-
από άνω τούμπα και από 28ης+δελφών για κέντρο, τόσο κάνω, όποτε πάω.
-
Kαι γω από 424 για κεντρο τοσο κανω, αλλα αυτο δεν ειναι αντιπροσωπευτική διαδρομή.
Καλαμαριά-κέντρο, ΙΚΕΑ-κεντρο κλπ κλπ ειναι για μεγαλη υπομονη -
Να επανελθουμε λιγο, γιατι οι Σαλονικοι ξεφυγαν τελειως απο το θεμα.
Κατ αρχας.... Ζωα οι οδηγοι των ΜΜΜ που σφαζουν το πορτοκαλι φαναρι, μπαινουν μεσα στη διασταυρωση, την κλεινουν ενω οι καργιολιδες βλεπουν οτι δεν χωρανε και οτι θα κλεισουν την διασταυρωση και οτι δεν κινειτε πουστις απεναντι!!!
Και κλεινει η διασταυρωση και δεν παει κανενας πουθενα μεχρι να φυγει το γαμημενο λεωφορειο/τρολεϊ απο την διασταυρωση.Επισης Ζωα οι πεζοι που ενω σε βλεπουν να ρχεσαι με το ποδηλατο κατεβαινουν απο το πεζοδρομιο -με κοκκινο για τους πεζους εννοειται- και βγαινουν ΑΚΡΗΒΩΣ μπροστα σου.
130kg x 11,1m/s(40kph) = 1.443N με το τιμονη στα πλευρα....
Πλακα θα χει!Ζωα οι μιχανακιδες που σε περνανε απο δεξια ενω παλευεις να φερεις το ποδηλατο στη δεξια μερια του οδοστροματος.
ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΚΟΥΛΑ;;;;; -
Ζωον ο καγκουρας με το Rally που περασε πριν 7 λεπτα απο κατω με δυνατη τι μουσικη ακουγωντας Βανδη και επειδη περασε 3 φορες απο κατω ακουγωντας το ιδιο κομματι (Δεν υπαρχει ζωη) και στο φουλ βγηκα και του πεταξα ακριβως στη μεση του παρμπριζ βρεγμενο χαρτι υγειας!!! Το τυλιξα στη παλαμη και το εβρεξα! Κολλησε πολυ ωραια στο παρμπριζ και ακομα ψαχνεται ο τυπος
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν μιλαμε για ωρες ΑΙΧΜΗΣ, μιλαμε για αραιη κινηση οπου ο αριστερος πηγαινει με + 5 χαω απο τον μεσαιο κ δεν καταδεχεται να αλλαξει λωριδα επειδη 'προσπερναει', ή επειδη 'παει με το οριο'. Απο εκει δημιουργειται κινηση χωρις λογο. Αν δεν εχεις που να πας χωρις να σου βγει η παναγια να αλλαξεις λωριδα, δεν θα πας. Αν δεν πηγαινεις επειδη δεν καταδεχεσαι γιατι 'προσπερνας' με 5 χαω παραπανω, τοτε εισαι φαουλ.
συμφωνώ, πέρα όμως από τους εγωισμούς που αναφέρεις, τυπικά προσπερνάει και μπορεί να θέλει να προσπεράσει και κάποιον επόμενο, αν θέλουμε τουλάχιστον να επικαλούμαστε τον ΚΟΚ στα λεγόμενα μας αυτό πρέπει να το σεβαστούμε.
