Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁
    • 1
    • 2
    • 96
    • 97
    • 98
    • 99
    • 100
    • 101
    • 98 / 101
    Αντίλογος
    62
    2013
    45131
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      jousis @sarantism last edited by jousis

@sarantism said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁:

Παρακάλα μην πάθει τπτ ο σέρβερ τους γιατί δεν έχω πάρει backup και είναι αργά για να πάρω.

κ. sarantism έχω την άδειά σας να γράψω κάτι εδώ γιατί θέλουν νε με παρασύρουν σε οφτοπικ παρεκτροπή θεματικής ενότητας και δεν μπορώ αλλού;
      Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αρχικά, ποιός είναι ο Μαξ ;

@otso ε, όχι και στην νότια γαλλία σπίτι με την πλεμπαρία, μόνο βόρεια.

@A-d-P υπάρχει δλδ άνθρωπος με όνομα τζούσης; Όχι μόνο το δίπλωμα, πάρε και την ταυτότητα του ανθρώπου να πάει να βγάλει άλλη, χάρη θα του κάνεις.

@red_monster τσώπα, τσώπα, εγώ δεν σε κρίνω, οι άλλοι που διαβασαν αυτά που είπες όμως, δεν εγγυώμαι. 😂

sarantism A d P R 3 Replies Last reply Reply Quote 2
      • sarantism
        sarantism @jousis last edited by sarantism

@jousis said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁:

Παρακάλα μην πάθει τπτ ο σέρβερ τους γιατί δεν έχω πάρει backup και είναι αργά για να πάρω.

κ. sarantism έχω την άδειά σας να γράψω κάτι εδώ γιατί θέλουν νε με παρασύρουν σε οφτοπικ παρεκτροπή θεματικής ενότητας και δεν μπορώ αλλού;
        Ευχαριστώ προκαταβολικά.

@A-d-P υπάρχει δλδ άνθρωπος με όνομα τζούσης; Όχι μόνο το δίπλωμα, πάρε και την ταυτότητα του ανθρώπου να πάει να βγάλει άλλη, χάρη θα του κάνεις.

@red_monster τσώπα, τσώπα, εγώ δεν σε κρίνω, οι άλλοι που διαβασαν αυτά που είπες όμως, δεν εγγυώμαι. 😂

Γράψε ότι θες. Δεν είναι δικό μου το topic.
        Εγώ είμαι. Δύο ονόματα έχω. Μπορεί και τρία. Προς το παρόν 2.
        Είμαι της Λατανοαμερικάνικης Σχολής.
        Αλεχάντρο, Σαράντης, Μαξ, Πότε, Χαβιέ, Ραμίρεζ, Σαραντόπουλος.
        Αυτό είναι μέχρι στιγμή το κανονικό μου ονοματεπώνυμο.
        Αλλάζει κάθε μήνα. Με τον καιρό πάει.

Ό, τι κι αν κάνω
        Δε σου το κρύβω
        Τι άλλο θέλεις από μένα πιο πολύ

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
        Scania Tzimis Holland
        Scania Thanos Holland

J 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • J
          jousis @sarantism last edited by

Ένα όνομα βλέπω στην μαρκίζα πάντως 😂

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • sarantism
            sarantism @jousis last edited by sarantism

Ένα όνομα βλέπω στην μαρκίζα πάντως 😂

Είναι το Διεθνώς γνωστό. Λάθος. Πασίγνωστο ήθελα να γράψω. Εγώ και μετά ο Μέσσι.

