-
@georgekn said in Toyota Yaris Cross:
@a-d-p said in Toyota Yaris Cross:
@kkostask said in Toyota Yaris Cross:
Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και ο όγκος των αυτοκινήτων που έχουν πουληθεί. Από την άλλη τα υβριδικά έχουν κάποια πολύ ακριβά ανταλλακτικά….μόνο το inverter κάνει 6-7 χιλιάρικα.
Χέρι χέρι πάνε αυτά

Μεταχειρισμένα πάντως δεν αξίζουν πολλά....φωτό απο Ebay.

Γι αυτούς τσάμπα είναι,
το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουληθούν γρήγορα και σε αυτό βοηθά ο μεγάλος αριθμός σε κυκλοφορία .
Γενικά πιστεύω ότι ένα εμπορικό όχημα, είναι "εμπορικό" παντού
.Σίγουρα παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, θα ρωτήσω κάποιον "ειδικό" με την πρώτη ευκαιρία

.Πάντως το ότι τα smart σταμάτησαν να τα ασφαλίζουν για κλοπή οι ασφαλιστικές, εξηγείται εύκολα αν πας βόλτα σε κάποιον καταυλισμό

.Γνωρίζω περίπτωση κάποιου που του έκλεψαν 3 (τρία) διαφορετικά. Τον είχα πάρει τηλέφωνο για να τον ενημερώσω ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο που του έκλεψαν (κατεστραμμένο), χωρίς να γνωρίζω ότι του είχαν κλέψει τρία και κάναμε 10 λεπτά να συνεννοηθούμε

-
Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και ο όγκος των αυτοκινήτων που έχουν πουληθεί. Από την άλλη τα υβριδικά έχουν κάποια πολύ ακριβά ανταλλακτικά….μόνο το inverter κάνει 6-7 χιλιάρικα.
Χέρι χέρι πάνε αυτά

Τόσο κάνει καινούργιο…δεν θυμάστε μάλλον την περίπτωση που γράφτηκε εδώ με άνθρωπο που έμεινε με Corolla cross και πήγε η οδική να το βάλει μπρος με καλώδια και το έκαψε…του ζήτησαν κοντά στα 7 για επισκευή και τελικά με μανούρα τον κάλυψε η οδική.
-
Γνωρίζω περίπτωση κάποιου που του έκλεψαν 3 (τρία) διαφορετικά. Τον είχα πάρει τηλέφωνο για να τον ενημερώσω ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο που του έκλεψαν (κατεστραμμένο), χωρίς να γνωρίζω ότι του είχαν κλέψει τρία και κάναμε 10 λεπτά να συνεννοηθούμε

Το έχω κάνει εικόνα και γελάω μόνος μου!!!
Με κοιτάει η σύζυγος και οι μικρές σαν να είμαι τρελός! (Ίσως και να είμαι, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης!) -
Να συμπληρώσω ότι κλέβουν αυτοκίνητα για να κάνουν παράνομες ενέργειες, δλδ δεν πάνε με το προσωπικό τους αυτοκίνητο να κλέψουν οι άνθρωποι

, οπότε βοηθά να είναι κάποιο συνηθισμένο, που κυκλοφορεί πολύ, στην περίπτωση που στραβωσει η δουλειά
Σκέψου να αναζητά η αστυνομία ένα Toyota Yaris, ψύλλος στα άχυρα
και από την άλλη να αναζητείται mitsubishi lancer evo8 

ποιο θα βρεθεί ευκολότερα; -
Να συμπληρώσω ότι κλέβουν αυτοκίνητα για να κάνουν παράνομες ενέργειες, δλδ δεν πάνε με το προσωπικό τους αυτοκίνητο να κλέψουν οι άνθρωποι

, οπότε βοηθά να είναι κάποιο συνηθισμένο, που κυκλοφορεί πολύ, στην περίπτωση που στραβωσει η δουλειά

