-
Με τόσο αριστερούλικο κλάμα, θα πλημμυρίσουν και τα νησιά...

Θα τους τρέφει το κόμμα τους νησιώτες ή τα αριστερά λεφτόδεντρα και αν αντιδρούν έχουν κάτι ξερονήσια εκεί δίπλα να τους πάνε εκδρομή οι αριστερούληδες, γιατί όλο Σιβηρία, Σιβηρία πόσους να χωρέσει...

-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Με τόσο αριστερούλικο κλάμα, θα πλημμυρίσουν και τα νησιά...

Θα τους τρέφει το κόμμα τους νησιώτες ή τα αριστερά λεφτόδεντρα και αν αντιδρούν έχουν κάτι ξερονήσια εκεί δίπλα να τους πάνε εκδρομή οι αριστερούληδες, γιατί όλο Σιβηρία, Σιβηρία πόσους να χωρέσει...

Πόση καλοσύνη
Γύρω μου κι εντός
Από του παντός
Τη μεγαλοσύνηΒάρκα με προσμένει
Μ’ανοιχτό πανί
Κι οι εφτά ουρανοί
Πάνω μου ανοιγμένοιHappy day
To τραγουδαγε ο κρουζερ μικρος
-
Ξέρεις ότι σε συμπαθώ, γιατί είσαι αυθεντικός μη προνομιούχος...

-
This post is deleted! -
Πιστευετε οτι θα καταρρευσουν οι τιμες των ακινητων λογω της αυξησης στο πετρελαιο και των αδυναμιων των ακινητων οπως μας εδειξε η περιπτωση του Ντουμπαι;
-
Το αντίθετο πιστεύω. Ένα ακίνητο θεωρείται ασφαλές καταφύγιο για κεφάλαια όταν υπάρχει γενικότερη ανασφάλεια.
-
Σε όλες τις περιόδους αναταραχής, είτε εξωτερικές, είτε εσωτερικές, τα καταφύγια είναι τα ακίνητα και τα πολύτιμα μέταλλα.
-
Δηλ να αγορασουμε ακινητα στο Ντουμπαι;
-
Μην σου πω και στην Τεχεράνη και στο Ισπαχάν, που είναι και το περίφημο Ρόδο.
-
Tel Aviv?
-
@wantone said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δηλ να αγορασουμε ακινητα στο Ντουμπαι;
Οικόπεδα και χωράφια, ΟΚ. Για σπίτια, μάλλον όχι.
-
@tgd said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δηλ να αγορασουμε ακινητα στο Ντουμπαι;Οικόπεδα και χωράφια, ΟΚ. Για σπίτια, μάλλον όχι.
γιατι; τι θα πάθουν;
-
Tel Aviv?
55000 το τμ είχε πριν από 1-2 χρόνια όπως μου έλεγαν κάποιοι από εκεί. Για αυτό τα 4-5000 εδώ τους φαίνονταν τζάμπα...

-
Tel Aviv?
55000 το τμ είχε πριν από 1-2 χρόνια όπως μου έλεγαν κάποιοι από εκεί. Για αυτό τα 4-5000 εδώ τους φαίνονταν τζάμπα...

Έδειξα τις προάλλες σε Ισραηλινό μια βιοκλιματική μονοκατοικία του 2015, σε 5,4 στρέμματα με 400κ και δεν το πήρε γιατί φοβήθηκε ότι κάτι παίζει για να είναι τόσο φθηνό….

-
-
-
Δεν το είδα το βίντεο εννοείται, αλλά όχι δεν θα τις εκτινάξει για πολλούς λόγους, αλλά είπαμε πάω για καφέ.
-
Δεν το είδα το βίντεο εννοείται, αλλά όχι δεν θα τις εκτινάξει για πολλούς λόγους, αλλά είπαμε πάω για καφέ.
που πηγες, στο Gardenista στο Χαλάνδρι?

η άνοδος των τιμών αναφέρθηκε στα ακριβά ακίνητα που θα επιδιώξουν να αγοράσουν κάποιοι πλούσιου απο χώρες του εξωτερικού που θα θέλουν να έρθουν να ζήσουν σε ένα πιο "σταθερό" περιβάλλον. να σου πω την αλήθεια δεν το αποκλείω πάντως αυτό
-
Τα ακίνητα μεγάλου μεγέθους στην Βουλιαγμένη και στο Κεφαλάρι, απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό και προφανώς δεν επηρεάζουν την αγορά, όπως δεν επηρεάζει η τιμή μιας Φερράρι την τιμή ενός Τέσλα.
-
This post is deleted!
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