-

-
-
-
-
-
https://www.facebook.com/share/v/14MkguHohTT/
He's a genius!
-
Σύμφωνα με το πνεύμα των δημοσιεύσεων που επικρατούν στο τοπικό :
Στην Κομμουνιστική Κίνα το να είσαι μουσουλμάνος θεωρείτε φρενοβλάβεια
ευτυχώς θεραπεύεται

Τώρα όμως η περίπτωση του δημάρχου που δηλώνει κουμουνιστής μουσουλμάνος μάλλον είναι ανίατη ... τι ψηφίσατε ρε!
-
Ανοησία το βίντεο για την οικοδομή.
Δεν υπάρχει οικοδόμος με κράνος και γιλέκο και προφανώς με κατάλληλα παπούτσια...

-
@monman2 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σύμφωνα με το πνεύμα των δημοσιεύσεων που επικρατούν στο τοπικό :
Στην Κομμουνιστική Κίνα το να είσαι μουσουλμάνος θεωρείτε φρενοβλάβεια
ευτυχώς θεραπεύεται

Τώρα όμως η περίπτωση του δημάρχου που δηλώνει κουμουνιστής μουσουλμάνος μάλλον είναι ανίατη ... τι ψηφίσατε ρε!
FIRST, WE TAKE MANHATTAN

THEN, WE TAKE BERLIN !
-
Άρα συμφωνείς με τον ξάδελφο σου τον Τραμπ που αυτός τον χαρακτήρισε κομμουνιστή.
-
@kkostask said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Άρα συμφωνείς με τον ξάδελφο σου τον Τραμπ που αυτός τον χαρακτήρισε κομμουνιστή.
Δεν ξέρω αν αυτή ήταν απόπειρα βρετανικού χιούμορ, αλλά σου βγήκε λίγο γερμανικό.
Στην επόμενη προσπάθεια, πες μας ένα πιο πρωτότυπο, με μοιρογνωμόνιο...
Ξαδερφομπατζανάκης ενός κουμπάρου της κουνιάδας μου είναι, ο Ντόναλντ ο κομμουνιστοφάγος. -
Βρε παπαδιά, βρε παπαδιά, τι τον ποτίζεις...
Τι να μας πει ο Παμπλίτο κι ο άλλος ο Μπρέηκιν Μπαντ, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ρε... -
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Βρε παπαδιά, βρε παπαδιά, τι τον ποτίζεις...
Τι να μας πει ο Παμπλίτο κι ο άλλος ο Μπρέηκιν Μπαντ, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ρε...Οι συνταγές του ήταν ωραίες πάντως...παλαιοημερολογίτης...φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά....αλλά οκ κόκα δεν μου πήγαινε το μυαλό

Εδώ ένα άρθρο του 2017
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2964909/parthenios-to-montelo-pou-egine-archiepiskopos-vgazi-vivlio-magirikis -

-

-
ΚΟΚΑΚΙΑΣ

-
Πολύ κακό, για να είναι αληθινό;
-
Βιβ λα Φρανς!
-
-
Να μαθαίνουν οι φλωροι οι αθηνέζοι

Γελοιογραφία & Χιούμορ