-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Σίγουρα δεν μπορεί να τους πυροβολεί ή να τους βουλιάζει,
Γιατι δεν μπορεί? Σιγά μην τους στρώσουμε και κόκκινο χαλί!
Μπορούμε, αλλά δεν συμφέρει.
Όχι για τις βλακείες που λέει ο γύρος και οι ομοιδεάτες, αλλά επειδή μετά θα μας κατασπαράξουν οι καθώς πρέπει Δυτικοί και θα πάθει ζημιά το brand name Hellas.
Θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι όπως το θέλουν οι Δυτικοί. Τους μαντρωνουμε κι όποιος επιβιώσει. Κι όποιος διαμαρτύρεται, ας έρθει να τους πάρει στη χώρα του ή στο σπίτι του...
Η απλώς η Ευρώπη δείχνει τα δόντια της. Δασμοί σε όσους κάνουν εμπόριο με τις χώρες αυτές στο 5000%. Αποκλεισμό από παντού. Θα αποκλειστούν από όλον τον υπόλοιπο κοσμο. Οποια χώρα και εταιρία η θυγατρική της θέλει να κάνει εμπόριο με αυτούς αποκλείεται από την αγορά της Ευρώπης.
Και από την άλλη να προσφέρουμε χρήματα ως εναλλακτική λύση να δημιουργηθούν εργασίες στις χώρες με παρόμοιους πολιτισμούς και ανθρώπινες συνθήκες.
Το κόστος γι αυτές τις χώρες θα είναι χιλιάδες φορές υψηλότερο από το όφελος της εργαλειοποίηση μεταναστών.
Ούτε θα τους πνιγουμε ούτε θα τους οδηγούμε σε εφιαλτικές συνθήκες.
Απορώ τι λέτε….απορω πως κυκλοφορείτε έτσι και λέτε να σκοτώνουν ανθρώπους χωρίς δίκες. Χριστέ μου….
Αν και όπως πάει το κλίμα, εάν οι χώρες δεν είχαν νερό και αγροτική παραγωγή δεν θα μπορούμε να σταματήσουμε δις ανθρώπους.
Γενικά όπου έχουν εμπλακεί δεξιόστροφοι άνθρωποι. Με απλοϊκό τρόπο σκέψης χωρίς να κατανοούν τις συνθήκες ή καταστάσεις οδηγούνται σε αδιέξοδα.
Ωραίες ιδέες, αλλά η ΕΕ δεν είναι ΗΠΑ. Δεν μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις, ούτε να τις υλοποιήσει.
Και τη συμφωνία με την Τουρκία για το μεταναστευτικό η Μέρκελ την έκανε επειδή είχαν αγριέψει οι Γερμανοί με τους λαθρομετανάστες και καιγόταν.Η Ευρώπη είναι μια soft power και η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη σε αγοραστική δύναμη.
Επιτέλους ας εξασκήσει την soft power που διαθέτει. Μέσα σε 6 μήνες οι χώρες αυτές χωρίς καμία εισαγωγή αγαθών θα είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης και εμφύλιων. Οπότε θα σκεφτούν να πάρουν την εναλλακτική που είναι χρήματα και εργασίες για όσους ασπάζονται την ίδια φιλοσοφία ζωής και είναι άνθρωποι διωγμένοι από τις χώρες τους. Και γιατί όχι οι χώρες αυτές να έχουν και μειωμένο δασμό στις εξαγωγές τους με την Ευρώπη.
Δηλαδή να δημιουργήσουμε κίνητρα ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ μετανάστες για να ασκήσουν εξωτερική πολιτική.
Η βία και το σκοτάδι θα φέρει βία και σκοτάδι. Νομίζετε ότι όσοι θα τους πνίξουν την οικογένεια τους θα λένε ….αχ οκ δεν πειράζει. Το μήνυμα που θα περάσει θα είναι πως η Ευρώπη είναι εχθρός αντί για βοηθός ανάπτυξης. Είναι ένα αδιέξοδο που σκέφτονται άνθρωποι με απλοϊκό τρόπο σκέψης που θα τα βρουν μπροστά τους τα δικά μας παιδιά.
-
Εδώ κολλάει πως η οικονομία είναι το παν. Εάν έχεις οικονομία έχεις δύναμη.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Λέω κι εγώ, ποιοι είναι αυτοί που ψηφίζουν τους Πλεύρηδες...
