-
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δρόμος κι ο κάθετός του με το ίδιο όνομα:
Βασικά αυτό γίνεται σχετικά συχνά, όταν ο ένας εκ των δύο 'συνονόματων' είναι αδιέξοδο, και έχει σχετικά μικρό μήκος. Ενδεχομένως να έχουν και διαφορετική αρίθμηση (δηλαδή άλλο range αριθμών ο ένας δρόμος, άλλο range ο κάθετος). Αν έχεις όρεξη και χρόνο τσέκαρε να μας πεις αν είναι έτσι.
-
Ολοι οι κοντρακιδες θα μενουν στην οδο ΒΟΥΤΑδων!!!!
-
-
Τι κάνουμε με το σκυλί του γείτονα που έρχεται να σου κάνει γλύκες στο parking και βάζει τα πόδια του στην πόρτα του αυτοκίνητου και την γδέρνει?
-
Το χρησιμοποιούμε ως πανί για να τρίψουμε τις γρατζουνιές με αλοιφή
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι κάνουμε με το σκυλί του γείτονα που έρχεται να σου κάνει γλύκες στο parking και βάζει τα πόδια του στην πόρτα του αυτοκίνητου και την γδέρνει?Του κανεις πεντικιουρ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι κάνουμε με το σκυλί του γείτονα που έρχεται να σου κάνει γλύκες στο parking και βάζει τα πόδια του στην πόρτα του αυτοκίνητου και την γδέρνει?
Του κανεις πεντικιουρ!
Με τανάλια!
-
-
εχω βαρεθει να μου παιζουν τα φωτα απο το αντιθετο ρευμα, για να μου ''πουν'' οτι εχω ξεχασει τα φωτα ανοιχτα. Φωτα ημερας το λενε
-
Mηπως σου κανουν σημα οτι ποιο κατω εχει τροχαια???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι κάνουμε με το σκυλί του γείτονα που έρχεται να σου κάνει γλύκες στο parking και βάζει τα πόδια του στην πόρτα του αυτοκίνητου και την γδέρνει?Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα
Απλά φροντίζω να ανοίγω όσο το δυνατό γρηγορότερα την πόρτα, πριν προλάβει να ανέβει, κάνοντάς του ταυτόχρονα παρατήρηση
Μέχρι στιγμής, ούτε σκύλος ούτε γρατζουνιά. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mηπως σου κανουν σημα οτι ποιο κατω εχει τροχαια???θα μπορουσε, αλλα δεν ,γιατι στο συγκεκριμενο σημειο δεν ειχε πουθενα τροχαια και εκτος αυτου δεν ετρεχα για να χρειαστει να με προειδοποιησει. Θα μου το κανουν στανταρ 2 φορες τη βδομαδα , ενω στους ιδιους δρομους (οχι οτι εχουν σημασια, να ειναι καποιοι συγκεκριμενοι δρομοι ) με το αλλο αυτοκινητο της οικογενειας που δεν εχει το συγκεκριμενο συστημα δεν μου εχει συμβει ποτε...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
θα μπορουσε, αλλα δεν ,γιατι στο συγκεκριμενο σημειο δεν ειχε πουθενα τροχαια και εκτος αυτου δεν ετρεχα για να χρειαστει να με προειδοποιησει. Θα μου το κανουν στανταρ 2 φορες τη βδομαδα , ενω στους ιδιους δρομους (οχι οτι εχουν σημασια, να ειναι καποιοι συγκεκριμενοι δρομοι ) με το αλλο αυτοκινητο της οικογενειας που δεν εχει το συγκεκριμενο συστημα δεν μου εχει συμβει ποτε...
μήπως θέλει ρύθμιση το ύψος της δέσμης και προσπαθούν να σου πουν ότι ενοχλούν ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θα μπορουσε, αλλα δεν ,γιατι στο συγκεκριμενο σημειο δεν ειχε πουθενα τροχαια και εκτος αυτου δεν ετρεχα για να χρειαστει να με προειδοποιησει. Θα μου το κανουν στανταρ 2 φορες τη βδομαδα , ενω στους ιδιους δρομους (οχι οτι εχουν σημασια, να ειναι καποιοι συγκεκριμενοι δρομοι ) με το αλλο αυτοκινητο της οικογενειας που δεν εχει το συγκεκριμενο συστημα δεν μου εχει συμβει ποτε...
μήπως θέλει ρύθμιση το ύψος της δέσμης και προσπαθούν να σου πουν ότι ενοχλούν ?
Αφου ειναι τα φωτα ημερας πως να ενοχλουν;Απλα νομιζουν οτι τα εχει ξεχασει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αφου ειναι τα φωτα ημερας πως να ενοχλουν;Απλα νομιζουν οτι τα εχει ξεχασει.
άμα είναι κακορυθμισμένα και δυνατά, χτυπάνε Βασίλη, απλώς όχι τόσο έντονα όσο το βράδυ
-
Eμένα πάλι μου τη σπάνε το βράδυ αυτοί που πηγαίνουν με τη μεγάλη σκαλα στα φώτα, ακόμα και στην πόλη, αλλά και όταν είσαι μπροστά τους. Και όχι τίποτα άλλο αλλά δε νιώθουν ότι ενοχλούν. Επίσης πρέπει κάποιος να τους εξηγήσει ότι τα προβολάκια δεν είναι για να είναι συνέχεια αναμένα...
-
Παπάκιας χωρίς κράνος και στο αριστερό χέρι να παίζει κομπολόϊ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παπάκιας χωρίς κράνος και στο αριστερό χέρι να παίζει κομπολόϊΓια να μη καπνίζει όταν οδηγάει.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]