παιδία, εγώ πιστεύω ότι ο τρόπος οδήγησης (όπως και τόσα άλλα θέματα ...) είναι θέμα λογικής, ωριμότητας και παιδείας, στους δρόμους υπάρχουν τα νομικά όρια ταχύτητας, υπάρχουν και τα πρακτικά όρια (ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες), προφανώς και δεν πρέπει να «κατασκηνώνουμε» στην αριστερή λωρίδα (για τυπικούς και κυρίως πρακτικούς λόγους) αλλά ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες χρησιμοποιούμε την λογική και αν διαθέτουμε και λίγη ευγένεια
@drosxo
Κ παρτε το χαμπαρι, οσο κ να θελετε να καθεστε στην αριστερη νομιζοντας οτι εχετε δικιο, πολυ-πολυ να σας περασει ο αλλος απο οπου μπορεσει, με το ετσι θελω, να σας πεταξει κ ενα φρεναρισμα που θα σας βγουν τα σφραγισματα, κανα μπινελικι, κ μετα καθιστε να λετε για το πως μπορειτε να καθεστε στην αριστερη δικαιωματικα...@kacey επειδή ανέφερες για φρεναρίσματα κτλ, μήπως οδηγείς πράσινη μηχανή; (μάλλον Kawasaki NINJA)
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ζωον ο καγκουρας με το Rally που περασε πριν 7 λεπτα απο κατω με δυνατη τι μουσικη ακουγωντας Βανδη και επειδη περασε 3 φορες απο κατω ακουγωντας το ιδιο κομματι (Δεν υπαρχει ζωη) και στο φουλ βγηκα και του πεταξα ακριβως στη μεση του παρμπριζ βρεγμενο χαρτι υγειας!!! Το τυλιξα στη παλαμη και το εβρεξα! Κολλησε πολυ ωραια στο παρμπριζ και ακομα ψαχνεται ο τυποςπολύ κάγκουρας, παίζει όμως να είναι και καψούρης-κάγκουρας και να το βάζει τέρμα για να συγκινηθεί το πρόσωπο
-
Να εβαζε κανα αλλο τραγουδι κανα Καρρα να το σεβαστο, αλλα Βανδη??
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ 320ΧΑΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΤΕΛΟΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Ο ΚΟΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.
ΚΙΝΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.Ετσι για να γίνεται κουβέντα...
Ξεκαθαρίζω πως συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.
Αλλά κάθε περίπτωση μπορεί να είναι μοναδική.
Παράδειγμα:
Κινούμαι νύχτα στην ευθεία της Θήβας (2 λωρίδες + ΛΕΑ) με 150+ αριστερά σε στοίχο (όχι πολύ πυκνός, δεν είμαι τρελλός να πηγαίνω με 150 με το μπροστινό στα 3 μέτρα)
Ολος ο στοίχος προσπερνά τη δεξιά, που σε πυκνό στοίχο (απίστευτο και όμως αληθινό, περισσότεροι ήταν στη δεξιά απ΄ ό,τι στην αριστερή ) πάει με κάπου 120.
Ξαφνικά πίσω μου κάτι χαμηλό μου ανάβει φώτα να με προσπεράσει. Ομως δεν μπορώ να πάω δεξιά, οπότε ανάβω αριστερό φλας να ειδοποιήσω το βιαστικό ότι προσπερνάω.
Ο οποίος κολλάει πίσω μου και με συνεχή φώτα μου κάνει νόημα να ξεκουμπιστώ από τη λωρίδα ΤΟΥ (δεξιά πήγαιναν ακόμα ο ένας πίσω από τον άλλο).
Τέλος πάντων, κάποια στιγμή κάνω μια σφήνα δεξιά σε ένα κενό και με προσπερνάει ο άρχοντας του δρόμου με την πορτοκαλί Gallardo.
Σύμφωνα με την παραπάνω συζήτηση είχε δίκιο να ΑΠΑΙΤΕΙ να ξεκουμπιστώ και, με τη συμπεριφορά του, το κατάφερε (βλ. kacey).
