Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 440
    • 441
    • 442
    • 443
    • 444
    • 444 / 444
    Περί αυτοκίνησης
    124
    8875
    355095
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A d P
      A d P moderator last edited by A d P

Ο ΚΟΚ εφαρμόζεται στο υπάρχον οδικό δίκτυο, δεν έχει άμεσο σκοπό την αναβάθμιση - βελτίωση του, αλλά την βελτίωση της οδικής ασφάλειας (λέμε τώρα) στο υπάρχον κακό οδικό δίκτυο, δλδ αν υπάρχει μια κακοτεχνία, όπως αυτή στη Μυτιλήνη, θα "εφαρμόσει ο ΚΟΚ" ένα χαμηλότερο όριο και βγήκε από την υποχρέωση. Η αποκατάσταση της κακοτεχνίας είναι αρμοδιότητα άλλου οργάνου.

Για τον εισπρακτικό ρόλο του νέου ΚΟΚ έχω συμφωνήσει πάμπολλες φορές.

Επειδή όμως στο φόρουμ υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες για ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, θα πρέπει να τα γράφετε εκεί.-

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • sarantism
        sarantism @terryp117 last edited by

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΝΤΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΚ..!!
        Αναρωτήθηκες όμως γιατί παραθέτουμε τα συνεχή ατυχήματα , παράλληλα με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ..??!!
        Τι είναι αυτό άραγε που βελτίωσε αυτός ο νέος ΚΟΚ, εκτός από τα οικονομικά του κράτους με ξεδιάντροπο τρόπο, ( 15 ευρώ π.χ. για το κράνος στη Γερμανία των 2000-2500 ευρώ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ και 30 για την ζώνη το πρόστιμο ΚΑΙ 350 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ), την ώθηση στην παρανομία των νέων που τους μαζεύουν κάθε μέρα τα διπλώματα ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και τη μείωση της κατανάλωσης ποτού στα μπαράκια τα Σαββατόβραδα, αν και εκεί ήταν η αφορμή και η αιτία για την δημιουργία καριέρας σε ένα νέο επάγγελμα, αυτό του οδηγού που θα σας περνάει από τα μπλόκ για το αλκοτέστ..??!!
        Δυστυχώς αυτός ο νέος ΚΟΚ, το μοναδικό που προσφέρει είναι, ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και πολλή τρομοκρατία, όσον αφορά την οδήγηση. Είναι της φιλοσοφίας ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΔΙ ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ..!!
        Άδικα θα περιμένετε να περιοριστούν τα θανατηφόρα ατυχήματα, εάν η πολιτεία δεν φροντίσει για τη βελτίωση των συνθηκών οδήγησης ΠΡΩΤΑ, αλλά και για την εκπαίδευση όλων των παιδιών που ΘΑ γίνουν οδηγοί, αυτό όμως θα φανεί μετά από χρόνια..!!!
        Το να εξαφανίσουμε , ή να ακινητοποιήσουμε τα αυτοκίνητα, ή το να μοιράζουμε 350άρια στον Ελληνικό λαό, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ...!!!
        Όσο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και να μοιράσουν κάποιοι ΔΩΡΕΑΝ, απέχουμε πολύ ακόμα από τη φάρμα των ζώων του Όργουελ..!!

Πόσο ενδιαφέρεται το κράτος για τον πολίτη όταν κανεί έναν μπαμπούλα ΚΟΚ αλλά δεν κάνει ταυτόχρονα οδικός δίκτυο, θέσεις πάγκινκ, δεν παρέχει την απαραίτητη αστυνόμευση.
        Βέβαια τα πρόστιμα είναι εξοντοτικά και τα ΜΜΕ που χρηματοδοτουνται από την κυβέρνηση τα βρίσκουν όλα καλά.
        Όπως ρε τότε με τα μνημόνια. Τι δεν καταλαβαίνουμε;;
        Την προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνηση και την στήριξη από τα ΜΜΕ που βγάζανε τα μνημόνια σωτήρια;;
        Τι θα γίνει με τα πατίνια. Που είναι η ευαισθησία της κυβέρνησης;;
        Καλοκαίρι είναι και τα κυκλοφορεί ο κόσμος περισσότερο.
        Κατά τον Ιανουάριο με τα καλά κρύο και βλέπουμε.

