-
-
Ερώτηση:
Το Ειδικό Σήμα στην ένδειξη [Εκπομπή ρύπων CO2]
δεν θά έπρεπε να αναφέρει αριθμό γραμμαρίων;Οπως π.χ. στο ΕΝΤΥΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
όπου βλέπω ΒΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓ. ΤΕΛΩΝ: 121 ΓΡΜ. CO2/ΧΛΜ. (WLTP)To γράφει και στο έντυπο και στο wallet.
Λέγοντας "εντυπο" εννοείς ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ;
Αυτό πού (για πρώτη φορά) έβγαλα χθες, στη σχετική γραμμή έχει κενό.

Μπας και δεν είναι έγκυρο και φάω κανένα τούμπανο αν επιχειρήσω να μπω?

Λογικά βέβαια αν ήταν κάτι λάθος, θα έπρεπε να είχε απορριφθεί το αίτημα έκδοσης και να μην εκδοθεί καθόλου. -
Εγώ το έβγαλα με ένα κλικ από το gov.gr wallet app πάντως μια χαρά.
-
Mάλλον στα υβριδικά δεν έχουν σημασία για την είσοδο στο δακτύλιο οι εκπομπές CO02 αλλά μόνο η ιδιότητα του υβριδικού. Στο δικό μου το σήμα μια χαρά αναφέρει τα 125 gr CO02 που εκπέμπει μιας και είναι συμβατικό.
-
Mάλλον στα υβριδικά δεν έχουν σημασία για την είσοδο στο δακτύλιο οι εκπομπές CO02 αλλά μόνο η ιδιότητα του υβριδικού. Στο δικό μου το σήμα μια χαρά αναφέρει τα 125 gr CO02 που εκπέμπει μιας και είναι συμβατικό.
Έκανα την ίδια σκέψη. Ακούγεται λογικό. Ελπίζω να είναι έτσι.

-
Το γράφει στην απόφαση. Τα υβριδικά μπαίνουν επειδή είναι υβριδικά.
-
-
Εγω δεν εβγαλα το σημα. Μονο στο app εβαλα τα στοιχεια και μου το προσθεσε για να το δειχνω αν χρειαστει
-
Έρχομαι Αθήνα 2-3 φορές/ χρόνο τα τελευταία 3 χρόνια. Μέχρι την τελευταία φορά όντας από την επαρχία δεν πήρα στροφές για δακτύλιο, ούτε πινακίδα είδα....... Σε μια συζήτηση τις προάλλες πήρα στροφή που έλεγαν για ένα περιστατικό........ Ωραία........
-
Όχι ότι είναι έξυπνη ιδέα να κυκλοφορείς με Ι.Χ. εντός δακτυλίου, (εκτός άν κατοικείς εντός). Απλώς να υπάρχει, μη ξεχαστούμε και εισχωρήσουμε, ή για καμιά διέλευση, γιατί κάποιες φορές οι περιμετρικές είναι κόλαση...
-
Εγώ μένω λίγο έξω από το μικρό δακτύλιο της Αθήνας. 150-200m από το σπίτι μου είναι δρόμος που αποτελεί σύνορο, οπότε το θέλω για να έχω επιλογή διέλευσης από το κέντρο. Αν ο προορισμός μου είναι στο κέντρο, η πρώτη επιλογή είναι τα πόδια μου και η δεύτερη το μετρό μόνο αν βρέχει. Το αυτοκίνητο και τα ΜΜΜ, πέραν του μετρό, για προορισμό μέσα στο δακτύλιο τα θεωρώ αιτία αυτοκτονίας...
-
Ζώνες μηδενικών εκπομπών ρύπων στις πόλεις: Θετικός ως τώρα ο απολογισμός
Δακτύλιος