Εμένα όμως η συμπεριφορά του τύπου, ακόμα και αν εξαιρέσουμε τη συνεχή φώτα, είναι τελείως αντικοινωνική. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σύμφωνα με την παραπάνω συζήτηση είχε δίκιο να ΑΠΑΙΤΕΙ να ξεκουμπιστώΌχι ρε συ, δεν είχε καν τυπικό δίκιο. Να περίμενε τη σειρά του. Ήμαρτον.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@drosxoδεν μιλαμε για ωρες ΑΙΧΜΗΣ, μιλαμε για αραιη κινηση οπου ο αριστερος πηγαινει με + 5 χαω απο τον μεσαιο κ δεν καταδεχεται να αλλαξει λωριδα επειδη 'προσπερναει', ή επειδη 'παει με το οριο'. Απο εκει δημιουργειται κινηση χωρις λογο. Αν δεν εχεις που να πας χωρις να σου βγει η παναγια να αλλαξεις λωριδα, δεν θα πας. Αν δεν πηγαινεις επειδη δεν καταδεχεσαι γιατι 'προσπερνας' με 5 χαω παραπανω, τοτε εισαι φαουλ.
Για την Συγγρου συγκεκριμενα δεν εχει να στριψεις αριστερα. Για οπου εχει, ναι να κατσεις αριστερα, ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (κ οχι καθομαι αριστερα γιατι σε 2 χλμ θα στριψω), κ αφου βγαλεις φλας για να το καταλαβουμε κ εμεις.
Κ παρτε το χαμπαρι, οσο κ να θελετε να καθεστε στην αριστερη νομιζοντας οτι εχετε δικιο, πολυ-πολυ να σας περασει ο αλλος απο οπου μπορεσει, με το ετσι θελω, να σας πεταξει κ ενα φρεναρισμα που θα σας βγουν τα σφραγισματα, κανα μπινελικι, κ μετα καθιστε να λετε για το πως μπορειτε να καθεστε στην αριστερη δικαιωματικα...
Κ για το τελευταιο που εγραψες. Εχεις σκεφτει ποτε οτι το χαος που επικρατει στην Θεσαλλονικη σχεδον ολες τις ωρες (αυτο εχω καταλαβει), ειναι εξ'αιτιας ακριβως αυτου του φαινομενου του να απλωνονται ολοι σε ολες τις λωριδες με +-5 χαω απο τους διπλα κ απλα να τσουλααααααααααααανεεε ?
φτανει επιτελους με την αριστερη λωριδα! Τετοια μαχη ουτε αυτη στο γκουανταλκαναλ!!! Ελεος! Προσωπικα kacey αν μπορουσα θα σε ψηφιζα για υπουργο αριστερης λωριδας(ΚΑΙ ΜΟΝΟ)! Επισης πρεπει να υποστηριζεις αριστερο κομμα, να φορας 2 αριστερα παπουτσια, να βγαζεις μονο αριστερο φλας και να φασκελωνεις τους μπροστα που κανουν παρακοληση της κυκλοφοριας πηγαινοντας στην αριστερη μονο με 200, με το αριστερο σου χερι!!! Anyway συζηταμε ενα θεμα που δεν εχει τελος. Καθε οδηγος αναλογα με το μυαλο που διαθετει πραττει και αναλογα! Εγω που εχω ελαχιστο καθομαι παντα στη μεσαια και χρησιμοποιω μονο για προσπερασεις την αριστερη. Η διαφορα Θεσσαλονικης-Αθηνας ειναι οτι εδω εχουμε περιφερειακο ενω εκει εχετε αττικη οδο! ΚΑΙ ξαναλεω για ακομη μια φορα οτι ισχυει για τον περιφερειακο. Τις ωρες αιχμης η «ταχειας» γινεται και αυτη βραχειας μιας και μετατρεπεται ο αυτοκινητοδρομος σε αστικος δρομος! Που σημαινει οτι ολες οι λωριδες εχουν το ιδιο οριο. Αφηστε που εντελως τυπικα αν παρουμε το θεμα ο περιφερειακος εχει οριο τα 90 σε ολες τις λωριδες! Οσον αφορα τη κινηση που δημιουργειται καθε μερα υπευθυνος να απαντησει ειναι ο κυριος Τρεμοπουλος του κομματος «φιλος του δασους-αλλα αν εχω οικοπεδο δε γ@μιετ@ι και το πευκο!», που εκανε ποριες για να σταματησουν τα εργα λογω Σειχ Σου. Ρουφοκ@υλετ0 τωρα οι θεσσαλονικεις καθε πρωι-μεσημερι! Οσον αφορα μεσα στη πολη εγω καθε φορα που κατεβαινω παρκαρω Καυτατζογλειο και παιρνω λεωφορειο....πιο φτηνα μου βγαινει απο το βαλω το αμαξι στο κεντρο, και φυσικα πολυ πιο γρηγορα!