Γίνετε μέλης της Μεγάλης των Άριστων Οδηγών Σχολής.
        Θα κράζετε τον οδηγό ακόμη και αν πετάξει το χαρτάκι από μία τσίχλα. Θα λέτε πως εσείς είστε σε όλα μα όλα νόμιμοι και θα έχετε προσφορά: Για τους πρώτους 100, κορνίζα του πρωθυπουργού με αυτογραφότου.
        Μην χάνετε την ευκαιρία να γίνεται Άριστοι Οδηγοί και να τα χώνετε στους άλλους που παραδέχονται τα οδηγηκά τους λάθη.

Βροχή στο προσωπό μου
        Ο ήλιοσ πουθενά
        Ψάχνω για τ' όνειρό μου
        Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
        Scania Thanos Holland
        Scania Tzimis Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • sarantism
          sarantism last edited by sarantism

Πάμε τώρα στην αηδία του νέου ΚΟΚ.
          Πολίτης σε γειτονιά έβαλε στο μάτι συμπολίτη. Στη γειτονιά εκείνη όλοι παρκάρουν στο πεζοδρόμιο.
          Καλεί την τροχαία ο πολίτης και κάνει καταγγελία. Η τροχαία γράφει στην γειτονιά, το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο με 150 ευρώ πρόστιμο και 120 90 μέρες στέρηση πινακίδων και διπλώματος!!!
          Με πιάνει το παλικάρι και μου λέει. Αν πω την τροχαία να έρθει στις 1 το βράδι που και στα δύο εκατέρωθεν πεζοδρόμια έχει 8 αυτοκίνητα, θα τα γράψει και τα 8 αυτοκίνητα.
          Μπούκα της τροχαίας σε γειτονιά!!! για παράνομο παρκάρισμα!!

Βροχή στο προσωπό μου
          Ο ήλιοσ πουθενά
          Ψάχνω για τ' όνειρό μου
          Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
          Scania Thanos Holland
          Scania Tzimis Holland

Chrisk6 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Chrisk6
            Chrisk6 @sarantism last edited by

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Πάμε τώρα στην αηδία του νέου ΚΟΚ.
            Πολίτης σε γειτονιά έβαλε στο μάτι συμπολίτη. Στη γειτονιά εκείνη όλοι παρκάρουν στο πεζοδρόμιο.
            Καλεί την τροχαία ο πολίτης και κάνει καταγγελία. Η τροχαία γράφει στην γειτονιά, το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο με 150 ευρώ πρόστιμο και 120 90 μέρες στέρηση πινακίδων και διπλώματος!!!
            Με πιάνει το παλικάρι και μου λέει. Αν πω την τροχαία να έρθει στις 1 το βράδι που και στα δύο εκατέρωθεν πεζοδρόμια έχει 8 αυτοκίνητα, θα τα γράψει και τα 8 αυτοκίνητα.
            Μπούκα της τροχαίας σε γειτονιά!!! για παράνομο παρκάρισμα!!

Κανονικα επρεπε να τους γραψει ολους... 😂
            Εμ ολοι παρανομοι αλλα μετα να λεμε γιατι μας γραψανε που παρκαρουμε πανω στο πεζοδρομιο?
            Καλλιστα θα μπορουσε να τσαντιστει ενας με καροτσακι παιδιου που δεν χωρουσε, ενας ανθρωπος με αναπηριες κλπ κλπ.

