-
@a-d-p said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εσείς όχι..εσείς ανήκετε στο κράτος/δημόσιο.
Η εργατιά από την υπεραξία της εργασίας της πληρώνει τους φόρους για τη μισθοδοσία σας.

Πρέπει να με συμπαθείς πολύ σήμερα.

Δηλαδή αυτός που μαζεύει τα σκουπίδια, πίσω στο απορριματοφορο δεν είναι εργάτης; Μάλιστα

️
️
Εργάτης καθαριότητας γράφει η πρόσληψη τουΑδιάφορο το τι γράφει η πρόσληψη. Μπορεί να γράφει και συντηρητής δημόσιου χώρου και καθαριότητας.
Υπό κοινωνικοοικονομικούς όρους (της αριστερας) δεν παράγει υπεραξία προς έναν ιδιώτη. Πληρώνεται από φόρους για το έργο που παράγει, οπότε καρπώνεται την υπεραξία των υπολοίπων των εργατών στην ιδιωτική οικονομία, για τον όντως κόπο που καταβάλει σε ένα έργο.
Ο παραγωγικός εργάτης, εργατιά που λες, παράγει πέρα από τα έσοδα τα δικά του ώστε να ζήσει την οικογένεια του και τα κέρδη του ιδιοκτήτη του μέσου παραγωγής.
Ο ένας δεν παράγει κάτι παραπάνω από αυτό που προσφέρει η εργασία του σύμφωνα με το μισθό του, ο άλλος ναι.
Σκέψου το αλλιώς. Ο ένας εργάζεται 20 ημέρες το μήνα για τον εαυτό του έστω μέσω του δημοσίου, και ο άλλος τις 10 (ας πούμε) και τις υπόλοιπες για τον ιδιοκτήτη του μέσου παραγωγής, τους φόρους κτλ κτλ
-
@a-d-p said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εσείς όχι..εσείς ανήκετε στο κράτος/δημόσιο.
Η εργατιά από την υπεραξία της εργασίας της πληρώνει τους φόρους για τη μισθοδοσία σας.

Πρέπει να με συμπαθείς πολύ σήμερα.

Δηλαδή αυτός που μαζεύει τα σκουπίδια, πίσω στο απορριματοφορο δεν είναι εργάτης; Μάλιστα

️
️
Εργάτης καθαριότητας γράφει η πρόσληψη τουΑδιάφορο το τι γράφει η πρόσληψη. Μπορεί να γράφει και συντηρητής δημόσιας καθαριότητας.
Υπό κοινωνικοοικονομικούς όρους δεν παράγει υπεραξία με την εργασία του. Πληρώνεται από φόρους, οπότε καρπώνεται την υπεραξία των υπολοίπων για τον όντως κόπο που καταβάλει σε ένα έργο.
Ο παραγωγικός εργάτης, εργατιά που λες, παράγει πέρα από τα έσοδα τα δικά του ώστε να ζήσει την οικογένεια του και τα κέρδη του ιδιοκτήτη του μέσου παραγωγής.
Ο ένας δεν παράγει κάτι παραπάνω από αυτό που προσφέρει η εργασία του σύμφωνα με το μισθό του, ο άλλος ναι.
Αυτά που γράφεις,
πέρασε ένα πρωινό από μια Εποπτεία Καθαριότητας Δήμου, κατά τις έξι το πρωί και πέστα σε αυτούς που δουλεύουν εκεί
κατά προτίμηση
Καισαριανή, Πετρούπολη, Χαϊδάρι
και έλα μετά να μας γράψεις (αν μπορείς
️) να γελάσουμε και εμείς
🤭
-
Μα δεν αντιλέγω ότι οι άνθρωποι κάνουν σοβαρη εργασία. Του θεωρώ μαζί με τους γιατρούς στυλοβάτες της κοινωνίας μας. Ο πολιτισμός μας στηρίζεται στην εργασία αυτών των δύο μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα
Το γράφω εδώ και έτη πριν έρθεις στο φόρουμΕγώ σου εξηγώ την διαφορά μεταξύ παραγωγικου εργάτη και δημόσιου εργάτη
Ο ένας τροφοδοτεί τον μισθό του άλλου και όχι αντίστροφα.
Και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί.
-
Μα δεν αντιλέγω ότι οι άνθρωποι κάνουν σοβαρη εργασία. Του θεωρώ μαζί με τους γιατρούς στυλοβάτες της κοινωνίας μας. Το γράφω εδώ και έτη πριν έρθεις στο φόρουμ
Εγώ σου εξηγώ την διαφορά μεταξύ παραγωγικου εργάτη και δημόσιου εργάτη
Εξηγείστε την σε αυτούς
-
Δηλαδή θα ισχύει κάτι μόνον εαν το αντιληφθεί κάποιος, όταν του εξηγείς;;;
Δεν νομίζω.
Ψάξε και δες τις διαφορές, εαν θες να κατανοήσεις το σκεπτικό μου
-
Για να καταλάβεις τι εννοώ.
Υπό την σημερινή μορφή του συστήματος μας, μπορούμε όλοι να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι;
Ποιος θα τροφοδοτεί το μισθό μας εάν όχι οι φόροι επί της υπεραξίας του ιδιωτικού τομέα;
Εδώ επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυξήθηκε ελάχιστα ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων και πτώχευσε η χώρα. Οι δαπάνες για μισθούς συντάξεις και όλα τα άλλα έξοδα ήταν υψηλότερες από τα έσοδα της φορολόγησης της υπεραξίας των υπολοίπων
-
Για να καταλάβεις τι εννοώ.
Υπό την σημερινή μορφή του συστήματος μας, μπορούμε όλοι να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι;
Ποιος θα πληρώνει τον μισθό μας εάν όχι οι φόροι επί της υπεραξίας του ιδιωτικού τομέα;
Εδώ επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυξήθηκε ελάχιστα ο αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και πτώχευσε η χώρα.
Μην τα λες σε μένα, εγώ τα ξέρω , σε αυτούς να τα πεις 🤭