-
Ζωο:
60xroνων kai 160 kιλων βουβαλι, γενους θηλυκου(φυσικα).
Παρκαρω κανονικα και νομιμα καθετα στην Ερμου (κοντα στην Αγ. Σοφιας/Θεσσαλονικη)
Δεν προλαβαινω να κατεβω και τσουπ προσπαθει να διπλοπαρκαρει απο πισω
το παραπανω βουβαλι....Κλεινει την μιση ερμου και περιμενει το Λεωφορειο να περασει...
Της λεω μην με κλεινεις γιατι θα φυγω συντομα, περιπου σε μιση ωρα..μου λεει
καλα, καλα τι να κανεις ανδρας εισαι, ολοι ανδρες ιδιοι ειναι.....Αχαχααααα
Εμ τετοιο βουβαλι που εισαι που να βρεις ανδρα...Αφου ανταλαξαμε μερικες φωνητικες
απειλες....τελικα καταφερε να βαλει οπισθεν (αμφιβαλλω εαν ξερει τι ειναι αυτο )
και το τραβηξε κανενεα μετρο πισω...και κλεινωντας τα διπλανα καθετα αμαξια...
Αφου γυρισα ελεγξα μην εκανε καμια λαλακια...απο οτι ειδα τα διπλανα ειχανε τα τρακαρισματακια τους αλλα ητανε παλαια οποτε δεν ξερω εαν το εκανε το βουβαλι...
Παρεπιπτοντως επειδη δουλευω εκει κοντα αυτο με τα διπλοπαρκαρισμενα εχει παραγινει.
Τωρα που τη σταμπαρα θα βγαλω και καμια φωτο να ανεβασω...απο
το καρο του βουβαλιου -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΜΕ 320ΧΑΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΤΕΛΟΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Ο ΚΟΚ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.
ΚΙΝΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.Ετσι για να γίνεται κουβέντα...
Παράδειγμα:
Κινούμαι νύχτα στην ευθεία της Θήβας (2 λωρίδες + ΛΕΑ) με 150+ αριστερά σε στοίχο (όχι πολύ πυκνός, δεν είμαι τρελλός να πηγαίνω με 150 με το μπροστινό στα 3 μέτρα)
Ολος ο στοίχος προσπερνά τη δεξιά, που σε πυκνό στοίχο (απίστευτο και όμως αληθινό, περισσότεροι ήταν στη δεξιά απ΄ ό,τι στην αριστερή ) πάει με κάπου 120.
Ξαφνικά πίσω μου κάτι χαμηλό μου ανάβει φώτα να με προσπεράσει. Ομως δεν μπορώ να πάω δεξιά, οπότε ανάβω αριστερό φλας να ειδοποιήσω το βιαστικό ότι προσπερνάω.
Ο οποίος κολλάει πίσω μου και με συνεχή φώτα μου κάνει νόημα να ξεκουμπιστώ από τη λωρίδα ΤΟΥ (δεξιά πήγαιναν ακόμα ο ένας πίσω από τον άλλο).
Τέλος πάντων, κάποια στιγμή κάνω μια σφήνα δεξιά σε ένα κενό και με προσπερνάει ο άρχοντας του δρόμου με την πορτοκαλί Gallardo.
Σύμφωνα με την παραπάνω συζήτηση είχε δίκιο να ΑΠΑΙΤΕΙ να ξεκουμπιστώ και, με τη συμπεριφορά του, το κατάφερε (βλ. kacey).