Δωστου σανό του δεξιού και θα γίνει επιδότηση να τον βάλεις στο τσεπάκι.Πάντα των παιδιά των άλλων να πνιγούν ή να πνίξουν άλλους, τα παιδιά των άλλων να πάνε να πολεμήσουν, οι φόροι των άλλων να πληρώνουν την άμυνα και όλοι μαζί να γελούν.
Και όταν ρωτήσεις εσύ δηλαδή τι θα κάνεις;;; θα σου πουν πριν 100 έτη κάποιος έκανε για εμένα άρα εγώ πλήρωσα το χρέος μου. Νοοτροπία κληρονόμου.
Εγώ θα επικαλεστώ τον Μέγα Αλέξανδρο. Τον χρίζω εκπρόσωπο μου και πρόγονο μου. Take that
-
Ρε παιδιά μιας και πιάσαμε τα θέματα αυτά. Οι φοροφυγάδες είναι ή δεν είναι πέμπτη φάλαγγα;
Eιναι! Αλλά οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες ειναι οι κυβερνώντες και οι φίλοι τους που παίρνουν μίζες δις € και δεν πληρώνουν φράγκο. Οπότε κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Το να πληρώσει φόρο η νυχού που κρυβει 20.000€, χεστηκα. Να πληρώσουν φόρο οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές, οι ναρκέμποροι, δουλέμποροι, ΜΚΟ, εκκλησία κλπ. Μόνο από την εκκλησία, εαν πλήρωνε φόρο, θα αγοράζαμε 2-3 φρεγάτες κάθε χρόνο!
-
αλλά επειδή μετά θα μας κατασπαράξουν οι καθώς πρέπει Δυτικοί και θα πάθει ζημιά το brand name Hellas.
Συμφωνώ σε αυτό. Οι οποίοι δυτικοί έκαναν τα ίδια και χειρότερα σε ΕΜΑΣ, και θα τα ξανακάνουν εαν απειληθεί η χώρα τους, αλλά στις πλάτες μας ξέρουν να το παίζουν ηθικολόγοι και άλλες τέτοιες π@παριές καμαρωτές.
-
Και όταν ρωτήσεις εσύ δηλαδή τι θα κάνεις;;;
Θα σου απαντήσω για εμένα: πληρώνω τους φόρους μου και κάνω ότι μου ζητείται ως πολίτης. Εαν μου ζητηθεί να πολεμήσω, θα το κάνω. Οπότε τι γενικεύσεις και αερολογίες τσαμπουνάς? Αλλά προφανώς και δεν θα κάτσω να με πηδήξουν οι λάθροεισβολείς, επειδή κάποιος αριστερός του κώλου από την γραφειάρα του στις Βρυξέλλες με 20.000€ μισθό το μήνα αποφάσισε ότι είναι "ανθρωπιστικό", απλά γιατι ειναι μακριά από τον κ@λο του.
-
Και όταν ρωτήσεις εσύ δηλαδή τι θα κάνεις;;;
Θα σου απαντήσω για εμένα: πληρώνω τους φόρους μου και κάνω ότι μου ζητείται ως πολίτης. Εαν μου ζητηθεί να πολεμήσω, θα το κάνω. Οπότε τι γενικεύσεις και αερολογίες τσαμπουνάς? Αλλά προφανώς και δεν θα κάτσω να με πηδήξουν οι λάθροεισβολείς, επειδή κάποιος αριστερός του κώλου από την γραφειάρα του στις Βρυξέλλες με 20.000€ μισθό το μήνα αποφάσισε ότι είναι "ανθρωπιστικό", απλά γιατι ειναι μακριά από τον κ@λο του.
Δηλαδή Φανη εσύ θα έλεγες στο παιδί σου πως θα έπρεπε να πνίξει ανθρωπους στη θάλασσα, χωρίς να τους ξέρει, χωρίς να τους μιλήσει, χωρίς να τους γνωρίσει επειδή είναι μαυριδεροί και μάλλον κάποιου άλλου πολιτισμού από του δικού μας;;;
-
Δηλαδή Φανη εσύ θα έλεγες στο παιδί σου πως θα έπρεπε να πνίξει ανθρωπους στη θάλασσα, χωρίς να τους ξέρει, χωρίς να τους μιλήσει, χωρίς να τους γνωρίσει επειδή είναι μαυριδεροί και μάλλον κάποιου άλλου πολιτισμού από του δικού μας;;;
Πριν ρώτησες κάτι άλλο. Τώρα το γυρίζεις και ρωτάς κάτι άλλο!
