-
@vangelis1 said in VW T-Roc:
Service value pack
Εδώ είναι η προσφορά για το Service value pack (Μπορεί κάποιος να το αγοράσει μέχρι να κάνει το 1ο service):
https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-services/service-and-parts.html/_layer/layers/after_sales/after_sales_release/service_and_parts/service_and_parts/service-volkswagen-value-pack/master.layerΜόνο αν κάποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα αξίζει το πακέτο. Πολύ δύσκολο να χρειαστούν αλλαγές σε δισκόπλακες και δίσκο-πλατό στην 4ετία.
-
Λοιπόν το Service value pack από το Γρατσια είναι 350 Εφάπαξ 1 φορά και ισχύει για 4 ΧΡΌΝΙΑ. Περιλαμβάνει τακάκια, διακοπλακες, μάκτρα, λάμπες (όχι led μόνο τις κανονικές) και βλάβη ΜΟΝΟ σε μηχανικά κιβώτια. Απ' ότι κατάλαβα λογικά στα 4 χρόνια θα χρειαστώ μόνο τακάκια και όχι διακοπλακες. Μάκτρα από αλλού. Άρα δεν αξίζει. Επίσης σκέφτομαι να κάνω μικτή ασφάλιση με απαλλαγή 300 η 500 ευρώ. Κάποια πρόταση παρακαλώ και τιμή (ετήσιο συμβόλαιο) από κάποιον που το έχει ψάξει
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις ευχές σας και την πολύτιμη βοήθεια σας.δεν αξίζει
μονο τακάκια θα χρειαστείς -
Service value pack
Εδώ είναι η προσφορά για το Service value pack (Μπορεί κάποιος να το αγοράσει μέχρι να κάνει το 1ο service):
https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-services/service-and-parts.html/_layer/layers/after_sales/after_sales_release/service_and_parts/service_and_parts/service-volkswagen-value-pack/master.layerΜόνο αν κάποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα αξίζει το πακέτο. Πολύ δύσκολο να χρειαστούν αλλαγές σε δισκόπλακες και δίσκο-πλατό στην 4ετία.
Έχει μια όριο τα 60.000 χλμ η προσφορά, οπότε.....

-
Service value pack
Έχει μια όριο τα 60.000 χλμ η προσφορά, οπότε.....

Ειδικά εγώ που κάνω max 10.000 χλμ το χρόνο δεν νομίζω να αξίζει. Το παλιό αυτοκίνητο το έχω 27 χρόνια (από το 1998) με 172.000 χλμ
-
Καλησπέρα
θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ (που είναι γνώστης) να μου πει τις παροχές και τις τιμές του VW CONNECT και VW CONNECT PLUS. Ξέρω ότι σε καινούργιο αυτοκίνητο το VW CONNECT είναι δωρεάν για 2 χρόνια. Και το κυριότερο ποιά από τις παροχές του φάνηκε χρήσιμη και αξίζει τον κόπο να πληρώσει κάποιος;
Φυσικά μιλάω πάντα για το T-ROC DREAM του 2025.
Ευχαριστώ -
Καλησπέρα
θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ (που είναι γνώστης) να μου πει τις παροχές και τις τιμές του VW CONNECT και VW CONNECT PLUS. Ξέρω ότι σε καινούργιο αυτοκίνητο το VW CONNECT είναι δωρεάν για 2 χρόνια. Και το κυριότερο ποιά από τις παροχές του φάνηκε χρήσιμη και αξίζει τον κόπο να πληρώσει κάποιος;
Φυσικά μιλάω πάντα για το T-ROC DREAM του 2025.
ΕυχαριστώΈχω we connect plus, δωρεάν 3 χρόνια με την αγορά του αυτοκινήτου.
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο
*Ανοίγεις - κλείνεις το αυτοκίνητο από το κινητό.
*Ενεργοποίηση κόρνας φλας
*Apple music (είχα ούτως ή άλλως)
-
Έχω we connect plus, δωρεάν 3 χρόνια με την αγορά του αυτοκινήτου.
Τώρα μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο:
Δάβασα στη σελίδα: https://www.volkswagen.gr/el/syndesimoteta-kai-yperesies-kinetikotetas/syndesimoteta/we-connect/oles-oi-yperesies.html
(αν κατάλαβα καλά) τα εξής:VW Connect ή We Connect (δωρεάν σε μένα για 2 χρόνια):
- Πληροφορίες για τα στοιχεία διαδρομής
- Πληροφορίες για την κατάσταση οχήματος (συμπερ. θυρών και φώτων)
- Αναφορά κατάστασης οχήματος
- Πληροφορίες για το σημείο στάθμευσης
- Προγραμματισμό ραντεβού Service
- Κλήση για βλάβη
VW Connect Plus ή We Connect Plus (επιπλέον από τα προηγούμενα)
- online υπηρεσίες πλοήγησης (χάρτες)
- πληροφορίες για τα πρατήρια καυσίμων και τους σταθμούς φόρτισης
- online θέρμανση εν στάσει
- online εξαερισμό εν στάσει
- online φωνητικό χειρισμό
- online φωνητικό βοηθό (ΟΧΙ ΣΤΟ TROC)
- διαδικτυακό ραδιόφωνο
- Apple Music
- ειδοποίηση ορίων περιοχής (Στο TROC 2024 και μετά)
- ειδοποίηση για ταχύτητα κίνησης (Στο TROC 2024 και μετά)
- online αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού
- Κορνάρισμα & Φλας
- Κλείδωμα & Ξεκλείδωμα
Δεν έχω (ακόμα) την εφαρμογή οπότε δεν έχω εμπειρία (ότι διαβάζω γράφω)
-
Έχω we connect plus, δωρεάν 3 χρόνια με την αγορά του αυτοκινήτου.
