-
Μέγιστος. Άξιος.
Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό πολιτισμό. Μεγάλη στεναχώρια.
Ποιητής, εξαιρετικός συνθέτης, σκεπτόμενος και με άποψη.
Είχε φίλους και εχθρούς όπως κάθε μεγάλη προσωπικότητα.
Ένας Άξιος Έλληνας και ένας Άξιος Άνθρωπος.
Και τι ζητάει;;;
-
Μόνο φίλους είχε.
Οι εχθροί ήταν απλά ηλίθιοι.
-
χμμμμμ
δεν θα μιλήσω τώρα -
-
@criuser said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Μέγιστος...
Ναι μέγιστος υποκριτής. Μουσικά δεν θα τον κρίνω, γιατι δεν μου αρέσει αυτή η μουσική.
Αλλά μέγιστος υποκριτής. Και φυσικά αμύθητα πλούσιος χωρίς να πληρώνει φόρους. Αριστερός κατά τα άλλα....
-
@omikrositalofilos said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Μονο Lithe, τιποτα καλυτερο για οδηγηση.-
Αισχος
-
@alexandros-k said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Αισχος
Οχι και αισχος ο lithe, ο bro δεν εχει ουτε ενα κακο κομματι
-
Αφήστε τους ανθρώπους να έχουν το δικαίωμα των απόψεων τους.
Για την μουσική ήταν μέγιστος.
Και επειδή είχε και το θάρρος της γνώμης τους, χωρίς να τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, πάλι μέγιστος ήταν.
-
-
@criuser said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Και επειδή είχε και το θάρρος της γνώμης τους, χωρίς να τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, πάλι μέγιστος ήταν.
Θάρρος της τσέπης του είχε....μέγα υποκριτής μόνο την κονόμα κοίταζε, ούτε τέχνη ούτε τίποτε άλλο. Και καπιλεύτηκε την αριστερή κουλτούρα και δήθεν επανάστα για να βγάλει φράγκα.
Μουσική είπα δεν θα κρίνω γιατι δεν μου αρέσει....σχεδόν τίποτα από Ελληνική μουσική.
-
-
-
Δεν το ειχα ακουσει , δεν ειμαι και πολυ φαν τους , αλλά καλο ειναι
Προτιμω το Mourning Palace ομως -
Ρε παιδια τι ηλικιες εχετε, συγγνωμη που ρωταω, αλλα αυτα δεν μου φαινονται "driving songs"
-
Εδώ άλλοι όταν οδηγούν ακούν προεκλογικες ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου, αυτά σε πείραξαν;
-
Ρε παιδια τι ηλικιες εχετε, συγγνωμη που ρωταω, αλλα αυτα δεν μου φαινονται "driving songs"
Τι σχεση εχει η ηλικια ? Για να μιλησω για μενα, συνηθως δεν ακουω μουσικη στο αμαξι. Οι πιο πολλοι που γραφουν εδω μεσα ειναι μεσηλικες, να ξερεις . Κι εγω , Εκλεισα τα 46
Εσυ για 30αρης μου κανεις
-
Εσυ για 30αρης μου κανεις
Εισαι κοντα ειμαι ακομα στα πρωτα αντα
-
Δεν το ειχα ακουσει , δεν ειμαι και πολυ φαν τους , αλλά καλο ειναι
Προτιμω το Mourning Palace ομωςΤα βάζω στο ίδιο επίπεδο...και με την ορχήστρα ειναι ακόμα καλύτερα. Ακου και το serpentine offering από την ίδια συναυλία, τα σπάει!
-
Εμένα φαίνεται η ηλικία μου από το όνομα. Μισός αιώνας αισίως....
-
@fanis75 said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Εμένα φαίνεται η ηλικία μου από το όνομα. Μισός αιώνας αισίως....
Χαχα να γινει ολοκληρος ευχομαι, το ρωτησα για πλακα γιατι μου εκαναν εντυπωση οι αντιδρασεις σας αλλα ναι καταλαβα ειστε ολοι ΠΟΛΥΥΥΥ μεγαλυτεροι
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