Επειδή όμως σαρέσει το κουτσομπολιο θα σου απαντήσω: Εαν το παιδί μου ήταν ένστολος και είχε αυτές τις διαταγές, θα του έλεγα να τις ακολουθήσει, τόσο απλό ειναι. Εαν δεν ήταν ένστολος, δεν θα είχε δουλειά να επέμβει.
-
Βλέπω συμφωνεί και ο Ηλίας με τον Φανή που πληρώνει φόρους,
Ηλία εσύ Αρμένιος δεν είσαι;
Πότε ήρθατε εδώ;;;; Φαντάζεσαι τι θα έλεγε για εσάς ένας φανης εκείνη την εποχή που θα σας φοβόταν ;;;
-
Πριν ρώτησες κάτι άλλο. Τώρα το γυρίζεις και ρωτάς κάτι άλλο!
Επειδή όμως σαρέσει το κουτσομπολιο θα σου απαντήσω: Εαν το παιδί μου ήταν ένστολος και είχε αυτές τις διαταγές, θα του έλεγα να τις ακολουθήσει, τόσο απλό ειναι. Εαν δεν ήταν ένστολος, δεν θα είχε δουλειά να επέμβει.
Άσε τις διαταγές, είναι ένα άλλο ζήτημα …. Εγώ σου λέω ως φιλοσοφία. Θα του λεγες να μην νιώσει τύψεις που έπνιξε ανθρώπους στην θάλασσα επειδή ήταν ενός άλλου πολιτισμού; Χωρίς καν να τους μιλήσει ή να τους γνωρίσει;
-
Άσε τις διαταγές…. Εγώ σου λέω ως φιλοσοφία. Θα του λεγες να μην νιώσει τύψεις που έπνιξε ανθρώπους στην θάλασσα επειδή ήταν ενός άλλου πολιτισμού;
Ααα το γυρίσαμε στην φιλοσοφία τώρα?? Σε λίγο θα το πάς τελείως θεωρητικά, στην οικονομία!
Φυσικά και θα του έλεγα να μην αισθάνεται τύψεις, εφόσον ακολουθεί διαταγές. Έτσι ειναι ο πόλεμος.
Και δεν ειναι θέμα άλλου πολιτισμού ή όχι αλλά νομιμότητας ή όχι. Εσύ δέχεσαι το παράνομο στο όνομα του "ανθρωπισμού", εγώ από την άλλη όχι, ειμαι απόλυτα νομοταγής και νομιμόφρων.
-
Μα δεν έχουμε πόλεμο. Δεν κηρύξαμε και ούτε μας έκαναν πόλεμο. Έχουμε απλώς παράτυπα εισερχόμενους μετανάστες.
-
Μα δεν έχουμε πόλεμο. Έχουμε απλώς παράτυπα εισερχόμενους μετανάστες.
Ποιος το λέει αυτό? Φυσικά και έχουμε πόλεμο, απλά γίνεται με άλλα μέσα - και οικονομικά.
Σε κάθε περίπτωση όμως, έχουμε παράνομα (και όχι παράτυπα όπως το λες για να φαίνεται ασήμαντο) εισερχόμενους λαθρομετανάστες. Άγνωστης ταυτότητας, σκοπού και άλλων στοιχείων. Οπότε απλά λες: ή γυρνάτε ή ανοίγουμε πυρ - η επιλογή δικιά σας.
-
Πότε ήρθατε εδώ;;;; Φαντάζεσαι τι θα έλεγε για εσάς ένας φανης εκείνη την εποχή που θα σας φοβόταν ;;;
Το 1922-23 οι παππουδες μου, βαζεις στο ιδιο τσουβαλι οσους καταφεραν να γλυτωσουν απο μια γενοκτονια, αφησαν τις οποιες περιουσιες τους πισω, μετεφεραν ολη την οικογενεια τους σε ασφαλη χωρα, δουλεψαν και μοχθησαν, σεβαστηκαν τα ηθη και τα εθιμα της, σε καποιους τομεις μπορω να πω οτι την αναβαθμισαν κιολας με τους σημερινους λαθρομεταναστες που το 90% αυτων μονο προβληματα δημιουργουν?
Πραγματικα βρε λαπ αν πιστευεις αυτα που γραφεις σε λυπαμαι. -
Τότε γιατί ο ΟΗΕ έχει κανονισμούς που έχει ενσωματώσει το δίκαιο και η χώρα μας για το πως θα συμπεριφερόμαστε σε παράτυπα, παράνομα εισερχόμενους μετανάστες και πρόσφυγες.
