-
@bill_hsd said in Renault Clio VI:
@lap said in Renault Clio VI:
@ad276 said in Renault Clio VI:
Μισ χαρά είναι οι τιμές.
Αν αναλογιστηται ότι το σωστό γιαρις style αρχίζει από τα 25.Όχι και το Yaris είναι παράλογα ακριβό
Το οποίο Yaris το παίρνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και οποτε θέλεις το πουλάς και παίρνεις ένα μεγάλο ποσοστό των χρημάτων σου πίσω.
Με το Clio (όσο αξιόλογο κι αν είναι, αν και προσωπικά και μόνο λόγω σχεδίασης δεν με τρελαίνει), ισχύει το ίδιο;
Ποιος ιδιώτης θα δώσει τη σήμερον ημέραν 28.000 για Clio;Εδώ το yaris gr sport έχει 31 σχεδόν .
-
Μισ χαρά είναι οι τιμές.
Αν αναλογιστηται ότι το σωστό γιαρις style αρχίζει από τα 25.Όχι και το Yaris είναι παράλογα ακριβό
Για πες ένα φουλ υβριδικό φτηνο;
Και μη μου πεις το Σουιφτ.Αυτο είναι ήπια υβριδικό,δηλαδή της πλάκας. -
Το αντίστοιχο του Clio techno hybrid είναι το mg3 στη μεσαία έκδοση με 22Κ, διαφορά 4Κ
Και αυτό ακριβούτσικο είναι, πήραν θάρρος και αυτοί και το τσιμπάν αλλά οκ,
Έχει και μεσαίο αερόσακο, πίσω κεντρικούς αεραγωγούς και ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις!
Το Clio είναι πιο όμορφο σαφέστατα και με καλύτερο πάτημα, αλλά φαίνεται πως άνετα μπορούν να μας προσφέρουν υβριδικά με 21-22Κ
Στα τεστ ευστάθειας δεν είναι καθόλου κακό!
-
Μισ χαρά είναι οι τιμές.
Το οποίο Yaris το παίρνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και οποτε θέλεις το πουλάς και παίρνεις ένα μεγάλο ποσοστό των χρημάτων σου πίσω.
Με το Clio (όσο αξιόλογο κι αν είναι, αν και προσωπικά και μόνο λόγω σχεδίασης δεν με τρελαίνει), ισχύει το ίδιο;
Ποιος ιδιώτης θα δώσει τη σήμερον ημέραν 28.000 για Clio;Εδώ το yaris gr sport έχει 31 σχεδόν .
Τα γουστα πληρώνονται...
Όπως εχω ξαναπεί, οι GR Sport εκδόσεις των Toyota είναι "αλλά αμάξια" σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις.
Οι πιο mainstream εκδόσεις του Yaris ειναι αρκετά φθηνότερες. -
Μισ χαρά είναι οι τιμές.
Τα γουστα πληρώνονται...
Όπως εχω ξαναπεί, οι GR Sport εκδόσεις των Toyota είναι "αλλά αμάξια" σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις.
Οι πιο mainstream εκδόσεις του Yaris ειναι αρκετά φθηνότερες.Για να μην λέμε ότι θέλουμε, καλό το Yaris αλλά σε ποιότητα κατασκευής και κύλισης είναι μάλλον έτη φωτός πίσω από το Clio. Το μόνο που δίνω στο Yaris είναι η ενδεχόμενη αξιοπιστία.
-
Καλά ηρέμησε και εσύ! Τα μεγαλοποιείς κάπως!
-
Καλά ηρέμησε και εσύ! Τα μεγαλοποιείς κάπως!
Καθόλου….έχω οδηγήσει το Yaris αρκετά για να έχω άποψη. Σε θέματα κύλισης και συμπεριφοράς πίσω ακόμα και από το 208 μου, χωρίς όμως να το θεωρώ κακό.
-
Μισ χαρά είναι οι τιμές.
Τα γουστα πληρώνονται...
Οι πιο mainstream εκδόσεις του Yaris ειναι αρκετά φθηνότερες.21600 ξεκινάει το Γιαρις, αλλά έχει πολλές ελλείψεις. Για παράδειγμα εάν θες φώτα LED πρέπει να πας στην style η οποία έχει 25000.Το Κλιο, σε αντίθεση,τα έχει στάνταρ από την βασική. Ακόμη και το δικό μου απλό ατμοσφαιρικό χιλιαρι τα έχει στανταρ και είναι και του 2020.Τα ίδια ισχύουν και για το Αιγκο και για το Γιαρις κρος. Πρέπει να ανέβεις αρκετά σε επίπεδο εξοπλισμού για να σου δώσουν τα LED.
Είπαμε καλά, άγια και αξιόπιστα τα Τογιοτα, αλλά την έχουν δει πολύ VIP εκεί στην Τογιοτα και δε σταματούν εκεί. Το γέλιο πέφτει και μετά την αγορά. Δείτε τι χρεώνουν στα σερβις μετα. Την έχουν δει mercedes. Γι αυτό τους κούνησα μαντήλι και πήγα σε άλλο συνεργείο. -
Δεν πρόκειται να ξανασυμμετασχω σε μια ακόμη ατέρμονη συζήτηση περί των Toyota.
