-
Για αυτό έχουν όλοι leasing στο εξωτερικό, πολύ χαμηλό το μίσθωμα, συμφέρει σίγουρα σε σχέση με κανονική αγορά.
-
-
-
-
προσεξα που γραφει service pakete : kein . Απλα για να εχω μια πρωτη εκτιμηση (συχνα λαθος) ρωτησα το gemini και αναφερει οτι γενικα στη γερμανια δεν συμπεριλαμβανονται στην τιμη ληζινγκ εξοδα τα οποια εμεις θεωρουμε δεδομενα εδω. Δηλ σερβις, φοροι, λαστιχα τα πληρωνει ολα ο χρηστης του οχηματος. Επομενως, εως ενα βαθμο ειναι λογικη η διαφορα τιμης ελλαδας με γερμανια.
Φανταζομαι αν το ψαξει κανεις θα μπορει να βρει αλλα πακετα (ισως για εταιρικους χρηστες) που τα συμπεριλαμβανουν ολα στην τιμη. -
προσεξα που γραφει service pakete : kein . Απλα για να εχω μια πρωτη εκτιμηση (συχνα λαθος) ρωτησα το gemini και αναφερει οτι γενικα στη γερμανια δεν συμπεριλαμβανονται στην τιμη ληζινγκ εξοδα τα οποια εμεις θεωρουμε δεδομενα εδω. Δηλ σερβις, φοροι, λαστιχα τα πληρωνει ολα ο χρηστης του οχηματος. Επομενως, εως ενα βαθμο ειναι λογικη η διαφορα τιμης ελλαδας με γερμανια.
Φανταζομαι αν το ψαξει κανεις θα μπορει να βρει αλλα πακετα (ισως για εταιρικους χρηστες) που τα συμπεριλαμβανουν ολα στην τιμη.έχει δύο προαιρετικά πακέτα maintenance, δεν γνωρίζω τι ακριβώς περιλαμβάνουν
Ασφάλεια δεν βρήκα -
Αν καταλαβαίνω απο την αυτόματη μετάφραση, η εγγύηση του κατασκευαστή είναι μέσα, αλλά τα πακέτα σέρβις/ασφάλεια optional.

Δεν έχει ακόμα το idpolo αλλά για το id3 μου βγάζει 35ευρώ τον μήνα για 4-ετές συμβόλαιο συντήρησης
https://wartung-inspektion.vwfs.de/vw/form
(για ασφάλεια δεν βρήκα)Αυτό συμφωνεί με τον clanker του dettol

Πρώτα μας ρίχνει στην κατάθλιψη ο adp και μετά "α, ξέρετε, δεν τα περιλαμβάνει όλα".
-
Αν καταλαβαίνω απο την αυτόματη μετάφραση, η εγγύηση του κατασκευαστή είναι μέσα, αλλά τα πακέτα σέρβις/ασφάλεια optional.
Αυτό συμφωνεί με τον clanker του dettol
Πρώτα μας ρίχνει στην κατάθλιψη ο adp και μετά "α, ξέρετε, δεν τα περιλαμβάνει όλα".
Και πάλι πρέπει να βγαίνει αρκετά φθηνότερα.
πχ μεικτή ασφαλεία θα θέλει πάνω από 100€ το μήνα;Edit. Πόσα images έβαλες;

ID. Polo