Δηλαδή θα πρέπει για εσένα να βγούμε από αυτές τις συνθήκες και συμφωνίες και να πνιγούμε οοοιον παράνομα πάει να μέλι στη χώρα χωρίς καν να τον σώσουμε και να τον ρωτήσουμε τι και ποιος είναι;
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το 1922-23 οι παππουδες μου, βαζεις στο ιδιο τσουβαλι οσους καταφεραν να γλυτωσουν απο μια γενοκτονια, αφησαν τις οποιες περιουσιες τους πισω, μετεφεραν ολη την οικογενεια τους σε ασφαλη χωρα, δουλεψαν και μοχθησαν, σεβαστηκαν τα ηθη και τα εθιμα της, σε καποιους τομεις μπορω να πω οτι την αναβαθμισαν κιολας με τους σημερινους λαθρομεταναστες που το 90% αυτων μονο προβληματα δημιουργουν?
Ακριβώς το ίδιο και ο παππούς μου από Σμύρνη. 6 χρονών έφτασε Χαλκίδα, χωρίς τίποτα με τα αδέρφια και την μάνα του και ξεκίνησε άμεσα να εργάζεται - χωρίς φυσικά να μπορεί να πάει σχολείο.
-
Μα δεν έχουμε πόλεμο. Δεν κηρύξαμε και ούτε μας έκαναν πόλεμο. Έχουμε απλώς παράτυπα εισερχόμενους μετανάστες.
Οταν στην Γαυδο των 200 κατοικων , σκανε 500 ενηλικοι αντρες δεν ειναι ''απλα παρατυποι εισερχομενοι μεταναστες''. Υπαρχει σχεδιο
Οπως υπηρχε σχεδιο πριν καποια χρονια που ο Ερντογαν ανοιξε ολες τις φυλακες και τους εστειλε ολους στα συνορα του Εβρου.
Οσοι υποστηριζετε τις ανεξελεγκτες αυτες ρωες ανθρωπων εχετε πολυ επιλεκτικη μνημη.
Δεν βλεπετε το προβλημα ή δεν σας ενδιαφερει να το δειτε. -
Οπότε όλοι οι Ναζί, αθώοι.
Κι εγώ αν ανοίξω πυρ ή ζαναέ σε Νεοδημοκράτες, αθώος εφόσον έχω διαταχθεί. Γουίν - Γουίν! -
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πραγματικα βρε λαπ αν πιστευεις αυτα που γραφεις σε λυπαμαι.Ναι ρε φίλε υπάρχουν άνθρωποι που δεν σας πάνε μια…μια όμως…
Κακώς φυσικά αλλά υπάρχουν. Οι αντίστοιχοι Φανηδες της εποχής δεν σας γούσταραν με την καμία, είσαι σίγουρος ότι οι παππούδες θα νιώθουν περιφανοι για εσένα σήμερα αμε αυτά που λες;
-
Τότε γιατί ο ΟΗΕ έχει κανονισμούς που έχει ενσωματώσει το δίκαιο και η χώρα μας για το πως θα συμπεριφερόμαστε σε παράτυπα, παράνομα εισερχόμενους μετανάστες και πρόσφυγες.
Δηλαδή θα πρέπει για εσένα να βγούμε από αυτές τις συνθήκες και συμφωνίες και να πνιγούμε οοοιον παράνομα πάει να μέλι στη χώρα χωρίς καν να τον σώσουμε και να τον ρωτήσουμε τι και ποιος είναι;
Γιατί ο ΟΗΕ ειναι ένα φερέφωνο των Δυτικών που δεν κάνει τίποτα ουσιαστικά, απλά πετάει μ@λακίες, για να λεει ότι κάτι κάνει.
Θα έπρπε να μην υπάρχουν αυτές οι συνθηκες και συμφωνίες....αλλά όταν το κάνουν οι Ιταλοί (που έχουν φράγκα και ειναι στου Τζι 7) δεν ανοίγει ρουθούνι! Ναι όποιος μπαίνει παράνομα, συνατάει τον πέλεκυ, απλό ειναι. Εαν θέλει, ας κάνει τα χαρτιά να έρθει νόμιμα ως μετανάστης. ή εαν είναι πρόσφυγας, καλώς να έρθει να ελεγχθεί κλπ. Άλλο όμως μετανάστης και άλλο πρόσφυγας, να ξέρουμε γιατι μιλάμε.
τώρα οι 20χρονοι που έρχονται εδώ, όλοι ξέρουμε για ποιο λόγο έρχονται. Ο στρατός του Ισλάμ χτίζετι λιθαράκι λιθαράκι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3