-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@wantone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αν δεν έχουμε επιχειρήματα καταλήγουμε στην κοροϊδία κλασσικά Ελληνικό.
Αυτό το σκέφτηκες μόνο σου, στο είπες κάποιος φίλος, το διάβασες στο διπλανό φόρουμ ή το είδες σε σορτ στο γιουτιουμπ;
δεν βλέπω σορτς.
-
@katafractos17 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
πέρσι με το plugin 3008,
Με το 208 πήγαιναν να μου βάλουν βενζίνη.
Είναι ξεχωριστές περιπτώσεις αυτά τα αυτοκίνητα, κανείς δεν καταλαβαίνει οτι είναι λεχτρικά νομίζω.Πρόσεξε μην πάρεις κανένα που φωνάζει οτι είναι όμως κ την πατήσεις. Εγώ δεν το ρισκάρω.
-
@jousis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το 40% οντως δεν βλεπω να αλλαζει συντομα
Πως το ελέγχουν;
Δεν μπορείς να βάλεις κανένα μούφα background σε εσάς που έχετε μόνο 1 τάμπλετ;Με το που βάζεις drive φεύγει η ετοιματζίδικη οθόνη με το ψεύτικο Soc. Επομένως αν κινείται η ουρά των αυτοκινήτων και σε περιμένει για έλεγχο μπροστά στον καταπέλτη είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις. Ξέρω ότι κάποιοι το έχουν πετύχει αλλά προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα.
Οταν πάρουμε CarPlay θα είναι πιο εύκολο μέσω widget με φωτογραφίες. Το έχει κάνει φίλος σε άλλο ev. -
Πως το ελέγχουν;
Δεν μπορείς να βάλεις κανένα μούφα background σε εσάς που έχετε μόνο 1 τάμπλετ;Εγώ πάντως που πήγα Τήνο πέρσι με το plugin 3008, ούτε που το έλεγξαν καθόλου.

Ούτε στη Ραφήνα, ούτε στην Τήνο.Αν είσαι τζογαδόρος είναι οκ, προσωπικά δεν με θέλγει ο τζόγος !
-
Πως το ελέγχουν;
Δεν μπορείς να βάλεις κανένα μούφα background σε εσάς που έχετε μόνο 1 τάμπλετ;Εγώ πάντως που πήγα Τήνο πέρσι με το plugin 3008, ούτε που το έλεγξαν καθόλου.

Ούτε στη Ραφήνα, ούτε στην Τήνο.Ε ναι. Κατάλαβαν ότι το είχες τάξει το αμάξι και δεν ήθελαν να σε σταματήσουν

-
Πως το ελέγχουν;

Ούτε στη Ραφήνα, ούτε στην Τήνο.Αν είσαι τζογαδόρος είναι οκ, προσωπικά δεν με θέλγει ο τζόγος !
Μπα, δεν τζόγαρα.
Ήμουν στο 40%.
Απλά δεν το έλεγξαν καθόλου. -
Ε ναι. Κατάλαβαν ότι το είχες τάξει το αμάξι και δεν ήθελαν να σε σταματήσουν

Ντροπη.

-
Αυτό το σκέφτηκες μόνο σου, στο είπες κάποιος φίλος, το διάβασες στο διπλανό φόρουμ ή το είδες σε σορτ στο γιουτιουμπ;
https://www.youtube.com/wav=8juIX_cVIGc
δεν βλέπω σορτς.
Τα τεσλα έχουν λειτουργία “Allow Tesla to Remote Start” που απαγορεύεις στην εταιρία την οποιαδήποτε ενέργεια στο όχημά σου. Φαντάζομαι θα το έχουν και άλλοι !
-
πέρσι με το plugin 3008,
Είναι ξεχωριστές περιπτώσεις αυτά τα αυτοκίνητα, κανείς δεν καταλαβαίνει οτι είναι λεχτρικά νομίζω.Πρόσεξε μην πάρεις κανένα που φωνάζει οτι είναι όμως κ την πατήσεις. Εγώ δεν το ρισκάρω.
Μπορεί να μην το καταλαβαίνουν, αλλά ήταν δηλωμένο στο εισιτήριο ως Plugin.
Τι σου λέω τώρα θα μου πεις.Κι εμένα πολλές φορές στο 3008, πήγαιναν να μου βάλουν βενζίνη στη λάθος τάπα.

