-
@tolisk20 said in Suzuki eVitara:
Ερωτηση..η heatech e (οχι η heatech)πλατφορμα φτιαχθηκε σε συνεργασια με την toyota η ειναι της suzuki?
suzuki
https://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_HEARTECT_platform'A derivative platform for battery electric vehicles, named Heartech-e, was first introduced on the e Vitara in 2024.'
-
@gatoz said in Suzuki eVitara:
Ερωτηση..η heatech e (οχι η heatech)πλατφορμα φτιαχθηκε σε συνεργασια με την toyota η ειναι της suzuki?
suzuki
Κατι ακουγετε και για μικρο lexus σ αυτη τη πλατφορμα και μου κανε εντυπωση..ιδωμεν
-
suzuki
Κατι ακουγετε και για μικρο lexus σ αυτη τη πλατφορμα και μου κανε εντυπωση..ιδωμεν
εγω λεω να βγαλουν και κανενα θερμικο γιατι βουνο και μπαταρια σημαινει περπατημα
-
Χαχα κάνει καλό και στην υγεία όχι μονάχα στο περιβάλλον.
Και εγώ το περιμένω ως θερμικό. Θα ήταν άψογο αυτοκίνητο. Εχεινολεοννακομα και προστασία small overlap, μαζί με Mazda, Subaru και Honda. Τα μοναδικά στην αγορά.
Γενικά η Suzuki ανεβαίνει σκαλοπάτι με αυτό το αυτοκίνητο. Το αισθάνομαι που έλεγε και ο Αντώνης.
-
Σαν ηλεκτρικο ολα θα εξαρτηθουν από την τιμή γιατι με αυτα που βλέπω δεν είναι κατι το ιδιαιτερο
τωρα σαν θερμικό αν εχει και τετρακινηση και πολύ χαμηλότερο βάρος (αφου δεν θα έχει μπαταριες) και με μια καλή τιμη μοιαζει υποσχόμενο
-
Μοιάζει τέλειο.
-
Μιλάμε για πιο soft AWD setup. Πιστεύετε θα είναι περισσότερο για πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος/χιόνι ή θα ‘σηκώνει’ και light off-road;
-
@apopapa34 said in Suzuki eVitara:
Μιλάμε για πιο soft AWD setup. Πιστεύετε θα είναι περισσότερο για πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος/χιόνι ή θα ‘σηκώνει’ και light off-road;
δεν ειναι λοατκι σαν τα τουοτα, θα ειναι σχετικα κανονικο 4κινητο
-
suzuki
εγω λεω να βγαλουν και κανενα θερμικο γιατι βουνο και μπαταρια σημαινει περπατημα
Μωρε καλα τα λες αλλα ποιος θα παει βουνο με ηλεκτρικο?..ασε που το 90% θα αφορα δικηνητες εκδοσεις
-
Και το πρώτο ελληνικό βίντεο
Youtube Video -
εγω οταν παω για καφε δεν κανω βιντεο παντως...
-
εγω οταν παω για καφε δεν κανω βιντεο παντως...
Δεν μπορώ να κρίνω το έργο του, αλλά είναι συμπαθής νέος και φαίνεται καλό παιδί. Έχει βγάλει και το atto2 πρώτος απ'όλους
-
χωρις τιμη και εκτεταμενη της προκοπης δοκιμη ειναι ανεφικτο να κρινουμε γενικα
εμφανισιακα μεσα εξω καλο μου φαινεται, περαν τουτου αλλο ασφαλες συμπερασμα δεν μπορουμε να βγαλουμε
-
Μα είναι Suzuki
-
Εξαιρετικό, το πιο όμορφο SUV ηλεκτρικό σε σχέση με τα χυδαία Κινέζικα/Tesla
Τέτοια ηλεκτρικά χρειάζεται ο κόσμος, αυτό και το νέο μικρό VW.
-
Ομορφότερο στο πίσω μέρος, μπροστά κάπως υπερβολικό το βρίσκω εκεί χαμηλά στον προφυλακτήρα. Αν κρατούσαν τη μούρη του παλιού θα ήταν σούπερ. Τώρα εντάξει, ηλεκτρικό με επίσημη αυτονομία 400km... μάλλον θα δούμε πολλές οδικές να ανεβαίνουν στα χιονοδρομικά!
-
Αυτό απασχολεί εσάς με τα Nissan. τα vitara ήταν η σωτηρία σας!
-
-
Οι ποτηροθηκες είναι στην σωστή τοποθεσία! Πολύ εργονομικοί!
-
@lap said in Suzuki eVitara:
Αυτό απασχολεί εσάς με τα Nissan. τα vitara ήταν η σωτηρία σας!
Τα Vitara θα ήταν η σωτηρία μας αν έβγαζαν το NV diesel με αργά και ψηλότερο κατά 7 πόντους!
Suzuki eVitara