Εμένα όμως η συμπεριφορά του τύπου, ακόμα και αν εξαιρέσουμε τη συνεχή φώτα, είναι τελείως αντικοινωνική.Ρε φιλλλαρακι πλλλακα με κανεις? Gallllardo εχει ο τυπος δεν χρειαζεται να ειναι κοινωνικος...τον πλησιαζουνε απο μονοι τους οι αλλοι! Ελλλεος ρε γκαρντασι!!
Πατα και συ ενα φρενακι να δεις γελια μετα!! Θα κατεβει κατω και θα βαλει τα κλαματα...Εκτος αν και εσυ ειχες κανενα dreamcar.... -
Ο χρήστης vasath έγραψε:
α)συμφωνώ, πέρα όμως από τους εγωισμούς που αναφέρεις, τυπικά προσπερνάει και μπορεί να θέλει να προσπεράσει και κάποιον επόμενο, αν θέλουμε τουλάχιστον να επικαλούμαστε τον ΚΟΚ στα λεγόμενα μας αυτό πρέπει να το σεβαστούμε.
β)@kacey επειδή ανέφερες για φρεναρίσματα κτλ, μήπως οδηγείς πράσινη μηχανή; (μάλλον Kawasaki NINJA)
α) 'ο οδηγος που προσπερναει μπορει να παραμενει στην αριστερη κ να συνεχιζει το προσπερασμα περισσοτερων αυτοκινητων, ΜΟΝΟ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ καθυστερει οδηγους ταχυτερων οχηματων που ερχονται απο πισω'. ΚΟΚ.
β) ρε μαστορα, αμα ειχα μηχανη (κ ειδικα κανα ninja) θα καθομουν να ασχολουμαι με τετοια πραγματα? Θα εβρισκα απο που να περασω κ θα περναγα. Επισης δεν ειμαι χαζος να παιζω chicken με μηχανη, απλα το αναφερω συνεχεια για να καταλαβουν αυτοι που λενε συνεχεια 'ασ'τους να φωναζουν' οτι αυτος που φωναζει θα βρει τι να κανει κ απο που να περασει με το ζορι...
@nass
οχι δεν ειχε δικιο η Gallardo. Γιατι για να ξαναμπεις εσυ στην αριστερη επρεπε να γαμηθεις στο φρεναρισμα, κ οπως θα εχεις δει εγω γραφω συνεχεια για αυτους που πηγαινουν μονιμα στην αριστερη με +5 ή +10 χαω απο τους διπλα κ δεν καταδεχονται να αλλαξουν λωριδα επειδη νομιζουν οτι 'προσπερνουν'... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ετσι για να γίνεται κουβέντα...
Παράδειγμα:
Εμένα όμως η συμπεριφορά του τύπου, ακόμα και αν εξαιρέσουμε τη συνεχή φώτα, είναι τελείως αντικοινωνική.Εβγαλες αριστερο φλας για να τον ενημερωσεις οτι προσπερνας.
Αρα ο μαλακας ειναι αυτος που την ειδε γαμαω-πιδαω με το ιταλο-γερμανικο μπουρδελο....
Ουτε καν Murcielago???
Επρεπε να τσιμπησεις τα φρενα, να δουμε αν φρεναρουν καλα τα Γαλιαρντο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Επρεπε να τσιμπησεις τα φρενα, να δουμε αν φρεναρουν καλα τα ΓαλιαρντοΜε 150 χλμ/ώρα και τον άλλο κολλημένο πίσω σου δε τσιμπάς φρένο γιατί αν δεν προλάβει να φρενάρει θα γίνει σοβαρό τροχαίο (το έχω κάνει στο παρελθόν, πλέον αναγνωρίζω ότι είναι πολύ επικίνδυνο όμως). Ανοίγεις τα πίσω φώτα ομίχλης και με το φόβο ότι φρενάρεις λογικά θα απομακρυνθεί.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Επρεπε να τσιμπησεις τα φρενα, να δουμε αν φρεναρουν καλα τα Γαλιαρντο
Με 150 χλμ/ώρα και τον άλλο κολλημένο πίσω σου δε τσιμπάς φρένο γιατί αν δεν προλάβει να φρενάρει θα γίνει σοβαρό τροχαίο (το έχω κάνει στο παρελθόν, πλέον αναγνωρίζω ότι είναι πολύ επικίνδυνο όμως). Ανοίγεις τα πίσω φώτα ομίχλης και με το φόβο ότι φρενάρεις λογικά θα απομακρυνθεί.