Αν δεν το γνωρίζεις, πλέον εδώ και τέσσερις μήνες περίπου, είμαι με Ford Explorer EV.

-
πέρσι με το plugin 3008,
Μπορεί να μην το καταλαβαίνουν, αλλά ήταν δηλωμένο στο εισιτήριο ως Plugin.
Τι σου λέω τώρα θα μου πεις.Κι εμένα πολλές φορές στο 3008, πήγαιναν να μου βάλουν βενζίνη στη λάθος τάπα.

WRONG HOLE!!!!
-
δεν βλέπω σορτς.
Τα τεσλα έχουν λειτουργία “Allow Tesla to Remote Start” που απαγορεύεις στην εταιρία την οποιαδήποτε ενέργεια στο όχημά σου. Φαντάζομαι θα το έχουν και άλλοι !
είναι άλλο αυτό από το ότι η Τεσλα μπορεί να το μπρικαρει.
The "Remote Start" (or "Start Car") feature in the Tesla app allows you to start and drive your vehicle without a physical key card or paired phone. When activated, it unlocks the car and gives the driver a two-minute window to put the vehicle in drive and drive away.This function is incredibly useful in several situations:Missing Keys: You can allow a family member to drive the car if they’ve misplaced their key card.Valet or Service Visits: It allows technicians or valets to move the car without needing your physical key.Remote Access: You can unlock and start the car for someone across town or in your driveway while you are elsewhere.Bypassing PIN to Drive: It functions as a temporary key, letting someone drive witho
-
είμαι με Ford Explorer EV.
Με γειά !
Πρόσεξε αν πας μαγιόρκα μην το βάλεις να φορτίζει σε πρίζα ψυγείου. Θα αργήσει πολύ να γεμίσει.@wantone τα έκανε επίτηδες όλα για το βίντεο.
Το είδα όλο, ο άνθρωπος δεν είναι ηλίθιος, είναι petrolhead, αδυνατώ να πιστέψω οτι δεν ένοιωθε τα βασικά. Μην τσιμπάς απο τέτοια βίντεο. Αν το έκανε ποστ κάποιος κακόμοιρος στο facebook που το το φόρτωσαν με το ζόρι, θα το πίστευα, αυτός δεν δικαιολογείται. -
είμαι με Ford Explorer EV.
Με γειά !
Πρόσεξε αν πας μαγιόρκα μην το βάλεις να φορτίζει σε πρίζα ψυγείου. Θα αργήσει πολύ να γεμίσει.@wantone τα έκανε επίτηδες όλα για το βίντεο.
Το είδα όλο, ο άνθρωπος δεν είναι ηλίθιος, είναι petrolhead, αδυνατώ να πιστέψω οτι δεν ένοιωθε τα βασικά. Μην τσιμπάς απο τέτοια βίντεο. Αν το έκανε ποστ κάποιος κακόμοιρος στο facebook που το το φόρτωσαν με το ζόρι, θα το πίστευα, αυτός δεν δικαιολογείται.Είναι 3 χρόνια πριν, τώρα μπορεί όλα τα ξενοδοχεία να έχουν φορτιστές. Τι να τσιμπήσω; Αν νοικιασω αμάξι στο εξωτερικό το τελευταίο που θα με νοιάζει είναι το καύσιμο, το άγχος είναι να πάρεις μικτή και να μην φας καμμία κλήση. Άλλο για καθημερινό που θα προτιμούσα να έχω Τεσλα.
-
δεν βλέπω σορτς.
είναι άλλο αυτό από το ότι η Τεσλα μπορεί να το μπρικαρει.
The "Remote Start" (or "Start Car") feature in the Tesla app allows you to start and drive your vehicle without a physical key card or paired phone. When activated, it unlocks the car and gives the driver a two-minute window to put the vehicle in drive and drive away.This function is incredibly useful in several situations:Missing Keys: You can allow a family member to drive the car if they’ve misplaced their key card.Valet or Service Visits: It allows technicians or valets to move the car without needing your physical key.Remote Access: You can unlock and start the car for someone across town or in your driveway while you are elsewhere.Bypassing PIN to Drive: It functions as a temporary key, letting someone drive witho
