-
Λέω την άποψη μου, λέτε την δική σας, αυτή είναι η Αστική Δημοκρατία.
Επίσης είναι δικαίωμα μου, αν θέλω να μπω σε συζήτηση ή όχι και πλέον έχω αποφασίσει ότι θα αποφεύγω συζητήσεις που δεν είναι παραγωγικές και δεν οδηγούν πουθενά.
-
Άρα, όταν σχολιάζεις τα stellantis υπάρχει παραγωγική συζήτηση;
Για ποιον;
-
Για το φόρουμ γιατί είναι αυτοκινητιστικό.
Στο θέμα της πολιτικής δεν κάνουμε ιδεολογικές συζητήσεις αλλά σχολιάζουμε καθημερινά θέματα.
-
Διακρίνω μια φοβία να συζητήσεις, τι την δημιούργησε;;
Έλα βρε ταξιδευτή....Δεν δαγκώνω!!!
Απλώς, μασάω
-
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μόνο που ο καπιταλισμός στηρίζει την Δημοκρατία και βασίζεται στα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ ο κομμουνισμός βασίζεται σε κλίκες
Μη τα γράφεις έτσι απότομα, μας βγήκε ο λάττε των σταρμπακς απ τη μύτη και λερώσαμε τα μπέρμπερι...
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μόνο που ο καπιταλισμός στηρίζει την Δημοκρατία και βασίζεται στα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ ο κομμουνισμός βασίζεται σε κλίκες
Μη τα γράφεις έτσι απότομα, μας βγήκε ο λάττε των σταρμπακς απ τη μύτη και λερώσαμε τα μπέρμπερι...
Μπα μην φοβάστε. Εχετε καλές εργοστασιακές ρυθμίσεις και σας κάνουν και καθημερινά ενημερώσεις με την αποστολή της γραμμής που ανελλιπώς μας την ανεβάζετε και εδώ μέσα...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μπα μην φοβάστε. Εχετε καλές εργοστασιακές ρυθμίσεις και σας κάνουν και καθημερινά ενημερώσεις με την αποστολή της γραμμής που ανελλιπώς μας την ανεβάζετε και εδώ μέσα...
Αχ αυτό το πετσόκομμα, κομψό και πνευματώδες, εμπνευσμένο θα έλεγα, δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα πως μου τη φέρνεις κάθε φορά με τρανταχτά επιχειρήματα, είναι το επίπεδο που σας δίνουν οι σπουδές στη Βαρβάκειο, ή το άλλο σχολείο πως το λέγανε, που πηγαίνετε εσείς οι μικρο-αστοί...
-
Η σκόνη του τσιμέντου είναι. Ολοι οι εργολάβοι τα ίδια λένε.
-
Στην Βαρβάκειο πήγαιναν όλοι.
Οσοι πέρναγαν στις εξετάσεις βέβαια...
Δημόσιο σχολείο είναι...
-
Είναι και αριστούχοι οι εργολάβοι. Άλλο ένα κοινό τους. Ίδια ράτσα.
-
Στην Βαρβάκειο πήγαιναν όλοι.
Οσοι πέρναγαν στις εξετάσεις βέβαια...
Δημόσιο σχολείο είναι...
καταδεχτηκες σαν κληρονομος αστος να πας σε δημοσιο εστω και αν ηταν η βαρβακειος?
-
Στα ιδιωτικά τότε πήγαιναν αυτοί που έμεναν στην ίδια τάξη η μετεξεταστεοι στα δημόσια.
Μετά ήρθε το ΠΑΣΟΚ και μας ξεβλαχεψε μαζί με την αριστερά.
-
Στα ιδιωτικά τότε πήγαιναν αυτοί που έμεναν στην ίδια τάξη η μετεξεταστεοι στα δημόσια.
Αλήθεια ειναι αυτό, μου το έλεγε ο πατέρας μου και ο θείος μου (αμφότεροι αρκετά μεγαλύτεροι από τον Κρούζερ) - τότε τα καλά σχολεία ηταν τα πρώτυπα (Βαρβάκειος, Ανάβρυτα, 1ο Πλάκας κλπ.) και τα ιδιωτικά ήταν για τους κουμπούρες για να περνάνε τα μαθήματα. Το ΠΑΣΟΚ μέσα στις άπειρες καταστροφές, κατέστρεψε και την Δημόσια παιδεία.
Ο θείος μου - που δεν ήταν τόσο αριστερός όσο ο Κορύζερ - ελεγε τα καλύτερα για την Βαρβάκειο. Και όντως πέρασε από τους πρώτους Νομική κάπου το 1955-1956.
-
Το ΠΑΣΟΚ φταίει που πήγαν κάποιοι σε ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια;;;
Άλλο και τούτο.....
Το ότι μπήκαμε στην Ευρώπη και υπογράψαμε συμβάσεις που περιελάμβαναν την ιδιωτική εκπαίδευση δεν σας περνά από το μυαλό.
Και αφού πιστεύουν ότι το έκανε το κακό ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, αφού αυτοί δεν είναι χαζοί και δήθεν σαν τους Πασόκους. Τους υποχρέωσε κανείς;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το ΠΑΣΟΚ φταίει που πήγαν κάποιοι σε ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια;;;
Όχι για αυτό, πάντα παραφράζεις όπως σε βολεύει. το ΠΑΣΟΚ φταίει για την καταστροφή και υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και την κατάντια των σχολείων και των εκπαιδευτικών, λόγω δήθεν εκσυγχονισμού (π.χ. κατάργηση ποδιάς, τιμωρίας, κλπ.). Ρώτα κανεναν γέροντα να σου πει πως ήταν τα σχολεία το '60 και '70 και εαν τόλμαγαν να κάνουν καταλήψεις, καταστροφές, να καπνιζουν κλπ. Σούζα όλοι και προβλεπέ, στρατός!
'Αρα οι καλοί αναγκαστικά πήγαν σε ιδιωτικά, αφού τα Δημόσια έγιναν τριμπο@ρδελα. Αλλά φυσικά οι ΠΑΣΟΚΟΙ έστειλαν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά.
-
Ξέρω πως ήταν στον εμφύλιο. Δεν θες να ξέρεις. Κανείς δεν θέλει.
Και πριν το ΠΑΣΟΚ κάπνιζαν και πριν υπήρχαν τεμτυμποιδες, και πριν υπήρχαν περίεργα στα σχολεία. Απλώς δεν τα δίνεις σημασία
-
αλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα! 1970 λεω εγώ, εμφύλιο μου λες εσύ.....για να πάμε και στο 1756!!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
αλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα! 1970 λεω εγώ, εμφύλιο μου λες εσύ.....για να πάμε και στο 1756!!
Ο θείος σου ήταν μαθητής του εμφυλίου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3