-
Δεν είμαι ειδικός στο φακέλλωμα...
Εσύ και ο Λαπ να κάνετε εταιρεία...
-
@vagkirk said in CITROEN C4 III mod 2021:
@angelos-0 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Καλησπέρα,
μήπως γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτή η ένδειξη με τα δύο όρια ταχύτητας. Επίσης αν έχει κάποιος C4 MY2025 Hybrid, είναι ευχαριστημένος με την κατανάλωση;Εσύ τι καταναλώσεις βλέπεις αν επιτρέπεται;
Δυστυχώς στο φόρουμ μας τα νέα Stellantis είναι ελάχιστα εδώ και μια 5 ετία καθώς η πλειοψηφία των μελών είναι ιδιώτες που δεν ρισκάρουν να επιλέξουν κάποιο Peugeot/ Citroen λόγω κάκιστης αξιοπιστίας ενώ κατά 95% τα σύγχρονα Peugeot Citroen που κυκλοφορούν είναι με leasing.
Έχω κάνει περίπου 2500km και μέχρι τώρα είμαι στο 6.8lt/100km. Γενικά παρατηρώ μεγάλες διαφορές με AC ανοιχτό. Ίδια διαδρομή με AC ανοιχτό 10lt μέση κατανάλωση, και 3.7 με κλειστό. Περιμένα να είναι καλύτερα, βάσει κατασκευαστή.
-
Πολύ μεγάλες διαφορές έχεις .
Η μέση τιμή είναι αναμενόμενη.
Επίσης αν κάνεις πολλές μικρές διαδρομές 1-2-3 χλμ με α/κ με το αυτοκίνητο κρύο είναι λογικά τα 10άρια.
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μόνο σε εμένα αρέσει το Χ;
Αν και ετεροχρονισμένα, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας πως ΝΑΙ!
-
Εξαιρετική επιλογή μου φαίνεται στα 22.900 , πολύ δυνατό VFM , δεν του λείπει κάτι σοβαρό σε εξοπλισμό, δεν κατάλαβα μόνο αν έχει τα μαλακά καθίσματα και αυτές τις ζάντες που φαίνονται στις φωτογραφίες του παραπάνω άρθρου.
Αυτόματο με 145 αλογάκια δεν υπάρχει με τέτοια τιμή στην κατηγορία ούτε από τους Κινέζους ούτε από την KGM που έκανε πρόσφατα μεγάλες εκπτώσεις.
Κατά την άποψη μου πολύ περισσότερο αυτοκίνητο και από το C3 Aircross που ξεκινά στα 25.000€ υβριδικό , υπολείπεται μόνο σε 100 λίτρα πορτμπαγκάζ και δεν χωράει πίσω ενήλικες πάνω από 1.84
-
@sugarvag said in CITROEN C4 III mod 2021:
Θεωρείτε ότι αξίζει σε αυτά τα λεφτά/χλμ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343359307-citroen-c4
Ναι, εαν θες ηλεκτρικό και σε καλύπτει η μικρή αυτονομία του.
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Επίσης αν κάνεις πολλές μικρές διαδρομές 1-2-3 χλμ με α/κ με το αυτοκίνητο κρύο είναι λογικά τα 10άρια.
Για αυτό λογικά ειναι, για κανονικό υβριδικό δεν ειναι, που πάλι κάτω απο 5 ειναι. Αλλά λογικό να καιει με το AC, γιατι δεν ειναι ηλεκτρικό ΑC οπως στα κανονικά υβριδικά.
-
Cruiser σαν σιτροενακιας που εισαι τι εικονα έχεις για το c4 x ? Μεγάλο αμαξι όμορφο για μενα.θα το έλεγες ταξιδιαρικο?
-
Κάνε το βόλτα.
Η ανάρτηση είναι ωραία.
-
-
Αν τους έκοβε να το έκαναν liftback θα ήταν εξαιρετικό.
-
Υπάρχει το 408 στον όμιλο.
Και το ντιες 4
-
Πολύ ακριβά έως υπερκοστολογημένα αντίστοιχα...
CITROEN C4 III mod 2021