-
Καλημέρα παιδιά. Για τους κατόχους του 1.5 tsi : Ο έλεγχος της στάθμης λαδιού είναι μόνο ηλεκτρονικός και δεν υπάρχει βέργα;
-
Στην κατηγορία του, είναι η χρυσή τομή. Με βάση την λογική εύκολα το προτιμά κάποιος σε σχέση με 3008,X1 και τον γιαπωνέζικο ανταγωνισμό RAV4, CRV.
Το CRV είναι καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ξεκινάει στα 50+ και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 10+ σε σχέση με το tiguan εκτός και εαν προκείται να κρατήσεις το αυτοκίνητο 20 χρόνια (ακόμη και να θες , μαλλον θα έχουν απαγορευτεί τα θερμικά).
Το RAV4 θα μπορούσε να είναι η επιλογή ειδικά εαν καταργήθει πρακτικά ο φόρος πολυτελείας, δεν ξέρω πως θα είναι το νεο αλλά το παλιο υστέρουσε πολύ σε ηχομόνωση.Το lexus ΝΧ είναι πλεον απλησίαστο σε τιμή.
Ειχα ενα 2.0TDI στην Ιταλία και πραγματικά είναι άλλο αυτοκίνητο σε σχέση με το 1.5. Η επιπλεον ροπή καλύπτει και την τεμπελιά του κιβωτίου και είναι ιδανικό highway car, πολύ καλύτερο από τις υβριδικές υλοποιήσεις honda, toyota σε ταχύτητες 120+. Από την άλλη επένδυση σε diesel το 2026 έχει αρκετά ρισκα.
-

#fresco
του συνεταιρου
αλλα εχω βουνο αυριο, καποια στιγμη μεσα στο μηνα θα το τεσταρω...
Tiguan R-Line More 204 Phev + Μπλε Nightshade + discover pro max και αν θυμαμαι καλα matrix κατιαληθεια ψηνεται κανεις για ενα v60 phev σε αψογη κατασταση 60k km σε γαματη τιμη?
ΑρΕς
μην με αρχισετε με τις φωτο, τις εχω κανει 30 σμικρυνσεις για να μπαινουν εδω -
Καλοταξιδο!
-
@gatoz said in VW Tiguan 2024:
αληθεια ψηνεται κανεις για ενα v60 phev σε αψογη κατασταση 60k km σε γαματη τιμη?
Πόσο γαμάτη;
-
Δεν πήγαινε στα βουνά ο συνέταιρος άρα καλή είναι.
Καλορίζικο πες του γάτε.
-
Η r line είναι υπερβολικά όμορφη για τα γούστα μου. Έχω 3 στη γειτονιά μαύρο, αυτό το μπλε και σήμερα είδα και άσπρο. Εξαιρετικά και τα 3.
-
Καλημέρα,Για πείτε ρε παιδιά,τι βενζίνη βάζετε εσείς;Εγώ από τότε που πήρα το αμάξι βάζω 98αρα.
-
@iancurtis said in VW Tiguan 2024:
Καλημέρα,Για πείτε ρε παιδιά,τι βενζίνη βάζετε εσείς;Εγώ από τότε που πήρα το αμάξι βάζω 98αρα.
Πιθανόν καλή επιλογή για το αυτοκίνητο αλλά κακή για την τσέπη σου. Στο T-Roc βάζω 95άρα.
Περιστασιακά βάζω και 98άρα αλλά μάλλον για ψυχολογικούς λόγους.
Δεν έχω διαπιστώσει διαφορά, ούτε στη λειτουργία του μοτέρ, ούτε σε μειωμένη κατανάλωση, ούτε σε αυξημένη αυτονομία. -
98 v-power Shell Τρίτες σε προσφορά. Μονίμως και από σταθερό βενζινάδικο. Και στο Tig και στο 308.
-
98αρα. Με προσφορες αλλα και εκτος αν δεν εχει κατσει το προγραμμα.
Ουτως η αλλως στα ταξιδια η διαφορα των 5ε ειναι αμελητεα.
Ξερω που βαζω και δεν αλλαζω. Στην χειροτερη εχουμε το fuelGR να βλεπουμε τι και πως...
VW Tiguan 2024