-
@ilias-a said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Οι περισσοτερες ειναι με θροστ αλλα υπαρχουν και ρουλεμανατες.
βαζουν στα αμαξακια μας ρουλεμανατες ; φανταζομουν σε πολυ ακριβα αμαξια .
-
@otso said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@ilias-a said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Οι περισσοτερες ειναι με θροστ αλλα υπαρχουν και ρουλεμανατες.
βαζουν στα αμαξακια μας ρουλεμανατες ; φανταζομουν σε πολυ ακριβα αμαξια .
Τα αυτοκινητα της σειρας με θροστ.
-
@w202-amg said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Αγόρασα δίσκους για το allroad ...... ( Υπέρβαροι.......)
Δεν έχουν τρύπα για βιδουλα συγκράτησης. Και αυτοί που είναι πάνω στο αμάξι είναι ελεύθεροι χωρίς βίδα. Είναι αποδεκτό αυτό?! Ναι οκ στην1η συναρμολόγηση αλλά από εκεί και πέρα πες βγάζεις ζάντα,κουνάς το δίσκου στο μουαγιε, έπιασε σκουριά κάτι δεν θα ξαναπατήσει άψογα.... Είναι λογικό?Πολυπραγμων φαρμακοποιος , ο ντα βιντσι της καλαμπακας .
Εγω ουτε απεξω δεν θα περναγα , οχι να αγορασω και φαρμακα Με τοσα που εχει στο κεφαλι του διολου απιθανο να σου δωσει κανα δηλητηριο και να σε στειλει .
Ρε η παπας παπας η ζεβγας ζεβγας
Φαντασου τον Ηλια η τον κρουζερ να πουλανε φαρμακα .
Αυτος εκει ομως μπαινει στα χωραφια τους . -
@sarantism said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Η τουρμπίνα είτε είναι σε diesel είτε σε βενζίνη, έχει κάποια χιλιόμετρα ζωής και μετά πρέπει να της αλλάξεις ρουλεμάν κλπ;
Βασικα δεν εχει ρουλεμαν
γυρναει σε ενα φιλμ λαδιου
γι αυτο και βασικο να μην ξεκινας αμεσως να μην σβηνεις αμεσως
αν πιασει καρβουνιλα την εβαψεςΚουζινέτα είναι η λέξη που ψάχνεις.
-
@super-t said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@sarantism said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Η τουρμπίνα είτε είναι σε diesel είτε σε βενζίνη, έχει κάποια χιλιόμετρα ζωής και μετά πρέπει να της αλλάξεις ρουλεμάν κλπ;
Βασικα δεν εχει ρουλεμαν
γυρναει σε ενα φιλμ λαδιου
γι αυτο και βασικο να μην ξεκινας αμεσως να μην σβηνεις αμεσως
αν πιασει καρβουνιλα την εβαψεςΚουζινέτα είναι η λέξη που ψάχνεις.
Σωστος , αλτσχαιμερ , και δεν τολμαω να ζητησω κανα φαρμακο απ τον φαρμακοτριφτη με τις παλιες μερσεντες
-
-
Όντως δεν το είχα σκεφτεί αν σου φύγει τροχός..... για να δούμε αύριο!( Έχει φάση να μην έχει το μουαγιε τρύπα)
Αμάν βρε οτσοοο
δεν το κάνω για να γλιτώσω χρήματα, είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τώρα έπλυνα στο μπάνιο τους δίσκους,να φύγουν λάδια, στέγνωμα, και θα πιάσω το πινέλο να κάνω τον Πικάσο. Αν αύριο έχω χρόνο όπως προβλέπω θα γίνει ωραία δουλειά. -
Όντως δεν το είχα σκεφτεί αν σου φύγει τροχός..... για να δούμε αύριο!( Έχει φάση να μην έχει το μουαγιε τρύπα)
Αμάν βρε οτσοοο
δεν το κάνω για να γλιτώσω χρήματα, είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τώρα έπλυνα στο μπάνιο τους δίσκους,να φύγουν λάδια, στέγνωμα, και θα πιάσω το πινέλο να κάνω τον Πικάσο. Αν αύριο έχω χρόνο όπως προβλέπω θα γίνει ωραία δουλειά.Δεν ειπα οτι εισαι τσιγκουνης , αλλά ειναι τοσα πολλα που μονο ψυχοθεραπεια δεν ειναι .
