-
@ad276 said in Renault Clio VI:
του πάει,αλλά επειδή σέβομαι απόλυτα την ομάδα μου,θα το έπαιρνα κόκκινο εγώ.
Άλλωστε έχω αλλάξει τρία μηχανάκια kawasakiΙερόσυλος! Καβασακι μόνο πράσινο, άντε μαύρο με πράσινες λεπτομέρειες.
-
-
To βενζινοκίνητο Clio 1.2 TCe EDC δεν καταλαβαίνω καν γιατί εισάγεται... Ποιος θα το επιλέξει στην Ελλάδα έναντι του υγραερίου αν προτιμάει γι' αυτόματο το διπλοσύμπλεκτο από τη μετάδοση του υβριδικού; Τουλάχιστον το άρθρο είναι ειλικρινές σε αυτό το κομμάτι.
-
Και είναι και πιο ακριβό από το αντίστοιχο 1.2 lpg Edc αν δε κάνω λάθος.
-
Το ίδιο συνέβαινε αν θυμάμαι καλά και στην προηγούμενη γενιά. Μάλλον οφείλεται στον τρόπο υπολογισμού των τελών ταξινόμισης βάσει εκπομπών CO2 που είναι αισθητά χαμηλότερες στο υγραέριο. Όμως και 1000 ευρώ φθηνότερο να ήταν, πάλι νόημα δεν θα είχε κατ' εμέ.
-
@babisstinson said in Renault Clio VI:
Από πωλήσεις πρέπει να πηγαίνει καλά, έχω δει πολλά στις φετινές διακοπές σε Μάνη και Μεσσηνία. Παίζει φουλ σε κόκκινο και πράσινο. Το βαζελοπράσινο θα διάλεγα αν το έπαιρνα..!
Όλοι Μάνη πήγαμε φέτος μου φαίνεται.
-
επειδή σέβομαι απόλυτα την ομάδα μου,θα το έπαιρνα κόκκινο εγώ
Φερραρικός, συν-τιφόζο;
ΥΓ: Αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε, αυτές είναι οι ομάδες!!! -
@groover1972 said in Renault Clio VI:
@babisstinson said in Renault Clio VI:
Από πωλήσεις πρέπει να πηγαίνει καλά, έχω δει πολλά στις φετινές διακοπές σε Μάνη και Μεσσηνία. Παίζει φουλ σε κόκκινο και πράσινο. Το βαζελοπράσινο θα διάλεγα αν το έπαιρνα..!
Όλοι Μάνη πήγαμε φέτος μου φαίνεται.
Σταθερά εδώ και πολλά χρόνια Μεσσηνία και λακωνική Μάνη

-
@realzeus said in Renault Clio VI:
επειδή σέβομαι απόλυτα την ομάδα μου,θα το έπαιρνα κόκκινο εγώ
Φερραρικός, συν-τιφόζο;
ΥΓ: Αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε, αυτές είναι οι ομάδες!!!Και τιφοζο και γαυρος.... Πως θα πάρω εγώ μετά πράσινο Κλιο (ή καβασακι).
Renault Clio VI