Δεν έχεις διαβάσει ποτέ αυτά που γράφω;
Ότι δεν πληρώνω φόρους, αλλά πληρώνομαι από τους φόρους; -
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο συνεχώς κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν τα νήματα.
Τώρα αυτό για ποιον λόγο κλειδωθηκε την ώρα που έγραφα;
-
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο συνεχώς κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν τα νήματα.
Τώρα αυτό για ποιον λόγο κλειδωθηκε την ώρα που έγραφα;
lol για αυτό κλειδώθηκε. Επειδή ξεκίνησες να γράφεις.
Όπως στους Γαλάτες που μόλις ξεκινούσε ο Κακοφωνίξ να τραγουδήσει που του έκλειναν το στόμα.
Κοίτα. Μην γράφεις κάτι απ' ευθείας στο φόρουμ. Γράψτω στο Word για να μην το κλαίς. Αν και δεν το κάνω.
Μπορεί ο Νικολάκης να παίζει με τα κανάλια (Χάρυ Κλυν). -
Σιγά, μη κάνω και αρχείο. Ήθελα κάτι να πω σε ύφος παρέας.
Κλειδώθηκε, και το ξέχασα.....Τεσπά....
Ας παραμείνω ontopic.
-
Στην Κρήτη μου φαίνεται, δεν ξέρω πόσοι ανήλικοι προέβησαν σε ομαδικό βιασμό, τον οποίο τραβούσαν και με κινητό, προς μία 17χρονη.
Η 17χρονη έκανε καταγγελία, λέγοντας πως πρόκειται για βιασμό, ενώ οι ανήλικοι υποστηρίζουν πως το έκανε με τη θέλησή της.
Και έχουν πιάσει το θέμα τα κανάλια και "ξανακακοποιούν" την κοπέλα καλώντας το δικηγόρο των ανηλίκων να βγάζει στη φόρα, υποθετικές περιπτώσεις κατά της κοπέλας.
Δε ντρέπεστε λίγο; Αν ήταν η κόρη σας, θα πιάνατε όλους τους δημοσιογράφους και δε μαθαινόταν τίποτα για την κόρη σας.
Όμως είστε τόσο άρρωστοι και διεστραμένοι που ηδονίζεστε λέγοντας τι έχουν πάθει άλλοι άνθρωποι, μάλλον αναπαράγωντάς το.
Ηδονίζεστε με τον πόνο του άλλου σε βαθμό ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη. Δεν είστε εσείς που θα της κάνετε καλό. Εσείς είστε οι δημόσιοι κατήγοροι, τα λαικά τηλεοπτικά δικαστήρια που δικάζετε και ρημάζετε ανθρώπους.
Αυτο που σας αξιζει, σαδιστές, είναι ένα μπουντρούμι με μπόλικη υγρασία, 10 μέτρα κάτω από τη γη.
Βρωμόψυχοι.Δε θα κάνεις αρχείο lap. Θα ανοίξει ένα αρχείο Word θα γράφει το μνμ και μετά θα το σβήνεις για να γράψει το επόμενο. Θα το κάνεις copy paste από το word στο φόρουμ. Απλά πράγματα my friend