• T
              tgd last edited by

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Δεν κατάλαβα....Ο γνωστός ποιος είναι. Ο συντάκτης του άρθρου;

Δικός μου γνωστός καλέ. Είναι στην Πάρο για διακοπές, πήγε σε ένα μπιτσομπαρο και αυτή ήταν η τομή που του ζήτησαν. Προφανώς δεν κάθησε...
              Άλλος γνωστός, χρόνια στον τουρισμό στην Μύκονο και τώρα στην Πάρο, προβλέπει ότι θα γίνει το ίδιο στην Πάρο που έγινε κια στην Μύκονο: αλματώδης αύξηση των τιμών που θα ακολουθήσει η δραστική μείωση της πληρότητας και της σεζόν. Αλλά οι αρπαχτες δεν χρειάζονται κατι περισσότερο, ισα-ισα που τους συμφέρει να βγαζουν πολλά σε σκαρτους τρεις μήνες, από το να δουλεύουν από το Πάσχα ως τον Οκτώβριο.

• T
                tgd last edited by

Να, είδατε για τα πατίνια, βγαίνει ο νόμος.

Αν δεν ψηφίζεις δεν οδηγείς πατίνι. Πάει το μέσο μετακίνησης των πιτσιρικάδων.

Μητρώο πατινιων, υποχρεωτική ασφάλιση και απαγόρευση μίσθωσης σε κάτω των 17 (για να δούμε πώς θα τσεκαρουν ηλικία οι πλατφόρμες).

«Έχουμε βάλει στο πρόγραμμα και άλλες παρεμβάσεις για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όμως προτεραιοποιήσαμε τώρα αυτές τις διατάξεις για τα ηλεκτρικά πατίνια, γιατί κρίναμε ότι η προστασία της ανηλικότητας δεν μπορεί να περιμένει άλλο»
                Προστατεύουμε του ανήλικους απαγορεύοντας τους να οδηγούν πατίνι, να πίνουν (είδαμε τι καλά που πάει κι αυτό)...

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • sarantism
                  sarantism @tgd last edited by

@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Να, είδατε για τα πατίνια, βγαίνει ο νόμος.

Αν δεν ψηφίζεις δεν οδηγείς πατίνι. Πάει το μέσο μετακίνησης των πιτσιρικάδων.

Μητρώο πατινιων, υποχρεωτική ασφάλιση και απαγόρευση μίσθωσης σε κάτω των 17 (για να δούμε πώς θα τσεκαρουν ηλικία οι πλατφόρμες).

«Έχουμε βάλει στο πρόγραμμα και άλλες παρεμβάσεις για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όμως προτεραιοποιήσαμε τώρα αυτές τις διατάξεις για τα ηλεκτρικά πατίνια, γιατί κρίναμε ότι η προστασία της ανηλικότητας δεν μπορεί να περιμένει άλλο»
                  Προστατεύουμε του ανήλικους απαγορεύοντας τους να οδηγούν πατίνι, να πίνουν (είδαμε τι καλά που πάει κι αυτό)...

Εντάξει μας παίζεις μπάλα τώρα. Που τα βρήκες αυτά και οι δική μου ερευνητική ομάδα δε με ενημέρωσε;;
                  Να πάρω τηλ τον υπουργό να τον συγχαρώ που μετά από 3 μήνες ξύπνησε;

Adp πρώτη φορά διαβάζω πως θεωρείς τον ΚΟΚ φοροεισπρακτικό. Έχω διαβάσεις πως δε συμφωνείς για τις ημέρες αφαίρεσης των διπλωμάτων.
                  Ααα δε μου αρέσουν οι δηλώσεις σου. Είχα γραμμένο το Adp στην πόρτα μου και πετούσα βελάκια για την θετική στάση σου στον ΚΟΚ. Θα με κάνεις να ψάχνω να βρω άλλον να βάλω στη θέση σου και να του πετάω βελάκια....
                  Αυτά που κάνεις είναι ντροπής πράγματα....
                  Στο τέλος θα μου πεις πως θες να βγει νόμος που θα επιτρέπει τις σούζες με προυποθέσεις!!!