Ό, τι κι αν κάνω
            Δε σου το κρύβω

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
            Scania Tzimis Holland
            Scania Thanos Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • A d P
              A d P moderator @jousis last edited by

Συνήθως είναι ο κακος Σαράντης 😉😁

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • sarantism
                sarantism @A d P last edited by

@a-d-p said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁:

Συνήθως είναι ο κακος Σαράντης 😉😁

Είναι μία σκηνή στο Νονός 2. Ο Μάικλ έχει δεχθεί επίθεση στο σπίτι του. Στο υπνοδωμάτιό του. Κάτι εκεί τη νύχτα τυπάδες του κάνανε την τζαμαρία για αλλαγή με τα αυτόματα.
                Το πήρα χαμπάρι και προστάτευσε και την Κέιτ και τον ίδιο.
                Και ψαχνώτας για το ποιος στην Οικογένεια είναι ο ποντικός (σπιούνος).
                Τεσπα. Κατάλαβε στην Κούβα πως είναι ο ετεροθαλής αδερφός του ο Φρέντο.
                Και στην αλλαγή της Χρονιάς τον πιάνει να τον ευχηθεί και του την πετάει τη φόλα. Βασικά όταν το κατάλαβε ήταν σαν να τον χτύπησε κεραυνός. Δε μπορούσε να το πιστέψει. Ο ίδιος του ο αδερφός.
                Και τον αγκαλιάζει και του πιάνει το κεφάλι και του λέει: Φρέντο εσύ ήσουν ο ποντικός. Το ήξερα από την αρχή.
                You Broke My Heart. Κόκκαλο ο Φρέντο. Να σε πει ο Μάικλ Κορλεόνε πως είσαι ο εχθρός σημαίνει, πως σου έχει κλείσει εισητίριο χωρίς επιστροφή σε μόνιμη κατοικία κάτω από το χώμα.
                Κόκκαλο λοιπόν ο Φρέντο. Έφυγε ποιο γρήγορα από ότι ο Γιουσέιν στο 100άρι. Δεν τον έφαγε αμέσως. Όταν σχωρέθηκε η μητέρα τους.
                Το μετάνιωσε στο Νονός 3.
                You Broke my Heart

Ό, τι κι αν κάνω
                Δε σου το κρύβω

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
                Scania Tzimis Holland
                Scania Thanos Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • sarantism
                  sarantism last edited by

gsot_1.jpg

Ό, τι κι αν κάνω
                  Δε σου το κρύβω

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
                  Scania Tzimis Holland
                  Scania Thanos Holland

• sarantism
                    sarantism last edited by

Σαράντη έλα πάρε το χάπι για την πίεση.
                    Άστο βρε Ελένη για ποιο μετά. Σαράντη εγκεφαλικό μπορεί να πάθεις με τέτοια πίεση.
                    Δε μπορώ με τα χάπια. Το είπε ο γιατρός μωρό μου. Να του δώσω εγώ ένα χάπι; Καλά τρελάθηκες;; Δεν τον λυπάσαι; Να πιω εγώ να πιεί και εκείνος βρε Ελένη.
                    Έλα βρε Σαραντούκο καλό θα σου κάνει. Καλά.
                    Σαράντη τις είδες τις εβδομαδιαίες καταστάσεις; Ωχ Κ το ξέχασα. Θα τις δω. Έγινε Μαξ.
                    Σαράντη που είναι το τηλεκοντρόλ; Που το έβαλα ρε Λένα;; κάπου εδώ θα είναι Ελένη. Κάτσε να δω..Σαράντη το βρήκα. Στην κουζίνα το άφησες!! Κοντά ήταν Ελένη...
                    Σαράντη;; Για σου γείτονα. Τα κλειδιά είναι στη μηχανή. Σοβαρά;; Όχι ρε γμτ. Όλο το βράδι στη μηχανή τα άφησα....
                    Σαράντη που πας; Μια βόλτα με τον μότορα. Με την παντόφλα στο ένα πόδι και τα αθλητικά στο άλλο; Α ναι. Πωπω ρεζίλι θα γινόμουν.
                    Σαράντη μου έχεις πάρει χαμπάρι πως ξεχνάς;; Ναι ρε Ελένη. Το χάπι είναι μωρό μου. Θα πάμε στο γιατρό να στο αλλάξει. Αμάν ρε Ελένη. Δηλαδή θα πάμε και θα αλλάξει το μαστίγιο. Α κύριε Σαράντη αυτό το μαστίγιο δεν είναι καλό.
                    Θα σας μαστιγώνω με ένα καλύτερο.
                    Μπράβο ρε παιδιά. Άντε να δω τι θα καταφέρετε.
                    Έλα μωρό μου το νέο σου χάπι πιες το.