Απλά θα μου επιτρέψετε να εχω μια εντελώς διαφορετική εικόνα για ολα όσα προαναφέρατε (value for money, ποιότητα, αποδεδειγμένη αξιοπιστία, κόστη service κλπ.), κατι που εξάλλου αποτυπώνεται και στη σχεδόν μονοπωλιακή θέση που εχουν εδώ και χρονια τα Toyota στις ιδιωτικές πωλήσεις στην Ελλάδα (και ειδικά τα Yaris-Yaris Cross).
Δεν νομίζω να την έχουν "πατησει" τόσο άσχημα οι χιλιάδες ιδιοκτήτες τους... -
Από την άλλη δεν έχει ACC και μεσαίο αερόσακο στον βασικό εξοπλισμό που έχει το Yaris.
Τα led τα βάζεις και ως aftermarket μιας και έχει προτζέκτορα
-
Δεν πρόκειται να ξανασυμμετασχω σε μια ακόμη ατέρμονη συζήτηση περί των Toyota.
Απλά θα μου επιτρέψετε να εχω μια εντελώς διαφορετική εικόνα για ολα όσα προαναφέρατε (value for money, ποιότητα, αποδεδειγμένη αξιοπιστία, κόστη service κλπ.), κατι που εξάλλου αποτυπώνεται και στη σχεδόν μονοπωλιακή θέση που εχουν εδώ και χρονια τα Toyota στις ιδιωτικές πωλήσεις στην Ελλάδα (και ειδικά τα Yaris-Yaris Cross).
Δεν νομίζω να την έχουν "πατησει" τόσο άσχημα οι χιλιάδες ιδιοκτήτες τους...Δεν ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο. Η σύζυγός μου έχει Αιγκο εδώ και 15 χρόνια και δεν το αλλάζουμε με τίποτα Απλά κάνω διαπίστωση σε σχέση με το δικό μου Κλιο του οποίου τα σερβις είναι σε πιο γήινες τιμές. Απλά δεν μου πιάνουν τον κ@@@.
Απαράδεκτο να χρεώνουν το απλό σερβιςτου Αιγκο, οσο το γενικό του Κλιο. -
Από την άλλη δεν έχει ACC και μεσαίο αερόσακο στον βασικό εξοπλισμό που έχει το Yaris.
Τα led τα βάζεις και ως aftermarket μιας και έχει προτζέκτορα
Acc έχει στάνταρ από την βασική έκδοση, που είδες ότι δεν έχει;
Οσο για τα aftermarket led το παίρνω απλά ως αστείο. Εαν δεν τοποθετηθούν σωστά στραβωνουν τους αντίθετα κινουμενους, και αυτό αφορά το 95% των περιπτώσεων αλλαγής σε αυτά. -
Σωστά! Εχει από την βασική. Χμμμ πάλι καλά.
Καλά οποιοδήποτε μαγαζί περνάει led λαμπτήρες τα ρυθμίζει. Αυτοί που τ αλλάζουν σπίτι τους είναι αυτοί που σε τυφλώνουν
-
Εντωμεταξύ βλέπω πως τα πακέτα εξοπλισμού απευθύνονται αποκλειστικά λέει στις αυτόματες εκδόσεις.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι μονάχα οι αυτόματες εκδόσεις τα παίρνουν ;;;
-
Εντωμεταξύ βλέπω πως τα πακέτα εξοπλισμού απευθύνονται αποκλειστικά λέει στις αυτόματες εκδόσεις.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι μονάχα οι αυτόματες εκδόσεις τα παίρνουν ;;;
Γαλλικές παραξενιές;
Ή θεωρούν ότι το tce115 δεν θα πουλήσει ιδιαίτερα; -
Οπότε εάν ίσχυαν όσα είπε ο πωλητής για τα 25,5 με το κλειδί στο χέρι για το υγραερίου εάν θες περιφερειακές κάμερες και blind spot πας στα 26,5Κ
-
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κάνει το βενζίνης 21400 και να παίρνει 4 χιλιάρικα πάνω το υγραέριο.
-
Πάει πακέτο αποκλειστικά με το αυτόματο. Με το ζόρι δηλαδή.
-
@jimkl-0 said in Renault Clio VI:
Αμαξάρα είναι τώρα τι λέει ο Lap, πιο μεγάλο κ πιο ευρύχωρο από τη προηγούμενη γενιά, εμφανισιακά ίσως το καλύτερο hatchback της αγοράς και κινητήρες για όλα τα γούστα. το Audi Α3 στα 28K είναι πιο γυμνό κ από μένα στη ντουζιέρα χωρίς τεχνολογία κινητήρα τίποτα, και από χώρους ακόμα χειρότερα.
Άλλο τον κοινό στο οποίο απευθύνονται
Σήμερα που ήμουν αντιπροσωπεία, το είδα από κοντά το A3, στην βασική έκδοση inspire, των 27500€, καλό δε λέω, αλλά προτιμώ το Clio LPG.
Είχα μαζί μου όμως και μια 50αρα κυρία
, που της άρεσε και σίγουρα προτιμά το A3....από την Clio.
Audi να ναι και ότι να ναι

-
Στον δρόμο ομως θα φανεί φαντάζομαι η διαφορά τους.
Renault Clio VI