Βροχή στο προσωπό μου
                  Ο ήλιοσ πουθενά
                  Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                  Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                  Scania Thanos Holland
                  Scania Tzimis Holland

• T
                    tgd last edited by tgd

Στο τοπικό τύπο. Στον Βόλο υπάρχουν ήδη τρεις εταιρίες ενοικίασης πατινιων.
                    https://www.taxydromos.gr/ellada/1344923/apo-ayrio-telos-ta-ilektrika-patinia-gia-toys-kato-ton-17-oi-4-paremvaseis-poy-fernei-i-nea-rythmisi/

• sarantism
                      sarantism @tgd last edited by

https://www.taxydromos.gr/ellada/1344923/apo-ayrio-telos-ta-ilektrika-patinia-gia-toys-kato-ton-17-oi-4-paremvaseis-poy-fernei-i-nea-rythmisi/

Άντε ρε παλικάρια. Άντε. Σούζες θα μάθουν να κάνουν μέχρι να το ψηφίσετε. Φαντάροι θα έχουν πάει και θα έχουν γυρίσει.
                      Άντε γιατί δεν πάει άλλο.

Προς ψήφιση εισάγεται αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που απαγορεύει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών για άτομα κάτω των 17, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Γιώργος Κώτσηρας.

Όπως υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, «πρώτον θα απαγορεύεται η χρήση σε συμπολίτες μας κάτω των 17 ετών. Δεύτερον, θα προβλέπεται υποχρεωτική ασφάλιση των πατινιών για όλους τους χρήστες. Τρίτον, σε περιπτώσεις που παρατηρούμε ότι υπάρχει αυξημένη παραβατικότητα, όπως η κυκλοφορία πατινιών σε δρόμους όπου το όριο ταχύτητας είναι πάνω από 50 χλμ., εκεί οι κυρώσεις θα είναι πολύ πιο αυστηρές και τέταρτον θα απαγορεύεται σε εταιρείες η πώληση ή μίσθωση σε παιδιά κάτω των 17 ετών. Η προστασία της σωματικής ακεραιότητας είναι προτεραιότητα».

Παράλληλα, δημιουργείται μητρώο ηλεκτρικών πατινιών στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να είναι ευκολότερη η ταυτοποίηση του κατόχου και του χρήστη κάθε οχήματος.

«Πλέον έχουμε ένα πληρέστερο νομοθετικό περιβάλλον, ειδικά για τους ανήλικους συμπολίτες μας, προκειμένου να προστατεύσουμε τη σωματική τους ακεραιότητα και να στείλουμε το μήνυμα ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα», τόνισε.

«Η προστασία της ανηλικότητας δεν μπορεί να περιμένει»

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι οι συγκεκριμένες διατάξεις προωθούνται άμεσα και αυτόνομα, χωρίς να περιμένουν τις υπόλοιπες αλλαγές που σχεδιάζονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

«Έχουμε βάλει στο πρόγραμμα και άλλες παρεμβάσεις για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όμως προτεραιοποιήσαμε τώρα αυτές τις διατάξεις για τα ηλεκτρικά πατίνια, γιατί κρίναμε ότι η προστασία της ανηλικότητας δεν μπορεί να περιμένει άλλο», είπε. Όπως πρόσθεσε, στόχος είναι το αυστηρότερο πλαίσιο να τεθεί σε ισχύ μέσα στο καλοκαίρι.

Ο αναπληρωτής υπουργός υπενθύμισε ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι βασικές υποχρεώσεις για όλους τους χρήστες ηλεκτρικών πατινιών, όπως η χρήση κράνους, η απαγόρευση χρήσης κινητού τηλεφώνου ή ακουστικών κατά την οδήγηση, ενώ πλέον προστίθεται και η υποχρεωτική ασφάλιση. «Οι προϋποθέσεις θα είναι κοινές για όλους: κράνος, μη χρήση κινητού και ακουστικών, ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ηλικιακό όριο όπου προβλέπεται. Από εκεί και πέρα, θα εξαρτάται και το πρόστιμο που θα επιβάλλεται», ανέφερε. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στην αυστηροποίηση των κυρώσεων για όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρικά πατίνια σε οδούς όπου η κυκλοφορία τους απαγορεύεται, όπως δρόμοι με όριο ταχύτητας άνω των 50 χιλιομέτρων την ώρα.

