-
-
@a-d-p said in ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ:
Οπότε έχω περάσει από εκεί, πάντα μα πάντα (λες και το κάνουν επίτηδες) κάποιος θα πει το "σκέψου ότι από πάνω μας είναι η θάλασσα"!!!
και εγώ θα κρατιέμαι να μην κάνω το αυτοκίνητο, αεροπλάνο που πετάει κάτω από την θάλασσα!!! -
-
-
Τα έσοδα της Εγνατίας Οδού ανήλθαν σε 78,2 εκατ. για το Α’ Εξάμηνο του έτους. Η συνεισφορά της Εγνατίας Οδού αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω κατά τα επόμενα έτη, καθώς προχωρά η σταδιακή ολοκλήρωση των εργασιών ανάταξης και η πλήρης λειτουργική ωρίμανση της παραχώρησης.
78.2 εκατ το εξάμηνο, πάνω από 150 εκατ. τον χρόνο έσοδα.
Η Εγνατία Οδός αγοράστηκε 1.275 εκατ. για 35 χρόνια.
Καλή επένδυση! -
@a-d-p said in ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ:
Και τι θα κερδίσουν από αυτή την διάνοιξη;
Το θέμα στην περιοχή είναι το ρέμα Χαλανδρίου που δεν υπάρχουν αρκετά σημεία για να περάσεις από το Μαρούσι στο Χαλάνδρι και αντίστροφα.Και μαζεύεται όλη η κίνηση σε δύο ή τρία σημεία και γίνεται ο κακός χαμός.
Γκρινιάζουν και οι κάτοικοι για την κίνηση, έχουν βάλει παντού απαγορευτικά (μονοδρομήσεις), πολλοί παρανομούν γιατί ψάχνουν να βρουν τρόπο να περάσουν από την μία πλευρά στην άλλη και τρόπος δεν υπάρχει. Και τελικά πάνε από τις κεντρικές αρτηρίες π.χ. Λεωφόρος Πεντέλης και μέσα από το κέντρο του Χαλανδρίου και γίνεται ο κακός χαμός.
Εντάξει η κατάσταση είναι επιεικώς γελοία. Έχεις του Δημάρχους να υποστηρίζουν ότι διώχνουν την κίνηση μέσα από το κέντρο των Δήμων τους και ταυτόχρονα στέλνουν όλη την κίνηση μέσα στο κέντρο των Δήμων τους. Για γέλια μόνο.
-
@storm said in ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ:
Έχεις του Δημάρχους να υποστηρίζουν ότι διώχνουν την κίνηση μέσα από το κέντρο των Δήμων τους και ταυτόχρονα στέλνουν όλη την κίνηση μέσα στο κέντρο των Δήμων τους.
Μου θύμισε αυτό!

-
-
-
-
-
4 ώρες και 20 λεπτά για 275 χιλιόμετρα επιστροφής από Γιάννενα. Η μετάβαση μόνο 3 ώρες και 10 λεπτά. Στην είσοδο από τα διόδια Μαλγάρων μέχρι ένα χιλιόμετρο πριν την έξοδο για Σίνδο κάναμε 55 λεπτά σταμάτα -ξεκίνα, καθότι καταλήγαμε όλοι σε μια λωρίδα.
-
Ε65 Παρασκευή πατάω μαύρη πέτρα μέγεθος καρυδιού καλιφόρνιας. Λέω οκ μπορεί να τύχει κάπου σε κάποιο όχημα να μεινε.
Σήμερα το πρωί νυσταγμένος με το άουντι λες και ανέβηκα κράσπεδο, δεν το είδα φυσικά 1 χιλιόμετρο πριν το σεα αγιοφύλλου. Λύθηκε το θέμα ζυγοστάθμισης και θα μπλέξω πάλι? Πήρα τηλ στο 1075 και τους έκραξα κανονικά,δεν θέλω αποζημίωση τους λέω να μαζέψετε τις πέτρες από το δρόμο ζητάω. Κράτησαν πινακίδα?! γιατί? -
-
-
-
-
-
@a-d-p said in ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ:
Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο της Σκάλας Ωρωπού – Έργα ύψους 7,5 εκατ.
Εκεί χρειάζεται και ένας δρόμος που να συνδέει απευθείας παραλιακά τον Κάλαμο με τον Μαραθώνα.
-
Που έχει άπειρα βουνά και θα κοστίσει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια χωρίς κανένα λόγο.
Υπάρχει άλλωστε εσωτερικός δρόμος μέσω Γραμματικού και Βαρνάβα.
ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