ποιο θα βρεθεί ευκολότερα;Πιστεύεις ότι θα βρείτε Evo 8???
Ούτε στις κάμερες παρακολούθησης κατά την διαφυγή δεν θα φανεί!!!
Άσε που ελάχιστοι θα ξεχωρίσουν ότι είναι το 8. Τα 7-8-9 που είναι βασισμένα στην ίδια έκδοση lancer μόνο καμμένοι με αυτοκίνηση, μπορούν να τα ξεχωρίσουν! (Αλλά και πάλι δεν είναι πολλά οπότε μάλλον αν το πιάσει καμιά κάμερα θα το βρείτε)
Όμως το αυτοκίνητο διαφυγής πρέπει να δώσει την δυνατότητα διαφυγής! Άντε σε καταδίωξη να ξεφύγεις με Yaris!
Ωραία κουβέντα ανοίγεις! Για δώσε προτάσεις για να γλιτώσουμε αν κάνουμε καμία ληστεία!!! -
@nickthetrib said in Toyota Yaris Cross:

ποιο θα βρεθεί ευκολότερα;Πιστεύεις ότι θα βρείτε Evo 8???
Ούτε στις κάμερες παρακολούθησης κατά την διαφυγή δεν θα φανεί!!!
Άσε που ελάχιστοι θα ξεχωρίσουν ότι είναι το 8. Τα 7-8-9 που είναι βασισμένα στην ίδια έκδοση lancer μόνο καμμένοι με αυτοκίνηση, μπορούν να τα ξεχωρίσουν! (Αλλά και πάλι δεν είναι πολλά οπότε μάλλον αν το πιάσει καμιά κάμερα θα το βρείτε)
Όμως το αυτοκίνητο διαφυγής πρέπει να δώσει την δυνατότητα διαφυγής! Άντε σε καταδίωξη να ξεφύγεις με Yaris!
Ωραία κουβέντα ανοίγεις! Για δώσε προτάσεις για να γλιτώσουμε αν κάνουμε καμία ληστεία!!!
🤭🤭 Ότι βλέπω σε ταινίες σας λέωΘα το βρουν, αλλά δεν ξέρω αν θα το φτάσουν

Σοβαρά τώρα, αν έχει διαθέσιμους αρκετούς Σταθμούς το Κέντρο και υπάρχει θέληση, δύσκολα μπορεί να ξεφύγει κάτι.
-
Χέρι χέρι πάνε αυτά

Τόσο κάνει καινούργιο…δεν θυμάστε μάλλον την περίπτωση που γράφτηκε εδώ με άνθρωπο που έμεινε με Corolla cross και πήγε η οδική να το βάλει μπρος με καλώδια και το έκαψε…του ζήτησαν κοντά στα 7 για επισκευή και τελικά με μανούρα τον κάλυψε η οδική.
Το θυμάμαι ότι κάνει τόσο...απλά το κλεμμένο πουλιέται σαν μτχ...για αυτό έβαλα πόσο κάνουν τα μτχ.
-
@bathan said in Toyota Yaris Cross:
Διαβάζω πως το YC είναι πρώτο σε κλοπές, τι γίνεται ρε παιδιά ;
Ως παθών που είμαι, το επιβεβαιώνω (μου το ανέφεραν στο τμήμα).
Άλλα για ανταλλακτικά, άλλα για παραποίηση στοιχείων και πούλημα, άλλα για λοιπές παράνομες ενέργειες που δεν χρειάζεται να αναφερθούν εδώ.
Εγώ αυτό που θα πω στους κατόχους είναι να απενεργοποιήσουν το keyless entry, να το βάλουν σε κλειστό γκαράζ και σίγουρα ολική κλοπή. -
@stelios7 said in Toyota Yaris Cross:
@bathan said in Toyota Yaris Cross:
Διαβάζω πως το YC είναι πρώτο σε κλοπές, τι γίνεται ρε παιδιά ;
Ως παθών που είμαι, το επιβεβαιώνω (μου το ανέφεραν στο τμήμα).
Άλλα για ανταλλακτικά, άλλα για παραποίηση στοιχείων και πούλημα, άλλα για λοιπές παράνομες ενέργειες που δεν χρειάζεται να αναφερθούν εδώ.
Εγώ αυτό που θα πω στους κατόχους είναι να απενεργοποιήσουν το keyless entry, να το βάλουν σε κλειστό γκαράζ και σίγουρα ολική κλοπή.Όπου και να το έχεις αδερφέ, αν σε βάλουν στο μάτι και θέλουν να σε κλέψουν δεν την γλιτώνεις. Εγώ θα προτείνω να έχετε στην ασφάλεια και την μερική κλοπή μέσα με όσο το δυνατόν μικρότερη απαλλαγή γιατί μπορεί απλά να πάρουν ό,τι θέλουν και να μην ξεκινάει καν το αμάξι μετά.
Toyota Yaris Cross