May 20, 2004, 11:58 AM

Σήμερα το πρωί που λέτε, στις 6.30 στο χαλάνδρι συνέβη το εξής: Ήμουν μέσα στο λεωφορείο και κινούμαστε κανονικότατα σε ένα στενό. Απ'το αντίθετο ρεύμα ερχόταν μια γυναίκα με το αυτοκίνητό της και πλησιάζοντάς μας στρίβει στο στενό αριστερά (δεξιά γι'αυτήν) με ταχύτητα φωτός (γύρω στα 10 χλμ/ώρα). Έλα μου όμως που σαφώς πανικοβλημένη από την παρουσία του λεωφορείου, το βλέμμα της το είχε κολλήσει πάνω σε εμάς και ούτε που σκέφτηκε να κοιτάξει μπροστά της στο στενό που έστριβε!!!! Όπως καταλάβατε έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο τη στιγμή εκείνη έβγαινε απ'το στενό (βασικά ήταν σταματημένο περιμένοντας να περάσει το λεωφορείο)!!!! Μάλιστα μέσα σ'αυτό ήταν μια άλλη γυναίκα που είχε κοκαλώσει, ανοίξει διάπλατα το στόμα και γουρλώσει τα μάτια σχεδόν περιμένοντάς την άλλη να πέσει πάνω της! Δεν ήταν τόσο σοβερό τρακάρισμα (ίσα ίσα χτύπησαν οι προφυλακτήρες) λόγω της προαναφερθείσας ταχύτητας, όμως αν και λίγες φορές έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας ατυχήματος, αυτή ήταν η πιο αστεία!
Θες η έκπληξη στο βλέμμα τους λίγο μετά, θες η όλη σκηνή, δεν ξέρω.... Σκηνή από κωμωδία θύμιζε!!!!!