-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αν δεν ξοδεύσει το κράτος σε περίοδο ύφεσης δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη. Αυτά είναι βασικά στοιχεία μακρο, αλλά όπως φαίνεται για κάποιους είναι άγνωστες έννοιες
Keynes, αυτός ο άγνωστος...
-
Δεν μ αρεσει που σημερα το πρωι που χαλαρωσαμε λιγο θυμηθηκα το επιδομα θερμανσης και μπηκα να κανω την αιτηση .
Αλλά εληγε στις 5 του μηνος .
Οποτε
μ αρεσει η μπουχεσα ο πιερακακης -
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μ αρεσει που σημερα το πρωι που χαλαρωσαμε λιγο θυμηθηκα το επιδομα θερμανσης και μπηκα να κανω την αιτηση .
Οποτε
μ αρεσει η μπουχεσα ο πιερακακηςΑυτή είναι η γαματοσυνη της Ελληνικής ψηφιοποίησης, να υπάρχουν προθεσμίες σε κάτι που το δικαιουσαι!!!
Δεν λέμε πως ψηφιοποίηση σημαίνει πως οποιοδήποτε τέτοιο επίδομα έπρεπε να καταβάλεται αυτόματα χωρίς καμία παρέμβαση του δικαιούχου, αυτό είναι επιστημονική φαντασία για τους απατεώνες του gov.gr
Αλλά ρε μαλάκες να χάνω κάτι που είναι προϋπολογισμένο και το δικαιούμαι λόγω προθεσμίας;
Ποιος ο λόγος να μην τρέχουν κάθε μήνα μια φορά την εφαρμογή από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τον επόμενο Απρίλη που είναι η σεζόν του πετρελαίου θέρμανσης και όποιοι καινούργιοι έχουν κάνει αίτηση να τα παίρνουν τότε ή σταδιακά , η οπότε τέλος πάντων τους βολεύει να κάνουν πληρωμές.
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οποτε
μ αρεσει η μπουχεσα ο πιερακακηςΑυτή είναι η γαματοσυνη της Ελληνικής ψηφιοποίησης, να υπάρχουν προθεσμίες σε κάτι που το δικαιουσαι!!!
Δεν λέμε πως ψηφιοποίηση σημαίνει πως οποιοδήποτε τέτοιο επίδομα έπρεπε να καταβάλεται αυτόματα χωρίς καμία παρέμβαση του δικαιούχου, αυτό είναι επιστημονική φαντασία για τους απατεώνες του gov.gr
Αλλά ρε μαλάκες να χάνω κάτι που είναι προϋπολογισμένο και το δικαιούμαι λόγω προθεσμίας;
Ποιος ο λόγος να μην τρέχουν κάθε μήνα μια φορά την εφαρμογή από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τον επόμενο Απρίλη που είναι η σεζόν του πετρελαίου θέρμανσης και όποιοι καινούργιοι έχουν κάνει αίτηση να τα παίρνουν τότε ή σταδιακά , η οπότε τέλος πάντων τους βολεύει να κάνουν πληρωμές.
Η λογική είναι να γλιτώσουν λεφτά από όποιον το ξέχασε, ή δεν μπόρεσε να το κάνει. Το Κράτος βέβαια ποτέ δεν σε ξεχνά όταν θελήσει να σου πάρει λεφτά...
Για να τα λέμε όλα όμως, την ελεημοσύνη των 250 Ευρώ την έδωσαν στους συνταξιούχους χωρίς να χρειαστεί αίτηση...
-
Ο @lap που εξαφανίστηκε;
-
@nasos said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο @lap που εξαφανίστηκε;
Έπεσε ο σέρβερ που υποστηρίζει το AI "lap"!!
-
@nasos said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο @lap που εξαφανίστηκε;
Toν εσκασες ποσο να αντεξει
τον ειχαμε δεδομενο
και τωρα μας λειπει
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]