Ό, τι κι αν κάνω
                    Δε σου το κρύβω

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
                    Scania Tzimis Holland
                    Scania Thanos Holland

• sarantism
                      sarantism last edited by

Μια χαρά έκατσε το νέο χάπι Σαραντούκο!! Δεν είναι καλό Λένα. Μου έχει ρίξει τη λίμπιντο. Μια βδομάδα τπτ.
                      Σαράντη άρχισες τις απατεωνιές. Ποιες απατεωνίες. Δεν είναι μια βδομάδα; Εϊναι αλλά το πρωί βλέπω εγώ το κατάρτι όταν κοιμάσαι.
                      Το γμενο με έκαψε ο ύπνος. Επίτηδες τα κάνεις Σαράντη για να τα ρίξεις στο χάπι και να το κόψεις. Μισό Λένα. Η όρεξη που μου κόπηκε;
                      Που σου κόπηκε Σαράντη; Στο στομάχι!! Όχι μωρό μου. Στο σπίτι. Τα έμαθα. Όταν βγαίνεις έξω μερίδες καταβροχθίζεις στον Σ. Και τον είπα να μείνει μεταξύ μας γμτ.....Τι είπες Σαράντη; Τπτ για τον καιρό..
                      Ελένη συγνώμη ο πονοκέφαλος;; Σαράντη τοπικός. Σπιτικός. Στο μαγαζί μου λέει ο Κ στο ηχείο κάθεσαι και δε σε πιάνει τπτ. Θα τον πνίξω τον μλκα.....Μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Σαράντη τι λες;;
                      Να βάλω βενζίνη στη μηχανή. Η δύναμή μου μια βδομάδα είναι πεσμένη. Το λέει και στις παρενέργιες. Πόσο απατεώνας είσαι; Πες μου πόσο; Εγώ;; Ναι εσύ. Δε πήγες στον Σ να τον βοηθήσεις να αλλάξει λάστιχο γιατί μάγγωσε η βίδα και δε μπορούσε να τη γυρίσει;
                      Τι θέλω ρε γμτ και της λέω τα πάντα. Μόνος βγάζω τα μάτια μου. Σαράντη πάλι μουρμουράς;; Αμάν Λένα. Έχω πολλά στο κεφάλι μου.
                      Η πίεσή σου έχει πέσει και είναι μια χαρά Σαραντούκο. Ναι αλλά χαπακώνομαι. Για την πίεση!! Χαπάκουλας έγινα. Δε μπορώ μου έχει ρίξει την ψυχολογία. Σαράντη!! Καλά θα το πίνω.
                      Σαράντη μια βδομάδα που πέρασε μια χαρά είσαι. Μπράβο μωρό μου. Είδες που ήταν μια προκατάληψή σου και δεν είσαι πως το είπες; Χαπάκουλας Λένα. Ναι αυτό. Είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ναι καμιά αντίρρηση.
                      Σαράντη τι κάνεις εκεί; Κοιτάω το κουτί του ντεπόν αν κάνανε αλλαγή στη συσκευασία. Για να το δω. Μια καρτέλα έχεις αδιάσει!! Είχα πυρετό. Καλοκαιριάτικα;
