@focus84 said in Ford Capri 2024:
Χρόνια πολλά!Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε!Είναι από τις λίγες φορές που βλέπω τέτοιο κράξιμο για ένα αυτοκίνητο..καταλαβαίνω την απογοήτευση κάποιων επειδή το αμάξι κάνει την χρήση ενός εμβληματικού ονόματος όπως το capri αλλά δεν νομίζω σαν αμάξι να είναι κακό..έχοντας το μικρό αδερφάκι του το explorer για δύο μέρες οι εντυπώσεις μου με αυτό ήταν θετικότατες πλην δύο πραγμάτων τα οποία όμως ισχύουν και για την περίπτωση του capri..η τιμή απόκτησης είναι τσουχτερή όταν υπάρχουν καλύτεροι ανταγωνιστές από αυτά..και φυσικά η χρήση σκληρών πλαστικών στο επάνω μέρος όλου του ταμπλό που σε αυτήν την κατηγορία τιμής απλά δεν δικαιολογείται..κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Καλή Ανάσταση!
Βασικά το Explorer δεν πρέπει να το κράζει ή τουλάχιστον όχι πολύ, αν θυμάμαι καλά, γιατί θεωρεί ότι εξυπηρετεί κάποια συγκεκριμένη κατηγορία.
Το Capri θεωρεί ότι δεν ανήκει πουθενά και φυσικά οδηγικά δεν αγγίζει καν τη σπορ αίσθηση που κουβαλάει το όνομα του. Νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα.
Πάντως, όντως το κράζει αρκετά.
είναι vag βλακείες υπερκοστολογημενες . Capri και explorer δηλαδή. Μιλάμε για ηλεκτρικά σκουπίδια ουσιαστικά