πηγή:iefimerida.gr

Βροχή στο προσωπό μου
                      Ο ήλιοσ πουθενά
                      Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                      Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                      Scania Thanos Holland
                      Scania Tzimis Holland

• T
                        tgd last edited by

Ουσιαστικά κράνος + έλεγχος ταυτότητας σημαίνει ότι οι εταιρίες ενοικίασης δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το υπάρχον μοντέλο. Πώς να νοικιάζουν το κράνος;

• T
                          terryp117 last edited by

ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, με το πολύ γνωστό ρητό πως η γυναίκα του καίσαρα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..!!!
                          Δεν μπορείς να πας σε ένα ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΚΩ....... ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, την οποία δημιούργησες ΕΣΥ, π.χ. έκανες αβαβάου τα πάρκινγκ των πολυκατοικιών για το κέρδος, ΕΒΑΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ, κ.λπ....κ.λπ.... και να λες, ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΚ, και θα σας παίρνω τα διπλώματα για παρκάρισμα, αλλά όταν χτιζόταν οι πολυκατοικίες από το 80+ και θα έπρεπε να έχουν ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, εγώ έδινα άδειες από παραθυράκια και γέμιζαν από κάτω οι πολυκατοικίες με καταστήματα....!!!
                          ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΙΜΩΡΟΣ κυρία πολιτεία και λες πάρε την κλήση τώρα στο κεφάλι..??!!!
                          **Όταν λοιπόν μιλάμε για τον ΚΟΚ, φυσικά και έχουμε το δικαίωμα να γράψουμε για όλα τα στραβά που έχουν σχέση με αυτόν και όχι μόνο να μετράμε πόσα διπλώματα κατάσχεσε η αστυνομία, και πόσους συνέλαβε που πήγαιναν με 1000...!!!
                          **

• A d P
                            A d P moderator last edited by

22χρονη γυναίκα σχεδόν «200άρισε» με μοτοσικλέτα – Το πρόστιμο που της επιβλήθηκε

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                            • A d P
                              A d P moderator last edited by

Αυτοκίνητο «κινητή βόμβα» στο κέντρο της Αθήνας

• sarantism
                                sarantism @terryp117 last edited by

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, με το πολύ γνωστό ρητό πως η γυναίκα του καίσαρα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..!!!
                                Δεν μπορείς να πας σε ένα ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΚΩ....... ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, την οποία δημιούργησες ΕΣΥ, π.χ. έκανες αβαβάου τα πάρκινγκ των πολυκατοικιών για το κέρδος, ΕΒΑΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ, κ.λπ....κ.λπ.... και να λες, ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΚ, και θα σας παίρνω τα διπλώματα για παρκάρισμα, αλλά όταν χτιζόταν οι πολυκατοικίες από το 80+ και θα έπρεπε να έχουν ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, εγώ έδινα άδειες από παραθυράκια και γέμιζαν από κάτω οι πολυκατοικίες με καταστήματα....!!!
                                ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΙΜΩΡΟΣ κυρία πολιτεία και λες πάρε την κλήση τώρα στο κεφάλι..??!!!
                                **Όταν λοιπόν μιλάμε για τον ΚΟΚ, φυσικά και έχουμε το δικαίωμα να γράψουμε για όλα τα στραβά που έχουν σχέση με αυτόν και όχι μόνο να μετράμε πόσα διπλώματα κατάσχεσε η αστυνομία, και πόσους συνέλαβε που πήγαιναν με 1000...!!!
                                **

Εεεεετσι μπράβο. Τόσα χρόνια και ακόμα και τώρα αυτό το μπο......λο - κράτος στα δικά του αναρχία σε εμάς όμως του μπαμπούλα του ΚΟΚ το μαστίγιο.
                                Ναι τα μετράνε. Γιατί η μ.....α δεν έχει όρια.
                                Και γίνονται και ξεφτύλα χωρίς να το καταλαβαίνουν.
                                Γιατί ενω μαζέψανε 10 τσουβάλια διπλώματα σε ΔΥΟ μέρες 7 ΝΕΚΡΟΙ.
                                Ξέρετε με 7 ΝΕΚΡΟΥΣ τα τσουβάλια με τα διπλώματα που να τα βάλετε.
                                Έλα Γεωργίου: "Στον Πάτο σας".

Βροχή στο προσωπό μου
                                Ο ήλιοσ πουθενά
                                Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                                Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                                Scania Thanos Holland
                                Scania Tzimis Holland

• sarantism
                                  sarantism @A d P last edited by

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

22χρονη γυναίκα σχεδόν «200άρισε» με μοτοσικλέτα – Το πρόστιμο που της επιβλήθηκε

Στο Βανκούβερ και στο Λεβερκούζεν του αυτού. Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν - Ταλάρας (Τζίμης, τάλαρας).
                                  Τα Bold είναι τα ψέματα που έγραψε σύσωμος ο τύπος.
                                  Λοιπόν αλήθειες θα γράφουμε. Πραγματικά τι της επιβλήθηκε της κοπέλας - κινδύνου για την κοινωνία:

1. 20 βουρδουλιές στην πλατεία
                                  2. 20 χλμ τρέξιμο με τα πόδια με βαράκια στα πόδια της
                                  3. Να σπάει για 10 μέρες πέτρες στα νταμάρια
                                  4. Να της κάνουν αυτό να της βάλουν στη μήτρα για να μην μπορεί να μείνει έγκυος για 3 χρόνια.
                                  5. Αν έχει παιδιά επειδή είναι επικίνδυνη της τα παίρνουν. Αντίο.
                                  6. Για 1 χρόνο θα φοράει μπλουζάκη που να φαίνεται: Είμαι χαμένο κορμί γιατί έτρεχα με 200χλμ. με τη μηχανή μου.

Σε εμπόρους ναρκωτικών οι ποινές είναι σαφώς μικρότερες.
                                  Σε βάρος της 22χρονης οδηγού της μοτοσικλέτας βεβαιώθηκαν πολλαπλές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μεταξύ των οποίων:

Κατάσχεση της μοτοσικλέτας για επτά ημέρες λόγω υπερβολικής ταχύτητας
                                  Πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα (πάνω από 60 χλμ./ώρα πάνω από το όριο), ύψους 483 δολαρίων
                                  Τουλάχιστον τρία έτη επιβαρυμένων ασφαλίστρων, λόγω της κατάταξης της οδηγού στην κατηγορία υψηλού κινδύνου, καθώς και αυξημένες ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, οι οποίες αναμένεται να διαμορφώσουν το συνολικό κόστος σε λίγο κάτω από τα 2.500 δολάρια.

Βροχή στο προσωπό μου
                                  Ο ήλιοσ πουθενά
                                  Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                                  Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                                  Scania Thanos Holland
                                  Scania Tzimis Holland

• sarantism
                                    sarantism last edited by sarantism

Πάμε τώρα στα δικά μας.
                                    Είναι 12 το μεσημέρι, Ομονοίας, 30 μέτρα πριν την πλατεία. Που στην πλατεία συνήθως έχει 2 της ΔΙΑΣ που τα παλικάρια μπροστά σε όλο τον κόσμο προκλητικά πίνουν τον καφέ τους. Τεσπα.

Μια κυρία, δεν κρατούσε στο χέρι της κινητό. Όχι. Κρατούσε Παγωτό Χωνάκι!!! Αν είναι δυνατόν. Στο αριστερό της χέρι κρατούσε Παγωτό!!! Πρώτη φορά το είδα. Όπως είχε ανοιχτό το παράθυρο μου ήρθε να της το πασαλείψω στα μούτρα.