                      Ναι είναι ο καλοκαιριάτικος πυρετός Λένα. Σαράντη έλα λίγο να σου πάρω την πίεση. Γιατρός είσαι; Ναι Σαράντη κάτσε.
                      Όχι. Ο γιατρός θα μου την πάρει. Ωραία πάμε στο γιατρό. Δεν είναι στο ιατρείο. Που το ξέρεις. Ε δε θα πήγε για διακοπές το καλοκαίρι; Με κοροιδεύεις Σαράντη;;
                      Μια υπόθεση έκανα ρε Λένα....Πάμε στον φαρμακοποιό.
                      Αααα με τπτ. Είναι κουνηστός. Από πότε; Από τότε που άρχισα να παίρνω τα χάπια της πίεσης.
                      Είσαι με τα καλά σου Σαράντη;; Εγώ ναι ο φαρμακοποιός το χάνει. Πάμε σε άλλον τότε. Σε ποιον;; Σε εκείνον. Ααα όχι. Τους ζητάς βιταμίνες και σου δίνει για τη χολυστερίνη.
                      Θα πάμε να μου μετρήσει την πίεση και θα με βάλει στη ζυγαριά να με ζυγίσει. Πάμε στην άλλη την φαρμακοποιό.
                      Δεν πάω. Γιατί; Κερατώνει τον άντρα της. Και τι σημασία έχει αυτό με την πίεση;
                      Θα μου την πέσει. Μπροστά μου; Έχει τον τρόπο της. Δεν πάω. Πάμε στο νοσοκομείο. Εκεί δε δουλεύουν τα πιεσόμετρα. Πάμε με το δικό μας Σαράντη. Δε δουλεύουν οι νοσοκόμες. Στόκοι είναι.
                      Σαράντη!!! Οκ Λένα. Μισό. Έλα παρτο. Σαράντη!!! Πάρε το χάπι τώρα. Όχι. Σαράντη είπα!!! Ελένη δε θα γινω χαπάκουλας. Πάρτο βρε μωρό μου. Θα μου ρίξει τη λίμπιντο. Θα στην ανεβάσω εγώ και με το παραπάνω.
                      Οκ. Πάμε να δω τον τρόπο και μετά θα το πιω. Πάρτο βρε Σαράντη.....
                      Όχι. Καλά μωρό μου. Λένα το φαγητό γιατί έχει λίγο παράξενη γεύση; Ιδέα σου μωρό μου. Δική μου; Άσε με ρε Λένα. Για να δοκιμάσω το δικό σου.
                      Το δικό μου είναι δικό μου Σαράντη. Έχεις το δικό σου. Είσαι με τα καλά σου;; Μια πηρουνιά θα πάρω. Η δική σου Σαράντη είναι 10 δικές μου. Οκ. Δώσε μου μια δική σου.
                      Έλα πάρε. Τι είναι αυτό; Ρε Λένα με μεγεθυντικό φακό το βλέπω μόνο.
                      Είδες Σαράντη δε γίνεται να πάρεις το δικό μου. Οκ. Πάρε το δικό μου πιάτο τότε. Σαράντη με τπτ.
                      Λένα τι έβαλες στο φαγητό; Λέγε γιατί ετοιμάζομαι για να σε δέσω στο δέντρο. Λέγε Λένα.
                      Σαράντη το χάπι αλεσμένο.....Όχι ρε γμτ....