-
Τους τα λεγε ο Φρανκ και δεν τον πιστεύανε...
-
Ο άνθρωπος αυτός δολοφονήθηκε αδειάζοντας πάνω του έναν γεμιστήρα από Καλάζνικωφ. Δεν φτάνει αυτό;
Το παιδί της αφού έτρωγε τόσο ξύλο, γιατί το έβγαλε Μπάμπη;
Ο Μπάμπης είναι στο χώμα. Δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Τα παιδιά της δεν τα σκέφτεται ή το παιδί της, δεν το σκέφτεται που είναι ο μπαμπάς του;
Δημοσιότητα; Ποιο είναι το κίνητρο;Αγγελική Ηλιάδη: Ο τηλεοπτικός σάλος με τις δηλώσεις της περί κακοποίησης και οι νέες αποκαλύψεις που θα συζητηθούν (βίντεο)
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον φόβο που βίωνε στη σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη 17 χρόνια μετά τον θάνατό του και η οικογένειά του αντέδρασε έντονα.Αρκετός θόρυβος έχει προκληθεί μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη στο vidcast της Ελίνας Παπίλα. Η 48χρονη τραγουδίστρια, που συμμετέχει στο φετινό J2US του OPEN, αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σκληρή σωματική κακοποίηση που δεχόταν από τον σύντροφό της, Μπάμπη Λαζαρίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε μπροστά της πριν από 17 χρόνια.
https://www.huffingtonpost.gr/entertainment/aggeliki-iliadi-salos-dilwseis/ -
Kαι το σήριαλ με τον Μπάμπη, συνεχίζεται. Ο άνθρωπος είναι δολοφονημένος και συγχωρεμένος. Επειδή βγαίνει ένας άνθρωπος ο χ και ο ψ και λέει ο Σαράντης με έδερνε, γιατί πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο;
Το παιδί της δεν το σκέφτεται; Ρεζιλίκια. -
@sarantism said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Kαι το σήριαλ με τον Μπάμπη, συνεχίζεται. Ο άνθρωπος είναι δολοφονημένος και συγχωρεμένος. Επειδή βγαίνει ένας άνθρωπος ο χ και ο ψ και λέει ο Σαράντης με έδερνε, γιατί πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο;
Το παιδί της δεν το σκέφτεται; Ρεζιλίκια.Ρε Σαραντη με τι ασχολεισαι ; απο διεθνη πολιτικη μεχρι αν καποιος συχωρεμενος ηταν οπαδος του οθωμανικου , και εξανιστασαι κιολας .
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το παιδί της δεν το σκέφτεται; Ρεζιλίκια.Ρε Σαραντη με τι ασχολεισαι ; απο διεθνη πολιτικη μεχρι αν καποιος συχωρεμενος ηταν οπαδος του οθωμανικου , και εξανιστασαι κιολας .
Μπορεί να τον ήξερα. Από την Καβάλα ήτανε.
-
Το μπορει τι το ηθελες ; ανθρωποι της νυχτας και οι 2 απ την ιδια πολη , λογικο να γνωριζεστε .
-
Το μπορει τι το ηθελες ; ανθρωποι της νυχτας και οι 2 απ την ιδια πολη , λογικο να γνωριζεστε .
Αχ ρε Otso......
Το 1986 πιτσιρικάς ξεκίνησα το Παγκράτιο - Kick Box. Εκεί πήγαινε και ο Μπάμπης. Από εκεί τον ξέρω.
Κρίνεις εύκολα..... -
Αχ ρε Otso......
Το 1986 πιτσιρικάς ξεκίνησα το Παγκράτιο - Kick Box. Εκεί πήγαινε και ο Μπάμπης. Από εκεί τον ξέρω.
Κρίνεις εύκολα.....Τι κρινω ρε συ ; πλακα κανω , εσεις οι βορειοι μου φαινεται δεν εχετε αισθηση του χιουμορ .
Φορουμ ειναι θα καθησουμε να μιλαμε σοβαρα η να θιγομαστε ; -
Αχ ρε Otso......
Κρίνεις εύκολα.....Τι κρινω ρε συ ; πλακα κανω , εσεις οι βορειοι μου φαινεται δεν εχετε αισθηση του χιουμορ .
Φορουμ ειναι θα καθησουμε να μιλαμε σοβαρα η να θιγομαστε ;Το μπορει τι το ηθελες ; ανθρωποι της νυχτας και οι 2 απ την ιδια πολη , λογικο να γνωριζεστε .
Τι σε ενόχησε;
Το "Κρίνεις εύκολα" σε πείραξε; Κρίνεις σου είπα. Κακό είναι;
Τη μία μου ζήτησες το λόγο που έβαλα για τον Μπάμπη.
Την άλλη τον χαρακτήρισες ωθο....Δε μίλησα.
Αφού ήσουν 3 στα 3 εκτός. Έξω έπεσες.Τους Βόρειους άσε τους. Σε εμένα απευθύνεσαι. Δεν εκπροσωπώ τους Βόρειους.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]