-
Κανείς ιδιοκτήτης να δώσει πληροφορίες;
-
Το allroad είαι καλή επιλογή και σίγουρα ξεχωρίζει απο Α4 που έχει παραφορεθεί.
Μπορείς να δείς και προς Volvo το XV70 3,2 . Καλη η αερανάρτηση αλλά ποιο άνετο το 70 σε ηχομόνοση και στο ταξίδι. Εχουν μεγάλη διαφορά σε καινούργιο σε μεταχειρισμένο δεν ξέρω.
Το outback φαντάζομαι το απορίπτεις. ?
Χ3 - XC60 δεν τα κοιτάς ? -
+1 στο outback ...
-
outback και από μένα. Πολύ καλό αυτοκίνητο και εμένα προσωπικά μου φαίνεται και αρκετά όμορφο για γιαπωνέζικο. Επιπλέον θα έλεγα ότι δεν υστερεί σε κάτι σε σχέση με A4 quattro. Λίγο στην πολυτέλεια μόνο. Υπάρχει και το octavia scout αλλά δυστυχώς δε συνοδεύεται από κάποιον αξιόλογο κινητήρα.
-
Θεωρώ υπερβολη να πας για το Α6 allroad 4.2 . Αυτο το αμαξι ουσιαστικα θα το παντρευτεις γιατι οταν θα πας μετα απο χρονια να το πουλησεις κανεις δεν θα το πλησιαζει. Για μενα καλη λυση περαν του Α6 allroad 3.2 ειναι η BMW 5.25 xi και αμα θες χωρους, BMW 5.25 xi touring .
-
Πολύ καλή επιλογή αν αντέχει η τσέπη σου πάρτο!
Μεταξύ 3.2 και 4.2 οι διαφορές είναι οι ροπές στις ευθείες γιατί στις στροφές νομίζω με το αμάξωμα στον ημι-όροφο τα όρια θέτουν οι αναρτήσεις και όχι τα κυβικά! Το 3.2 το εκμεταλλεύεσαι καλύτερα εστω αν το στίβεις στις ευθείες!
Πετρέλαιο 3.0 TDI is the best
Είναι αξιόπιστο!
Όμως για χιόνι και βουνο όσο καλή και να είναι η τετρακίνηση και η αερανάρτηση θέλεις τα κατάλληλα λάστιχα! Με δρόμου υψηλών επιδόσεων θα είσαι επικίνδυνος στο βουνο και θα ρισκάρεις και λόγο αυξημένου βάρους.
Αν δεν βγαίνεις σε χώμα - νεροφαγώματα, δεν θέλεις το έξτρα ύψος σου αρκεί Α6 Avant!!PS
Στα ίδια λεφτά στην Γερμανία μπορεί να βρεις τα πρώτα μεταχειρισμένα S4 Avant 3.0T. Που έχουν παρόμοιους χώρους με το 'γερασμένο' πλέον Α6 και πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο. Και τα δυο θα σε πάνε στο χιονοδρομικό άνετα -
@w202-amg το επόμενο σου αυτοκίνητο;

This is our in-depth review of the 2027 all-new Audi A6 allroad. We're taking a look at Exterior, Interior and technology.
Data & facts:
Audi A6 allroad
Shown color: Plateau grey
LED, optional Matrix LED, Optional Digital Matrix LED
Contrasting design elements in black or silver
Length 5,02 m 197“
11 cm 4“ wider body than A6 Avant, track 7,4 cm front/rear 7 cm wider
19-21“ wheels with foam noise absorbers inside the tires and larger diameter
265/275/285 mm width
Better noise insulation, optional acoustic windows front and rear
Standard adaptive air suspension with off-road mode
3,4 cm Increased ground clearance
Offroad mode +15 mm
Lift mode +35 mm up to 35 kmh
Dynamic mode -20 mm (or from 120 kmh in normal modes)
Rear-axle steering up tp 5°, standard for PHEV, optional for TDINormal seat in fabric or leatherette/animal skin
Sport seat in fabric or leatherette/animal skin or microfibre/animal skin
Sport seat plus with ventilation in animal skin
Contour seat with ventilation in animal skin
Trunk/boot 400 l PHEV, 470 l DieselAll engines AWD
3.0 TDI 300 hp MHEV Plus 0 to 100 km/h in 5.4 seconds, towing 2,5 t
2.0 TFSI PHEV 21 kWh net (26 kWh gross) 367 hp 11 kW AC, 0 to 100 km/h in 5.5 seconds, towing 2,0 t
3.0 TFSI V6 367 hp in 2027 in North America 4,7 sFrom 77.000 Euro, 80.000 Euro for PHEV
Plus extra equipment 108.000 Euro#Audia6allroad
-
χαχαχα το έχω δει φαίνεται ότι έχουν ετοιμάσει κάτι πολύ extreme σε σχέση με το avant, όπως το 1ης γενιάς.
Το επόμενο δύσκολο για 2 λόγους:- δεν είναι 20 χρονών μιλφ
- το παλιό ρυμουλκεί 2,3τόνους , αυτό σε βενζίνης 2

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ @@@ πάντως, τα specs του ζαλίζουν
-
@w202-amg said in Audi A6 Allroad:
χαχαχα το έχω δει φαίνεται ότι έχουν ετοιμάσει κάτι πολύ extreme σε σχέση με το avant, όπως το 1ης γενιάς.
Δεν μίλησα για το άμεσο μέλλον

-
@a-d-p said in Audi A6 Allroad:
@w202-amg said in Audi A6 Allroad:
Δεν μίλησα για το άμεσο μέλλον

Οταν αυτο γινει μιλφ , ο w202-amg θα ειναι με παππουδιερα
-
Το τελευταίο θερμικό που βλέπω σαν διαθέσιμη επιλογή είναι ότι έχει κλασσική διάταξη μιζα-δυναμο χωρίς υβριδικό σύστημα. Οτιδήποτε άλλο για μένα που κοιτάω μόνο παλιά μεταχειρισμένα δεν υπάρχει.....
Οπότε @otso με μια μεγάλη αντίκα με βλέπω στο μέλλον
Audi A6 Allroad