Εσυ λες οτι δεν προλαβαινεις και οδηγας με την ταυτοτητα στο στομα μετα .
Αν φυτευεις μπιγκονιες και χρυσανθεμα και κουρευεις και το γκαζον τι να πω .
Συνηθως κανουν σαν παλαβοι αυτοι που δεν θελουν να γυρισουν σπιτι τους , αλλά για σενα ειναι μαλλον νωρις αν και ποτε δεν ξερεις . -
Μη του απαντάς, κρατάει στυλο και συμπληρώνει τον φάκελο σου!
-
Αμάν βρε οτσοοο
δεν το κάνω για να γλιτώσω χρήματα, είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τώρα έπλυνα στο μπάνιο τους δίσκους,να φύγουν λάδια, στέγνωμα, και θα πιάσω το πινέλο να κάνω τον Πικάσο. Αν αύριο έχω χρόνο όπως προβλέπω θα γίνει ωραία δουλειά.Δεν ειπα οτι εισαι τσιγκουνης , αλλά ειναι τοσα πολλα που μονο ψυχοθεραπεια δεν ειναι .
Συνηθως κανουν σαν παλαβοι αυτοι που δεν θελουν να γυρισουν σπιτι τους , αλλά για σενα ειναι μαλλον νωρις αν και ποτε δεν ξερεις .Χαχαχαχα

είναι η εποχή του χρόνου ένα τρίμηνο που τα σκ έχω χρόνο,Ε πρέπει να βγάλω τα σπασμένα.
Ανακατασκευή καλωδίωσης κινητήρα το επόμενο βήμα.
Ήρθε και η μεμβράνη ppf -
Πόσο πήρες τη μεμβράνη; Μάρκα;
-
Αμάν βρε οτσοοο
Συνηθως κανουν σαν παλαβοι αυτοι που δεν θελουν να γυρισουν σπιτι τους , αλλά για σενα ειναι μαλλον νωρις αν και ποτε δεν ξερεις .Χαχαχαχα

είναι η εποχή του χρόνου ένα τρίμηνο που τα σκ έχω χρόνο,Ε πρέπει να βγάλω τα σπασμένα.
Ανακατασκευή καλωδίωσης κινητήρα το επόμενο βήμα.
Ήρθε και η μεμβράνη ppfβγαλε και δειξε μας και καμμια φωτο ντε
-
@lap said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Μάρκα Κινέζος AliExpress. 58cm*10m 45€.
Προς το παρόν με κορόιδεψε είναι 45cm. Είναι έτοιμη για τοποθέτηση, έβαλα ένα κομματάκι στο μαγαζί σε τζαμι,οκ..... Θα δείξει στο αμάξι.
I just found this on AliExpress:
58x200/400..600CM 3 Layers Glossy PPF Clear Car Paint Protection Film Wrap Vinyl Car Auto laptop Vehicle Paint Shield Transparen
https://a.aliexpress.com/_ExlXveM
Αύριο αν όλα πηγαίνουν καλά φώτο από φρένα.
Προς το παρόν η μπογιά που είχα αγοράσει για λευκή.....μας βγήκε μαύρη..... -
Τζάμπα!
Λες να αξίζει;
-
Τζάμπα!
Λες να αξίζει;
Θα σας πω. Τώρα θα προλάβω μόνο φανάρια να βάλω. Πάντως την περίμενα πιο μεγάλου πάχους.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........