Τώρα να υποθέσω ότι έχεις θέμα με την κατανόηση κειμένου ;
-
Αφορά τους χρηστες μεταξύ τους, η Τεσλα είναι κάτι σαν ο admin για το αυτοκίνητο δηλ έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.
-
Είναι 3 χρόνια πριν, τώρα μπορεί όλα τα ξενοδοχεία να έχουν φορτιστές.
Οι φορτιστές των ξενοδοχείων είναι αργοί, όταν θες ένα γρήγορο γέμισμα (στις διακοπές) το φορτίζεις στο range 10-80 σε ταχυφορτιστή σε 10-20 λεπτάκια.
Αυτό εσύ που δεν έχεις, λογικό να το αγνοείς, όπως και ένας που το φόρτωσαν λεχτρικό για λίγο.
Αυτός όμως, μας κοροϊδεύει.Στην μαγιόρκα πάντως ή σε νησιά γενικά θα νοίκιαζα άνετα λεχτρικό.
Εκει που δεν θα νοίκιαζα είναι αν έχω να κάνω τεράστιες αποστάσεις σε εθνικές ή σε κανένα μεγάλο roadtrip. Εξαίρεση αν βρω φτηνό ioniq 5N να νοικιάσω. -
Με γειά !
Ευχαριστώ!
Έχω κάνει και σχετικό post με το πρώτο ταξίδι στα Γιάννενα. -
Αφορά τους χρηστες μεταξύ τους, η Τεσλα είναι κάτι σαν ο admin για το αυτοκίνητο δηλ έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.
Αν μπεις στο μενού του σέρβις και απενεργοποιήσεις την καρτέλα που σου έγραψα η τεσλα, η εταιρία τεσλα, δεν έχει καμία πρόσβαση στο όχημά σου. Πολύ διαφορετικό από αυτό που μου έγραψες και είναι ευρέως γνωστό
-
Με γειά !
Ευχαριστώ!
Γαμάτο χρώμα.
Το προηγούμενο ΣΚ είχα πάει έδεσσα (μέσω καλαμπάκας).
Δεν συντονιστήκαμε, κρίμα, θα ήμασταν 2 ηλεκτρικά στην ίδια διαδρομή να μας βλέπανε.
Έτσι πάμε ανοργάνωτα ένας εδώ ένας εκεί για αυτό δεν μας βλέπουν. -
@jousis said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Δηλαδή εδώ δεν υπάρχει κανείς να γουστάρει την οργάνωση πριν απο κάποια εκδρομή/ταξίδι;
Κανένα μελος του flyertalk δεν έχουμε
;2-3 ημέρες πριν το ταξίδι χαζεύω μέρη στην διαδρομή, που εχει φορτιστές μήπως δεν σταματήσω στα ΣΕΑ αλλά κανω μια παράκαμψη να πιω κανενα καφεδάκι σε κάποια πόλη δίπλα. Να κάνω 3 στάσεις αντι για 1.
Η εκδρομή δλδ δεν κρατάει μόνο το ΣΚ, έχει και προεργασία
Μόνο εγώ την ανωμαλία ε;
(οκ, κ εγώ στον γυρισμό απλά βάζω τον προορισμό και τέλος, να φτάσω μια ώρα αρχίτερα στο σπίτι)
εμενα δεν μαρεσει καθόλου παντως. Με ξενερωνει να πρεπει να οργανωσω ποσο μαλλον να πρεπει να οργανωνω και τις στασεις για το αμαξι ή ξενοδοχειο για το αμαξι
Αλλα μαλλον συντομα θα το κάνω καθως παω για αγορα ηλεκτρικου οποτε θελω δεν θελω θα πρεπει.
Η αλλη λύση ηταν να πάρω plug in αλλα την απερριψα γιατι δεν μαρεσει σε ενα αμαξι να εχει δυο συστηματα και προχωρησα σε προκαταβολή για BEV. οποτε από σεπτεμβρη που θα παραλαβω θα αλλαξει το πως παω ταξιδια. Ηλεκτρικο μεχρι τωρα ειχα το μικρο πόλης που δεν ηταν για πολλα πολλα, αντε να πας καμια λειβαδια κτλ. Τωρα μεγαλο ταξιδι το yudo δεν βγαζει, χρειαζομουν κατι με μεγαλυτερη μπαταρια και γρηγορότερη φορτιση.
Ελπιζω να μην το μετανιωσω, δεν μπορω να πω οτι ειμαι και σιγουρος για την επιλογη μου, θα δούμε. Δυσκολευτηκα παρα πολυ πάντως να διαλέξω.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης