-
@alexandros-k said in Mazda CX-30:
@a-d-p said in Mazda CX-30:
@Chrisk6 μπορείς να δεις τις φωτογραφίες από την αγγελία, δεν την έχει διαγράψει ο προηγούμενος
Ενας -σβίλι ?
Ναι, γράφει το επίθετο του στην αγγελία.
-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Λοιπόν μετά το ταξίδι με την μπαγκαζιέρα τις προάλλες εντυπώσεις:
Έχει ενα τακ θόρυβο από αέρα, αισθητός αλλά όχι ενοχλητικός. Ο οποίος νομίζω προέρχεται από τις μπάρες και όχι την μπαγκαζιέρα. Θα το δοκιμάσω αυτές τις ημέρες και χωρίς την μπαγκαζιέρα να δω διαφορά.
Δεν κατάλαβα καμία διαφορά σε ευστάθεια περιέργως, και είχε αέρα εκεί στην Κακιά Σκάλα κλασσικά. Τόσο πολύ που αναρωτιόμουν αν έφυγε πουθενά η μπαγκαζιέρα και δεν το κατάλαβα.
ACC 120-130 πραγματικά, δεν είδα διαφορά στην κατανάλωση άξια αναφοράς. Από γεμάτο ντεπόζιτο έφτανα Σπάρτη στην μία στάθμη πάνω από την μέση, τόσο έφτασα και τώρα (πάντα από την καινούρια εθνική). Αν είναι 0.5-1.0 λίτρο παραπάνω δεν μπορώ να το υπολογίσω, λέω με το μάτι.
Γενικά πολύ ικανοποιημένος. Πολύ εύκολο το να την βάλεις/βγάλεις, απλά θέλει δεύτερο άτομο.ΥΓ. Φυσικά και η γυναίκα έβαλε πράγματα που γέμισαν πορτ-μπαγκάζ και μπαγκαζιέρα, κι ένα backpack στην θέση του συνοδηγού.
Φταίει βέβαια και ότι παίζουμε με σκληρές βαλίτσες, αν είχαμε σακβουαγιάζ θα έκανα καλύτερη κατανομή και θα χωρούσαν όλα.Αυτές οι σκληρές βαλίτσες δεν βολεύουν, το είδα και εγώ

-
5ο σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο
-
Λάδια 5l TotalEnergies QUARTZ 9000 XTRA FUTURE XT 0W-20
-
Μπουζί NGK
-
Φίλτρο λαδιού MAZDA
-
Φίλτρα καμπίνας, αέρα aftermarket
Κόστος: 246€ ανταλλακτικά 124€ εργασία
-
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
-
-
Μπουζί NGK
-
Φίλτρο λαδιού MAZDA
-
Κάτι δεν πάει καλά με αυτά που πλήρωσα εγώ η μ αυτά που πλήρωσες εσύ.
Π.χ. εγώ μόνο για τα μπουζί τον περασμένο Νοέμβριο έδωσα 257€ για το skyactive X -
-
@ivank said in Mazda CX-30:
-
-
Μπουζί NGK
-
Φίλτρο λαδιού MAZDA
-
Κάτι δεν πάει καλά με αυτά που πλήρωσα εγώ η μ αυτά που πλήρωσες εσύ.
Π.χ. εγώ μόνο για τα μπουζί τον περασμένο Νοέμβριο έδωσα 257€ για το skyactive XΣωστά. Η MAZDA τα χρεώνει 68€ το ένα ενώ τα NGK (η μόνη εταιρία που διαθέτει μπουζί για αυτό το κινητήρα κι πιθανότατα είναι ο προμηθευτής της MAZDA) κοστίζουν 25€ το ένα
Αντίστοιχα τα λάδια της MAZDA έχουν διπλάσια τιμή από τα συγκεκριμένα TOTAL που είναι ανώτερης προδιαγραφής.

-
-
@ss_76 Μηπως προσεξες ή εβγαλες καμια φωτο το παλιο με το καινουριο μπουζι?
Ηταν ακριβως τα ιδια? Και η ροδελα ειχε το ιδιο παχος? Ποιον κωδικο εβαλες της NGK? -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Ηταν ακριβως τα ιδια? Και η ροδελα ειχε το ιδιο παχος? Ποιον κωδικο εβαλες της NGK? -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Ηταν ακριβως τα ιδια? Και η ροδελα ειχε το ιδιο παχος? Ποιον κωδικο εβαλες της NGK?Από πού τα προμηθεύτηκες αν επιτρέπεται; Μπουζί/Λάδια.
Καταλαβαίνω ότι πήγες δικά σου ανταλλακτικά (λάδια, μπουζί και φίλτρα καμπίνας/αέρα) στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο και έκαναν αυτοί το service. Σωστά; Σε ποιο συνεργείο;
Πολύ καλή τιμή πάντως!
Mazda CX-30