-
@dettol said in Κυκλοφοριακό:
εχει αρχισει και ξεφευγει το πραγμα.
χτες-προχτες ξυλοκοπηθηκε μια γυναικα στο παγκρατι
καθε μερα συμβαινει και κατιΕίπαμε χαμηλή παραβατικότητα, αλλά οι ότσο αυτού του κόσμου διαφωνούν για την πάταξη της.
-
@criuser said in Κυκλοφοριακό:
@dettol said in Κυκλοφοριακό:
εχει αρχισει και ξεφευγει το πραγμα.
χτες-προχτες ξυλοκοπηθηκε μια γυναικα στο παγκρατι
καθε μερα συμβαινει και κατιΕίπαμε χαμηλή παραβατικότητα, αλλά οι ότσο αυτού του κόσμου διαφωνούν για την πάταξη της.
Που διαφωνω ρε συ ; ειπα ιδιωτες επενδυτες και ιδιωτικες φυλακες + καταναγκαστικα εργα , ωστε να μην πληρωνουν με τους φορους τους οι στυλοβατες τις κοινωνιας που διαβαζουν καπιταλ , που λυσαξαν με τα 50 ευρω αυξηση της κουλας στους χαμηλοσυνταξιουχους που ειναι 0.136986301369863 λεπτα την μερα .
-
-
@a-d-p said in Κυκλοφοριακό:
Ρε παιδιά!!! Τι είναι αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες;;;
Αυτοκίνητα, χαμός. Πως ζείτε έτσι; Πιάστηκε η καρδιά μου.
Ζείτε ή αυτοκτονείτε; Εδώ αν είμαι χωρίς πινακίδες με ένα εντούρο ένα XT 660 άνετα κατεβάζω καθρέπτες από αυτοκίνητα, ρίχνω και κανένα χούφτωμα σε καλό οικόπεδο, όχι σε μπάζα, ότι θέλω κάνω!!!
Αστυνομία ούτε για πλάκα.
Μπορείς 1μιση λίτρο νερό να το χωρέσεις σε μπουκάλι του λίτρου;
Αυτό προσπαθούν να κάνουν παντού πλέον, σε όλες τις πόλεις οι συγκινωνιολόγοι κλπ.
ΔΕΝ διορθώνεται αυτή η κατάσταση με τόσα αυτοκίνητα και τόσο πλυθησμό ανά τετραγωνικό δεν ξέρω μέτρο με τι τον μετράνε.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της Αστυφιλίας. Τα λέγανε πριν 40 χρόνια. Μην πάει ο κόσμος στις πόλεις.
Πήγε. Έληξε. Απλά πράγματα. Τι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος;
Το καράβι, παίρνει 100 άτομα, αν του βάλεις 130, θα βουλιάξει. Δύσκολο είναι;
Να διώξουν κόσμο. Στα χωριά υποχρεωτικά και έληξε το θέμα.
Έτσι κι αλλιώς οι μισοί στις πόλεις είναι από χωριά. Να τους στείλουν πίσω θέλουν δε θέλουν.
Αλλιώς γιατρειά δεν υπάρχει. -
-
-
Θα πέφτουν κάτι στουκες στην άνοδο προς Λαμία, ξεγυρισμένες!!
-
-
Πολύ καθότι το φανάρι στα ΕΛΠΕ δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα, όπως και στον κόμβο Σχιστού.
-
Κυκλοφοριακό