Τώρα μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο:
Δάβασα στη σελίδα: https://www.volkswagen.gr/el/syndesimoteta-kai-yperesies-kinetikotetas/syndesimoteta/we-connect/oles-oi-yperesies.html
(αν κατάλαβα καλά) τα εξής:VW Connect ή We Connect (δωρεάν σε μένα για 2 χρόνια):
- Πληροφορίες για τα στοιχεία διαδρομής
- Πληροφορίες για την κατάσταση οχήματος (συμπερ. θυρών και φώτων)
- Αναφορά κατάστασης οχήματος
- Πληροφορίες για το σημείο στάθμευσης
- Προγραμματισμό ραντεβού Service
- Κλήση για βλάβη
VW Connect Plus ή We Connect Plus (επιπλέον από τα προηγούμενα)
- online υπηρεσίες πλοήγησης (χάρτες)
- πληροφορίες για τα πρατήρια καυσίμων και τους σταθμούς φόρτισης
- online θέρμανση εν στάσει
- online εξαερισμό εν στάσει
- online φωνητικό χειρισμό
- online φωνητικό βοηθό (ΟΧΙ ΣΤΟ TROC)
- διαδικτυακό ραδιόφωνο
- Apple Music
- ειδοποίηση ορίων περιοχής (Στο TROC 2024 και μετά)
- Κορνάρισμα & Φλας
- Κλείδωμα & Ξεκλείδωμα
Δεν έχω (ακόμα) την εφαρμογή οπότε δεν έχω εμπειρία (ότι διαβάζω γράφω)
Γιατί μπερδεύτηκες;
Τα περισσότερα που γράφει δεν ισχύουν σε T-Roc r-line παραγωγής 2023, που έχω εγώ.
Το Dream, λογικά θα έχει επιπλέον:- ειδοποίηση ορίων περιοχής (Στο TROC 2024 και μετά)
On line θέρμανση εν στάσει, θέλει πακέτο winter (υποθέτω)
-
Καλημέρα ομάδα
ξέρει κάποιος με σιγουριά ποιο κιβώτιο DSG έχει το TROC DREAM 1.5 DSG. Το chat gpt μου λέει για το DQ381 είναι αληθές; -
Περίμενε να ρωτήσουμε την ΑΙ
-
Καλημέρα ομάδα
ξέρει κάποιος με σιγουριά ποιο κιβώτιο DSG έχει το TROC DREAM 1.5 DSG. Το chat gpt μου λέει για το DQ381 είναι αληθές;" the DQ200 7-speed dry dual clutch transmission for two wheel-drive versions and the DQ381 7-speed wet dual clutch transmission for all-wheel-drive versions."
-
Καλημέρα ομάδα
ξέρει κάποιος με σιγουριά ποιο κιβώτιο DSG έχει το TROC DREAM 1.5 DSG. Το chat gpt μου λέει για το DQ381 είναι αληθές;Αν δεν κάνω λάθος, το μόνο 1.5 του group που φοράει το καλό dq381 είναι το formentor.
-
Καλημέρα ομάδα
ξέρει κάποιος με σιγουριά ποιο κιβώτιο DSG έχει το TROC DREAM 1.5 DSG. Το chat gpt μου λέει για το DQ381 είναι αληθές;Αν δεν κάνω λάθος, το μόνο 1.5 του group που φοράει το καλό dq381 είναι το formentor.
Και το Tiguan και ίσως και άλλα
-
Καλημέρα ομάδα
Αλήθεια? Είχα την εντύπωση πως τουλάχιστον το προηγούμενο φόραγε το ξηρό.
-
Καλημέρα ομάδα
Αλήθεια? Είχα την εντύπωση πως τουλάχιστον το προηγούμενο φόραγε το ξηρό.
Επίσημα δεν βρίσκω τίποτα, αλλά από πληροφορίες από διάφορα σάιτ, έτσι φαίνεται
-
Φαντάζομαι για το καινούριο troc 1.5 δεν ξέρουμε ακόμα πιο θα φοράει και αν θα είναι κ το ίδιο με του προηγούμενου
-
-
Το μοναδικό μικρό SUV που «καίει» ντίζελ στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει
https://www.4troxoi.gr/agora/vw-t-roc-to-monadiko-mikro-suv-me-diesel-kinitira-stin-ellada/
-
-
VW T-Roc