Ό, τι κι αν κάνω
                      Δε σου το κρύβω

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
                      Scania Tzimis Holland
                      Scania Thanos Holland

V 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • sarantism
                        sarantism last edited by sarantism

Πάλι χαπάκουλα με έκανες ρε γμτ;;;
                        Φεύγω από το σπίτι. Να αποτοξινωθώ. Που θα πας;; Στον Κ.
                        Αυτός είναι μουρλός. Ας είσαι χειρότερη!! Με χαπακούλιασες ερήμην!!
                        Σαράντη νίκησες!! Θα μείνεις εδώ;; Χωρίς χαπακουλιάσματα Λένα. Ναι Σαραντούκο μου. Οκ αστέρι μου!! Πάμε επάνω στην κρεβατοκάμαρα. Μια βδομάδα Λένα..... Όχι Σαράντη αυτό ήταν με δική σου ευθύνη. Είναι καλοκαίρι, λυπήσουμε με.
                        Θα βάλουμε μωρό μου το κλιματιστικό. Αφού ρε Σαράντη σε ενοχλεί. Μετά από μια βδομάδα απραγίας τπτ δε με ενοχλεί.
                        Σαραντούκο μου να το κάνουμε με δόσεις και βαρύ τόκο;;
                        Σαραντούκο 40 βαθμούς έχει έξω!! Πάμε. Θα τους κατεβάσω στους 25 με το κλιματιστικό. Σαράντη εμένα θα τους ανεβάσεις στους 40φεύγα. Πάμε είπα.
                        Σαράντη πόσο θα κάτσουμε επάνω; Γιατί; Για να έχω νερά, βιταμίνες κλπ;
                        Α ναι. Πάρε όσα μπορείς περισσότερα. Λυπήσουμε με μωρό μου. Αν εσύ πάρει μπροστά και θες και άλλα γκάζια θα με λυπηθείς; Με ξέρεις για τέτοια Σαραντούκο;; Εκείνη την ώρα θα σε ξεζουμίσω. Άρα θα χρειαστώ και εγώ Λένα.
                        Πάμε στο φαρμακείο να το αδιάσουμε και πάμε επάνω να ξεδώσουμε!! Πάμε Σαραντούκο μου και ας έρθει και το 166!!
                        Ρεκόρ θα κάνουμε Λένα!! Με διαφορά από ότι αισθάνομαι Σαράντη!! Έτσι Λένα!! Τέρμα τα γκάζια αστέρι μου!!

Ό, τι κι αν κάνω
                        Δε σου το κρύβω

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
                        Scania Tzimis Holland
                        Scania Thanos Holland

