρμπα ο οποιος χαμογελαει και ... κανει πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω εχω σκασει απο τα γελια σε τετοιο σημειο που δεν μπορουσα να ηρεμησω. Μου πηρε 15 λεπτα να σταματησω να γελαω ενω η γυναικα μου ειχε μια εκφραση θριαμβου στο προσωπο της!Ποιος ηταν αυτος που ειπε οτι ' αν δεις καραβι στο βουνο, γυναικα , το εχει τραβηξει'
-
Megane98hp,μαλλον πρεπει να σε δει ψυχολόγος (γιατρέ,είμαι πολυ εριστικός στον δρόμο με όσους είναι κατά 30+ κιλά ελαφρύτεροι μου),μην το καθυστερήσεις πολύ...
-
Γιατι ρε Tiger, αδικο ειχε? Αλλο να εχουμε μια κατανοηση (πχ αμα ελεγε ευγενικα και απο την αρχη οτι 'ξερεις κατι, δεν ειμαι ανετη στην οπισθεν', πιστευω θα την αφηνε) και αλλο να σταματαει μπροστα σου και με τσαμπουκα και υφακι να απαιτει να κανεις πισω, λες και εχει παραπανω δικαιωματα απο εσενα. Και εγω το ιδιο θα της φωναζα, οχι επειδη ειμαι 'αντρας' και αυτη γυναικα και μπορω να την δειρω (προς θεου...) αλλα επειδη μερικοι τετοιοι τσαμπουκαδες μονο με τσαμπουκα μαθαινουν...
εμενα αλλου ειναι η ενσταση μου. Το οτι εχει προτεραιοτητα αυτος που ανεβαινει σε σχεση με αυτον που κατεβαινει, ειναι γνωστο 9οταν δεν χωραει ο δρομος και τους δυο. Σε αυτη την περιπτωση ομως, που για να περασετε πρεπει καποιος να κανει οπισθεν, εσυ Megane98hp κανωντας οπισθεν θα κατεβαινες ενω η κοπελα κανωντας οπισθεν θα ανεβαινε (που ειναι μαλιστα και πιο δυσκολο λογω οπισθεν και εντονης κλισης). Εδω, εισαι σιγουρος οτι εχεις εσυ προτεραιοτητα ?
-
Μου ετυχε στα Τρικαλα το Πασχα κι ακομα να το... ξεπερασω:
Πηγαινω κανονικα σε ενα στενο και ψαχνω να παρκαρω. Σταμπαρω μια θεση σε καμια 20αρια μετρα κι αναβω τα alarm για να ειδοποιησω τον απο πισω οτι σκοπευω να παρκαρω. Ο απο πισω 50αρης με κοκκινο αγροτικο Toyota 15ετιας. Σταματαω κανονικα και βαζω οπισθεν για τον ελιγμο του παρκαρισματος (αναβω ΚΑΙ το φλας για τον φοβο των Ιουδαιων). Πριν πατησω γκαζι διαπιστωνω εντρομος οτι το Toyota ερχεται κατα πανω μου! Το κοκκαλωνω ελπιζοντας να κανει κι αυτος το ιδιο... Τελικα σταματαει 2 ποντους απο τον πισω προφυλακτηρα! Αφου κανω το σταυρο μου κι ευχαριστω το Αγιο Πνευμα που τον φωτισε, βγαινω εξω να τον ρωτησω τι νομιζει πως κανει. Ακολουθουν τα εξης (μα τω Θεω!):
Εγω: Καλα κυριε (ο πληθυντικος με μαρανε), δε βλεπετε οτι παρκαρω, γιατι δεν περιμενετε;
Αυτος: Δε με ειδες (ενικος φυσικα) ρε συ οτι ερχομουνα, παραλιγο να με τρακαρεις!!!
Εγω: (τελειωσε ο πληθυντικος) Εσυ δεν ειδες τα alarm τοση ωρα, ουτε τα στοπ, ουτε το φλας. Τι αλλο επρεπε να κανω δηλαδη;
Αυτος: Τι μου τσαμπουνας τωρα; (εεεεεε;;;;;;;;) Που να καταλαβω; Γιατι δεν κορναρεις (!!!!!!!!!!!) οταν θες να σταματησεις;- Κανονικα επρεπε να τον αρπαξω (ευτυχως που δεν το εκανα γιατι ηταν μια χαψια ανθρωπος, θα τον εστελνα σε κανα νοσοκομειο κι εγω θα βρισκομουν σε κανα κρατητηριο) αλλα ειπε τετοια μ@#$%α με τετοιο θρασος που εμεινα χαζος να τον κοιταω
- Προφανως στο χωριο του οι ανθρωποι για να κανουν ελιγμους... κορναρουν! Απορω ποιος καραγκιοζης του εδωσε το διπλωμα.
- Μου αρεσει που ημουν απολυτα τυπικος, φανταστειτε να παρκαρα χωρις ν’ ασχοληθω με τους απο πισω οπως κανει συνηθως ο καθε καφρος.
- Επρεπε να δειτε τη φατσα της ξαδερφης μου (που ηταν μαζι μου). Χεστηκε στο γελιο!
- Τι αλλο θ’ ακουσουμε...
-
Το Πάσχα εβρισκόμενος στα πάτρια εδάφη της ορεινής Ηλείας ακολουθώ συγχωριανό νεαρής σχετικά ηλικίας με το καινούργιο του Navaro ή κάτι τέτοιο ο οποίος έμπαινε τέζα σε όλες τις στροφές, μιλάμε για αρκετά χλμ. με το σκεπτικό να μην τον προσπεράσει κανείς, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτός που τον ακολουθούσα είμαι εγώ.
Φθάνοντας στο χωριό τον βλέπω το βράδυ στο καφενείο και του λέω 'ρε συ Βασίλη πρόσεχε πως κινείσαι έπερνες πραγματικά επικίνδυνες κλίσεις' Ο Βασίλης.... 'Χριστάκο το moter οργώνει και το κράτημα είναι απίστευτο'
'Βασίλη συμφωνώ αλλά οι ρυθμοί που πήγαινες είναι στο 80% sport αυτοκινήτων και όχι εργαλείων δουλειάς'
'Χριστάκο εμείς εδώ ξέρουμε τι εστί αυτοκίνητο'Τελικά για μην τα πολυλογώ ο Βασίλης την προηγούμενη Τετάρτη δικαιώθηκε και στην εξόδο του Πύργου προς Βαρβάσαινα σε μια απότομη αριστερή μέτρησε τέσσερις τούμπες . Τραυματίας στο νοσοκομείο το εργαλείο για την δουλεία του για πέταμα και οι δόσεις του δανείου τρέχουν.........
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
...Τελικά για μην τα πολυλογώ ο Βασίλης την προηγούμενη Τετάρτη δικαιώθηκε και στην εξόδο του Πύργου προς Βαρβάσαινα σε μια απότομη αριστερή μέτρησε τέσσερις τούμπες . Τραυματίας στο νοσοκομείο το εργαλείο για την δουλεία του για πέταμα και οι δόσεις του δανείου τρέχουν.........Μήπως είχε περάσει για... προσκύνημα νωρίτερα από κάποιον ... Γάσπαρη, ή κάτι παρόμοιο; Έχω και γω ξαδέρφια εκεί κοντά που έχουν γεμίσει ρεματιές με την αντίστοιχη οδηγική μαγκιά τους...
-
Νομιζω παντως οτι για να παρκαρουμε πρεπει να βγαζουμε φλας και οχι αλαρμ...
Αμα κανω λαθος διορθωστε με.. -
Χθες Κυριακή περίπου 5 το απόγευμα, γύρναγα από Μέγαρα μέσω της Α.Ο.
Στην έξοδο της Πεντέλης , βλέπω αυτοκίνητο που μάλλον έχει κατέβει ανάποδα ή το μετάνοιωσε και γύρισε πίσω , να στέκεται ακίνητο μπροστά σε εκείνο το φωσφορίζον πράσινο τόξο και να ετοιμάζεται να βγεί στην Α.Ο.
Και ενώ σκεφτόμουνα ότι πρέπει να έχω stby τη φωτογραφική μηχανή στο δίπλα κάθισμα για τέτοιες περιπτώσεις , ξαφνικά βλέπω ένα ... UFO .. να έρχεται κατά πάνω μου !! Το ... UFO ευτυχώς πέρασε από πάνω μου , έσκασε μέσα στο διαχωριστικό χώρο των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και διαλύθηκε.!!!
Το .... UFO αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν μια σανίδα κόντρα-πλακέ που είχε φύγει από τη σχάρα ενός Audi 100 , το οποίο φρέναρε απεγνωσμένα για να σταματήσει δεξιά για να μην του φύγουν και οι υπόλοιπες που κουβάλαγε - μάλλον άδετες !!!
Εγώ δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω , ενώ όσοι οδηγοί ήταν πίσω μου φρέναραν μάλλον από φόβο γιατί το ... UFO είχε περάσει !! Αλλη μια φορά ... άγιο είχαμε ... -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Νομιζω παντως οτι για να παρκαρουμε πρεπει να βγαζουμε φλας και οχι αλαρμ... :-? :-?
Αμα κανω λαθος διορθωστε με..Δίκιο έχεις, το ερώτημα όμως είναι τι κάνουμε στην περίπτωση που κανείς δεν το ξέρει ή τουλάχιστον κανείς δεν το χρησιμοποιεί.
Πάντως και εγώ αλάρμ βγάζω γιατί διαφορετικά κανείς δεν θα καταλάβει τι θέλω να κάνω.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Νομιζω παντως οτι για να παρκαρουμε πρεπει να βγαζουμε φλας και οχι αλαρμ...
Αμα κανω λαθος διορθωστε με..Σωστος εισαι, το κανονικο ειναι να αναβουμε φλας. Τα αλαρμς νομιζω τα αναβουμε μονο σε περιπτωση βλαβης του αυτοκινητου.
Ειχα ρωτησει τον δασκαλο μου στην οδηγηση πωσ επικρατησε το αλαρμ αντι για το φλας στο παρκαρισμα και μου ειπε οτι στην Αθηνα και Θεσσαλονικη επειδη υπαρχει εντονο προβλημα ευρεσης παρκινγ, οταν αναβε καποιος το φλας για να παρκαρει, ο απο πισω του -που εψαχνε και αυτος για θεση- χωνοτανε με τη μουρη μεσα με τη δικαιολογια οτι 'νομισε πως ο αλλος θα εστριβε'
ε μετα χρησιμοποιουσαν αλαρμ για να αποφευγονται οι 'παρεξηγησεις' και το φαινομενο γενικευτηκε
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!