Πάμε αλλού. Οι σχολές οδηγών επίτηδες πέφτουν πάνω μου. Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Ο δάσκαλος, ΔΕΝ φορούσε ζώνη και το αποκορύφωμα. Μιλούσε στο κινητό!!!

Ναι ναι οι Σχολές Οδηγών mr Jousis. Κατάλαβες γιατί χοροπηδάνε από την χαρά τους για τα 30 χλμ;;;
                                    Για να μην φοράνε ζώνη και να μιλάνε χαλαρά στο κινητό τους.

Εγώ βέβαια τους πέρασα στη μία ρόδα γιατί είμαι το χαμένο κορμί της αντίδρασης και είπα να το ζορίσω λίγο για να αρπάξω καμιά ποινή φυλάκισης με τη σούζα....
                                    Έτσι επειδή εγώ είμαι ο αντιδραστικός.

Λέει: Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Των Σχολών Οδηγών;

Πάνε να τους πεις να πηγαίνουν με 20 χλμ. Αρνί θα σουβλίζουν στο αμάξι μέσα.

Μην ξεχάσω. Επειδή φοράω και full face ο μα...κας κράνος το καλοκαίρι και τον χειμώνα εννοείται, με αυτές τις θερμοκρασίες ιδρώνει το κεφάλι, το σφουγγάρι ρουφάει τον ιδρώτα και γίνεται υγρό.
                                    Έχω πάντα μαζί μου μια πετσέτα του μπάνιου μαζί μου.
                                    Σκουπίζω το κεφάλι μου, πάντα κοντά μαλλιά, να μην έχω πολύ ιδρώτα και βάζω το κεφάλι μου σε ένα μουσκεμένο μέσα κράνος.
                                    Περνάει ο αέρας από το υγρό κεφάλι μου και ο πονοκέφαλος γίνεται φύλος μου. Δεν ξέρω για ψύξη αν παίζει να παθαίνεις.

Βρίσκω κάτι ξύλα. Κόψε, σπάσε, μάζεψε. Μούσκεμα παντού. Στάζω. Σκουπίζω όσο μπορώ το κεφάλι, τα μαλλιά. Χρακ το κράνος μούσκεμα γίνεται μέσα.
                                    Μια ωραία ατμόσφαιρα. Έχω και τους κορμούς, ξύλα μαζί μου στη μηχανή, γλέντι.
                                    Και θα την φάω το ξέρω. Θα με σταματήσουν γιατί με το αριστερό κρατώ, κλαδιά, κορμούς και θα μου πάρουν τα πάντα γιατί οδηγώ με ένα χέρι.

Άντε εσείς οι Άριστοι Άμεμπτοι Οδηγοί της Μεγάλης Σχολής αρχίστε να με βομβαρδίζετε που οδηγώ με έναν χέρι.
                                    Αλλά όχι έτσι. Ελάτε να σπάσετε ΕΝΑ από τα κλαδιά που σπάω με τα χέρια μου που είναι γδαρμένα από κορμούς συνήθως πεύκων και μετά κράξτε με. Εκτός αν έχετε μεταφορικό μέσον να τα κουβαλήσετε.
                                    Και τα πόδια μου γδαρμένα και ματωμένα είναι εκεί που χώνομαι για να τραβω κορμούς και κλαδιά μεσημέρι με 35 και 40 κατακέφαλα θερμοκρασία.
                                    Πόσες φορές είπα αντί για κλαδί εκεί που είναι χαντακωμένο θα πιάσω καμιά οχιά. Αυτή μόνον. Τα άλλα είναι ψίχουλα. Τπτ δεν κάνουν.

Βροχή στο προσωπό μου
                                    Ο ήλιοσ πουθενά
                                    Ψάχνω για τ' όνειρό μου
                                    Μα γύρω μου βουνά

Πουλόπουλος

Scania Sarantis Holland
                                    Scania Thanos Holland
                                    Scania Tzimis Holland

• First post
                                      Last post
                                    • 1