-
-
Αυτό με το πόσο κοστίζουν τα ηλεκτρικά θα πρέπει να πάψει το παιχνίδι με την επιδότηση.
Γιατί άλλοι βάζουν τα 9000, άλλοι και την απόσυρση, άλλοι και το 29 ετών, άλλοι τα πάντα όλα.
-
@katafractos17 said in Ford Capri 2024:
Πολύ ακριβό....όσο υπάρχει Τέσλα και Κινέζοι, η Ευρωπαίοι κατασκευαστές δεν έχουν καμία ελπίδα με αυτές τις τιμές. Όταν το καλύτεορ ηλεκτρικό κοστίζει 10-20% λιγότερο, που πας ρε Καραμήτρο!?!
-
-
4Τροχοί - Νέα προωθητική ενέργεια και τιμές για το Ford Capri
Χρόνια πολλά!Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε!Είναι από τις λίγες φορές που βλέπω τέτοιο κράξιμο για ένα αυτοκίνητο..καταλαβαίνω την απογοήτευση κάποιων επειδή το αμάξι κάνει την χρήση ενός εμβληματικού ονόματος όπως το capri αλλά δεν νομίζω σαν αμάξι να είναι κακό..έχοντας το μικρό αδερφάκι του το explorer για δύο μέρες οι εντυπώσεις μου με αυτό ήταν θετικότατες πλην δύο πραγμάτων τα οποία όμως ισχύουν και για την περίπτωση του capri..η τιμή απόκτησης είναι τσουχτερή όταν υπάρχουν καλύτεροι ανταγωνιστές από αυτά..και φυσικά η χρήση σκληρών πλαστικών στο επάνω μέρος όλου του ταμπλό που σε αυτήν την κατηγορία τιμής απλά δεν δικαιολογείται..κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
-
@focus84 said in Ford Capri 2024:
Χρόνια πολλά!Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε!Είναι από τις λίγες φορές που βλέπω τέτοιο κράξιμο για ένα αυτοκίνητο..καταλαβαίνω την απογοήτευση κάποιων επειδή το αμάξι κάνει την χρήση ενός εμβληματικού ονόματος όπως το capri αλλά δεν νομίζω σαν αμάξι να είναι κακό..έχοντας το μικρό αδερφάκι του το explorer για δύο μέρες οι εντυπώσεις μου με αυτό ήταν θετικότατες πλην δύο πραγμάτων τα οποία όμως ισχύουν και για την περίπτωση του capri..η τιμή απόκτησης είναι τσουχτερή όταν υπάρχουν καλύτεροι ανταγωνιστές από αυτά..και φυσικά η χρήση σκληρών πλαστικών στο επάνω μέρος όλου του ταμπλό που σε αυτήν την κατηγορία τιμής απλά δεν δικαιολογείται..κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Καλή Ανάσταση!
Βασικά το Explorer δεν πρέπει να το κράζει ή τουλάχιστον όχι πολύ, αν θυμάμαι καλά, γιατί θεωρεί ότι εξυπηρετεί κάποια συγκεκριμένη κατηγορία.
Το Capri θεωρεί ότι δεν ανήκει πουθενά και φυσικά οδηγικά δεν αγγίζει καν τη σπορ αίσθηση που κουβαλάει το όνομα του. Νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα.
Πάντως, όντως το κράζει αρκετά. -
@focus84 said in Ford Capri 2024:
Καλή Ανάσταση!
Βασικά το Explorer δεν πρέπει να το κράζει ή τουλάχιστον όχι πολύ, αν θυμάμαι καλά, γιατί θεωρεί ότι εξυπηρετεί κάποια συγκεκριμένη κατηγορία.
Το Capri θεωρεί ότι δεν ανήκει πουθενά και φυσικά οδηγικά δεν αγγίζει καν τη σπορ αίσθηση που κουβαλάει το όνομα του. Νομίζω αυτό είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα.
Πάντως, όντως το κράζει αρκετά.Μα για αυτό το λέω..η αλήθεια είναι όπως είπες πως το explorer έχει μια δικιά του ταυτότητα(σχεδιαστική εννοώ)..το capri από την άλλη ασχέτως αν μου αρέσει εμένα εξωτερικά περισσότερο του explorer δεν έχει σχεδιαστική ταυτότητα..επίσης όπως πολύ σωστά επεσήμανες το γεγονός πως δεν διαθέτει σπορ οδηγική συμπεριφορά όπως μας έχει συνηθίσει η ford τα τελευταία χρόνια σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο που ο πρόγονος του ήταν κουπέ..(βασικά οδηγικά είναι ίδιο το explorer)..κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.
-
Ρε παιδια φαου βε με αλλο σημα ειναι, τα οποια ηλεκτρικα φαου βε είναι επιεικώς μετρια (κακα ειναι στην πραγματικότητα). Για ποιο φορντ λεμε και οδικη συμπεριφορα φορντ? Η Φορντ στηνΕυρωπη πεθανε ουσιαστικα. Το καρφι μπηκε με την καταργηση του φιεστ και η ταφόπλακα θα μπει με την καταργηση του φοκους.
-
@fanis75 said in Ford Capri 2024:
Ρε παιδια φαου βε με αλλο σημα ειναι, τα οποια ηλεκτρικα φαου βε είναι επιεικώς μετρια (κακα ειναι στην πραγματικότητα). Για ποιο φορντ λεμε και οδικη συμπεριφορα φορντ? Η Φορντ στηνΕυρωπη πεθανε ουσιαστικα. Το καρφι μπηκε με την καταργηση του φιεστ και η ταφόπλακα θα μπει με την καταργηση του φοκους.
Αυτό με τη Φορντ που συμβαίνει είναι όντως τραγικό.Ειναι αυτό που λες σαν να τελείωσε η Φορντ στην Ευρώπη.Τα καλύτερα μοντέλα της σταματάνε..... Γενικά όπως το βλέπω προσπαθούν να μας κόψουν το αυτοκίνητο ....
-
Απλά η ford κάνει την μια μπιπ μετά την άλλη . Δεν υπάρχει ford ουσιαστικά στην Ευρώπη πλην puma και kuga αφού σταματάει και το focus μετα το fiesta !!!!!
Τα ηλεκτρικά της πλην της e-mustang
είναι vag βλακείες υπερκοστολογημενες . Capri και explorer δηλαδή. Μιλάμε για ηλεκτρικά σκουπίδια ουσιαστικά
Και το e-mustang δεν είναι ότι πάει και καλά αλλά τουλάχιστον είναι αξιοπρεπές
Ford Capri 2024