• sarantism
                          sarantism last edited by

Έλα θείε; Μπορώ. Όποτε θες είμαι εκεί. Κατάλαβα περίπου.
                          Οκ. Μόνος ή μπορώ και με τη Λένα; Ότι θες εσύ.
                          Έγινε. Σε 2 ώρες θα είμαι εκεί. Να ετοιμαστώ και είμαι εκεί.
                          Σε αγαπώ. Θα τα πούμε από κοντά.
                          Σαράντη κατάλαβα μια λέξη!! Ρίχτο κούκλα. Λένα. Μέσα έπεσες!! Με ποιον μιλόυσες;
                          Με έναν δεν τον ξέρεις. Το όνομά μου γιατί το είπατε; Τπτ μην αγχώνεσαι Ελένη. Σαράντη τι συμβαίνει; Με εμένα τπτ. Με ποιον συμβαίνει;
                          Έλα πάμε για κανένα μπανάκι. Σαράντη άσε τις απατεωνιές!! Γιατί μιλούσατε για εμένα; Θα σου πω στο μπάνιο. Τώρα θα μου πεις. Λέγε γιατί φοβάμαι. Εγώ είμαι εδώ μη φοβάσαι.
                          Τι ψυχή μου βγάζεις ρε Σαράντη.
                          Μίλησες σε καμιά φίλη σου με υπονοούμενα για εμένα; Όχι βέβαια!! Σίγουρα;; Με τπτ Σαράντη!! Οκ. Μην αγχώνεσαι.
                          Θα είμαστε παρέα στο μαγαζί θα μιλήσεις να αυτά που μου είπες.
                          Σε ποιους θα τα πω; Τπτ γνωστοί μου. Δεν τους ξέρεις. Και μετά Σαράντη; Τπτ. Ε όλο τπτ;; Θα πούνε και αυτοί τη γνώμη τους να προσέχεις τι λες. Μα δε λέω!! Άλλα λένε. Δεν ξέρω τι ξέρουν ακριβώς, αλλά μίλησες με υπονοούμενα Λένα.
                          Εντάξει γκάζια βρε Λένα και όλα οκ. Για κάτι που δεν έκανα; Δε θα πεις αυτό. Θα πεις πως το έκανες θα ζητήσεις συγνώμη. Μην αγχώνεσαι. Πας με τα καλά σου Σαράντη τι είναι αυτά που μου λες;; Βρε μωρό μου. Κάνε ότι σου λέω γιατί μετά θα με ψάχνεις. Που θα σε ψάχνω;
                          Ελένη πολλά ρωτάς. Άστο.
                          Σαράντη δε μπορώ μου έχουν κοπεί τα πόδια. Να μην μιλάς πολύ Ελένη. Μα δεν μίλησα. Δεν πέφτουν αυτοί έξω. Μπορεί να έχουν και την κοπέλα που της τα είπες. Τι να πω Σαράντη;; Που να ξέρω.
                          Θα μας πει η κοπέλα. Ποια κοπέλα. Ελένη θες να τους τα πεις από το τηλέφωνο και να αλλάξουμε χώρα και αν γλυτώσουμε;
                          Κάνε υπομονή το βράδυ θα τα πούμε. Δε μπορούμε μέρα Σαράντη; Μέρα....Άστο βρε μωρό μου. Δύο λεπτά κουβέντα την κάνεις....
                          Έλα να σε χαλαρώσω. Άκου θα πάμε κάπου θα τα πούμε και όλα οκ. Που κάπου; Δε θα είμαστε στο μπαρ; Έχει κόσμο. Και τι έγινε; Δεν....με φασαρία....
                          Και θα πάμε κάπου μοναχικά; Ε έτσι γίνονται αυτά. Και αν γίνει τπτ δε θα το πάρει κανείς χαμπάρι ε Σαράντη; Θα το ξέρουμε εμείς που θα είμαστε εκεί.
                          Ναι αν γίνει τίποτα Σαράντη; Ε θα γυρίσουμε λιγότεροι από ότι πήγαμε. Ρε πας καλά!!!
                          Σταμάτα να κάνεις σενάρια. Θα είμαι και εγώ μαζί σου. Όταν γυρίσουμε από εκείνο το μέρος θα είσαι μαζί μου;; Ναι ρε Ελένη. Εγώ θα είμαι μαζί σου Σαράντη;
                          Ναι θα τους πείσω πως η άλλη λέει ψέματα. Και τι θα γίνει μετά; Άστο βρε μωρό μου. Α δλδ θα.....Ε τι σε νοιάζει; Εσύ και εγώ οκ.
                          Σαράντη πάνε μόνος. Οκ Λένα. Μπορεί να μην γυρίσω. Θα περιμένω Σαράντη. Ναι Λένα όσο θα ζεις. Α Σαράντη πάω στην αστυνομία!!
                          Κάτσε ρε εδώ!! Σαράντη δε μπορώ. Κάτσε βρε χαζό. Ο θείος μου ήταν μας θέλει στην Ξάνθη να πάμε.
                          Τι να σου πω ρε Σαράντη πες μου;;; Έλα να σε αγκαλιάσω ψαράκι μου!! Μην το κάνεις αυτό!!
                          Σίγουρα ήταν ο θείος σου; Να τον θάψουμε μαζί Λένα αν δεν λέω αλήθεια. Α να χαθείς Σαράντη παράτα με!!
                          Λένα ετοιμάσου. Πάνε μόνος!! Και αν δε γυρίσω;; Νάτα μας πάλι!!!
                          Έλα πλάκα σου κάνω. Πάμε θα κάνεις χαβαλέ και με τη Μ.
                          Α ωραία πάμε τότε Σαραντούκο μου!!

Ό, τι κι αν κάνω
                          Δε σου το κρύβω

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
                          Scania Tzimis Holland
                          Scania Thanos Holland

