-
-
Ηρθε update 2.1.
87 λεπτά λεει θελει
Τι διαφορές αναφέρει;
βλεπω διαφορα στο internet. Στην οθονη δεν μου ειπε κατι.
το πιο ενδιαφερον για το surf βελπω αυτο
BYD Dolphin/Seagull: Changes to the AC control panel, which may now display temperature bars instead of numbers and a, for some, less intuitive layout.
-
Βλεπω έχουν βγει και 2.1.1 και 2.1.2
-
-
Sε βίντεο φαίνεται και εξωτερική θερμοκρασία, αλλα λένε δεν το βλέπουν όλοι. Για να δουμε
-
εξωτερικη θερμοκρασια δειχνει πλεον
air condition δεν αλλαξε κατι μονο ο χρωματισμος του 1-17 για τα ποια ειναι κρυο και ποια ζεστη
και παλι εχασε ολες τις μνημες ραδιο. ποσο ανάπηρα ειναι τα νομιστερακια ?
-
Αυτά μου λεει για το update, αλλα δεν εχουν μυαλο καθολου
ενω δεν εχει διζωνικό αλλαξαν το δεξι χειριστήριο της οθόνης που ειχε την ενταση του ανεμιστήρα με την θερμοκρασία της 2η ζωνης, που στο στο surf κανει ότι και το αριστερο.
και αν θες να αλλαξεις ενταση πρέπει να μπεις στο μενου.
Προσοχη στο ICC γιατι εκτος απο το Penalty διαβασα ότι (οπως εκανε το yaris) ακινητοποιεί το οχημα με alarm αν δεν πιασεις το τιμόνι.

-
Και το 1 "add speed adjustment on curve feature for acc" δε με άρεσε στο dolphin, το έχω απενεργοποιημένο. Μειώνει πολύ την ταχύτητα στις στροφές.
Ίσως είναι χρήσιμο στις επαρχιακές οδούς, αλλά προσωπικά το acc και το icc το χρησιμοποιώ μόνο σε εθνικές οδούς, όπου οι καμπές είναι ήπιες και δε χρειάζεται να κόψει ταχύτητα το αμάξι. -
ενω δεν εχει διζωνικό αλλαξαν το δεξι χειριστήριο της οθόνης που ειχε την ενταση του ανεμιστήρα με την θερμοκρασία της 2η ζωνης, που στο στο surf κανει ότι και το αριστερο.
Προσοχη στο ICC γιατι εκτος απο το Penalty διαβασα ότι (οπως εκανε το yaris) ακινητοποιεί το οχημα με alarm αν δεν πιασεις το τιμόνι.
το προβλημα με το volume λυθηκε; Αυτο που ηταν πολυ "δυνατα" η ενταση της μουσικης που προερχοταν απο το κινητο, ακομα και αν το ειχες στο κατωτατο δυνατο επιπεδο.
-
το προβλημα με το volume λυθηκε; Αυτο που ηταν πολυ "δυνατα" η ενταση της μουσικης που προερχοταν απο το κινητο, ακομα και αν το ειχες στο κατωτατο δυνατο επιπεδο.
απο το κινητο παιζω amazon music μεσω android auto και αυτο ηταν πολυ χαμηλα. δεν ειχα δει αυτο που λες
-
απο το κινητο παιζω amazon music μεσω android auto και αυτο ηταν πολυ χαμηλα. δεν ειχα δει αυτο που λες
Και εγω μέσω CarPlay παίζω και υπήρχε το θέμα που ανέφερα. Μάλιστα διάβασα ότι το είχαν αναφέρει και άλλοι. Εκτός αν αφορούσε μόνο iOS ή μόνο το «μεγάλο» dolphin. Κουφό.
-
-
-
καποιο γλοβαλ site υπαρχει για επικοινωνία με θεματα προς βελτίωση ?
μονο τηλ βλέπω σε sales κτλ
μονο το ελληνικο site εχει φορμα αποστολής στο site του
-
-
Οι πρώτες τιμές του νέου BYD ATTO 3 EVO (πίνακας) Γαλλία https://share.google/D0FOFcXTSpUwoDOiW
Χωρίς να έχω χαρεί με εξοπλισμους σε άλλα μοντέλα νομίζω ότι Γαλλία είναι αρκετά ακριβότερα τα byd.
Άρα εδώ η καλή έκδοση να είναι οριακά κάτω από 40Κ -
το atto 3 πρωτης γενιας ηταν οκ αλλα υστερουσε σε καποια πραγματα
το νεο atto 3 evo ειδικα στην awd εκδοση ειναι εξαιρετικο και διορθωσε σχεδον ολες τις ελειψεις που ειχε το πρώτο. και ποιοτικα αναβαθμιστηκε και σε αναρτηση και σε κυκλωμα 800V και σε μπαταρια και εκδοση awd που ελειπε από τετοιο αμαξωμα. Μονο εξωτερικα εμεινε ιδιο!! Αν κοιταγα για ηλεκτρικο θα ηταν ψηλα στην λίστα πλεον
περασε και το deepal s05 awd που θα ηταν η επιλογη μου
-
και εχει και ανεκτο μεγεθος κατω απο 4.50μ
-
-
και εχει και ανεκτο μεγεθος κατω απο 4.50μ
ΝΑΙ ακριβως , μα για αυτό το βαζω στις πρωτες επιλογες και πανω από το τεσλα . Λογω μεγεθους, γιατι τα τεσλα παραειναι τεραστια "για μενα παντα"
Για εσένα και για όλη την κοινωνία!
Στην Ελλάδα αν το Υ ήταν 4.50μ θα είχε τις διπλές πωλήσεις . Στις ΗΠΑ βέβαια που τους ενδιαφέρει όσο μακρύτερο τόσο καλυτερο. Εδώ το μήκος σε συνδυασμό και με το εξωφρενικό φάρδος ( χωρίς ωφέλεια μάλιστα για τους πίσω επιβάτες) κόβουν πολλές πωλήσεις ακόμα και αυτών που τα γουστάρουν πολύ.
BYD forum