Τσιμπαω=ισα~ισα τ ακουμπαω ωστε να αναψουν τα φωτα
-
Λοιπον....
Καριολης, με παμπαλαιο Ασκονα (μαλλον) εσφαξε ενα STOP ΝΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθιο, φωτιζομενο στη Προσκοπων Αϊδινιου και Αγιας Σωφιας στη Νεα Σμυρνη.
Μετα το 4ο εγκεφαλικο μαλλον δεν καταλαβαινει τι συμβαινει γυρο του και τα φωτα απο την μεγαλη σκαλα μου με την κορνα μαλλον τον εκαναν να πιστεψει οτι ηρθε η ωρα του, καθως ενω την διασταυρωση την περασε αερα-πατερα, μετα εκοψε και πηγαινε με 22,2 ΧΑΩ -
Σήμερα κάναμε μια καλή πράξη και στείλαμε ένα περιπολικό για 3 αμάξια στα καμμίνια... Και πάνω στο πεζοδρόμιο και σε στροφή τόσο έξω που δεν μπορούσα να στρίψω... Άι στα κομμάτια να χρειάζεται να κάνουμε 4 τετράγωνα κύκλο επειδή ο άλλος είναι στα @@ του...
Κυράτσα σε ανηφορικό στενό δρόμο (που βγάζει προφήτη Ηλία στον πειραιά) απλά όπως προχώραγε μπροστά μου άναψε αλάρμ και περίμενε κάποιον από ένα μίνι μάρκετ. Και να μαι σαν μαλάκας να περίμένω ένα παπί να κατέβει για να μανουβράρω να περάσω... Ούτε φώτα άναψα ούτε κόρναρα. Έριξα κάτι βρισίδια όπως πέρναγα δίπλα αλλά κοίταγε μέσα στο μίνι μάρκετ με κλειστό το παράθυρο.
Απλά επειδή ο κόσμος είναι μικρός με το που πάρκαρα λίγο πιο μετά (πεζός εγώ πλέον) την βλέπω να έρχεται από πίσω μου. Ας περπατήσουμε λοιπόν μες τη μέση του δρόμου να δούμε πως είναι να σε κλείνουν. Δεν παραπονέθηκε κάπως (ευτυχώς γι αυτήν) αλλά έκανε off road ανάμεσα σε μία πυλωτή και στο δρόμο για να με προσπεράσει. -
65άρης, με άσπρο polo 6N,έσφαξε με 60+ χλμ/ω, stop στο Ελληνικό.ευτυχώς, κόβω παντού και δεν περμένω μετά θάνατον δικαίωση.δεν φορούσε και ζώνη το ζώο.οπότε, θα είχαμε ένα νεκρό,πιθανώς δύο τραυματίες και ένα τροπέτο.καλός απολογισμός για Σαββάτο πρωί...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ετσι για να γίνεται κουβέντα...
Παράδειγμα:
Εμένα όμως η συμπεριφορά του τύπου, ακόμα και αν εξαιρέσουμε τη συνεχή φώτα, είναι τελείως αντικοινωνική.Μου το είχε κάνει και μένας βλάκας με γκόμενα που ήθελε να της δείξει ότι το GT του πάει πιο γρήγορα από το δικό μου αγγλικό καρούλι....
Του έκανα την χάρη, και μόλις χάρηκε και πέρασε, άρχισε το πανηγύρι για καμία 20αριά χλμ. με τα xenon μου στον κώλο του.......
Και τυχαία όταν άλλαζε λωρίδα, άλλαζα και εγώ.....Μετά ήρθαν και τα στροφιλίκια αφού άνοιξε ο δρόμος και πήρε και τον μπ@υλο κανονικά....
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]