• sarantism
                            sarantism last edited by

Σαράντη την άδειασες την αποθήκη; Ναι.
                            Ξεκαθάρισες τι δε θες; Ναι.
                            Για να δω. Καλά μόνον τον αναπνευστήρα δε θες; Και μια πετονιά Λένα. Πάλιοσαν. Ενώ τα άλλα είναι χρήσιμα. Ναι είναι.
                            Σαράντη ξεφορτώσου τα δεν μπορώ άλλο. Τα βατραχοπέδιλα αυτά είναι ποια για πέταμα. Ξεράθηκε το λάστιχο.
                            Τι τα θες; Έχουν συναισθηματική αξία Ελένη. Με αυτά ξεκίνησα το ψαραντόφεκο. Αυτά τα βατροχοπέδιλα;
                            Α και αυτά συναισθηματική αξία έχουν. Με αυτά ήμουν στο απόγειό μου. Έχω χτυπήσει με αυτά κάτι ψαρούκλες!!
                            Και αυτά; Α ναι αυτά....Με αυτά σταμάτησα το ψαροντούφεκο Ελένη....
                            Και οι 3 μάσκες Σαράντη έχουν και αυτές τις ανάλογες συναισθηματικές αξίες. Α ναι Ελένη. Και οι στολές Σαράντη;;
                            Α ναι και οι στολές Ελένη....
                            Λοιπόν άκου Σαράντη τι θα κάνεις. Θα κρατήσεις από ένα βατραχοπέδηλο και το άλλο θα το πετάξεις. Τις μάσκες πέτατες και από τις στολές, θα σου κόψω τα μανίκια να τα έχεις να τις θυμάσαι.
                            Κάτσε ρε Ελένη με απομηνάρια από της πορεία μου στο ψαροντούφεκο θα μείνω;; Σαράντη τι να τις κάνεις τις στολές, τα βατραχοπέδιλα και τις μάσκες; Δεν είπαμε;
                            Στα σκουπίδια Σαράντη δεν τα αντέχω. Καλά ρε Λένα.
                            Αν ήταν τώρα εδώ ο Κουστό θα με καταλάβαινε....
                            Σαράντη δε θα ηταν γιατί δεν ήσουν σαν τον Κουστό.
                            Υποτιμάς το ταλέντο μου και τα λες αυτά. Σαράντη βρήκες κανένα σπουδαίο ναυάγιο; Η τεχνική μου ρε Λένα.
                            Σαράντη αν ήταν εδώ ο Κουστό θα είχε ξεκαρδιστεί με όσα λες.
                            Σαράντη 3 ψαροντούφεκα; Ναι των τριων περιόδων στην πορεία μου την επιτυχή στο ψαροντούφεκο. Ξέρει τι ψαρούκλες έχω χτυπήσει με αυτά;
                            Ωραία βγάλτα φωτογραφία και χαιρέτησέ τα. Που θα πάνε; Στα σκουπίδια και αυτά. Ελένη με σκοτώνεις. Θα το ξεπεράσεις Σαράντη.
                            Α να ένα ακόμα ψαροντούφεκο Σαράντη. Δεν ξέρεις τελικά πόσα έχεις!! Κάτσε ρε Λένα. Εγώ είχα 3 πως γίνανε 4; Για να το δω καλά. Ωωωχ το πήρα καταλάθος είναι του μπαρμπα Γ. Το ψάχναμε και δεν το βρήσκαμε γμτ....Ωραία δως του το θα χαρεί.
                            Δε γίνεται Λένα. Γιατί είναι εκτός πόλης; Όχι....Εκτός ζωής....Αμάν ρε Σαράντη του σχωρεμένου έχεις; Συγκινήθηκα Ελένη....Καλά θα συγκινηθείς ακόμη μια φορά που θα πάει στα σκουπίδια και έληξε και αυτή η ιστορία.
                            Είδες Σαραντούκο πως μπήκε τάξη; Στην ψυχή μου όλα πλέον είναι μαύρα.....
                            Θα τα πας στα σκουπίδια; Να τα αφήσουμε στην αυλή; Κατά ρε Σαράντη θα έχουμε όλα αυτά πεταμένα στην αυλή;; Τι θα την κάνουμε την αυλή;;
                            Σημείο αναμνήσεων Λένα. Σαράντη κλάψτα όσο τα βλέπεις. Μετά στα σκουπίδια.
                            Καλά Λένα. Κακιά. Άσε με ρε Σαράντη!!

