Εσυ εισαι ο τυχερος οπου η αστυνομια εμφανιστηκε σε ευλογο χρονικο διαστημα.
Σεναριο:
Παρκαρει καποιος καθετα πανω στο πεζοδρομιο κλεινοντας το ολοκληρο κ αναγκαζοντας σε να κατεβεις πεζος στην Πειραιως για να περασεις (ηδη γνωριζουμε για ενα ατυχημα οπου πεζοι χτυπηθηκαν απο αυτοκινητο επειδη κατεβηκαν στον δρομο λογω παρκαρισμενου στο πεζοδρομιο αυτοκινητου). Τι κανεις?
α) Φωναζεις την τροχαια, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε οτι δεν ερχεται ποτε, ειτε οτι ερχεται κ ο οδηγος που ειναι εκει κοντα πεταγεται και το παιρνει, ειτε οτι τον γραφουν. Εστω οτι τον γραφουν, βαζει μυαλο ή το αποδιδει στην τυχη κ συνεχιζει να κανει οτι γουσταρει?
β) αφηνεις σημειωμα, που γινεται σαΐτα (αυτο στο εγγυωμαι)
γ) του την λες, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε να σου πει ναι συγνωμη εχετε δικιο κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ απο μεσα του να σε γραψει στα @@ του, ειτε να σου κανει τσαμπουκα κ μετα τι? Ξυλο ειτε σε εσενα ειτε σε εκεινον?
δ) του κανεις μια ζημια 100αδων ευρω αφηνοντας ενα σημειωμα που εξηγει για ποιον λογο την επαθε,ή περνας πανω απο τον ουρανο κ το καπω του φροντιζοντας να φανει ξεκαθαρα οτι καποιος περπατησε πανω στο αυτοκινητο.
Τι απο ολα αυτα θα του βαλει μυαλο?
Αλλο σεναριο:
Μαλακας με ηχοσυστημα απο αυτα που κανενα αυτοκινητο δεν χρειαζεται κ δεν θα επρεπε να εχει, συνηθιζει να περναει απο γειτονιες 2 το βραδυ καθημερινων, με το volume τιγκα κ τα παραθυρα ανοιχτα, οδηγωντας μαλιστα με 20 χαω. Τι κανεις?
α) του την λες, οπου το αποτελεσμα ειναι ειτε να σου πει ναι συγνωμη εχετε δικιο κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ απο μεσα του να σε γραψει στα @@ του, ειτε να σου κανει τσαμπουκα κ μετα τι? Ξυλο ειτε σε εσενα ειτε σε εκεινον?
β) αφηνεις σημειωμα στο μαγαζι του οπου του λες οτι αμα συνεχισει θα του το καψεις?
Και οταν το β) δεν πιανει, τι κανεις? Οταν παντως προσγειωθηκε τσιμεντενια γλαστρα απο τον 5ο οροφο στον ουρανο του κ τον κατεβασε μεχρι κατω, δεν τον ξανακουσαμε...
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
...και δεν είναι θέμα δειλίας το να ξεσπάσεις στο αυτ/το του λοιπόν? Σε ανυπεράσπιστο-άψυχο αντικείμενο?
.....δεν ξέρω, ίσως είμαι της παλιάς γενεάς εγώ και τα βλέπω αλλιώς....
Το αυτοκινητο ουτε συναισθηματα εχει, ουτε ποναει. Στα @@ του του αυτοκινητου. Η τσεπη του μαλακα ιδιοκτητη ποναει, και ο μαλακας ιδιοκτητης εχει συναισθηματα.