Ό, τι κι αν κάνω
                            Δε σου το κρύβω

Θεοδωρίδου

Scania Sarantis Holland
                            Scania Tzimis Holland
                            Scania Thanos Holland

• R
                              red_monster Banned @jousis last edited by

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Βρε μαύρε, δεν έχεις καταλάβει ούτε τα βασικά! Αναπαράγεις εκεί μια προκαταλήψεις που έχεις εδραιώσει στο μυαλό σου και με αυτή πορεύεσαι σαν θεόσταλτη !

J 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • J
                                jousis @red_monster last edited by

@red_monster said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁:

Βρε μαύρε, δεν έχεις καταλάβει ούτε τα βασικά! Αναπαράγεις εκεί μια προκαταλήψεις που έχεις εδραιώσει στο μυαλό σου και με αυτή πορεύεσαι σαν θεόσταλτη !

μπού !
                                4e43ddee-5907-473a-8fc5-7292a31bdb90-image.png

• A d P
                                  A d P moderator last edited by A d P

Εγώ κατάλαβα ότι το TT αντικαταστάθηκε από Porsche 🤔😁

Opumo-porsche968-Bigimage.jpg

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

J R 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                  • J
                                    jousis @A d P last edited by

κι αυτήν ψάχνει να την χαρίσει τώρα γιατί το ναζίμομπίλ είναι καλύτερο σε όλα.
                                    Αυτά παθαίνεις όταν γερνάς, πιστεύεις χαζαμάρες και προσπαθείς να πείσεις όλους τους άλλους γέρους στο καφενείο 😂 .

(καλα καλα, σταματαω να τον τσιγκλάω, μην πάθει κ τίποτα καλοκαιριάτικα, απο το φθινόπωρο πάλι)

R A d P 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                    • R
                                      red_monster Banned @jousis last edited by

κι αυτήν ψάχνει να την χαρίσει τώρα γιατί το ναζίμομπίλ είναι καλύτερο σε όλα.
                                      Αυτά παθαίνεις όταν γερνάς, πιστεύεις χαζαμάρες και προσπαθείς να πείσεις όλους τους άλλους γέρους στο καφενείο 😂 .

(καλα καλα, σταματαω να τον τσιγκλάω, μην πάθει κ τίποτα καλοκαιριάτικα, απο το φθινόπωρο πάλι)

Είμαι σίγουρα μικρότερος από εσένα μπάρμπα !
                                      Δεν ψάχνω να χαρίσω τίποτα, για την ακρίβεια μου τη χάρισαν !
                                      Τσοπα τσοπα !

• R
                                        red_monster Banned @A d P last edited by

Το έχω ξανά γράψει ότι τελικώς θα κράταγα το ΤΤ για τους σπόρους αν δεν μου χάρισαν κάτι πολύ ικανότερο και διαχρονικότερο !
                                        Το χάρηκα και μπήκε μέσα για ριμπιλντ και προσωπική ενασχόληση με τους σπόρους !

J 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                        • J
                                          jousis @red_monster last edited by

μπήκε μέσα για ριμπιλντ

A, χαλασμένη στην δώσανε, για αυτό λες το τεσλόχρεπο είναι καλύτερο. Πάσο.

(καλα καλα, τώρα σταματάω όμως, μπέσα)

R 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • R
                                            red_monster Banned @jousis last edited by red_monster

μπήκε μέσα για ριμπιλντ

A, χαλασμένη στην δώσανε, για αυτό λες το τεσλόχρεπο είναι καλύτερο. Πάσο.

(καλα καλα, τώρα σταματάω όμως, μπέσα)

Εχεις δει να χαρίζουν ζελατινατο ; Θέλει μαζέματα αλλα έχει σωστή συμπίεση άνευ τρακαρισμάτων !
                                            Επουδενί Δεν μπορεί να ακολουθήσει σε απότομες κλειστές καμπές το μοντελ 3 των 84km/h elk test ! Χάνει το μπροστινό του κατά κράτος !
                                            Οχι ότι το μοντελ 3 είναι πιο σπορ, ούτε καν !

J 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 96
                                            • 97
                                            • 98
                                            • 99
                                            • 100
                                            • 101
                                            • 98 / 101